Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som dreng boede jeg i en provinsby i Nordjylland, sammen med min mor, far og storesøster. Der var ikke mange penge at gøre med og som 13 årig måtte jeg selv tjene mine lommepenge. Derhjemme var det mor der styrede økonomien og de var ikke altid enige og skændtes højlydt. Sådan skulle det aldrig være for mig og jeg blev utrolig sparsommelig. Inde på værelset havde jeg en lille pengekasse under sengen, hvor der gik sport i at putte penge i.

På min avisrute var der en ældre herre, hr. Pedersen hed han. Han havde haft sit eget firma i byen, som var vokset rimelig stor og da han gik på pension solgte han det med stor fortjeneste. Tror han gik på pension da jeg ca. startede med aviserne. Vil gætte på at han var i starten af halvfjerdserne.

SEX I DAG?

Han havde vist aldrig haft en kone. Han var utrolig sød og gav mig tit slik. Den sommer jeg startede inviterede han mig flere gange ind på terrassen og gav en cola. Til jul stak han mig 50 kr. og de røg lige i min pengekasse. Da jeg blev 15 år, fik jeg job i det lokale friluftsbad, hvor jeg passede slikhuset fra 14.00 - 18.00 tirsdag og torsdag. Det gav dobbelt så meget, som at gå med de skide aviser.

Min mormor som hjalp til i den lokale genbrugsbutik, hvor hr. Pedersen også hjalp en gang imellem, sagde at hr. Pedersen altid roste mig sådan. Han er ikke tilfreds med den nye avispige, hun kommer altid så sent med avisen. Hun havde fortalt ham, at jeg havde fået arbejde i friluftsbadet og jeg var så glad for det. Det var jeg nu også. Slikhuset lukkede altid en halv time førend de kaldte folk op kl 18.30 og så måtte jeg gerne bade den halve time. Havde som regel hele bassinet for mig selv, da folk var gået hjem for at spise.

Der var altid proppet i friluftsbadet om eftermiddagen, når børnene havde fået fri fra skole. Den 2. tirsdag jeg var på arbejde stod hr. Pedersen pludselig ved lugen. Hej Emil, kan jeg købe et kræmmerhus. Hej hr. Pedersen, ja tak hvilket skal det være. Han købte det største og gav en femmer ekstra. Så kan du også tage dig en is, sagde han og blinkede til mig. Jeg beundrede den mand. Når jeg talte pengene i pengekassen, tænkte jeg tit, at jeg ville have ligeså mange penge som ham. 

Kunne se at han gik over og lagde sig, på et tæppe på græsplænen. Han må have været på ferie sydpå, for han var virkelig brun. Han var slank, næsten skaldet og så ud til at være i god form. Han var i et par små speedos, som var meget moderne den gang. Da slikhuset lukkede, skyndte jeg mig ned og kom i mine badebukser. Da jeg kom ud var der kun hr. Pedersen, og ganske få andre i bassinet. Hr. Pedersen var en god svømmer og da han havde overhalet mig 2 gange ventede han ved enden af bassinet.

Dejligt at der endelig er blevet plads til at svømme lidt, ja det er da også dejligt, at ligge og nyde alle de dejlige unge mennesker, som hygger sig sådan en dag. Ja såden er der altid på denne tid hr. Pedersen og derfor tager jeg altid en dukkert, når jeg har fri. Stop nu med at kalde mig hr. Pedersen søde Emil, jeg hedder Frank. Hvornår er det de lukker? Det er om 10 min. de kalder de sidste op. Vi var helt alene i bassinet.

Der var heller ikke flere i omklædningsrummet. Da jeg kom ud i badet, stod Frank ved den fjerneste bruser. Jeg stillede mig skråt overfor. Han vaskede ansigtet med sæbe og stod med lukkede øjne. Jeg kiggede på ham. Han var brun over det hele, ikke kige som alle os andre, der var helt hvide, der hvor badebukserne havde siddet. Havde før set min far nøgen derhjemme. Han havde masser af hår på brystet, maven og omkring tissemanden. Frank havde slet ingen hår på kroppen. Hans tissemand var ikke så tyk som min fars, men noget længere og hans pikhovede var helt blottet.

