Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Han kom træt hjem fra arbejdet, og han havde haft en go’ dag. Han stillede sig ud i sin stue, og kiggede ud af vinduerne i stuen. Det var dejlig solskin, og han kunne se naboernes datter var på besøg, han fik omgående erektion da han så hende. Hun var femogtyve og havde den guddommelig krop, smal talje, fantastisk god nuance brun, hun var ca. 1,68 høj, med langt sort hår og med helt perfekte runde C-skåls bryster.

Han stod bare og gloede med en ordentlig stang på, i mere end ti minutter. Så tog han sig sammen og gik videre ind i køkkenet. Han begyndte at lave mad, satte nogle koteletter ind i ovnen og gik i bad.

SEX I DAG?

Da han stod der blev han endnu mere liderlig, og tænkte at han hellere måtte gå over og snakke med hende, inden hans lem eksploderede. Men midt under badet kunne han høre at det bankede på, han tog et håndklæde om livet, og gik ud for at åbne. Han havde bare glemt at han havde stiv pik.

"Nå, der er nok nogle der har en ordentlig flagstang på hva’?" grinede hun, det var naboens datter han havde begloet tidligere.

"Hehe ja undskyld" grinede han forlegent, men han kunne se at hun kunne lide hvad hun så. Han var også ret godt udrustet, med lige godt syvogtyve centimeters "Kærlighedsstang", og i ret god form, og så var han jo også omkring hendes alder, lige fyldt syvogtyve.

"Undskyld jeg står her og flagrer, vil du ikke med inden for?" spurgte han hende så.

"Jo det vil jeg da godt," sagde hun "Men håber ikke at det gør noget at jeg tager min T-shirt af, det er så ulideligt varmt."

"Ja ja, det gør skam ikke noget." sagde han, og han var ved at gå amok da han opdagede at hun nu kun stod i en meget smuk hvid bh. Han var så spændt af lyst og lidenskab, så han var nød til at fortsætte med at snakke.

"Nå, men jeg kom faktisk bare over for at sige hej, og lære dig lidt at kende, du har vel boet her 2-3 måneder, og jeg har ikke fået hils ordentlig på. Så hej, jeg keder Kassandra."

Selv hendes navn er smukt og sensuelt tænkte han, "Hej, og jeg hedder Danny, vil du ikke lige have lidt mad også?"

"Jo det vil jeg da godt, men jeg skal snart gå, hva’ skal vi ha’?"

"Ris og koteletter, og jeg tror også vi skal have noget rødvin til. Kan du ikke lige gå over og sige at du spiser her?"

"Hehe jo det kan jeg da godt, men du skal vide at jeg bliver lidt underlig af for meget rødvin, så jeg skal kun have to glas."

"Ja da selvfølgeligt, jeg havde nu heller ikke tænkt mig at hælde mere på dig." sagde han grinende, og hun grinede med.

Så gik hun over for at sige til sin mor og far at hun spiste sammen med ham, for at lære ham bedre at kende, imens han gik noget tøj på og dækkede bord. Da hun kom tilbage, havde hun sat det lange hår om i en hestehale, og taget noget rød læbestift, men stadig med kun hendes bh på overkroppen, og et par stramme jeans på. Da hun gik forbi ham på vejen ind var han allerede tændt igen, da han også så, at hun havde en fantastisk røv.

"Det er inde ved siden af vi skal spise"

"Okay, det er godt nok et stort flot hus, hvordan kan det være at du har råd til det, når du bor helt alene?"

"Jeg ved godt at det er en lidt lam måde at jeg har fået råd, men jeg vandt faktisk i lotto, den store præmie på 18 millioner."

"Haha ej hvor fedt, hvornår vandt du?"

"For et halvt år siden, og nu har jeg snart brugt de ti." han sad og skammede sig lidt over at han sad og snakkede om hvor mange millioner han havde, over for denne unge smukke pige, mest i håbet om at det ville lede til noget mere på et andet tidspunkt.

"Nå, hvad har du brugt så mange penge på?"

"Jeg har været ude og rejste et par måneder i asien, Indien nærmere bestemt, for at hjælpe nogle fattige børn, og det er i øvrigt derfor jeg er så brun."

"Ja det kan jeg se, det var da sødt at du ville hjælpe dem, og du gav så børnene nogle penge også, eller hva’?"

"Ja jeg gav dem lige omkring fire millioner, og de var meget glade."

"Har du ikke gjort noget lidt mere drengerøvsagtigt, og lavet noget lidt mere selvisk?"

"Jo selvfølgeligt har jeg det, jeg har faktisk en hummer stående der ude i garagen. Og så var huset her heller ikke helt billigt." han syntes egentligt at det hele gik meget godt, og hun så ud til at nyde maden.

De sad og snakkede sådan frem og tilbage i næsten to timer, og efter lidt mere tid, havde hun fået omkring en hel flaske vin, og han havde også fået en del glas.

"Jeg glemte vist at fortælle at jeg også bliver ret lystig når jeg er fuld, og jeg har SÅ meget lyst til dig. Jeg har godt set dig stå og se på mig, og jeg har også fantaseret lidt om dig du!"

