Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg elsker at køre i bil. Ikke selv køre, men sidde passivt, kigge ud af vinduet, høre musikken. Jeg falder altid så let i søvn, og denne gang var ingen undtagelse.

Vi havde vel kørt i lidt over en time, hvor jeg havde været i en vågen tilstand i cirka 20 minutter. Bilen stoppede og blev slukket, og jeg åbnede lidt forvirret mine øjne.

SEX I DAG?

"Hvad skal vi?" Gabte jeg, mens jeg kiggede spørgende på Mikael, min kæreste.

"Jeg skal pisse." Sagde han på en ikke så charmerende måde, som han nu for det meste plejer at gøre. "Du burde gå ud og strække benene lidt."

Han gav mig et lille klem på låret, og jeg gjorde, som han foreslog.

Vi holdte på en aflukket rasteplads, tæt bevokset af træer og buske. Det var en lækker sommerdag, jeg havde en meget stærk pink kjole på. Dyb udskæring og gik til midten af lårene. Helt nybarberede ben såvel som mis. Jeg er altid nybarberet, når jeg skal være sammen med min fyr. Jeg stod og forsvandt lidt hen i at nyde sommervarmen, da jeg hørte Mikael kalde på mig.

"Hvad er der?" Råbte jeg tilbage, irriteret over at være blevet taget ud af min zone.

"Bare kom!" Sagde han bestemt. Jeg himlede med øjnene men gik så efter stemmen. Han var gået dybt ind i skovbevoksningen, hvilket irriterede mig drastisk grundet mine bare ben, der blev revet af de lave grene og kildet af det høje græs. Endelig nåede jeg frem til ham. Han stod og lænede sig op af et træ. Med en finger lavede han den der "Kom herover"-bevægelse. Jeg rullede med øjnene, smilede og gik over til ham. Han smilede, placerede hænder rundt om min talje og kyssede mig. Jeg elskede at kysse med ham. Små tantekys og lidt dybere kys. Mellem hvert kys kiggede jeg op på ham og smilede, men efterhånden holdt han mit hoved fast med den ene hånd, så ét kys blot blev erstattet af et nyt. Hans anden hånd gled fra min talje og ned til min røv. Han gav den ene balde et klem i samme øjeblik vores tunger nu mødte hinanden. Han vidste, jeg ikke ville trække mig væk nu, så han tog den anden hånd væk fra mit hoved og listede den ned til mine 75F bryster. Jeg stønnede blidt, da han sneg hånden ind under både kjole og BH og nev lidt i min brystvorte. Mine hænder havde indtil da været placeret på hans skuldre og rundt om hans hals, men den ene bevægede jeg nu ned mod hans skridt. Dog tog de en omvej. Kærtegnede hans stærke arme, ned af brystet, om på ryggen for lige at kunne glide ned og give hans balde et klem, inden jeg førte den om til skridtet og mærkede, hvor tændt han var. Ingen tvivl, han var helt stiv. Jeg førte begge hænder hen til kanten af hans t-shirt og hev den over hovedet på ham. Det var første gang vi havde øjenkontakt igen. Han kiggede på mig og grinede flabet.

"Jeg elsker dit liderlige blik." Sagde han flirtende, kyssede mig blidt igen og hev så kjolen af mig.

Et øjeblik havde jeg glemt, hvor vi var, men så hørte jeg biler dytte og køre forbi ude på vejen.

"Hvad nu hvis nogen ser os?" Sagde jeg nervøst, mens jeg holdt armene krydset over brystet i et dårligt forsøg på at skjule, at jeg kun stod iført BH.

