Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kom nu tøser, det sidste tog går om fire minutter! Råber Simone. Hun er, ligesom os andre, ret beruset efter en vild for-fest. Det er mig og Maria, hun råber efter og hundser med. Vi får, utroligt nok, taget vores sko på og når toget i sidste sekund.

Musikken kører på fuldt tryk, og vi er oppe og danse til stort set alle sange. Når der en gang imellem kommer en dårlig sang, og deraf en pause, sætter vi os ned, drikker lidt og tjekker fyre. Vi er tre piger med vidt forskellig smag i fyre. Simone er til unge fyre, gerne lidt yngre end hendes egne 20 år, Maria går efter udlændingene, og jeg selv foretrækker de ældre fyre. Selvom jeg kun lige er fyldt 18, har jeg en mentalitet langt ældre, og bliver ofte tiltrukket af mænd oppe omkring de 30. Der er et eller andet over deres modenhed og tanken om, hvor meget erfaring de mon har indenfor det seksuelle.

SEX I DAG?

En ny sang kommer på, en ny dans går i gang. Fyrene plejer som regel af komme og forsøge at mase sig ind i vores "cirkel" eller få presset en af os ud så de kan danse kun med hende. Det lykkedes meget sjældent, men de prøver da ihærdigt. Sangen slutter, og med det samme råber Simone; "Tissepause!!" Jeg skal ikke, holder mig lidt endnu, så de to andre smutter af sted. Jeg sætter mig ned ved bordet, drikker lidt af min drink og kigger rundt i lokalet. Der er mange herinde på min egen alder, Simone må være lykkelig. Jeg får øjenkontakt med flere men vender hver gang blikket væk. Jeg er alligevel ikke på udkig efter noget i aften. Ovre i hjørnet får jeg øje på et par fyre. De sidder og kigger på mig og fjerner bestemt ikke blikket, da jeg mødet det - de begynder nærmest at stirre endnu mere intenst. Hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige, at de begge var omkring 27-28 år. Selvom de sidder ned, kan jeg se, at deres lange overkroppe og ben udgør en god højde på dem begge. Jeg vender blikket væk, men kun kort. Skal bare lige se om de bliver ved med at stirre. Kigger tilbage igen, møder deres blikke igen. Jeg tager mig selv i at mærke kinderne blive røde samt kommer der en svag varme fra mit skød. Jeg kommer til at sende dem et genert smil, og de tager det som en invitation til at komme over.

"Hvor lang tid kan de to tøser lige tage på det badeværelse?! Kom og red mig!" Tænker jeg, mens jeg nervøst smiler, da de sætter sig på hver deres side af mig. De præsenterer sig som Anders og Ronni, og viser sig at være præcis den aldersgruppe jeg havde gættet. Begge har mørke, dybe mandestemmer der får mig til at fantasere om, hvor frække de ville lyde, hvis de snakkede beskidt. Jeg præsenterer mig, men vi når ikke at snakke meget mere, inden tøserne - endelig - kommer op fra trappen. "Hva' fanden, sidder du bare og trækker alle fyrene til dig, din lille slut?" Siger Simone i en drillende tone. "Vi skal nok lade være med at forstyrre!" Fniser Maria og trækker Simone med ud på dansegulvet, inden jeg når at protestere.

Det er som om de rykker sig en centimeter tættere på mig hvert 5. minut. De startede hvert fald ikke med at sidde så tæt på mig. Jeg er blevet rimelig fuld i forsøget på at drikke mine nerver væk, og jeg er derfor lidt langsom til at opdage, at de begge har en hånd på mine lår. Jeg sidder ubevægelig - eller, ikke helt, jeg kan mærke der sker ting og sager mellem min ben, og en velkendt varm, kildende følelse spreder sig i min krop. Jeg mærker mine brystvorter blive stive og er bange for at det kan ses gennem min tynde BH under min tynde, lårkorte kjole. Ronni og Anders smiler frækt til mig og i samme sekund, går de i gang med at kysse mig på hver deres side af min hals. Jeg stivner. Mærker kuldegysningerne stryge gennem kroppen, helt oppe fra min hals, ned over mine bryster, ned til mine lår og til sidst ind imellem mine ben. Jeg kan mærke mine trusser begynder at blive våde. Man skulle tro, de kunne læse mine tanker, for de begge begynder at massere og nusse mine inderlår, mens kyssene på halsen fortsætter. Helt synkront trækker de sig begge fra mig, og jeg kommer lidt til mig selv. De tager fat i mine hænder, meget galant, og da de rejser sig op, hiver de stille mig med op. Vi går mod udgangen, og jeg får øjenkontakt med Simone og Maria på dansegulvet. De smiler, griner og giver mig så et lille tegn: "Skriv lige når du vågner i morgen".

