Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sugar havde sagt det hårdt og tonløst, og Nikoline anede uråd. Ville denne behagelige kildren i maven nu pludselig udvikle sig til en omgang seksuel tortur? Var disse små mænd i virkeligheden store monstre? Var det hele begyndelsen på et mareridt?

Alexander lignede ikke én, der vidste noget. Han trak på skuldrene, da Nikoline kiggede bedene på ham, og så lod han ellers blikket glide op og ned ad hende. Hans erektion var omsider taget af, men selv i denne alvorlige situation kunne den 33-årige cand.mag godt ane, hvad han tænkte på, uden hun behøvede at konsultere nogle seksuelle lærebøger.

SEX I DAG?

"Hvad glor du på," sagde Nikoline lidt for vredt. Hun var jo ikke vred.

Bare nervøs. Pirrelig.

"Jeg ser på dig. Du er smuk, dejlig....fræk. Jeg håber ikke, de adskiller os, når vi kommer til huset....eller skulle jeg sige..."

Alexander gjorde sin stemme dyb, alvorlig og høj.

"Skulle jeg sige....HUSET," sagde han og brast så ud i latter.

Sugar skulede til ham, Vagn så konstant alvorlig ud, mens Jojo virkede lige så glad som han åbenbart var hele tiden. Figur havde et stålsat blik i sit kønne, frække ansigt.

"Så er det lige her," sagde Figur og tog fag i døren.

Den åbnede sig, og Nikoline rystede nervøst.

"Velkommen til "Huset", Nikoline og Alexander. Vi andre har jo været her før, men I virker til at kunne klare det," sagde Figur. Det gjorde nu ikke Nikoline mindre anspændt.

Kulden havde nappet lidt i hendes nøgne hud ude i det fri, hvor luften var frostklar og jorden var snehvid. Her i Huset – det blev jo nævnt så andægtigt – var der dejligt varmt, der var dunkelt, og det var udelukkende levende lys i stager og lamper, der sendte et skær ud over det lavloftede rum.

Der var borde og stole af træ, og så var der en scene for endevæggen.

Nikoline stirrede rundt i rummet. Der var omkring 100 personer hurtigt skimmet. Nogle af dem var nisser, andre var mennesker, og enkelte af dem var lige så nøgne som hun selv var. Det gjaldt både nisser og mennesker.

Men der var også mange nisser – mænd og kvinder – der var iklædt mere end nissehuer, og der var mennesker, der havde tøj på.

"Hvad foregår der lige her," spurgte Alexander.

Hans ord var som taget ud af Nikolines mund. Hun følte sig pludselig genert, og hun dækkede sig til med hænderne, så godt hun kunne. Det var øjensynligt ligegyldigt, for der var ingen, der kiggede i hende og nissernes retning, selv om der stod seks nøgne individer.

"Det her virker altså helt...," begyndte Alexander.

"...skørt," fuldendte Nikoline sætningen. Hun havde genvundet fatningen så meget, at hun kunne fortsætte med et smil. Hun kiggede over på Alexander, der smilede tilbage. Men han rystede også lidt på hovedet sådan a la "de er skøre de nisser".

Vagn så afmålt på de to.

"Sugar," sagde han så.

"Find noget tøj til os," sagde Vagn, og Sugar gik hastigt af sted.

Han kom tilbage i løbet af et par minutter. De havde ikke flyttet sig, og det eneste, der var sket, var, at en nisse var gået op på scenen og havde rømmet sig. Han skulle lige til at begynde at tale, da Sugar kom tilbage med noget tøj.

"Vi har altså kun nissetøj. Heldigvis også i store størrelser," sagde Sugar, og Nikoline opdagede i det samme, at de mennesker, der havde tøj på, også var klædt i gråt og rødt – og tilmed i nissehuer.

Han trak i bukserne, og Figur, Jojo og Vagn dækkede også deres pikke og nosser til. Så blev de nøgne overkroppe klædt i stof, mens de fuldendte med lange strømper og støvler. Nissehuerne havde de haft på hele tiden.

Mon nisser nogensinde tog deres huer af?

"Velkommen," sagde nissen på scenen.