"Slap af, skat. Hvorfor tror du, jeg gik så langt ind?" Det havde han ganske sikkert ret i, men jeg var stadig lidt nervøs. Han mærkede min nervøsitet, kyssede mig på panden og smilede til mig. Han gav mig et blidt skub væk og gik om bag træet. Han havde taget et tæppe med, som han spredte ud på jorden. "Læg dig ned, skat. Jeg skal nok få dig til at blive helt tryg." Jeg sendte ham et nervøst smil, men gjorde som han sagde. Heldigvis lå tæppet ikke ovenpå nogle grene eller sten, så jeg lå forholdsvis behageligt. Mikael lagde sig ind over mig og kyssede mig, dybt og inderligt. Han begyndte at kysse videre ned af min hals. Der tog han sig altid god tid, han vidste, det var et af de steder, der tændte mig allermest af blive kysset. Langsomt bevægede han sig længere og længere ned mod mine bryster. Han stoppede med at kysse på mig og tog hans hænder om på ryggen af mig. Jeg svajede blidt, så han fik mere plads, og han fik knappet min BH op og taget den af mig.

"Slap af, skat. Bare slap af." Jeg lukkede øjnene og tog en dyb indånding, som brat blev afbrudt af en kildende fornemmelse. Den ene brystvorte blev der nusset, nevet og hevet blidt i med en hånd, mens han begyndte at sutte, slikke og kysse på den anden. Jeg forsøgte at styre mine støn, men det var svært med den behandling. Hans mund skiftede plads og begyndte at slikke og sutte den anden brystvorte. En brise ramte os, og jeg mærkede, hvordan det sendte et ekstra sug igennem min krop. Hans ene hånd forsvandt ned ad mod min g-streng, som jeg tydeligt kunne mærke var gennemblødt. Hans finger kørte en tur mellem mine skamlæber, og han grinede flabet, da han opdagede, hvor våd jeg var.

"Vi kan vidst lige så godt smide de trusser væk." Sagde han, mens jeg blev lidt rød i hovedet. Han satte sig ned ved siden af mine ben og trak g-strengen af mig. Han lænede sig indover mig, så hans hoved var lige over mit. Jeg kiggede på ham, mens han blidt skubbede til mit ene ben, så det faldt ned og blottede min fisse. Mikael har altid tændt på at se mine ansigtsudtryk, når han leger med mig. Hans finger kørte stille og roligt op og ned mellem mine skamlæber. En gang imellem strejfede han min klit, hvilket fik mig til at udbryde et lille støn. Han kørte så fingrene ned til mit hul og stak drillende én finger op. Han vidste, at jeg elskede at få finger, og at jeg elskede at blive pirret til det punkt, hvor jeg ville gøre alt for at blive kneppet af ham. Han lænede sig ned og kyssede mig på halsen, mens han stak en finger mere op i mig. Fuck, det føltes fantastisk. Jeg kæmpede stadig for ikke at stønne, stadig bange for at nogen skulle høre os. Han begyndte at pumpe fingrene ind og ud af mig, og jeg kunne ikke holde igen. Jeg begyndte at stønne, lavt. Han lod sit hoved hænge over mit igen, fastholdt en stærk øjenkontakt, mens han hviskede til mig: "Kom for mig, skat. Lad mig høre dig stønne. Du elsker det. Kom for mig." Jeg mærkede mine kinder blusse, men samtidigt også en velkendt følelse skylde igennem kroppen. Jeg var så tæt på. Mine støn blev lidt højere og hurtigere. "Jaaa skat, kom for mig." Han satte tempoet yderligere op, og jeg kunne ikke holde igen. Min krop begyndte at krampe og ryste, mens jeg stønnede højt i ren ekstase. Han lod mig falde ned og kyssede mig igen. Jeg afbrød kysset og kiggede på ham med et liderligt smil.

