Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sommersolen har været smeltende hele dagen. Aftenluften er varm. Vi er på vej ind, for at se en FILM. Du har en let sommer kjole på, og ingen trusser på. Vi vandrer hånd i hånd, ind i ventesalen, og hen til rulletrappen, op til biograf salen.

Tanken om, at et enkelt vindpust vil løfte op i kjolen, og afsløre din lille numse for alle, er både fræk, og pirrende. Sommerluften blæser mildt op imellem dine lår. Vi går hånd i hånd ind i biografen, og sætter os på 2 af de bagerste sæder. Lyset går ud, og billeder fylder det store lærred. Der er ikke mange i biografen, denne sommeraften. Reklamerne bli'r afbrudt af braget oppe fra filmen, der i et højt tempo går i gang.

SEX I DAG?

Du tar min lette sommerjakke og lægger henover vores lår. Filmen er en middel actionfilm, som vist skuffer os begge lidt. Min ene hånd glider ned under jakken, og kærtegner dit yderlår. En lille trækning viser sig i dine mundvige, men du ser stift på filmen. Mine fingre kører i små cirkler på dit lår, og når dit inderlår. Uden at dreje hovedet, spreder du benene lidt.

Mine fingre nusser dit inderlår, og kører langsomt opad, til de mærker noget varmt og fugtigt. En finger skiller blidt dine små læber, og begynder at gnide frem og tilbage. Jeg mærker væden imod min fingers bevægelser. DU spreder dine ben lidt mere, stadig uden at dreje hovedet. så jeg bedre kan komme til.

Min finger glider rundt om din lille kilder, det gir et lille gib i dig, da du mærker min berøring på din lille knap. Du bider dig selv i underlæben, og holder fast om arm lænet. Min søgende finger, glider lidt ned, krummes let, og finder så dit lille hul, glider indenfor. Du rykker lidt frem på sædet, og fingeren glider helt op i dig.

En ældre mand sidder ved siden af mig, og prøver at følge med i filmen. Han er lettere irriteret over ikke at kunne afgøre om der virkelig foregår det, ved siden af ham som han nu osse tror der gør. Min finger vrikker blidt frem og tilbage oppe i dig. Du undertrykker en lav stønnen, og din revne klemmer om min finger. Pludselig klemmer du dine lår samen, om min hånd, og det gir et lille ryk i din krop. Du holder fast om armlænet, så dine knoer bli'r hvide. Du vender hovedet imod mig, og hvisker "kom, lad os tage hjem til mig".

Vi rejser os, og hånd i hånd forlader vi biografens mørke, og den forvirrede ældre mand, der ikke har fået noget ud af filmen. Kun en lille plet på dit sæde afslører at vi har været der.

Vi finder en taxa, og sætter os om på bagsædet. Chaufføren har svært ved at holde øjnene på vejen, pga. vores hede kys og tætte omfavnelse. Taxaen standser, og du stiger ud, og løber op til hoveddøren, mens jeg betaler. Et vindpust løfter din lette sommerkjole, og din dejlige numse får chaufføren til at stirre betuttet.

Da jeg kommer op til døren står den på klem. Jeg går indenfor i entreen, og ser et svagt lys skinne inde fra stuen. Da jeg kommer ind i stuen, ligger du i din lædersofa, med kjolen oppe om livet, og spredte ben. Din lille revne smiler til mig, lille og lyserød. Du kigger drillende på mig, og vinker mig nærmere, med en finger. Du kigger på mig, med et glimt i øjet, og si'r "noget du kan li?" mens du vrikker let med hofterne.

Jeg smiler til dig, og går nærmere, bøjer mig ned, og begynder at kysse dine knæ, med små lette kys, og bevæge mig op. Min tunge spiller på dine inderlår. Jeg nærmer mig dit skød, og kysser dig rundt om det, før jeg planter et kys i din let salte revne. Du lukker øjnene, og smiler. Det gir et lille gib i dig, da min tunge skiller dine let fugtige skamlæber, og finder din lille sitrende kilder.

Min tungespids kredser om kilderen, og mine læber suger den ind i min mund, hvor jeg bider let i den. Du stønner nu let, og begynder at tage dig selv på brysterne, ælte og kærtegne dem. Jeg rejser mig med et smil. Du kigger lidt forvirret på mig, med åben mund, som ville du sige "HVA??? du kan da ikke stoppe NU".

Jeg går ud i køkkenet, og finder en isterning, knuser den, og propper et stykke af den i munden, og går tilbage, til stuen, hvor du ligger stadig med spredte ben, og ligner 10 spørgsmålstegn. Jeg bøjer mig igen ned, og finder din lille fisse, spreder dine nu glatte skamlæber, og suger igen din kilder ind i min mund, og lader det kolde vand pirre din kilder, mens min tunge cirkler om den.

Det gir et sæt i dig, da du mærker det kolde is, sammen min varme tunge. Du stønner "uhhh ja skat, kom slik den, det er så dejligt, slik min lille tissekone, lad mig mærke din tunge". Du ser et øjeblik lidt flov ud, over at bruge sådanne ord, du normalt aldrig ville sige, men det pirrende ved at sige dem, vinder. Min finger glider op i din lille revne. Jeg mærker din fisse klemme om min finger. Du støder imod, og roterer imod, med underlivet. Min dikkende finger glider ind og ud, imellem dine vidtspredte lår, mens min tunge skifter mellem lange og korte slik. oppe fra kilderen, og ned langs din revne, ned til din numse, og tilbage igen.

Mit ansigt glinser af dine safter. Jeg kører hovedet rundt i din fisse. Det smasker fra den, på grund af de lyde min tunge afstedkommer. Pludselig spændes din krop i en bue. Dit underliv hugger op og ned. Du klemmer lårene sammen om mit ansigt, og jeg holder fast om dine hofter, og slikker så hurtigt jeg kan, mens min finger glider ud, og ind af dig, i et rasende tempo. "Åhhhhh ja skat, jeg kommer, slik mig, slik min kusse, neiii ikke stoppe nu, åh gud, det er så dejligt, jahh skat, hnnnng, uhhhh, slik mig skat, bliv veeeeed".

En sidste krampetrækning ryster din krop, og du synker tilbage på sofaen. Dine bryster hæver og sænker sig bag kjolestoffet. Du ligger lidt med lukkede øjne, og får kontrol over din vejrtrækning. Jeg smiler til dig, og spør' "var det dejligt snut?", du hvisker smilende "mmmm dejligt."

Et afslappet udtryk er over dit ansigt. Jeg sætter mig og spør' "vil du ha en smøg med, inden vi fortsætter?" Du griber en smøg, din hånd ryster let. og du inhalerer dybt, og kigger smilende på mig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.