Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Musikken spiller stille i baggrunden, og fylder lokalet med romantiske toner, stearinlysene flammer på bordet foran os. Der er en intim stemning i den lille restaurant, hvor vi sidder og sludrer efter et pragtfuldt måltid. Dine øjne glimter, mens din lette røde sommerkjole står godt til din solbrændte hud.

Vi har siddet og snakket et par timer, som om vi havde kendt hinanden i mange år, da vi bemærker, vi er de sidste gæster i restauranten. Lidt ekstra bliver lagt under tallerkenen, da vi går, som tak for perfekt betjening.

SEX I DAG?

Udenfor slår den lyse, lune sommer nat os i møde. Vi går hen ad gaden, småsludrende, og kommer forbi et bolig kompleks, med en baggård. Pludselig brydes nattens stilhed af en skærende lyd, som et hysterisk spædbarn, inde fra baggården. Vi farer sammen, og står lidt og kigger på hinanden, mens vi snakker om, hvorvidt vi skal gå ind og kigge efter.

Efter lidt snak frem og tilbage, sejrer nysgerrigheden, og vi går ind for at se efter. Lyden kommer fra en af de grønne containere, og lyder nu som en kat i nød, langt og klagende, låget står på klem, og da jeg løfter det, farer en rødgrå velvoksen kat som et lyn op, og suser ud i mørket, og forsvinder over et plankeværk. Det gir et gib i dig, og du siger "føj, for et chok jeg fik der, nu trænger jeg til en smøg", du kigger lidt på mig, og der er et specielt glimt i dine øjne.

Du leder efter lighteren i din taske, men taber den på jorden. Da du bøjer dig ned for, at samle den op, glider din lille korte kjole op, og afslører din lille hvide numse, med din lille revne lysende indbydende. Du står bøjet forover, og har ikke travlt med, at rette dig op.

Fristelsen bliver for stor, og min ene hånd rækker ud, og kærtegner din lille numse. Du vrikker lidt frem og tilbage. Jeg sætter mig på knæ bagved dig, og begynder at kysse dine balder, med små kys, mine læber finder til lille revne, der smager let salt, og skiller dine små skamlæber. "Mmm" er alt du siger, mens du spreder dine ben lidt mere.

Min tunge glider frem og tilbage i din revne, finder din lille kilder, og roterer på den. Du stønner "dejligt", da mine læber omslutter din lille klit, og bider let i den, mit ansigt er begravet imellem dine spredte lår, og min tunge går på opdagelse i din lille fisse, der er godt våd nu, af min tunges leg. Min ene finger krummes let, og finder dit lille hul, glider forsigtigt op i dig, mens min tunge roterer på din strittende kilder. Du vrikker med underlivet, fra side til side, og stønner lavt. Min tunge slikker hele vejen fra din lille hårde kilder, om til dit lille bagerste hul.

Jeg kysser indersiden af dine balder, og min tunge borer sig ind i dit lille bagerste hul, mens min finger glider stødvis ind og ud af din fisse, med rytmiske stød. Jeg mærker det begynder at rykke i din krop, og stopper med at slikke dig. Mine bukser løsnes, og glider på jorden, og min stive stav peger jernhård, lige mod din lille varme grotte. Jeg trykker let mod din revne, og hovedet glider indenfor, Du støder bagdelen bagud, og min stenhårde stav forsvinder helt op i dig.

Jeg står lidt stille, og mærker din fisse klemme rytmisk sammen om den. Så begynder jeg at glide ind og ud af dig, med skiftevis lange, og korte stød. Mine hænder hviler på dine balder, som jeg ælter, jeg hvisker "kors du er dejlig", du stønner "i lige måde".

Min ene hånd finder din struttende kilder, og min ene finger gnider frem og tilbage over den, mens jeg rytmisk glider frem og tilbage, med lange seje stød, i dit våde lille hul. Du hvisker "vent lige lidt" og jeg trækker mig ud af dig. Du trækker din kjole op over hovedet, og står nu nøgen, foran mig i månelyset.

