Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Boede i København sammen med mine forældre. Havde aldrig haft en kæreste og allerede som 14 årig, fandt jeg ud af at jeg nok, mere var til mænd. I bad efter idræt, kunne jeg ikke lade være med, at kigge i smug på de andres tissemænd og når jeg kom i seng om aftenen, fantaserede jeg om Rasmus`s tissemand mens jeg onanerede. Rasmus var den dreng i klassen med den største tissemand.

En dag på vej hjem fra skole, skulle jeg sådan tisse. Jeg smuttede ind på toilettet i parken. Skyndte mig ind i en bås og låste døren. Nåede lige at få den ud af bukserne inden det gik galt. Der var skrevet masser på væggene og døren og jeg stod og læste det hele. Syntes det var skide frækt og stod og gned på tissemanden, da jeg hørte to snakke inde ved siden.

SEX I DAG?

Var helt stille og hørte den ene sige...Du gør mig så liderlig, din dejlige dreng, slik min pik. Åhh ja jeg elsker at slikke pik, sagde den anden. Der var et lille hul i væggen og jeg satte mig forsigtigt på knæ og kiggede ind. Kunne lige se en ung drengs ansigt og lige ud for hans læber, var der en halvstor stiv pik. Han åbnede munden og lukkede læberne omkring den og begyndte at sutte. Jeg sprøjtede øjeblikkeligt op af væggen. Fik hurtigt pikken ind i bukserne og skyndte mig ud af døren. Da jeg kom i seng den aften, kunne jeg se det hele for mig igen og spillede ivrigt til den sprøjtede. 

Havde godt hørt mine forældre snakke om, at vi muligvis skulle flytte pga. min fars arbejde og det blev allerede denne sommer. Han var blevet forflyttet til Aalborg. Nåede lige i parken et par gange mere, men så desværre ikke mere gennem hullet.

Lige nøjagtig den dag jeg fyldte 15 år, flyttede vi ind i en lejlighed på 2. sal i Nørresundby. Næsten helt nede ved fjorden. Der var lige et 7 etagers højhus imellem. Det var dem der havde kassen, der boede der, sagde min far. Min mor havde også fået arbejde og det betød, at jeg var alene hjemme om dagen denne sommerferie. De første dage brugte jeg på, at lære området lidt at kende.

Hver dag omkring kl, 10.00 mødte jeg en ældre mand på ca. 70 år. Han var ude at løbe, det gik ikke specielt hurtigt, men han forsøgte dog. Der var et eller andet ved ham, som gjorde, at jeg ikke kunne lade være med, at kigge efter ham. Han var slank, skaldet og meget solbrændt. Måske det var hans stramme løbebukser, hvori man kunne ane en stor bule der gjorde det. Han boede i midten af højhuset.

Når jeg kom i seng om aftenen, var det ikke længere Rasmus`s pik jeg tænkte på, men fantaserede om, hvad der var inde i de stramme løbebukser. Jeg udtænkte en plan.

Den fjerde dag trak jeg også i mit løbetøj. Stod og ventede på, at han skulle komme ud af døren og luntede efter ham. Kunne se han havde kurs mod parken. Overhalede ham inden og sagde hej. Inde midt i parken var der en bænk og jeg begyndte at strække ud. Da han var tæt på, stod jeg med min lille røv i vejret og struttede med den. Han stoppede op og sagde puuh der er varmt idag. Han satte sig på bænken og jeg satte mig ved siden af. Han præsenterede sig som Jens og jeg var selvfølgelig høflig og fortalte jeg hed janus. Vi sludrede lidt inden han løb videre. Nåede lige at fortælle, at jeg lige var flyttet til byen med mine forældre. Da jeg kom i seng ærgrede jeg mig helt vildt over, at der ikke var sket mere. Besluttede mig for at prøve igen næste dag.

Igen stod jeg og var klar da han kom ud. Der var endnu varmere end dagen før. Denne gang var han ikke kommet mange meter, før end jeg løb op på siden af ham. Hej Jens...Han blev lidt overrasket, men smilede og sagde hej Janus. Han løb en anden vej denne dag.Han løb langs havnen. Må jeg følges med dig Jens, jeg er jo ikke så godt kendt endnu. Det måtte jeg heldigvis. Der var ikke mange mennesker, derude hvor vi var kommet. Vi holdt en pause ved kajen, hvor der var en betonklodse vi kunne sidde på. Jens satte sig og jeg begyndte at lave udstrækninger. Igen strittede jeg godt med røven foran ham.

