Havde gennem et par måneder, skrevet med en fyr på 17 år på Scor.dk. Rasmus som han hed, var enormt forvirret over sin seksualitet. Han havde aldrig prøvet at have sex og var meget i vildrede, om han var til piger eller til drenge, da han blev ophidset, hver gang han kiggede på nøgne billeder af begge køn. Jeg forsøgte at forklare ham, at det var meget naturligt i hans alder og jeg selv i en alder af 53 år, havde ikke fundet ud af det og er til begge køn. Vi boede begge i Nordjylland, men at mødes havde vi ikke talt om. Jeg havde noget ondt af ham, da han lød til at være enormt frustreret og ked af det.

Det blev sommerferie og 3 uger skulle nydes i sommerhuset. Rasmus skrev allerede den første dag. Han var alene hjemme i 14 dage, da hans forældre var taget sydpå og han måtte blive hjemme for at passe sit fritidsjob. Han lød mere nedtrykt end ellers og igen havde jeg ondt af ham, så gav ham mit tlf.nr. og sagde han kunne ringe, hvis han havde lyst til at snakke. Der gik ikke to minutter førend han var i røret. Han undskyldte nærmest, at han ringede. Hans kammerater var alle på ferie og han kedede sig gevaldigt. Forklarede ham at jeg var i sommerhuset helt alene og bare skulle slappe i 3 uger...det kunne måske også blive lidt kedeligt.

Det kom lidt bag på mig, da han pludselig spurgte om han måtte besøge mig. Det måtte han da selvfølgelig godt. Han ville allerede komme samme eftermiddag. Han sendte et billede af ham selv, så jeg vidste, hvordan han så ud. Flot dreng i t-shirt og shorts, slank og lyshåret. Kl. 15.00 holdt jeg i Blokhus da bussen ankom. Som en af de sidste kom han ud. Jeg gik over og præsenterede mig, tog hans taske og gik over til bilen. Vi sludrede godt sammen, de par kilometer der var til sommerhuset.

Han fortalte han havde fri næste dag og ikke anede, hvad han havde skullet få tiden til at gå med, så det var godt du gad have besøg sagde han. Det er da kun dejligt, at du gider besøge sådan en gammel mand svarede jeg og klappede ham på låret. Bare det at jeg rørte hans lår gjorde, at der var noget der rørte sig i hans shorts. Da vi stod ud af bilen, kunne han ikke skjule det og blev rød i hovedet. Pyt da med det sagde jeg og blinkede til ham, det ser da frækt og spændende ud.

Sagde han kunne sætte sig ud på terrassen, så ville jeg lige hente et par sodavand. Bare at jeg havde gjort ham liderlig, ved en kort berøring af hans lår, havde tændt mig og det skulle ikke gå til spilde. Jeg smed alt tøjet og vimsede ud på terrassen. Ja jeg elsker at solen bager på hele kroppen og her er der ikke nogen der kan se noget sagde jeg og satte mig ned. Han blev igen lidt rød i hovedet og vidste ikke rigtig, hvor han skulle kigge hen. Mens vi igen sludrede rigtig godt, lagde jeg mærke til, at han havde svært ved, at holde blikket fra min pik, det ophidsede mig og min pik begyndte også at røre på sig. 

Du ser godt ud Rasmus og det tænder mig når du kigger på min pik kan du nok se sagde jeg, mens jeg gned lidt på den. Rejs dig op og smid klunset så jeg også rigtig kan nyde dig. Helt rød i hovedet rejste han sig og trak af tøjet. Roste ham igen for hans flotte krop og bad ham komme over til mig. Tog hans hånd og spurgte ham om han havde lyst til, at se hvad to mænd kunne gøre for hinanden. Han stammede ja og jeg trak ham ned at sidde på mit skød. Kyssede ham blidt på kind og hals, inden vi mødtes i et langt og vådt tungekys.

Fik vendt ham sådan, at vi sad mod front til hinanden og min tunge legede med hans stive brystvorter. Da jeg bed blidt i dem, begyndte han at stønne og det gjorde mig endnu mere liderlig og gik lige i pikken som ville rejse sig til fuld størrelse, men måtte stoppe, da den ramte hans dejlige lille frække mås. Rettede lidt på ham, så den stod op af maven, trak ham ind til mig så pikkene gned mod hinanden. Tog med begge hænder omkring pikkene og spillede på dem, det var mere end Rasmus kunne holde til. Fik ham op og stå og satte mig på knæ og spillede videre på hans pik. Da han kom slugte jeg hver en dråbe, mens jeg kunne se hans liderlige ansigtsudtryk.

Rasmus satte sig ved siden af mig og jeg nussede ham, mens jeg gned på min pik. Spurgte ham om det havde været dejligt. Har aldrig prøvet noget så skønt sagde han. Jeg fortalte ham, at når jeg snart tog ham med ind i sengen og suttede og slikkede hans dejlige pik og kneppede hans dejlige stramme røv, så ville det føles 10 gange skønnere. Bare disse frække ord gjorde, at hans pik stod stiv og klar igen. Spurgte om han nogensinde havde haft noget oppe i sig. Han havde prøvet gulerødder og det havde været vidunderligt. Han havde prøvet med en agurk, men det havde gjort ondt og derfor var han lidt bange for min store pik (22 cm.). Beroligede ham og sagde, jeg gør ikke noget ved dig som gør ondt.

Tog hans hånd og førte ham ind i soveværelset. Lagde ham på sengen og begyndte at slikke og sutte hans dejlige pik. Startede med at lade tungen lege med hans pikhoved inden jeg tog ham til roden. Da jeg lod tungen glide ned og lege med hans stjerne, gav det et sæt i ham og han stønnede ååhhh ja flere gange. Fandt noget glidecreme i natbordsskuffen og førte en finger op. Han blev helt vild og begyndte selv at bevæge sin stramme røv frem og tilbage. To fingre og han var endnu mere vild. Med 3 fingre holdt han sig i ro til at starte med, men inden længe bevægede han igen underlivet frem og tilbage. Nu var han ved at være klar!

Smurte min pik godt med glidecreme. Tog hans ben op på mine skuldre og satte pikhovedet mod den dejlige stjerne. Han beklagede sig lidt, men da pikhovedet var indenfor og jeg holdt mig i ro holdt han mund. Efter kort tid pressede jeg mig længere op. Hver gang han begyndte at beklage sig lidt holdt jeg mig i ro. Det varede ikke længe inden jeg var i bund i denne fantastiske stramme lækre drengerøv. Jeg roterede stille og roligt og han nød det kunne jeg høre. Jeg trak den stille og roligt helt ud og derefter helt i bund en del gange. Kunne høre på hans stønnen at han nød det mere og mere for hver gang.

Da han råbte...Åååhhh ja åååhhh ja knep mig...Fik jeg ham om på alle fire og bankede den hårdt i bund. Kneppede ham som en gal. Det var min bedste oplevelse/følelse, at kneppe sådan en ung drengs dejlige stramme røv. Lagde mig på ryggen og bad ham ride mig, mens jeg spillede hans pik. At mærke hans stramme røv og samtidig se hans liderlige ansigt og hvor meget han nød det, gjorde at jeg kom i min bedste orgasme nogensinde. Da jeg sprøjtede min sperm oppe i ham, kom han selv med et brøl. Selv anden gang var der tryk på, det ramte mig helt oppe i ansigtet. Han faldt ned over mig helt udmattet.

Uprøvet
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 25 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.