Nå du er også kommet i badet Emil, sagde han, da han slog øjnene op og smilte. Jeg var ved at sæbe mig ind. Kunne se ud af øjenkrogen at han vaskede sin tissemand. Han gned frem og tilbage flere gange. Jeg havde ingen som helst erfaring med sex. Havde onaneret få gange, når jeg var kommet i seng, men det var først startet, for et par måneder siden.

Ved ikke hvad der skete, men jeg fik stådreng. Skyndte mig at vende ryggen til og gik med ryggen til ham, ud til mit håndklæde. Kunne ikke vende mig om, da min tissemand strittede lige ud i luften. Havde jo ikke nogle skumle tanker om Frank og derfor bukkede jeg mig ned, da jeg tørte mine ben. Han kunne se min lille stjerne kigge på ham. Skyndte mig i tøjet og sagde farvel, da han kom ud af badet,

Den kommende weekend skulle jeg være alene hjemme. Min søster skulle studere i Århus. Far havde lånt en kassebil, af en kollega på hans arbejde. Mor og far tog begge med, for at hjælpe hende på plads. De ville først være hjemme ved aftenstid.

Hvad jeg ikke vidste, var at mormor havde fortalt Frank mine arbejdstider, hvor glad jeg var for penge og meget mere. Bla. at jeg skulle være alene hjemme denne weekend.

Torsdag dukkede Frank igen op lugen. Denne gang gav han en 10`er ekstra. Den skulle med hjem i pengekassen. Han er sgu flink, tænkte jeg. Hoppede igen i bassinet efter at have lukket slikhuset. Der var ikke flere denne gang. og igen var der ingen andre, da vi kom i omklædningen.

Denne gang kom jeg først under bruseren. Frank stillede sig lige overfor. Igen lurede jeg på ham og beundrede hans solbrune krop, da han stod med lukkede øjne og vaskede ansigtet. Vendte mig om, da han slog øjnene op, jeg ville ikke risikere, at få stådreng igen. Pludselig spurgte han hvor meget jeg tjente ved at passe slikhuset. Fortalte jeg fik 150 kr. pr. gang, altså 300 kr. om ugen. Det er da fint Emil. Kunne du tænke dig, at tjene nogle flere? Vendte mig med det samme og sagde hurtigt ja.

Vil du slå min store græsplæne en gang om ugen, så vil jeg give dig 200 kr. pr. gang. Det ville jeg rigtig gerne. Jeg har lige købt en ny havetraktor, sagde han og gned tissemanden ind i sæbe. Igen gned han på den flere gange og denne gang var jeg ikke sikker på, at jeg var hurtig nok til at vende mig, da min pik stod ud i luften. Frank sagde ikke noget og gik ud og tørrede sig. Jeg fik bruseren over på koldt vand og tissemanden faldt igen. Jeg gik også ud og tørrede mig. Kan du kigge ud til mig lørdag formiddag kl. 10.00, så kan du lige lære at køre havetraktoren. Det kunne jeg sagtens, jeg var jo alene hjemme, men det vidste han jo godt. Ok så kan vi få lidt morgenmad først, sagde han og smilte.

Ringede på lørdag præcis kl. 10.00. Hej Emil, godt at se dig. Han havde shorts og t-shirt på ligesom mig. Der var allerede 17 grader, det blev en varm dag. Han havde dækket bord ude på terrassen og ude på græsplænen, stod en sprit ny havetraktor. Fedt at få penge, for at køre på den, tænkte jeg. Han var som altid skide sød og fortalte mig, at han var glad for at se mig igen. Han havde savnet mig, efter jeg var holdt op med, at gå med aviser.

