Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie er frit efter en virkelig oplevelse jeg har haft. Navnet er ændret af respekt for fyren.

Jeg starter med at beskrive mig selv. Jeg er omkring 165 cm høj, lettere buttet, med kort mørkt farvet hår. Jeg har det jeg selv kalder for en god håndfuld, ca. 80d eller e. Har 4 tatoveringer og 3 piercinger.

SEX I DAG?

Jeg mødte Søren på en chat for ca. 6 år siden. Vi har snakket sammen sådan lidt af og på lige siden og mødt hinanden 3 gange. Det er vores sidste møde jeg vil fortælle om.

Jeg stod og skulle til at flytte, han havde tilbudt mig at jeg kunne flytte ned til ham, mens jeg fandt noget at bo i, da det er svært at få et kollegieværelse. Jeg tog derfor med toget ned til ham. Jeg var ret så spændt, for sidst vi sås, var det tæt på at der skete noget. Så derfor glædede jeg mig rigtig meget.

Han havde lovet mig at han ville hente mig ved toget. Men han var der ikke. Så jeg gik op for at ringe til ham.

- Hej søde. Så er jeg kommet af toget hvor er du?

- Jamen jeg står nede og venter på dig ved spor 4.

Jeg begyndte at grine.

- Jamen jeg stod af ved nummer 2.

Han begyndte at grine sammen med mig.

- Kommer op til dig nu.

Jeg stilte mig til at vente på ham, og endelig kunne jeg se ham. Med et smile på læben fik jeg et stort knus.

Vi begyndte at gå hen til ham. Vejen var længere end jeg troede, men vi fik snakket en del omløst og fast mens vi gik. Det var dejligt at se ham igen.

Endelig kom vi hen til hans lejlighed. En lille fin 2-værelses lejlighed. Jeg fik en hurtig rundtur og vi satte os ind i sofaen og snakkede videre. Fjernsynet blev tændt.

Mens vi sad der mærkede jeg hans hånd på mit lår. Jeg lod som om jeg ikke havde lagt mærke til det, men til sidst måtte jeg gøre noget. Jeg tog fat i hans ene finger, og trak blidt i ham. Han grinede og trak tilbage igen. Til sidst trak jeg ham hen til mig. Vores ansigter kom helt hen til hinanden. Jeg lænede mig ind imod ham og vores læber mødtes i vores første kys. Jeg var i den syvende himmel. Det var bedre end jeg havde fantaseret om. Han begyndte at lege med mine bryster. Først unden på min bluse, og derefter inden under. Uhm, det mærkede bare så godt. Vi lynede hinandens bukser op. Hans pik stod rank og dejlig. Den største pik jeg nogensinde havde haft i hånden. Lang og tyk. Han fik hånden ned i mine bukser. Han kunne mærke jeg var klar til ham.

- Skal vi ikke bare gå i seng nu?

Spurgte han.

- Jo lad os det.

Vi gik ind i soveværelset. Stod og klædte hinanden af inden vi lagde os ned.

Jeg begyndte at lege med hans pik. Kunne næsten ikke vente med at mærke den langt oppe i mig. Jeg skubbede ham op og stå igen. Tog fat i han pik og begyndte at slikke på den. Vidste af erfaring at jeg kunne pirre ham ved at starte stille og roligt. Langsomt førte jeg ham ind i min varme mund. Han gav et suk fra sig. Det skal lige tilføjes at min ene piercing er i tungen. Jeg begyndte at sutte og slikke det bedste jeg havde lært. Kunne høre på ham at han nød det. Tog ham så langt ind jeg kunne. Ikke helt til roden, men næsten. Min ene hånd fandt hans nosser. Jeg klemte forsigtigt.

Jeg flyttede mit hoved, og skubbede mig tilbage på sengen. Ville mærke ham oppe i mig. Han lagde sig ind over mig og trængte ind. Hans dejlige pik fyldte mig fuldstændig til bristepunktet. Uhm. Det var næsten som jeg kom med det samme. Han begyndte langsomt at køre sin store pik ind og ud af mig. Satte farten gradvist op. Jeg stønnede som aldrig før. Mine hænder søgte febrilsk noget at gribe fat i, men fandt kun lagenet. Mine støn blev højere i takt med at han satte farten op.