Skævede til hans bule bule i bukserne, men der var ikke tegn på, at der var noget der havde rørt på sig. Han havde lidt ondt af mig, at jeg ikke havde fået nogle venner endnu og var så meget alene. Beroligede ham med, at det skulle jeg nok få, når jeg begyndte i skole. Spurgte om vi måske kunne løbe sammen, når det kunne passe. Det kunne vi sagtens sagde han. Vi løb tilbage og inden vi skiltes uden for hans opgang, aftalte vi at mødes der mandag kl. 10.00.

Var der i god tid om mandagen. Jens kom ned præcis kl. 10.00. Hej min dreng, sagde han og lagde hånden på min skulder. Det var første gang han rørte mig og det var dejligt. Vi løb derud af og under vores pause, hvor jeg igen strittede ivrigt med måsen fortalte han om sig selv. Han havde lige solgt et stort firma og havde svært ved at få tiden til at gå. Han havde aldrig fået kone eller børn, da hele hans liv var gået op i arbejde. Havde lidt ondt af ham.

Strækker du aldrig ud Jens? Det er meget lidt Janus. Jeg hopper i spabadet når jeg kommer og hvis det er slemt sætter jeg mig bagefter i massagestolen. Har du et spabad udbrød jeg. Sådan et har jeg aldrig prøvet at sidde i. Er det ikke fedt Jens? Jo det er skønt Janus. Det vil jeg gerne prøve en dag, må jeg godt det Jens? Det er måske ikke så godt, at jeg tager en så ung dreng med i det, sagde han. Åhh kom nu Jens, jeg siger det ikke til nogen.

Hvornår er dine forældre hjemme? De er først hjemme kl. 17.00, det er der jo længe til og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal få tiden til at gå med, sagde jeg og kiggede ned i jorden. Nå så pyt da lille Janus. Nu løber jeg i forvejen og så kommer du om lidt. Du trykker på knappen ud for J. Pedersen, så lukker jeg dig ind. Du tager elevatoren op på 7. etage og går ind af den dør der ligger til højre, når du kommer ud af elevatoren. Ingen skal se og vide noget. Ok tak Jens sagde jeg og krammede mig ind til ham.

YES YES YES råbte jeg næsten, da han løb afsted. Kom 10 min. senere og Jens lukkede mig ind. Op i elevatoren og åbnede døren til højre. Wauw for en fed lejlighed. Kæmpe stor og med de fedeste møbler og en vild udsigt. Kunne ikke se Jens og kiggede først ind i et rum. Det var hans soveværelse. Det var vildt fedt med udsigt, ud over fjorden, billeder med bare damer og mænd og en kæmpe stor seng. Kunne høre noget vand der løb. Gik efter lyden. I det samme jeg åbnede døren, trådte han ud af badet. Jeg ville lige vaske sveden af, inden vi hopper i spaen, sagde han og smilte. Han havde en flot lang pik, der ikke var ret tyk og med tydelige blodårer.

Hop du bare ind og vask dig, så henter jeg to sodavand. Havde lige fået tøjet af, da han var tilbage. Han satte to dåsecolaer på kanten og satte sig i spaen. Gjorde ekstra ud af at vaske mig og mit hul fik en god tur med fingeren oppe. Åhh hvor er det dejligt og sikke da en udsigt grinte han. Min pik havde rørt på sig og stod med sine 14 cm. op af maven. Da jeg trådte ud af badet, sagde han...Du er vist en værre en Janus.

Da jeg trådte op i spaen, tog han min hånd og trak mig over. Satte mig med et ben overskrævs på ham, så vores pikke ramte hinanden. Hans var halvstiv. Jeg bukkede mig frem og inden vores læber mødtes, hviskede jeg...Jeg er din lille liderlig dreng Jens og du skal lære mig alt om sex. Vi mødtes i et vådt og langt tungekys. Kunne mærke hans pik rejse sig i fuld størrelse og jeg gnubbede min pik godt mod hans. 

Åhh det vil jeg rigtig gerne Janus stønnede han. Jeg løftede enden og med den ene hånd pressede jeg hans dejlige pik ned, så den lå mod min revne og satte mig igen. Inden jeg går, så vil jeg gerne at du har kneppet mig, vil du ikke nok det jens?, hviskede jeg frækt. Han lænede sig frem og suttede på mine små stive brystvorter. Det var vidunderligt og når han blidt bed i dem gav det et gib i mig. Han var lige så liderlig som lille jeg. Rejs dig op Janus. Jeg rejste mig. Han trak mig hen og lod sin tunge slikke mine små stramme nosser. Han lod tungen glide op af skaftet og lod det lege med strengen, inden han slikkede min presperm i sig. Han lukkede læberne om mit pikhovede, mens hans tunge bearbejdede det. Det var den vildeste følelse og da han tog mig til roden, kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg sprøjtede højt stønnende min sperm ned i halsen på ham. Han slugte det meste. Trak mig ned, greb mit hovede og gav mig det største tungekys, hvor jeg fik lov at smage mit eget sperm. Det var så frækt og smagte lidt salt, men det var dejligt.

