Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mennesker vandrer ind og ud af indgangen. Larmen er høj. Små purke med balloner hopper glade rundt omkring travle forældre, der prøver at holde styr på dem. Du har en let sommerkjole på, der sidder tæt indtil kroppen. BAKKEN står der med store gyldne bogstaver. Vi vandrer hånd i hånd ind af porten, og ser på de mange mennesker.

Klokken er omkring 9, da vi ankommer. Vi har spist en steak på en lille restaurant, og været på indkøb i en af de små frække butikker i nærheden, og bla. købt en trinløs DILDO, der kan spændes på. Ekspedienten fortæller "den virker lisom en tunge, og er en af vores mest solgte modeller". Du griner frækt, mens jeg betaler, "den bli'r du glad for" si'r han med et svedent grin.

SEX I DAG?

Der er grønt, og sommeraften-luften er lun, da vi ankommer. "Jeg skal lige ind og tisse, stik mig lige dimsen", griner du. Du forsvinder ind på et af toiletterne, og kommer tilbage efter et stykke tid. "Her" smiler du, den er til dig. Jeg ser ned i min hånd, og opdager en lille fjernbetjener. Jeg prøver at skrue lidt på den, og det gir et ryk i din krop. "Det her holder jeg ikke til ret længe, hvis du ikke skruer ned NU", hvisker du grinende.

Vi når frem til rutschebanen, der ser stor og høj ud. Vi sætter os i en af de bagerste vogne, og vognene begynder at rulle. Jeg skruer op for remoten, og med det samme ændres dit ansigtsudtryk. Du får et sløret glimt i øjnene. "Mmm det er for lækkert det her", hvisker du.

"Let dig lidt" siger jeg, og lader min ene finger glide op til din mund. Du sutter frækt på den, så den er våd. "Let lige numsen en gang" hvisker jeg, og lader diskret min ene finger glide op under din kjole, og finder dit lille bagerste hul. Du sætter dig ned igen, og min finger er nu oppe i dit lille numsehul. Du sidder og vrikker frem og tilbage, stille, for ikke at afsløre hvad det er vi foretager os, mens jeg vrikker blidt med min finger.

Remoten bli'r skruet op, og du stønner sagte "det her er for frækt". Vognene suser rundt. Holder stille oppe på toppen, vi ser ned af slisken, folk hyler og skriger, mens vi suser nedad. Jeg skruer helt op, du stønner "åhh gud det er fedt det her".

Din numse bevæger sig frem og tilbage på min finger, under din kjole, mens dildoen slikker din kilder, og vibrerer, den summende lyd bli'r overdøvet af larmen fra vognene. Jeg mærker på dig, det ryster i din krop. Trækker fingeren ud af dit lille udvidede numsehul, og skruer næsten helt ned for remoten. Vognene holder stille.

"Phhew det var en af de goe der kom der" hvisker du, og prøver at se ud som om intet er hændt, da vi stiger ud af vognene. "Jeg har lyst til at mærke dig, og det skal være NU" siger du sagte. Jeg smiler frækt til dig, og vi vandrer mod udgangen, over mod skovene.

Vi vandrer ind mod det tætte, lidt væk fra larmen. Sætter os ned, og jeg lægger min jakke som underlag. Du sætter dig ned, og siger "nu vil jeg mærke den ægte vare" og løsner dildoen. Jeg bemærker en silhuet bag ved et af træerne, men siger ikke noget.

Du læner dig tilbage og spreder benene. Kjolen glider op så din lille fisse er helt blottet. Du ser kælent på mig, og lader din ene hånd glide ned til dine skamlæber, spreder dem med 2 fingre, så dit lille hul er helt åbent. "Noget du har lyst til søde?" mens dine fingre viser din lille fisse frem. "lad mig se dig lege med den, gnid den for mig snut".

Du læner dig tilbage på jakken, og lader en finger glide langsomt frem og tilbage i revnen. Din fisse glinser af dine safter. Du finder dit våde kussehul, og lader 2 fingre glide op, og ind og ud. "Kan du li hva du ser?" stønner du. "Det ser dejligt ud, jeg kan få helt lyst til at smage på den". Du læner dig tilbage, og fjerner fingrene. "Så kom", mens du spreder dine lår vidt.

Jeg lægger mig på knæ i græsset mellem dine lår. Din saftige kusse er lige ud for mit ansigt. Jeg kysser dine inderlår, og bevæger mig langsomt opad, til jeg når din varme fisse. Min tunge glider ind imellem dine skamlæber. Jeg mærker du er våd, og let salt, pga. dine safter. Jeg finder din dirrende kilder, og suger den ind imellem mine læber. Det gir et lille ryk i dig, da du mærker mine varme læber på din kilder.