Danny fik en klump i halsen, og blev rød i hovedet af forlegenhed, og lyst til den her fantastiske kvinde.

"Jeg er mere end færdig med at spise, hva’ med dig?" spurgte hun?

"Jo jeg er også mæt, jeg rydder lige af bordet og vasker op, jeg kommer tilbage om lidt."

Han stod ude i køkkenet, og kunne slet ikke blive færdig hurtigt nok færdig med at sætte ind i opvaskeren, og komme tilbage til hende.

Men da han kom tilbage, kunne han ikke få øje på hende og han blev meget skuffet. Han gik rundt og kiggede for at være sikker på at hun ikke bare var gået på wc, men så fik han øje på hende, ude i hans pool, hun stod uden top på. "Er du sindssyg hvor har hun gode bryster," tænkte han. Han gik ud til hende.

"Hva’ laver du her ude Kassandra?" hun så tilbage på ham, hun havde et liderligt glimt i de klare brune øjne ud.

"Kom ned i vandet, og lad os opfylde hinandens lyster!" og med de ord, begyndte Danny at tage tøjet af.

"HOLD DA KÆFT DEN ER STOR," sagde hun da han havde taget underbukserne af "Det bliver en ordentlig omgang jeg får."

"Hæhæ det kan du bande på at det gør!" sagde Danny, meget selvtilfreds over hendes reaktion. Han hoppede ned i vandet, men så snart han var der nede, kravlede hun op på kanten.

"Slik mig så det bedste du har lært, så skal jeg gengælde tjenesten!" og så gik han i krig, han tog hendes G-streng af, og begyndte nu at nulre hendes brystvorter, og tog derefter med begge hænder om hendes bryster og ragede på den, og kyssede sin vej længere og længere ned fra navlen. Han slikkede op og ned af hendes inderlår, og begyndte at bevæge sig nærmere, drillende langsomt. Hun vred sig, og pressede han ind, og han begyndte at slikke det bedste han havde lært, og hun begyndte at stønne. Da hun efterhånende var ved at komme, stoppede hun ham, om end lidt modstræbende.

"Nu er det min tur Danny boy!" hun hoppede ned i vandet og han gik hen til den trappe der var i vandet, og satte sig oppe hvor hans røv var i vandet, men hans struttende pik var over. Hun kom over og begyndte at sutte på fuld skrue. Danny havde aldrig oplevet noget lignende, og han havde fået en del blowjobs i sin tid, men hun var helt fantastisk, og han var ved at sprænge af glæde. Lige nu stod en af de lækreste kvinder han nogensinde havde set, og suttede ham så godt at han slet ikke havde kunne forestille sig det før hende. Op og ned af skaftet og på hovedet, og begyndte hun at tage ham helt til roden, og langt ned i halsen.

Efter seks minutter kunne han næsten ikke mere, og hun kunne mærke det på ham, og stoppede. Hun gik ud i poolen, og over på den anden side, hvor hun satte begge hænder på kanten og begyndte at stritte med røven. Han svømmede der over.

"Okay, jeg presser mig langsomt ind, er du klar til den største pik du nogensinde kommer til at opleve?"

"Ja ja, kom i gang, jeg er vild liderlig, knep mig så med din hestepik Danny boy!"

Det behøvede hun ikke at sige to gange, så han begyndte at presse på, stille og roligt, en millimeter i sekundet, og efter lidt over halvdelen af hans enorme penis var inde, lavede han to hug til, og så var han HELT i bund. Hun skreg af smerte, men efter et par stød mere, af vellyst. Hun stønnede og skreg uafbrudt, og det fik ham til at sætte farten op.

Efter tretten minutter i en vanvittig fart, kunne han mærke at han snart ville komme, og spurgte om hun ville sluge det.

"Nej, kom INDE i mig, jeg… elsker at mærke… mændenes sperm… inde i mig… bare rolig.. jeg er… på pillen…" stønnede hun imellem hans hurtige stød.

Få sex i dag

Han var lige ved at komme, da hendes fisse begyndte at stramme om hans pik, fordi hun også fik en enorm orgasme, som hun skreg ud, og det at det strammede, gjorde at han eksploderede inde i hende. Han pressede sig helt ind i hende, holdt hende om livet og satte sig op på kanten. Han sad og hold op hende, og de kyssede, stadig med hende på hans pik.

"Må jeg lige komme af? Jeg kan næsten ikke mærke mine ben, din tyr mand! Det er det bedste sex jeg nogensinde har haft." hun steg af da han slap hende, og det begyndte at dryppe sæd ud af hende, der var næsten en halv deciliter.

"Jeg går lige ind og henter noget papir så jeg kan tørre det op, men hvordan ville du så have det med at gentage succesen oppe i din seng?"

"Ja det lyder fornuftigt at få det tørret op, og jeg vil hellere end gerne gøre det en gang til!"