Satte mig igen ned over ham og krammede ham helt vildt. Tusind tak Jens, det er det mest fantastiske jeg nogensinde har prøvet. Satte mig ved siden af ham og vi slukkede tørsten i cola. Mærkede hans hånd på min pik og han førte min over på hans. Endelig havde jeg en pik i hånden. Vi sad og gned lidt på hinanden og min stod snart stiv igen. Vil du gerne have, at jeg skal kneppe din lille dejlige stramme røv, spurgte han. Ja jeg vil rigtig gerne prøve det Jens. Jeg har sommetider haft en finger oppe, når jeg har onaneret og det er så dejligt. Så kom min dreng. Han fandt to håndklæder og vi tørrede os.

Han førte mig ind i soveværelset, satte mig på sengekanten, stillede sig foran mig og førte hans dejlige pik hen til mine læber. Slik mig din lille liderlige dreng. Jeg forsøgte at slikke hans dejlige pik, som han havde slikket min. Kunne ikke tage ham til roden, men gjorde det, så godt jeg kunne. Han smagte rigtig dejlig. Han tog mig om nakken og begyndte at bolle mig i munden. Han pressede den helt ned i halsen, til han var i bund. Jeg kunne næsten ikke få luft og han stoppede. Han gik over i skabet og kom tilbage med en tube og en lang tynd bulet DILDO. Det er en analstang og nu skal du vise mig, hvor meget du gerne vil mærke, min pik oppe i dig. Det i tuben er glidecreme. Du tager først noget på fingrene og begynder derefter at lege med din lille stramme stjerne. Derefter knepper du dig selv med fingrene. Når du vil have mere tager du stangen og knepper dig selv. Når du vil mærke min store pik oppe i dig, så tigger du mig om at kneppe dig. Imens sidder jeg her i stolen og nyder det...Okay? Han satte sig i stolen og gned stille på hans dejlige pik.

 Han satte sig i stolen og jeg fik glidecreme på fingrene. Det føltes meget bedre, end når jeg bare havde brugt mit spyt og der gik ikke længe inden jeg lå og kneppede mig selv med stangen og stønnede som en gal. Skrig og støn bare alt det du vil min dreng, ingen kan høre dig. Jeg var max klar!!!

Knep mig Jens...Knep mig...KNEP MIG NU!!! Jeg var helt vild. Han trak mig ud, så min lille røv, stak ud over sengekanten. Bukkede mine ben op på brystet. Satte pikhovedet mod min glinsende stjerne. Pressede det forsigtigt ind. Mit forarbejde havde virket og det gjorde kun en lille smule ondt.

Da jeg ikke beklagede mig, fortsatte han til han var helt i bund, mens han højt stønnende sagde...Åhhh du er dejlig...Du er så stram...Det er det bedste jeg nogensinde har prøvet...Åååhh så godt. Hans liderlige ord tændte mig helt vildt og det var også meget bedre og mere fantastisk, end jeg i min vildeste fantasi havde drømt om!!! 

Han begyndte stille og roligt at kneppe mig. Vi stønnede om kap og små råb blev det også til. Han kneppede mig hårdere og hårdere. Skulle til at skrige min orgasme ud da han stoppede. Bliv ved Jens...Bliv ved!!! Råbte jeg. Han lagde sig på ryggen og skubbede hovedpuderne ind under enden og sagde...Rid mig din liderlige dreng. Jeg vil se dine øjne, når du rider mig.

Satte mig overskrævs på ham. bukkede mig lidt forover og han styrede sin pik mod min stjerne. Jeg gled ned over ham og han fyldte mig helt ud, med sin dejlige store stive pik. Han tog fat om min pik og jeg begyndte at ride ham. Det var så dejligt og snart red jeg som en vild, på hans fantastiske pik. Han kom med et brøl og jeg kan ikke forklare følelsen, da det skete. Jeg sprøjtede min sperm ud over ham, i den mest vanvittige orgasme. Tror jeg var væk et kort øjeblik......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.