Vi må hellere komme til sagen Emil. Han rejste sig og gik ned til havetraktoren. Satte sig op og viste, hvordan jeg startede den. Der var gear på den, så det var ikke sådan lige til. Jeg prøvede alene, men det gik ikke særlig godt og den gik i stå for mig. Den nemmeste måde at lære dig det på er vist, hvis vi kører sammen, grinte han.

Han satte sig op og sagde, jeg skulle sætte mig ovenpå ham. Det gjorde jeg uden den mindste betænkelighed. Han styrede pedalerne og rattet den første runde. Næste runde styrede jeg rattet. Han lagde sin ene hånd på mit lår og vi hoppede rundt på havetraktoren. Tredje runde styrede jeg det hele, det var skide sjovt og vi grinede. Jeg ænsede ikke hans hænder på mine lår og bemærkede heller ikke, at hans pik pressede hårdere mod min lille røv. Der var et tidspunkt, hvor der var nogle huller. Hans hånd røg op og ramte min tissemand flere gange. Det var faktisk skønt, når han ramte den og jeg var god til at finde hullerne. Min tissemand blev stiv og det kunne han ikke undgå at mærke, når han ramte den.

Vi skraldgrinede da vi drønede rundt. Pludselig ramte vi et større hul og hans hånd greb omkring min stive tissemand. Det var vist din gearstang, undskyld Emil grinte han og gav den et klem. Det gør ikke noget Frank grinte jeg. Hans ene hånd havde omkring mit bryst og den anden lå på mit lår. Sæt lige farten lidt ned, sagde han. Jeg satte farten lidt ned og den larmede næsten ikke. Det er da godt nok noget af en gearstang du har, sagde han og hans hånd gled op under mine shorts.

Hans hånd lukkede sig om den og han begyndte at gnide på den. Jeg blev helt overrasket og var ved at køre ind i et træ. Han fik trådt på bremsen og stoppede den. Han gned på min pik og næsten hviskede. Emil hvis jeg må onanere din pik til den spermer, så får du 100 kr.  Jeg kunne godt lide, at han gjorde det og 100 kr. det var jo helt vildt.

Han gned hurtigere og inden jeg nåede at svare, sprøjtede jeg ud i shortsene. Åhh hvor er du skøn Emil. Kunne du lide det?, Ja det var dejligt Frank. Nu skal vi vist have en cola.

Vi gik op på terrassen. Mine bukser var helt klistret til. Han hentede et håndklæde. Trak mine shorts ned og tørrede min tissemand og nosser. De shorts skal vi vist have vasket inden du skal hjem Emil. Der stod jeg og vidste ikke, hvad jeg skulle sige eller gøre af mig selv. Det var da meget sperm du kom med Emil, der er også kommet noget på t-shirten. Han trak den op over hovedet på mig. Jeg stod helt nøgen. SIkke da en dejlig flot pik du har. Jeg blev lidt stolt. En pik og ikke en tissemand, tænkte jeg.

Du er godt nok en flot og smuk dreng Emil, ved du godt det, sagde han og krammede mig ind til sig. Sæt dig ned. Jeg satte mig og han sagde, nu har du ingen tøj på, så er det da ikke fair, at jeg har det. Han trak t-shirten af og trak shortsene ned. Hans pik var større og strittede lige ud i luften. Den var endnu flottere end når den var slap.

Jeg lagde mærke til, at du godt kunne lide. at kigge på den da vi var i bad, er det ikke rigtigt. Jeg var helt stum og stirrede bare på den. Han tog min hånd. Vil du ikke gerne mærke den. Han førte den hen, så den rørte den. Hvis du gør som jeg siger idag, så får du 1.000 kr. Hørte jeg rigtigt 1.000 kr. Jeg kunne jo godt lide, det han havde gjort, det havde da været så skønt, da han gned på min pik.