Fem minutter senere lå de oppe i sengen, og han havde lidt svært ved at få erektion efter den gigantiske udladning. De lå og kælede, og langsomt begyndte den at røre på sig igen.

"Jeg tror stadig jeg har en del tilbage Kassandra, jeg har faktisk ikke onaneret eller haft sex i over fire måneder, sutter du den ikke lige i gang?" og det gjorde hun så, hun slikkede og suttede omkring hans pikhoved, og da den var næsten helt stiv, tog hun den ind i munden og suttede ham helt til roden et par gange, og SÅ var han klar.

Han lå på ryggen, og nu satte hun sig op sig op og begyndte at ride ham på fuld fart, hun var stadig meget udvidet efter sidste kneppetur. Han ragede hende på patterne imens, og syntes det var fantastisk.

Efter et par minutter sagde hun "Vil du ikke prøve at kneppe mig i røven? Jeg har hørt at det er der at man får de største orgasmer, især med din pik."

"Ja for pokker, er du sikker på at du vil?" sagde Danny, da hun var ved at stige af.

"Ja, jeg har aldrig prøvet det før, men du er så fantastisk i sengen, og nu vil jeg sku bolles analt ." sagde hun med et lille frækt grin, og lagde sig på alle fire, og tog et solidt greb i sengegærdet.

Han kravlede op bag hende.

"Okay, jeg har hørt noget om at du skal presse lidt imod, og så samtidigt presse lidt som når du skider, er du helt klar?"

"Mhh" sagde hun, hun var både meget nervøs og spændt, også lidt bange, men mest liderlig.

Så begyndte han langsomt at mase den ind, og hun pressede som hun havde fået at vide, men efter tre centimeter af hans store pik blev det for meget for hende.

"Arrgh, stop stop vær sød at stoppe! Det gør så ondt!" skreg hun.

Han stoppede med det samme og hev sig ud, hun sad med lidt tåre i øjnene.

"Undskyld at jeg ikke kunne, men din pik er simpelthen for stor, skal jeg sutte dig færdigt?"

"Nej nej, nu skal du sku have pik i røven! Okay tøs, så skal jeg lige ud og hente noget verselinie, ellers bliver det sku lidt svært."

"Okay, er du sikker på at den kan være der?"

"Ja, men det kommer nok til at gøre ret ondt i starten, men hvis du bare lader mig fortsætte lidt længere, er jeg sikker på at du vil komme så du ALDRIG glemme det!"

"Hmrpf, så gå ned og hent det der verselinie, og så prøver vi igen, for jeg vil jo godt."

Så gik han ned og hentede noget smørelse og kom op igen.

"Okay, stil dig så som før, og så smører jeg først noget på dig." sagde han. Hun stillede jeg på alle fire igen og tog fat i sengegærdet og så en smule nervøs ud. Så begyndte han at smøre verselinie rundt om hendes røvhul, og stak så tre fingre med en masse smørelse på der op.

"Uhh, det var lidt mærkeligt det der," sagde Kassandra "Men jeg kunne lide det, bare brug resten på din store dejlige pik, og lad os komme i gang."

"Min pik er desværre blevet lidt slap, to sekunder." sagde Danny og pressede hurtigt pikken ind i hendes fisse, og kneppede hende doggystyle et minut. Og så trak han sig ud, og smurte vildt meget verselinie på, og så begyndte han at presse på røvhullet igen.

Hun pressede meget hårdere denne gang, og den første femten centimeter røg meget hurtigt ind.

"ARGH, fuck det er godt," stønnede hun "Stød resten af dit dejlige lem i bund!" Og det gjorde han så, ti lange seje stød, og så var hendes baller helt inde og røre hans lår, og han ikke kunne se noget til sin pik overhovedet. Så begyndte han en rolig rytme, men den fik han ikke lov til at holde ret længe, for efter et halvt minut, og hun begyndte at støde imod ham. Hun rettede sig lidt op, og tog ham om ballerne og pumpede imod ham. Tempoet blev helt vildt, og fordi han lige var kommet for første gang i et kvart år, så han kunne holde meget længe. Tempoet blev ved med at være helt sindssyg, og de svedte begge helt vildt, og så begyndte hun at skrige, skrige som han aldrig havde hørt nogle skrige før. Han var også selv lige ved at komme, så han rettede hende op, og tog hende på patterne og gav den de sidste stød. Han kom næsten lige så meget som første gang, og de stønnede begge to af glæde, i fem sekunder. Så faldt de sammen, Danny oven på hende, stadig med sin enorme pik i hendes lille finde anus.

Så drejede han sig, og den svuppede ud. Så lagde han armene omkring hende og hev dynen over dem. Og så lagde de sig til at sove, side ved side.

Dagen efter vækkede han hende med morgenmad, og da de havde spist, skiftede de lagener og gik nedenunder og kissemissede til midt på eftermiddagen. Så kyssede de farvel, og aftalte at de skulle mødes hos hende weekenden efter. Så tog hun af sted, og Danny sad tilbage, med verdens største smil.

"Jeg elsker den kvinde," tænkte han "Glæder mig sku til fredag."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 73 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.