Dine bryster lyser hvidt, og det samme gør din lille revne, mod den solbrune krop. Du smiler til mig, og hvisker "kan du li', hvad du ser?" Jeg nikker og hvisker "det vil naboerne osse gøre, hvis de kigger ud af vinduerne nu. Du hvisker smågrinende tilbage "gud ja, det havde jeg helt glemt, gud hvor frækt, eller nogen kommer forbi ved porten".

Jeg går ind til dig, stadig med min sten hårde stav strittende ud i luften, og kysser dine bryster. Dine vorter er stive, og du lukker øjnene, da mine læber omslutter den ene, og suger på den, mens min anden hånd ælter dit bryst. Du roder mig i håret. Jeg løfter dig op, og bærer dig over til et bord, med 2 bænke, der står i gården, lægger dig på bordet, og ser på dig, mens jeg smiler til dig.

Dine ben er vidt spredt, og let bøjede. Din lille revne glimter af dine safter let åben, du rækker armene op imod mig, og hvisker "lad os gi' dem noget at kigge på". Jeg smiler til dig, og hvisker "hvor er du fræk", "mm ja, ikke?" Jeg stiller mig hen imellem dine ben, lader min stav gnide i din revne, køre lidt drillende på din struttende kilder, du løfter underlivet op imod mig, for at fange den, og jeg glider indenfor i din stramme lille fisse, der lukker sig sammen om min pik.

"Gud hvor er det dejligt" hvisker du, mens jeg lader den glide helt ud til åbningen, hvor jeg kører lidt frem og tilbage, for jeg med et langt stød trænger dybt op i dig. Jeg støder lidt hårdere, og du stønner lidt højere "uhh ja, kom op i mig, bol mig, det er så dejligt". Jeg hvisker "schyyh, naboerne kan høre dig". "Jeg vil skide på naboerne", mens du støder rytmisk imod. Du kigger ned, og ser min pik glide ud til åbningen af dit lille hul, for så at forsvinde dybt op i dig igen. Du stønner højere, og højere, "uhhh, ja kom oppe i mig, knep mig, det er så dejligt, det klør så dejligt.

Jeg mærker det trækker sammen, i rygraden. Det kribler i rygraden, og jeg sætter tempoet op, og støder hårdere, og dybere op i dig. Du støder rytmisk imod med underlivet, og råber "ungggggggh, jeg kommer, det er så dejligt, kom oppe i mig, fyld min fisse, kom oppe i mig."

Et vindue bliver slået op, og en mands stemme råber "KAN VI SÅ FÅ RO, FOR DET SVINERI, VI ER NOGEN DER SKAL OP PÅ ARBEJDE". Din varme kusse klemmer sig rytmisk sammen om min pik, der jernhård arbejder frem og tilbage. Mine tunge sten, klaser imod din revne. Jeg mærker en brusen, og stønner højt "ÅGNHHHH, JEG KOMMER".

Det runger i baggården, og vinduet bliver smækket op igen "KA VI SÅ FÅ ROOOOOO." Noget kommer flyvende forbi mig. Jeg er ligeglad, min pik arbejder som et stempel i din vidt åbne kusse. Jeg sprøjter langt op i dig, fylder din lille revne med mine varme safter, mens du huggende og stønnende ta'r imod.

Mine bevægelser bliver mere stille, og rolige, jeg glider roligt frem og tilbage i dig nu. Dit åndedræt er stødvist, og din brystkasse hæver og sænker sig. Du smiler til mig, og hvisker "mmmm det var dejligt", jeg hvisker "i lige måde snut", vi ligger og ser hinanden ind i øjnene, og kysser lidt.

Så rejser vi os, og kigger på det, der blev smidt. Det er en brun morgen-tøffel. Vi smågriner lidt, og mens jeg tager mine bukser på, og knapper dem, vimser du over og henter din røde kjole. Vi går sammen ud af porten, da du grinende siger "vent lidt" og løber ind igen. leg kigger efter dig, og tænker øhh??, du kommer igen, med et udtryk, som en sportsmand, der har vundet en medalie.

"Hvad skulle du?" Du viser grinende morgen-tøflen frem, og siger "kan jo være du vil ha et helt par i fremtiden ikke". Vi går tæt omsluttet hen af gaden, for at finde en taxa, og ta'r hjem til en go' nats søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.