Det vil jeg gerne Frank. Min hånd tog omkring hans pik. Åhh du er så dejlig og lærenem Emil. Gnid lidt på min pik, den elsker når du rører ved den. Jeg begyndte at gnide på den og den blev endnu mere stiv. Der kom lidt saft ud af den. Smag det Emil. Slik det af, det smager godt. Jeg satte tungen på det. Det smagte lidt af salt, men faktisk meget godt. Du er så dejlig Emil...Ååhh så godt det er. Han stønnede. Han kunne virkelig lide det. Jeg følte mig lidt sej. Han trak sig tilbage og satte sig ved siden af mig. Den skal ikke sprøjte nu Emil, den skal opleve meget mere, inden den kommer. Jeg er jo ikke så ung og viril som dig. Hans hånd begyndte at kæle for min pik.

Han ville vide om jeg havde en kæreste og endte med at finde ud af, at jeg aldrig havde kysset en på munden. Han rejste sig og gik over til solvognen. Kom Emil. Jeg rejste mig og gik derover. Lig dig ned på ryggen. Jeg lagde mig og han lagde sig oven på. Først lå han og gnubbede sin stive pik mod min, som straks blev stiv af det. Han begyndte at slikke mig på halsen og bide blidt i min øreflip. Det var så skøøønt. Hans læber mødte mine, Han skilte dem med sin tunge og begyndte at lege med min, mens han stadig gnubbede hans pik mod min. Det føltes vidunderligt. Han bevægede sig længere ned og hans tunge legede med mine brystvorter, som var helt stive. Der gav et gib i mig og et støn undslap mine læber, da han blidt bed i dem.

Han bevægede sig længere ned og jeg ville så gerne, mærke hans dejlige tunge, på min pik. Det skete ikke. Han begyndte at slikke og sutte mine små stramme nosser. Han bukkede mine ben op og hans tunge legede med mit mellemkød, mens han bevægede sig længere ned.

Der gav et sæt i mig da han ramte min stjerne. Åhh så skønt det føltes. Han pressede tungen op i mig og jeg stønnede højt. Uhhmmm sagde han og begyndte at kneppe mig med tungen. Det var virkelig en fantastisk følelse og jeg stønnede højt.

Safterne næsten drev ud af mig. Han fugtede hans langefinger og pressede den op. Han holdt den i ro, da jeg beklagede mig lidt. Hans mund fandt min pik og han tog mig til roden. Åååhhh så godt det var. Han begyndte at mundkneppe mig og da hans finger begyndte at køre ud og ind, kom jeg i den vildeste orgasme. Det var meget meget bedre end at spille pik. Jeg sprøjtede i munden og halsen på ham og han slugte det hele og slikkede min pik ren.

Få sex i dag

Jeg lå og sundede mig, mens han nussede mig. Nu skal du gøre det samme ved mig min skat, sagde han og kyssede mig, efter ca. 5 min. Vi byttede plads og jeg lagde mig ovenpå. Jeg kom hurtigt ned til hans store pik. Jeg var dybt forelsket i den og nu skulle jeg smage den. Kom i tanker om, at hans nosser og hul, skulle have en tur først. Havde aldrig drømt om, at skulle have tungen oppe, i røven af en mand, men nu havde jeg selv prøvet denne fantastiske følelse og ville gerne gøre det samme for Frank. Han stønnede højt, da jeg førte en finger op. Åååhhh ja skat...Knep mig...Åhh så godt...Knep mig...knep mig...En finger mere...Knep mig. Jeg havde 3 fingre oppe, da min anden hånd greb om hans pik og styrede den ind i min mund. Suttede så godt som jeg kunne, mens jeg spillede på den. Da Frank kom i et brøl, greb hans hænder om mit ansigt og han pressede det ned. Hans pik var helt nede i halsen, da han skød en kæmpe ladning sperm af. Jeg troede jeg skulle kvæles. Det var en enorm mængde han sprøjtede af. Jeg slugte næsten det hele og det smagte forbavsende godt.

