Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er i et forhold med en skøn fyr på 23, jeg selv er næsten lige fyldt 18. Afstanden mellem os samt hans arbejde og min uddannelse resulterer i, at vi højst ser hinanden 2-3 gange i måneden. Sidste måned dog, havde vi overhovedet ikke set hinanden, så da vi var sammen i denne weekend, hyggede vi os gevaldigt...

Min kærestes navn er ændret samt er der kommet enkelte detaljer på...

SEX I DAG?

Toget ankom på stationen 12:23, præcis som det skulle. Jeg steg ud og kiggede rundt på perronen. Jeg havde mine helt stramtsiddende, lyseblå cowboybukser på samt en lidt oversize trøje. Jeg kiggede forvirret rundt - ingen Mads? Jeg begyndte at gå mod trappen og skulle lige til at tage hånden i lommen for at skrive en sms, da han kom gående op af trappen. Lidt dovent tøj som altid, men sådan er det jo. Vi mødtes i et kram og et kys, hvor jeg skulle op og vippe på tæerne for at kunne møde hans læber. Vi kørte hjem til ham, og jeg fik smidt min taske på gulvet og jeg selv på sengen. Der lå vi så og kyssede og nussede lidt, men det blev ikke til meget, da vi skulle til fødselsdag hos nogle af hans venner. Men efter at have undværet ham, hans fingre, tunge og pik i en måned sendte blot hans blide kys kuldegysninger igennem min krop.

Eftermiddagen gik, og vi vendte hjem igen. Hans forældre, som jeg aldrig havde mødt før, var nu kommet hjem, da han stadig bor hjemme. Dem hilste vi blot hurtigt på og gik så op på hans værelse. Oppe på værelse lagde vi os hurtigt på sengen og begyndte på ny at kysse og nusse. Kyssene blev dybere, længere og vådere samt fandt hans hænder ned til mine store bryster. Han stoppede med at kysse mig, rev lidt ned i min trøje og BH og begyndte skiftevis at køre fingeren over min brystvorte og klemme den lidt. Jeg småstønnede, det kildede dejligt og sendte vibrationer gennem min krop. Jeg kunne mærke, hvordan det begyndte at blive vådt mellem benene på mig.

"Tænder det dig, skat?" Han smilede kækt til mig, velvidende at jeg elskede at få kælet for mine brystvorter. Jeg lavede en svag: "Mmm"-lyd mens jeg nikkede og smilte genert til ham. "Det var godt." Sagde han og førte så munden ned. Han tog brystvorten i munden, slikkede og suttede. Jeg havde den største lyst til at føre hånden ned i mine trusser, men inden jeg nåede at gøre noget, var hans læber oppe ved mine igen, og vores tunger legede. Han førte hånden ned mod mine bukser, men han knappede dem ikke op. I stedet fortsatte han ned mellem mine ben og begyndte at køre hånden op og ned. Han brugte mange kræfter på at få mig til at skulle kunne mærke hans bevægelser gennem cowboystoffet, men det lykkedes. Da jeg var ved at komme, stoppede han. Jeg kiggede op på ham med et spørgende blik. Han sendte mig et lille smil og begyndte at bevæge hånden igen. Igen var orgasmen nær, igen stoppede han. Der begyndte en cyklus, og til sidst kiggede han på mig og sagde: "Du ved godt, jeg ikke har tænkt mig at gøre noget før vi er færdige med aftensmaden?" Lige efter sætningen var sagt kiggede han ned mellem mine ben, fangede mit blik igen, og grinende sagde han: "Du har altså en våd plet i dine bukser." Det var godt, hans forældre råbte, at der var mad, for hvis han havde kigget længere tid på mig med det flabede smil, var pletten nok blevet større.

Aftensmaden var lang og pinefuld - han havde planlagt at trække tiden ud, få mig til at lide lidt. Hans hånd var ofte på mit inderlår, og hans finger strejfede den våde plet gentagende gange. Det var pinefuldt og utrolig ophidsende at sidde overfor hans forældre for første gang, med en våd plet mellem benene. Aftensmaden sluttede endelig, vi puttede tallerknerne i opvaskeren og jeg næsten løb op ovenpå.