"Det er dejligt at se, at der er så mange, der er ankommet. Vores SEXEN-enheder har gjort det godt. Tak til jer. Vi har haft 20 patruljer ude, og alle er kommet tilbage med folk, der skal have ekstra oplevelser her i december. Mænd og kvinder, der skal finde juleglæden. Sammen med os," sagde scene-nissen.

Nikoline spekulerede på, hvad han egentlig sagde, og hun konkluderede – lidt hastigt – at der måske var lagt op til et orgie her i Nisseland. Gruppeknald i Huset.

Hun måtte tage sig op til munden for at undertrykke et grin.

"Hvad er der," spurgte Figur. Ikke strengt – blot nysgerrigt.

"Jeg kom bare til at tænke på, at I nisser da må være gode til at lægge klatten," sagde hun.

Figur smilede, men Nikoline vidste ikke, om han forstod, hvad hun mente. Mon nisserne overhovedet spiste risengrød? Hun vidste forbavsende lidt om dem, i betragtning af, at hun havde været så tæt på dem i mange timer.

"Hvad er det, der foregår," hviskede Nikoline til Figur, men han pegede bare op på scenen.

Scenenissen fortsatte.

"Nu skal vi have jer fordelt. Vi har 20 kvinder og mænd, som vi nu skal have parret, så I skal mødes med hinanden resten af december. Der er 14 dage til den 22. december, hvor vi afslutter eksperimentet, så det betyder, at I kan nå at få besøg af 14 forskellige personer. Måske er der nogle af jer, der vil opleve at få besøg af flere, da der kan blive tale om at koble flere sammen. Det vil jeres missions-ledere styre alt sammen," messede scenenissen.

Han virkede som en tør klejne.

Der var mumlen rundt omkring.

"Vi ved, at der er biseksuelle imellem her, mens vi ikke har arrangeret nogle julestemnings-møder for homoseksuelle i år. Men – og det vil jeg gerne understrege – der er intet krav om, at man skal være seksuelt sammen, uanset om man er bi- eller heteroseksuel, og uanset om det er mænd eller kvinder, der kommer på besøg. Det er noget, som I selv styrer. Dog minder vi om, at succes-kriteriet for missionen er, at der bliver udledt noget seksuel energi, så I skal ikke sidde med alt for krydsede ben," sagde nissen.

"Men – for at understrege det – er det helt legitimt at afholde sig fra sex, hvis der eksempelvis kommer en af samme køn, eller hvis det ikke svinger," sagde nissen.

Figur rømmede sig højt.

"Ja," sagde scene-nissen spørgende og så ud over forsamlingen.

"Figur? – udmærket. Kom du bare herop," sagde speakernissen.

Figur gik de 10 skridt op til scenen, og han præsenterede sig kort som leder af SEXEN-missionerne.

"Som Manse ganske rigtigt har forklaret, er der ingen faste krav til seksuel aktivitet, men det er dog magtpåliggende for mig at sige, at jeres tilknyttede nisser meget gerne bistår med at løsne op og sikre, at der bliver udledt noget seksuel energi. Det kan eksempelvis være ved at have sex med den person, som I ikke selv vil have sex med, og så kan I bistå på andre måder," sagde Figur.

"I den forbindelse gør jeg opmærksom på – jeg kan se, der kommer lidt uro rundt omkring – at der også bliver tilknyttet kvindelige nisser til missionerne fra nu af. I vil typisk blive fulgt af fire nisser og en special-agent," sagde Figur.

"En special-agent er sådan en som mig," sagde Alexander.

"Altså et mennesker, der er tilknyttet programmet."

Nikoline nikkede eftertænksomt. Det lød stadig langt ude, og lige nu kunne hun slet ikke overskue, hvad der skulle ske frem mod jul. Det lød til, at hun skulle knalde til højre og venstre for nu at skære det ud i glitret papir. Og hvis der dukkede en kvinde op ved hendes dør, eller hvis Nikoline blev sendt ud til en kvinde, så behøvede de ikke at være seksuelt sammen, men kunne bruge nisserne som en slags katalysator, så kvinder – eller mænd – kunne være sammen med nisser på mellemhånd.

Det lød godt nok som om, nisserne var langt fremme hvad frigørelse angik. Eller også var de bare ikke nået videre end til 70ernes kollektiver og bollerum.

Jojo kom hen til Nikoline.

