Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste og jeg havde aftalt med nogle venner at komme til en privat fest en fredag aften. Men inden vi gik til festen, blev vi enige om at spise ude i byen. Middagen var pragtfuldt. Vi snakkede om, hvorledes aftenen/natten ville blive. Min kæreste spurgte, hvad jeg havde på under min nederdel. Jeg svarede sexet undertøj, som jeg havde købt til denne lejlighed. Et sort silkekorset hvor mine bryster var fri og med hofteholder. Han spurgte, om han måtte se op under min nederdel, hvortil jeg svarede senere i aften min skat. Derefter snakkede vi om, hvordan vi kunne gøre forskellige seksuelle ting ved hinanden, og hvad vi hver i sær kan lide, at den anden part gør ved en. Denne snak havde gjorde mig helt liderlig, så jeg havde mere lyst til at gå hjem end til festen. Tiden var løbe fra os, så vi måtte hellere få betalt for vore middag, og se at komme af sted til festen. Vi var de sidste der ankom. De andre troede, vi havde glemt, at vi skulle mødes. Men vi undskylde os med, at vores bord ikke var ledig, da vi ankom til restauranten.

Der var godt gang i festen, vi faldt hurtigt ind blandt vennerne. Som aftenen skred frem, havde ingen af os lyst til at gå hjem, så vi var nogle stykker, der blev enige om at gå i byen. Så vi fandt et diskotek, hvor der var mange mennesker og en god stemning. Vi fik os mast igennem menneskemængden og fik en hjørnebord, hvor vi alle kunne sidde. Vi fik nogle drinks, og der blev dansede til de vilde melodier. Snakke gik lystigt ved bordet, og emnet sex kom da også på tale. Ja snakken gik lystigt derud af.

SEX I DAG?

Min kæreste spurgte, om vi skulle danse. Jeg sagde ja, og ud på dansegulvet det gik. Det var ved at være sent på natten, så der blev spillet de stille melodier, så vi dansede tæt sammen. Jeg kunne mærke, at min kæreste var blevet opstemt af al den snak om sex, der havde foregået hele aftenen. Han holdt mig tæt til sig, så jeg kunne mærke bulen i hans bukserne, som kørte mod mit underliv og hans hænder kærtegnede min nakke, ryg og mine røvballer blev godt masserede. Jeg nød det i fulde drag.
Han slikkede mig lidt på min øreflip og hviskede stille i mit øre, om jeg havde trusser på. Tanken om han ikke viste, om jeg var trusseløs gjorde mig liderlig. Jeg svarede, at det måtte han selv finde ud af. Hans hvisken fortsatte i mit øret, da ikke her på dansegulvet. Jeg svarede tilbage hvor ellers. Derefter trak han mig hen i et mørkt hjørne af diskoteket, hvor han træk min lange nederdel op, så han kunne få bekræftet, om jeg havde trusser på eller ej. Hans finger rørte min bare fisse. Han så på mig og sagde din liderlige tøs. Du er jo helt glat barberet, hvorefter han stak to finger op i min våde varme fisse, hvortil han sagde, jeg er ikke var den eneste, der har lyst til et knald. Han kyssede mig blidt og masserede mine bryster, så mine vorter blev helt hårde og stive.

Vi gik tilbage til de andre hvor vi drak vores driks og sagde at vi lige ville have lidt friskluft hvorefter vi fik os mast igennem menneskemængden og ud i den friske luft. Vi gik lidt væk fra diskoteket, hvor vi fandt en bænk og satte os ned. Vi kyssede hinanden blidt og liderligt. Jeg træk op min nederdel, så jeg kunne sætte mig overskrævs på min kæreste. Jeg slikkede hans øreflip. Det gør ham helt liderlig. Hans hænder fandt hurtigt op under min nederdel, hvor han kærtegnede min lår, og hans finger fandt min klitoris, som han masserede blidt, mens vi kyssede hinanden mere og mere vildt. Der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke en varm strøm af spændinger igennem min krop. En orgasme var på vej. Mit ansigtsudtryk afslørede mig, så min kæreste begyndte at masere min klitoris hurtigere, og der gik ikke lang tid inden jeg kom i en skøn orgasme. Jeg rejste mig og faldt på knæ, lynede hans bukser ned og frem sprang hans store stive pik. Jeg slikkede den klare væske af hans pikhoved med stor fornøjelse, og tog derefter hans pik i munden suttede og slikke hans store dunkende pik. Da jeg begyndte at mundknæppe ham, tog han begge sine hænder om mit hoved og fjernede det fra hans pik. Jeg så op, mens han sagde, der kommer nogen hen mod os. Det gjorde os ikke mindre liderlige, så jeg rejste mig, og træk igen op i men nederdel, for at sætte mig overskrævs på han.

Mens de uønskede personer gik fnisende forbi os, kunne jeg mærkede hans pik på min glatbarberede fisse. Jeg løftede røven lidt, så jeg kunne få hans pik op i min våde ventende og liderlige fisse. Den kunne selv finde vej til min åbne grotte, stille og rolig gled den ind i min stramme våde fisse. Jeg mærkede, hvordan pikken gled længere og længere ind, til den var helt i bund, hvor jeg nød hver en "meter", og den fyldte hele min fisse ud.

Vi sad lidt, til vi igen var alene, og jeg begyndte at ride ham stille og roligt. Hans ene hånd fandt vejen til min klitoris, som han masserede i takt med min rytme, mens den anden hånd var under min bluse og nulrede mine brystvorter helt stive. Der gik ikke lang tid, før min kæreste selv begyndte at bevæge sit underliv, så vi sammen kunne finde rytmen. Hans pik kørte frem og tilbage i min nok så stramme fisse. Vores vejrtrækning blev mere og mere ens, jo nærmere vi nåede vores fælles mål. Jeg mærkede et svagt fornemmelse, en orgasme var på vej, og mine bevægelser blev hurtigere og hurtigere. Jeg småstønnede og for hver stød hans store stivepik gjorde i min fisse, jo mere kunne jeg mærke hvordan orgasmen rullede igennem min krop. Jeg kom i en kæmpe orgasme, og samtidig kunne jeg mærke, at han sprøjtede hele hans ladning sperm i min fisse.

Da vi havde sundet os lidt, og fik vi rettet på vores tøj, gik vi tilbage til diskoteket. Jeg kunne mærke hans sperm løb ud af min fisse og ned af mine lår. Det var en herlig fornemmelse efter sådan et godt knald i den fri luft. Vi mødte vennerne i døren til diskoteket, de var på vej hjem. Vi tog os en sidste godnat drink og gik hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.