Jeg husker ikke meget fra taxa-turen. Ronni og Anders blev ved med at nusse mine lår, og jeg er sikker på, at en af dem "kom til" at ramme min fisse gennem mine trusser. Det kildede hvert fald utrolig dejligt. Vi stiger ud af taxaen og går op mod et lille rækkehus. Jeg får ikke en rundvisning, ej heller ender vi i stuen eller lignende, de trækker mig stille, men bestemt, ind i soveværelset og beder mig sætte mig på enden af sengen. Anders går ud af lokalet, og tilbage står Ronni og kigger på mig med et frækt smil på læberne. Jeg føler, han klæder mig af med øjnene, og jeg kan mærke, jeg bliver lidt genert. Han træder nærmere og står under en meter fra mig. Hans cowboybukser skjuler absolut intet, og jeg tager mig selv i at måbe en smule. Da jeg opdager det, kigger jeg forlegent op på ham, hvortil han blot griner. "Ser du noget, du kan lide?" Spørger han kækt. "Indpakningen ser meget godt ud, men tror den er meget flottere uden." Siger jeg stille. Pludselig skubber han mig bagover og sætter sig over mig. Han holder i mine håndled fast over mit hoved, hans ansigt er kun få centimeter fra mit. "Du er en rigtig lille tøs, er du ikke?" Jeg er forbavset over skiftet fra drillende til dominerende, men jeg kan også tydeligt mærke, at det tænder mig.

Jeg hører Anders komme ind af døren. Han stopper op og griner; "Kunne du ikke holde den længere nu, Ronni?" Ronni griner; "Det er da ikke min skyld, vi har fået sådan en lille tøs med hjem, der bare gerne vil have pik nu og her." Fuck deres stemmer og dirtytalk er så frækt, og jeg kommer til at udbryde et lille støn. "Ha, hun stønner allerede! Det bliver en højlydt aften det her." Griner Anders, mens han begynder at gå igen. Jeg kan ikke se, hvor han går hen, men jeg finder hurtigt ud af, at han er gået op til enden af sengen, da jeg mærker et par håndjern på mine hænder. Jeg bøjer hovedet tilbage og forsøger at se, hvad han laver, men Ronni griber fat i mit hoved og tvinger mig til at snave ham. Der er næsten ikke noget, der tænder mig lige så meget som et godt kys, og Ronnis gør mine trusser drivende våde. Han trækker sig fra kysset, smiler til mig, giver mig to små klask på kinden og går så helt af mig. Jeg forsøger at hive mine arme til mig, men de er lænket fast til sengen. Jeg er fuldstændig overgivet til deres magt og til deres lyster. De står på hver deres side af sengen og kigger på mig. "Du, Ronni. Vi glemte sgu at tage kjolen af hende." "Tjah, det kan da hurtigt ordnes." Siger Ronni, vender sig om og drejer derpå igen tilbage mod sengen - nu med en saks i hånden. Jeg gisper lidt, og de svarer igen med at grine. Ronni sætter sig over mine ben og fører saksen op til min kjole. Jeg mærker det kolde metal sende et stød igennem mig, men kæmper for at lægge stille så det kun er kjolen, han klipper i. Da han er færdig, sidder han igen over mit skød, denne gang blot oprejst. "Hun har sgu en BH på med frontlås!" Griner Ronni. "Og små, røde trusser. Lille, frække tøs." Ronni låser min BH op og blotter dermed min G-skåls bryster.

De får ikke lov at ligge frit længe, før Ronni læner sig ned og tager min ene brystvorte i munden. Det sender et sug igennem min krop, og min vejrtrækning stopper et kort sekund. Han slikker og sutter fantastisk, og jeg kan ikke andet end at lade lysten overtage og begynder at stønne og vride mig lidt. Anders sætter sig på knæ ved siden af mit hoved, så hans nu nøgne pik er lige ud for mit ansigt. Jeg bider mig selv i læben, den er godt nok stor, glæder mig allerede til den skal op i mig. Ronni retter sig op og flytter sig fra mig. Anders rykker sig lidt længere ned og begynder at sutte min anden brystvorte. Igen sendes der et sug igennem min krop, og jeg mærker nu også en hånd ned ved mine trusser. Ronnis fingre kører pirrende op og ned i min revne, rør uden egentligt at røre. Jeg stønner og vrider mig, vil bare gerne have pik. Min krop er så pirret og liderlig, og mine tanker kører rundt. Jeg udstøder et lille "fuck", da Ronni fører en finger op i min fisse. Det er så sindssygt pirrende, og både ham og Anders griner flabet af mig. Anders læner sit hoved indover mit og tager pludseligt et hård greb i mit hår. "Åh!" Udbryder jeg, mens vi har den hedeste øjenkontakt. "Du er bare en lille, liderlig tøs er du ikke?" Hvisker han. Hans stemme tænder mig helt sindssygt, og jeg udbryder blot et lille støn som svar. "Hey! Tøs! Jeg skal have et ordentligt svar! Er du bare en lille, liderlig tøs? Sig det." Han strammer grebet i mit hår. "Åh, jo, jeg er - oh- bare en lille, liderlig -åh - tøs." Ronni har ført en finger mere op og er begyndt at fingerkneppe mig. Anders smiler til mig: "God, lille tøs." Han slipper mit hår og giver mig en lille lussing, mens han med den anden leger med min ene brystvorte. Ronnis fingre kører stille og pirrende ind og ud af min fisse, sørger for at jeg mærker hver en centimeter af hans fingre. Jeg har bare lyst til at blive kneppet hårdt og hurtigt af en stor pik, jeg vil bare gerne mærke en af dem oppe i mig. "Åh, knep mig, please, please, knep mig!" Udbryder jeg stønnende og tiggende.