Da vi begge lå og sundede os ville Frank høre, hvad jeg syntes om det. Fortalte at jeg aldrig havde prøvet noget så skønt. Du kunne også lide, at have min finger oppe i din dejlige stramme røv. Ja det var så skønt Frank. Frank begyndte at fortælle om, når han var på ferie. Han var altid afsted, sammen med hans gode gamle ven karl. Karl havde også haft et firma og havde godt med penge. Vi er begge helt vilde med unge drenge Emil. Ingen har dog nogensinde været så skø og lækker som dig. Jeg var pavestolt.

Jeg ved godt, at du er alene hjemme denne weekend og du skal sove hos mig Emil. Det vil jeg også gerne Frank. Vil du tjene 1.000 kr. mere. Det vil jeg da gerne, hvad skal jeg gøre? Jeg er sikker på, at Karl gerne vil betale 1.000 kr. for at kneppe dig. Mener du at bolle mig med hans pik? Ja hvad siger du Emil? Gør det ikke ondt Frank? Lidt i starten, men vi skal nok være forsigtige og passe på. Det er kun i starten det gør lidt ondt og så bliver det den vildeste følelse, du nogensinde oplever. 1,000 kr. og så noget der er endnu skønnere end det jeg lige havde oplevet, det kunne jeg ikke sige nej til.

Frank ringede til Karl. Karl var fyr og flamme og troede ikke på Frank. Frank rakte røret over og sagde, sig lige hej Karl. Hej Karl sagde jeg og han var overbevist.

Vi fik noget middagsmad og gik ind for at hvile, det havde taget hårdt på os begge. Inde i hans store dobbeltseng, lagde jeg mig indtil ham, så hans slappe pik lå op af min røv. Han lagde hånden omkring mig og nussede min pik, som blev stiv igen. Du er godt nok en viril og liderlig dreng skat. Nu skal du prøve, hvordan det er at kneppe en mand.

Han åbnede skuffen i sengebordet. Tog en tube og trykkede noget creme ud på fingeren. Lagde sig på alle fire og begyndte at fingerkneppe sig selv. Så skat sæt dig på knæ bag mig og knep mig med din dejlige pik. Jeg satte mig bagved og pressede pikken op i hans glinsende stjerne. Åhh ja...Åhhh ja...Knep mig. Jeg begyndte at kneppe ham og det var endnu en vild følelse. Sådan som han råbte og skreg, måtte det virkelig være dejligt. Jeg sprøjtede oppe i ham og vi faldt begge udmattet omkuld. Vi sov et par timer og gik derefter i bad.

Han vaskede os grundigt og vi blev begge skyllet bagi. Vi skulle være rene og lækre når Karl kom. Karl ringede og sagde han var der om en halv time. Frank bestilte pizza og hentede dem lige inden han kom.

Karl var en mand der så ud til, at være lidt ældre end Frank. Han var mere kraftig og havde hår og skæg. Han var kun interesseret i at kneppe unge drenge og ikke andet. Det er satme godt nok et scoop du har gjort der Frank. Kan han tage noget pik? Han har aldrig prøvet, men er sikker på han kan, han er så liderlig og utrolig lærenem.

Frank og jeg var kun i morgenkåber. Rejs dig og vis Karl hvor lækker du er. Jeg rejste mig, Frank trak i bæltet og hev morgenkåben af mig. Drej rundt så Karl kan se dig. Frank løsnede sin morgenkåbe og kaldte mig over. Buk dig ned og slik på min pik, så Karl kan se din lille liderlige stjerne. Jeg bukkede mig og suttede. Det var så frækt, at Karl kunne se lige op i mig. Frank`s pik rejste sig, han tændte også på, at hans lille dreng stod og struttede med numsen lige op i ansigtet på Karl, mens han suttede hans pik.

Frank stoppede mig og sagde, at jeg skulle hente den tube creme og den lille DILDO der lå i sengebordet. Fik at vide, at jeg skulle dreje solvognen så den vendte hen mod dem. Så ligger du dig op og tager noget creme på fingeren, og begynder at lege med dit stramme hul Jeg lagde mig op og gjorde som jeg skulle. Det var dejligt og det gled helt fantastisk med det creme. Jeg havde snart 3 fingre oppe og fik besked på at bruge dildoen. Jeg havde ikke bemærket, at de begge sad og gned på deres pik. Jeg var helt i min egen verden.

