Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg blev ringet op fra min tandlæge. Det var hans klinikassistent, der ville ha’ aftalt en tid med mig. Vi blev enige om en dato, hvor jeg skulle komme efter fyraften. Dagen oprandt, hvor jeg mødte hos tandlægen til det halvårlige eftersyn. Jeg kiggede noget, da det ikke var ham selv, men en sød og kvindelig tandlæge, der stod og tog imod mig. Hun fortalte mig, at ham selv og hans klinikassistent var på kursus og hun havde lovet og passe klinikken en dag for ham. Jeg kom ind i stolen og ryglænet blev kørt ned og hun gik i gang med eftersynet. Hun opdagede, at der var en tand, hun nok blev nød til og kigge lidt nærmere på, så hun ville gi’ mig en maske for næsen med lattergas, da det nok kunne komme til at gøre ondt. Da det begyndte at virke slappede jeg total af og kunne mærke, at hun begyndte og kigge nærmere på mig ?. Hun løsnede min livrem?. Der var ikke noget som måtte stramme, sagde hun og åbnede lynlåsen og tog fat i ham og trak ham ud og begyndte at sutte ham, inden hun satte sig op på stolen til mig og sænkede sig ned over ham, samtidig med hun gav mig nogle rigtige frække tungekys. Så kom han helt op på mærkerne og jeg kom med et brag. Nu tog hun masken af mig og sagde vi skulle bytte plads. Jeg skulle gi’ hende den for næsen, den var indstillet med bedøvelsen, så skulle jeg tilfredsstille hende, når hun slappede af. Hun havde låst døren, da jeg var den sidste patient den dag. Jeg åbnede hendes kittel og opdagede hun havde ikke noget på inden under. Jeg begyndte at slikke hende. Det var noget, hun kunne li’, kunne jeg se på hende. Så jeg holdt en lille pause og kyssede hendes brystvorter, som strittede godt og forsatte op til munden, hvor hun fik nogle frække tungekys af mig, inden jeg brugte mine fingre inde i hende. Hun vred sig og bad mig blive færdig. Men jeg drillede hende lidt, før jeg puttede ham ind i varmen. Lidt efter kom hun så med et skrig og jeg tog masken af hende, så hun kunne blive frisk igen.

Hun havde ikke fået min tand lavet endnu, så vi byttede plads igen, så hun kunne komme i gang med og ordne det, jeg var kommet for. Da hun var færdig, sagde hun til mig, at vi måtte hellere aftale en ny tid på hendes egen klinik en eftermiddag, hvor jeg var den sidste patient. Det var bedst så hun kunne "arbejde" i fred og ro med tanden og ham. Han trængte garanteret til en behandling af hende den dag. Det blev så ugen efter, jeg mødte op på hendes klinik til "behandling" af tanden. Hun var klar til at gå i gang, da jeg kom ind og jeg satte mig op i stolen og fik masken for næsen. Hendes klinikassistent kom ind for at hjælpe hende, men fik at vide hun godt måtte holde fyraften, da hun selv godt kunne klare den tand. Hun gik så og tandlægen låste døren efter hende. Nu skulle hun i gang med mig ?. Først ville hun lave den tand færdig og så ville hun kigge nærmere på ham, som også trængte til behandling af hende. Hun blev færdig med tanden og gik så i gang med ham, som fik en meget kærlig behandling af hende, så jeg kom ret hurtig. Så skulle jeg gøre hende tilfreds, som tak for god behandling. Hun satte sig op i stolen og knappede sin kittel op, så jeg kunne slikke hende til en god orgasme, som kom hurtig lige efter og så var hun tilfreds. Hun sagde, at regningen så var betalt denne gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.