"Mmmhnnn ja skat, kom slik den, dejligt, ahhnghhh, uhh ja, det er så dejligt." Jeg hvisker "vent lidt snut", stopper og lægger mig på ryggen. Du skal til at sætte dig på min pik, der står lige op i luften, da jeg hvisker "rid på min tunge skat"

Du smiler frækt til mig, da du får øje på sillueten ovre bag ved træerne. Du farer lidt sammen, og hvisker "er du klar over, der står en og kigger på os derovre?" "Ja han har stået der længe, men pyt med ham, lad os gi' ham et lille show", "du er bare SÅ fræk snut" griner du, og sætter dig henover mit ansigt, så jeg kan se lige op i din kusse, der drypper ned på mit ansigt.

Du sænker dig ned over mit ansigt, og min tunge er nu helt oppe i revnen. Du stønner "æd den, kom slik mig" og vipper frem og tilbage,henover mit ansigt, mens du holder godt øje med skyggen bagved træerne. Det begynder at rykke rytmisk i din krop, og du gnider din fisse henover mit ansigt, hurtigere og vildere. Det løber ned over mit ansigt.

Min finger finder din numse, og dit lille bagerste hul, og kærtegner det, mens orgasmen skyller igennem dig. Hivende efter vejret stønner du hæst "jeg vil mærke din pik NU, du flytter dig fra mit ansigt, og lader dig sænke ned over min pik, der forsvinder op i dig, med et stød, så våd er du.

Din kjole glider ned, men du løfter op i den med et lille frækt smil, så manden kan se min pik, der støder op i dig. Du rider rytmisk op og ned, og stønner "århh gud det er dejligt det her". Jeg nyder at se min pik bore sig ind og ud af dig.

"Vend dig om". Du lægger dig gispende med numsen i vejret, din fisse glinser i aftensolen. Jeg glider ind i et stød, og begynder at bolle dig. "Nej ikke der" stønner du, "højere oppe". Jeg trækker min pik ud af din drivvåde kusse, og placerer den ud for dit lille bagerste hul. Jeg trykker lidt, og glider indenfor.

Du stønner "forsigtigt", og jeg nyder det strammer omkring roden, før jeg trykker mig helt op i dig bagfra. "Uhhh ja, det er så dejligt, når du fylder mig ud". Din hånd finder din kilder, og gnider hurtigt frem og tilbage. "Mmmmhuu, ja skat, det er så dejligt, kom oppe i min numse, sprøjt oppe i mig". Jeg banker hårdere og hurtigere i bund. Kan mærke varmen i min krop, de begyndende rislende signaler.

Jeg boller dig hårdere og hurtigere nu, du stønner højt, og hvæser "ja,ja,ja uhhhh, det er dejligt, jeg kommer, sprøjt op i mig, kooom". Jeg pumper ind og ud af din stramme lille numsehul, og med et "uhhhhnghhh, jaaa" sender jeg en varm stråle langt op i dig. Det rykker i din krop samtidig. Din hånd gnider som en rasende på din overophedede klit. Orgasmen gennemryster os begge.

Over os bryder himlen pludselig ud i stjerner og farver. Bragene ruller, og oplyser himlen, og manden bag træerne oplyses osse, mens han står og gnider sin pik bag træerne. Jeg boller dig med det sidste jeg har, før jeg synker sammen over din ryg. Du bli'r slap, og stønner hidsigt. Vi ligger lidt mens jeg stadig er inde i din numse. Jeg trækker min halvslappe pik ud af dig, og hiver efter vejret. "Hvis det var liså dejligt for dig, som for mig snut, så var det godt nok dejligt". "Mmm det var skønt søde".Det rykker i din krop samtidig. Din hånd gnider som en rasende på din overophedede klit. Orgasmen gennemryster os begge.

Vi samler os sammen. Ser manden forsvinde, putter dildoen og fjernbetjeneren i din taske. Min jakke har en stor våd plet på sig, så vi pakker den bare sammen, og går hånd i hånd hen mod taxaerne,"nu gik vi jo glip af fyrværkeriet" smiler jeg,"ikke spor, tror nok vi fik lavet vores eget" smiler du, og tager min hånd, og fører kort ned imellem dine ben, mens vi går. "Jeg er sikker på fyrværkeriet fortsætter når vi kommer hjem", en reklame lyser op mens vi går ud for at finde en taxa. "DER ER NOGET OM SNAKKEN, DER ER KNALD PÅ BAKKEN", vi smiler til hinanden, det har den jo på sin vis ret i.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.