Ænsede ikke at Karl sagde så er det nu. Frank kom over og trak mig ud over kanten, så jeg lå på knæ med overkroppen bukket ind over solvognen. Han smurte creme på sin pik og pressede pikhovedet op. Det gjorde lidt ondt og han holdt sig i ro. Han pressede sig længere og længere op. Han gjorde det så langsomt, at det ikke gjorde ondt. Han var helt oppe  og det var en vanvittig følelse. Han begyndte meget forsigtigt, at køre frem og tilbage. Det var så godt, at jeg stønnede helt vildt. Han satte farten op.

Om på den anden side, jeg vil se hans liderlige ansigt, sagde Karl. Om på den anden side. Da jeg kiggede op, så jeg Karl havde smidt alt tøjet. Han sad og gned på den største pik, man kunne forestille sig. Det kan jeg ikke, nåede jeg lige at tænke, da Frank bankede sin pik hårdt i bund. Aaahh sagde jeg han fortsatte med at kneppe mig hårdt og det føltes hurtigt vidunderligt. Lige inden Frank kom stoppede han. Han lagde sig på ryggen på solvognen. Tog et par hynder og skubbede under enden. Nu skal du ride mig min skat. Han forklarede hvad jeg skulle og jeg begyndte at ride ham. Endnu en følelse der var ubeskrivelig. Frank kom med et brøl oppe i mig. Jeg var lige ved at komme også, da han sprøjtede oppe i mig. Han stoppede og sagde, du må ikke komme endnu.

Nu skal du få pik knægt. Kom herop! Sagde Karl bestemt. Rejste mig og gik op til ham. Han ryddede bordet og sagde, lig dig herop. Han bukkede mine ben op. Frank kom op, trykkede creme ud i hånden, som han gned Karls pik ind i. Forsigtig Karl, der må ikke ske ham noget. Karl satte pikhovedet mod min stjerne, hvor Franks sperm sivede ud. Han pressede hårdt, men bestemt pikhovedet ind, Det gjorde afsindigt ondt og jeg beklagede mig højlydt. Karl lod mig ikke vænne sig til ham, men blev ved med at presse sig stille op i mig. Rolig Karl rolig, sagde Frank. Karl blev ved til han var helt i bund, først da holdt han sig i ro. Det gjorde så afsindigt ondt, troede at jeg revnede. Han roterede med underlivet og det føltes allerede lidt bedre. Han tog mine ben og lagde mine ben op på hans skuldre. Det var meget bedre. Han fortsatte med at rotere med underlivet.

Det begyndte at føles dejligt og min pik begyndte at rejse sig igen. Det er godt nok den dejligste og strammeste drengekusse, jeg nogensinde har haft min pik oppe i og se han kan lide det. Min pik var helt stiv igen. Han begyndte at trække sig næsten helt ud og derefter helt i bund. Jeg var totalt udblokket. Det føltes dejligt og han satte farten op. Jeg stønnede højt. Han satte farten op. Åååhhh ja Karl...Åhhh for satan, hvor er din pik dejlig...Knep mig.

Frank begyndte at spille på min pik. Det var så godt...Ååhhh så godt. Knep mig Karl...Hårdere...KNEP MIG!!! Råbte jeg.

Karls pik hamrede oppe i mig som et stempel. Vi stønnede begge højt. Karl begyndte at råbe...Åååhh...Åååhh...Åhh.

Da han pumpede sin sperm oppe i mig, eksploderede jeg. Den mest vanvittige dejlige fornemmelse strømmede gennem kroppen. Min pik sprøjtede kaskader af sperm ud over mig. Jeg besvimede faktisk. Kom først til mig selv, da Frank smed et glas vand i hovedet på mig.

Troede næsten du var død, udbrød Frank. Det var jeg måske også...Jeg havde ihvertfald lige været i himmerige.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.