Men nu skulle der er ny stilling til.

Jeg vendte mig rundt til en doggy. Elsker at mærke en dejlig pik banke op i mig bagfra. Han var bestemt heller ikke langsom til at forstå hvad det var jeg ville. Hurtigt fandt han sig til rette, og med et langt stød, ramte han i bund. Et dybt suk kunne høres fra mig. Hans stød blev hurtigere og hårdere, mens han begyndte at snakke frækt til mig. Jeg svarede ham ligeså frækt tilbage.

- Fuck hvor er du bare dejlig nasty.

- Jeg er vild med at være nasty.

- Din fisse er bare så dejlig stram.

- Uhm jah. Bare knep mig hårdt. Jeg elsker det hårdt.

Der blev vildere og vildere. Vi besluttede os for at hele hans lejlighed skulle indvies.

Vi gik ud i køkkenet, og jeg satte mig op på køkkenbordet og rykkede mig helt ud til kanten. Han stilte sig hen foran imellem mine ben. Og endnu engang jog han sin pik i bund. I lange seje træk, kneppede han min fisse. Og jeg stønnede konstant. Kunne slet ikke lade være. Det var så længe siden jeg havde haft en rigtig pik oppe i mig, og jeg nød det i fulde drag.

Endnu engang skiftede vi rum. Vi fandt hurtigt ud af at sofabordet passede perfekt i højden, når jeg stod på 4 på det. Han kom i bund hver gang. Jeg måtte holde fast i bordkanten for ikke at komme ud af balance. Han begyndte at lege med min røv. Han begyndte ligeså stille at presse på mit andet hul. Jeg lod ham gøre det. Langsomt begyndte han at fingerkneppe min røv, samtidig med at hans pik bankede op i min fisse. Fuck hvor jeg bare elsker den fornemmelse. Jeg gav ham mit tavse ja til at fortsætte. Han tog sin pik ud af min fisse, og begyndte at lege mere intenst med min røv. Han begyndte langsomt at trænge ind. Det gjorde ondt til at starte med, men da han først var kommet i gang, var det skønt. Det var længe siden jeg sidst havde fået pik i røven. Men det var godt. Jeg begyndte endnu engang at stønne højlydt.

- Bare for sjov.

Spurgte han.

- Er du frisk på at prøve ude på terrassen??

Han bor på første sal.

Jeg smilte til ham. Selvfølgelig var jeg da det. Så vi gik ud. Klokken var omkring 3 om natten, og luften var kølig. Jeg stilte mig op ad altankassen og kiggede frækt hen på ham. Han grinte og kom op bag mig. Igen tog det ham ikke mange sekunder at komme i bund. Jeg forsøgt på at være så lydløs som jeg kunne. Men det var umuligt. Jeg blev simpelthen nød til at stønne. Så godt var det. Ingen af os havde lyst til at gå ind igen, men det begyndte at blive koldt.

Vi gik ind i sengen igen, og han lagde sig på ryggen. Nu var det min tur. Jeg satte mig over ham. Begyndte at bevæge mig op og ned over hans pik. Jeg begyndte at rotere med mit underliv samtidig med at jeg red ham hurtigere og hurtigere. Han begyndte at stønne højere. Jeg kunne høre at han snart kom. Hurtigt hoppede jeg af ham for at gøre ham færdig med munden. Jeg kunne mærke at han blev hårdere. Hans pik begyndte at gøre sig klar til at fyre hele hans ladning af i min åbne mund. Han kom med et svagt brøl efterfulgt af det dybt suk. Han faldt tilbage på sengen.

- Fuck det var godt skat.

- Uhm synes jeg også søde.

Vi lagde os til rette på sengen, og jeg puttede mig ind til ham.

- Sov godt og drøm sødt søde.

- I lige måde.

Sagde han lige inden han faldt i søvn med et smil på læben.
 

Som sagt er det skrevet frit efter en virkelig oplevelse. Og hvem ved. Måske kommer der en ny historie, for om lidt skal jeg ned til ham igen. ;)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.