"Jeg ved godt, det kan virke lidt uoverskueligt det her, men jeg skal nok hjælpe dig. Jeg skal også med tilbage," sagde Jojo og smilte frækt til Nikoline.

Det gjorde hende glad. Både hans smil og hans løfte om, at han ikke ville svigte.

"Hvem er så de andre," sagde Nikoline.

Hun håbede, at både Sugar og Vagn ville blive her i Nisseland, så det kun var Figur og Jojo, og så et par ekstra nisser, hun skulle være i selskab med de næste 14 dage. Men hun vidste det ikke.

"Jeg har hørt," hviskede Jojo, "at Vagn, Figur og jeg skal med dig tilbage sammen med Alexander og så en nissepige, der hedder Tulle. Jeg kender hende ikke personligt, men jeg tror, hun er god nok. Det er vi andre nu også. Selv Vagn," sagde Jojo.

Nikoline rynkede brynene.

"Men han er så sur," sagde hun.

"Det er nu ikke min opfattelse. Desuden har vi jo brug for at have en nisse med, der kan transportere os, og der er ikke så mange, der har de egenskaber," sagde Jojo.

"Du mener nosser," tilføjede Nikoline.

"Ja, nosser, men de indeholder jo netop den egenskab, at vi kan blive transporteret mellem dit og jeres sted og vores sted. Uden Vagn og hans type kan vi ikke udrette noget som helst. Jeg tror også, at Vagn er en af de mere rare transportnisser," sagde Jojo eftertænksomt.

"Nosseløs kan man i hvert fald ikke kalde ham," sagde Nikoline kækt.

Hendes øjne vandrede rundt i lokalet, og i det samme hørte hun Manse – scenenissen – nævne et navn.

"Så vil vi gerne have dig herop, så du kan fortælle, hvem du er, hvad dine interesser er, og hvad du kan byde på. Bagefter får du en liste over, hvem du skal have på besøg, og hvem der besøger dig. Værsgo."

Karina bevægede sig op på scenen. Tydeligt nervøs. Hun kiggede ud over forsamlingen, da hun tog de tre trin op ad trappen. Så vendte hun sig om og kiggede genert på både Manse, Figur og hele skaren, der havde øjnene rettet mod hende.

"Jeg hedder Karina, jeg er...", sagde hun, men Nikoline hørte ikke efter. Hun førte sin mund over til Jojos ører.

"Hvad skal jeg sige. Jeg er ikke god til sådan noget," sagde hun.

"Du skal da bare sige det som det er. At du er Nikoline på 33, du er vild med at have sex i alle ender og kanter, men du vil gerne have lidt spænding ind i dit liv....men at du er frisk på det meste. Resten finder de forskellige nisser og mennesker da nok ud af. Og hør så efter, hvad der bliver sagt, og hvem der kommer op på scenen. De næste 14 dage skal du tæt på en del af dem. Meget tæt på dem," sagde Jojo.

Nikoline mærkede en spænding i mellemgulvet, men hun kunne ikke tyde, om det var en spirende liderlighed eller bare en masse sommerfugle, der fløj rundt dernede.

Der blev klappet og piftet, og Karina tog et skridt tilbage på scenen og stillede sig i venstre sige, sådan som Figur anviste. En mand kom op til Karina.

"Også en applaus til Karinas special-agent...Henrik," sagde Manse.

Nikoline havde ikke hørt et ord af, hvad Karina havde sagt, men præsentationen sluttede åbenbart af med, at de to mennesker i parret blev forenet på scenen. Nu måtte Nikoline tage sig sammen og lytte godt efter. Hun var jo midt i det her, hvad det så end var.

"Den næste, vi skal stifte bekendtskab med," begyndte Manse og rodede rundt i sine papirer.

Figur tog et skridt til højre og kiggede Manse over skulderen. Han pegede og skulle lige til at sige noget, men Manse kom ham i forkøbet.

"Ja, den næste, vi skal se heroppe på scenen, er...Nikoline. Må vi se dig," sagde Manse.

Nikoline kiggede på Alexander, Jojo og Sugar. Så mødte hun Vagns øjne. De glimtede, og han smilede.

"Du skal nok klare den. Du er god," sagde Vagn og skubbede hende blidt i ryggen.

Nikoline tog de første skridt frem mod scenen.

(Fortsættes)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.