"Læg dig ned." Sagde jeg blidt, mens jeg selv satte mig op på knæ. Han smilede til mig og lagde sig ned. Jeg lænede mig indover ham og kyssede ham, drillende hvor vores tunger kun lige nåede at røre, og så trak jeg mig og kyssede mig videre ned ad hans hals. Ned over hans brystekasse, ned til hans buksekant. Jeg kyssede hele vejen henover den, vidste hvor meget det pirrede ham. Så trak jeg hans bukser af - han havde taget joggingbukser på, meget nemme at tage af, en klar indikator på at han havde planlagt det hjemmefra. Det tændte mig, at han havde haft sådan en lyst, at han havde planlagt hans tøj ud fra det. Jeg kunne også tydeligt se hans lyst, da han ikke havde underbukser på. Hans store, flotte pik var stiv som aldrig før. Den lå op af maven på ham, og jeg slikkede på skaftet, helt nede fra roden og op til pikhovedet. Jeg hørte ham stønne lavt. Min tunge legede med hans pikhoved, mens min ene hånd blidt kærtegnede hans boller. Jeg kiggede op på ham, skabte øjenkontakt og sendte ham et flabet, frækt smil. Så tog jeg den i munden. Først kun pikhovedet. Så et lille stykke mere. For hver gang jeg trak hovedet tilbage, tog jeg mere i munden, når jeg bøjede mig ned over hans pik.

Jeg mærkede hurtigt hans hænder tage fat i mit hår og stille presse mig længere ned. Hvis jeg forsøgte at trække hovedet tilbage, blev jeg blot presset længere ned. Det tændte mig voldsomt at vide, hvor liderlig han var, og at jeg nu blot var i hans magt. Der gik ikke længe, før han pressede hans pik helt ned i halsen på mig. Jeg fik tårer i øjnene og ville trække hovedet tilbage, men det var en dum beslutning. Han løftede sit underliv og begyndte nu at kneppe min mund og hals. Hans vejrtrækning var hurtigt og der kom dybe støn ind imellem. Til sidst gav han slip på mit hoved.

Jeg tog en dyb vejrtrækning, men nåede ikke mere før han tog fat om mig og beordrede mig om på alle fire. Lydigt, som den gode tøs jeg er, gjorde jeg som han sagde. Han fandt hurtigt mit hul og gik ikke stille til værks. I første stød førte han hele hans pik op i mig og jeg stønnede højt. Jeg tog mig om munden, blev pinlig berørt - hvad nu hvis nogen havde hørt det? Mikael var ligeglad, han blev ved med at pumpe løs i min stramme fisse. Jeg begyndte at lade lysten og begæret tage over, og glemte alt om at vi var på en offentlig rasteplads. Jeg stønnede højt for hvert stød, hans pik føltes så fantastisk oppe i mig. Han begyndte at spanke mig, hårdt på hver balde hvilket blot fik mig til at stønne endnu mere. Han stødte dybt op i mig, mens han trak i mine hofter, så han kom helt op i mig. Fuck, det var himmelsk! Aldrig har jeg været så liderlig og haft så meget lyst til bare at blive kneppet og brugt. Aldrig har jeg været så ligeglad med alt og alle omkring mig og kun tænkt på at få pik.
"Fuck, jeg kommer snart." Fik han fremstønnet mellem hans vilde vejrtrækninger. Jeg vidste nøjagtigt, hvad det betød, og da han trak sig ud af mig og rejste sig, satte jeg mig på knæ og åbnede munden. Jeg kærtegnede hans lår, mens jeg kiggede på ham med liderlige øjne.

"Fuck, fuck, fuuuuuuuck-" udbrød han i det sekund han sprøjtede hans store ladning lige ind i munden på mig. Noget ramte min læbe og fortsatte ned over min hals for så at dryppe ned på mine bryster. Da han var færdig, kyssede jeg blidt hans pikhoved og slikkede sidste af. Jeg sank, tog en finger, tørrede sæden væk fra min bryster og suttede den så af, så jeg var sikker på at få alt hans dejlige sæd ind i min mund.

Vi sagde intet på vej tilbage mod bilen, vi smilede bare og vidste, at vi nok skulle få fundet nogle flere rastepladser i fremtiden, måske endda ikke så gemte som denne...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.