Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en mand på 44 år, og bor et sted i Jylland. Min nærmeste nabo, er Helle, som er en fraskilt og bor sammen med hendes datter Louise på 15.

Helles søster Ulla, er lige blevet skilt, så hun er tit på besøg hos hende. Helle er en flot pige på 40, med en flot krop og et par små, men pæne bryster, og jeg fantaserer tit om hende, når jeg onanerer. Ulla er 42, og ligner Helle ret så meget. En aften fik jeg en sms fra helle’s mobil, hvor der stod: Må jeg sove hos dig i nat? Jeg undrede mig lidt og ringede hende op for at høre hvad det nu var for noget, men Helle forklarede at det var Ulla som var interesseret. Øv, men jeg sagde dog ok alligevel.

Ulla ville ikke være til besvær mht. ekstra sengetøj, så hun foreslog at vi sov i samme seng.

Jeg kravlede under dynen først, og beholdt underbukserne på. Ulla derimod smed det hele, og hold da op en flot krop hun var udstyret med. Brysterne stod lige ud i luften, røven lignede en æble og hun var glatbarberet. Vi lå og små kyssede og pillede ved hinanden. Hun var sjaskvåd i kussen, og jeg legede med hendes klit. Det varede ikke længe før hun vred sig og sagde lyde. Jeg begyndte at kysse og slikke hende over hele kroppen. Brystvorterne var stive og de fik ekstra opmærksomhed, hvilket Ulla ikke havde noget imod. Jeg nærmede mig kussen og gav mig god tid til at slikke omkring og i den, så Ulla bad mig om at kneppe hende. Jeg trængte op i hende og vi fandt en fælles rytme. Hun kom ret hurtigt, og kort tid efter kom jeg også. Vi faldt i søvn, og næste morgen vågnede jeg først. Ulla havde sparket dynen af, og lå på ryggen. Hendes vorter var stive, og jeg førte min hånd ned mellem hendes ben for at lege med kussen. Da jeg rørte kussen, spredte benene lidt, så jeg bedre kunne komme til (jeg tror hun sov "ræve søvn) Efter et stykke tid listede jeg ud af sengen, for at hente et kondom og da jeg listede tilbage i sengen, spredte jeg hendes ben, så jeg kunne komme til at kneppe hende. Da jeg kørte pikken ind i kussen, kunne jeg mærke at hun klemte om min pik med kussen(jo hun havde "ræves sovet") og vi rullede rundt, så hun red mig. "Sig til inden du kommer", sagde hun hvilket jeg gjorde. Hun kravlede ned og tog kondomet af, og slikkede mig til udløsning. Hun slikkede pikken ren, og vi lå og puttede os lidt, inden vi gik ned i bad. Jeg sæbede Ulla ind over hele kroppen, og da jeg skyllede med bruseren, fik kussen en ekstra omgang. Ulla lænede sig op ad væggen og kom i en lang orgasme. Derefter var det min tur til at blive sæbet ind, og da hun nåede til pikken, tog hun den i munden og jeg havde svært ved at holde spermen tilbage, og da den kom, slugte hun det hele.

Efter badet spurgte Ulla, om jeg ville tage et par billeder af hende, hvilket jeg var med på.

Vi gik op i soveværelset, og hun lagde sig på sengen med spredte ben. Jeg fotograferede hende fra alle vinkler, og tog nogle gode nærbilleder af kussen og patterne. Da jeg havde få nok billeder i kassen, gik vi ned og spiste morgenmad. Vi kyssede farvel, og hun gik hjem til Helle.

2 dage senere mødte jeg Helle, som smilende spurgte hvad jeg dog havde gjort ved Ulla. Jeg sagde, at det ikke kom hende ved, med hun sagde, at Ulla havde fortalt det hele, og hun ville da også fotograferes, hvis jeg havde lyst. Det var svært at skjule min lyst, men sagde: det kan vi da godt finde ud af.

Vi gik ud på min terrasse og Helle smed tøjet, og jeg tog en masse billeder. På et tidspunkt var jeg tæt på kussen, og spurgte om jeg ikke måtte slikke hende lidt. Det sagde hun JA til og jeg gik i gang. Pludselig ringede Helles mobil. Det var datteren, og Helle var nødt til at gå hjem. Inden hun gik hjem, gav hun min pik et klem, mig et kys

og sagde: Vi ses.

Jeg har lige fået en sms fra Helle, hvor der står: Må vi sove hos dig i nat? Hilsen Helle og Ulla.

- En lykkelig nabo.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 121 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.