"Nååå, så tøsen vil gerne kneppes af en rigtig mandepik. Den lille 18-årige tøs vil bare gerne have en ældre, erfaren mand til at kneppe hendes lille fisse, er det rigtigt?" Det er nu Ronni, der har fat i mit hår og stirrer på mit liderlige blik. "Ja, ja, ja, please knep mig!" Ronni smiler frækt og hurtigt er han væk fra mit ansigt igen. Jeg mærker en af dem sprede mine ben og sætte sig imellem. Jeg løfter ikke engang hovedet for at se hvem, det eneste jeg tænker på er at blive kneppet hårdt og godt. Jeg mærker et par hænder om mine hofter, og jeg bliver løftet lidt op fra sengen. Nøj, tiden går langsomt, når man bare gerne vil have pik! Endelig mærker jeg det. Pikhovedet mod mit lille, stramme hul. Jeg åbner munden og måber, da den trænger ind i mig. Stille og roligt, så jeg mærker hver eneste centimeter. Den fylder mig helt ud, og jeg er fuldstændig tom for tanker, nydelsen er det eneste, der optager min krop. Da den trænger helt i bund, udstøder jeg et højt, langt støn og kigger endelig op. Det er Ronni, der er mellem mine ben. Han sender mig et frækt smil, og jeg sender et tilbage, inden jeg lægger hovedet tilbage på sengen. Ronni begynder at pumpe hans pik ind og ud af min fisse, og jeg stønner højt i takt. Han sætter gradvist farten op, og jeg elsker hvert eneste sekund. Jeg er så liderlig, og vil bare have han bliver ved. Han knepper min fisse hårdt og hurtigt, og jeg kan mærke orgasmen er på vej. Jeg stønner højlydt og hurtigt, og bliver ved med at mumle at jeg kommer, og at han ikke må stoppe. Hans store pik fortsætter med at kneppe mig, og jeg udstøder et meget højlydt støn samtidigt med, at min krop går i krampe, da jeg får min orgasme. Han stopper og sender mig et flabet smil. Han kigger over på Anders, som blot har stået og kigget på indtil nu. De udveksler blikke og nikker en gang, hvorefter Anders løsner mine hænder fra håndjernene og Ronni går ned fra sengen.

Jeg når dog ikke at gøre meget, før der kommer et par hænder på mine hofter, som kaster mig om på maven og derefter hiver mig op og stå alle fire. Inden jeg når at finde hoved og hale i det hele, får jeg en pik i munden og en i min fisse. Jeg ville udbryde et støn, men pikken er så langt nede i min hals, at det bliver kvalt og blot erstattet med en masse spyt. Jeg kigger op og ser, det er Ronnis pik, jeg har i munden. Han tager fat i mit hoved og begynder at kneppe min hals. Jeg gagger op til flere gange, men der er intet at gøre, han har kontrollen. Samtidigt bliver jeg kneppet hårdt og hurtigt bagfra, mens Anders spanker min røv. Ronni trækker i et kort øjeblik pikken ud af munden på mig, og jeg kæmper for at få vejret, mens jeg stønner og højt udbryder "fuck" gentagende gange. Mine tanker kan ikke samle sig, alting føles så godt og alting er så følsomt. Ronni putter pikken i munden på mig igen, og jeg kan mærke - og høre - på dem begge, at de er ved at være tæt på. "Fuck, vi kommer begge to udover dit ansigt, din lille tøs!" Siger Anders, mens han giver min balde et ordentligt klask, så jeg udbryder et kvalt skrig med Ronnis pik i munden.

De stønner begge to højt og trækker sig næsten synkront ud af mig. De tager begge fat i mine arme og hiver mig ned på gulvet, så jeg sidder på knæ. Jeg kæmper for at få vejret, mens jeg kigger op på dem. De står begge to, helt svedige og stønner, mens de spiller pik. "Fuuuuck, åben munden tøs!" Beordrer Anders, og jeg gør som sagt. Anders kommer først, en ordentlig ladning, hvor ikke engang halvdelen ender i min mund. Mine kinder, min hage og mine bryster er smurt ind i sæd. Ronni udbryder et højt, dybt støn og rammer min mund, pande og hage, hvorfra det drypper videre ned på mine bryster. De står begge to og puster, da jeg tager fat i deres pikke og sutter først Anders' ren og derefter Ronnis. Jeg smiler til dem, kigger ned af mig selv og begynder derpå at slikke sæden af mine bryster for derefter tage resten med fingrene og sutte dem rene. De smiler begge, inden Ronni går over og ringer efter en taxa, og slutter af med kommentaren om, at jeg måtte nok hellere lige gå i bad inden jeg skulle hentes.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.