Vi lagde os på sengen. Jeg på ryggen og Mads lå over mig og kyssede mig ihærdigt. Hans hænder dansede ned af min krop og nåede til sidst til mine bukser, som han denne gang knappede op og begyndte at skubbe ned af mine ben. Jeg sparkede dem af mig og spredte villigt benene, så hans hånd fik plads. Inden han gik i gang, rakte han ned i min taske og fandt mine håndjern. "Tag din trøje og BH af." beordrede han. Lydigt og liderligt gjorde jeg, som han bad om, hvorefter jeg fik spændt hænderne fast på ryggen. Han skubbede mig ned så jeg lå på ryggen og nu også mine hænder. Jeg spredte igen benene og kunne nu mærke hans fingre mod min drivvåde fisse. Jeg satte dog forventningerne for højt - han genindtog cyklussen fra før maden. Fik mig kørt op til orgasmen var lige på trapperne og stoppede så. "Det er mig, der bestemmer, hvornår du kommer." Han blev ved og ved og ved, indtil jeg til sidst tiggede og bad ham om at lade mig komme. Hans hånd stod stille, mens han lænede sig ned over mig og hviskede i mit øre. "Okay. Men så skal du også skrige." Han kørte fingrene over min klit, hurtigere og hurtigere. Jeg kunne komme hvert sekund. "Skrig så, tøs. Skrig." Bægeret flød over, og jeg skreg min orgasme ud i rummet. Mine ben sitrede, mit hjerte bankede og min vejrtrækning var hurtigt og ukontrolleret.

"Jaja, nu er det jo ikke kun dig, der skal have det sjovt, vel?" Mads satte sig mellem mine ben, lænede sig ned over mig mens han lod hans pik ramme mit hul, så jeg kunne mærke den var der. Jeg kiggede op på ham, og han grinede. Kunne tydeligt genkende mit liderlige blik. Så stødte han til. Jeg stønnede højt, det føltes fantastisk endelig at få det min krop havde hungret efter i en måned. Min kærestes store, tykke pik langt oppe i min fisse! Han trak sig ud af mig og stødte til igen. Og igen. Og igen. Til sidst lod han den blive derinde, mens vi gav hinanden et stort, vådt kys. Så begyndte han at kneppe mig. Hurtigere og hurtigere. Jeg prøvede at skrue ned for mine støn, selvom hans forældre højst sandsynligt havde hørt mig komme i min kæmpe orgasme tidligere. Min vejrtrækning gav ingen tvivl - det var fantastisk!

Efter lidt tid trak han sig ud af mig, vendte mig om og trak mig op på knæ. Mine hænder var følelsesløse efter, jeg havde ligget på dem, men det var ligegyldigt. Jeg ville bare mærke hans pik oppe i mig igen. Han spredte mine balder med den ene hånd og førte stille men sikkert pikken ind i min fisse igen. Jeg kom med et langt, dybt støn. Han vidste, at jeg elskede at få den bagfra, så han gav sig god tid. Han begyndte at sætte farten op og mine støn blev hurtigere og kortere. Jeg nåede ikke at reagere, før det første slag ramte mine balder. Jeg skreg en smule. Så ramte en hånd den anden balde, mens hans pik fortsat kneppede mit trængende hul. Slagene blev ved, og jeg elskede hvert eneste af dem. Efter lidt tid hørte de op. Pikken gik i stå oppe i mig, og jeg kunne høre, han spyttede på et eller andet. Så mærkede jeg en finger mod min brune stjerne. Jeg havde aldrig haft en andens finger end min egen deroppe, og min egen havde endda kun været deroppe engang. Han pressede stille fingeren ind, og den røg op uden problemer. Så begyndte han at kneppe mig igen, mens han fingerkneppede min røv. Når pikken gik lidt ud, gik fingeren helt ind. Skiftevis fik jeg noget i bund i mine huller. Jeg kunne ikke få en lyd ud af min mund - fuck det føltes godt! Jeg havde lyst til at det aldrig skulle stoppe.

Han fortsatte i noget tid, men jeg kunne høre på hans vejrtrækning, at han var tæt på. Han trak fingeren ud af min røv, stødte dybt op i mig med sin pik, lænede sig frem over min ryg og hviskede til mig: "Er du klar til at sluge?" Jeg fik fremstønnet et "Ja". Han gav mig et ordentligt klask på begge balder, løsnede håndjernene og trak sig så ud af mig. Jeg vendte mig om og begyndte at sutte hans pik. Deepthroatede - elskede at mærke hans pik helt nede i halsen på mig. Hans vejrtrækning blev tydeligere og tungere. Han førte sin hånd ned og begyndte at spille den af. Jeg lå under pikken med åben mund, klar til at modtage hans ladning. Han førte pikken hen og sprøjtede ind i munden på mig. Da han var færdig, slugte jeg og sendte ham derpå et frækt smil. Han smilte, lænede sig ned til mig og kyssede mig blidt...

Vi gentog desuden handlingen som morgensex dagen efter også...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.