TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Du skal kneppe mig nu David, men lige så stille tiggede jeg ham. Han rejste sig og pressede sin pik ind i mig. Stille og roligt pressede han sig helt i bund. Åhh David hold...

Dette skete for 14 dage siden.....

Sad på den lokale og var ved at være den sidste gæst. Skulle ud at tisse inden jeg ville gå hjem. Ved det sidste bord sad der en ung mørk mand (17-18 år). Sagde høfligt hej da jeg gik forbi, han sagde også hej. Da jeg stod ved tissekummen gik døren op og han kom ind, stillede sig ved siden af og begyndte også at tisse. Har du det godt spurgte han på gebrokkent dansk. Har det fint tak sagde jeg mens jeg drejede hovedet og smilte til ham. Har godt hørt og set på film, at negere skulle være godt udrustet og det var absolut tilfældet med denne dreng. Min øjne var ved at trille ud af hovedet, hvilket han nok havde bemærket, da den blev rystet en del gange. Fuck den er flot sagde jeg til ham, da jeg lynede bukserne op. Vaskede hænderne og forlod værtshuset.

Var nok nået et par hundrede meter da jeg hørte en råbe hey. Kiggede bagud og så den unge gut fra toilettet. Han kom hen og spurgte om vi skulle følges. Det havde jeg ikke noget imod. Han præsenterede sig som David og var 17 år. Han havde kun boet i byen i 14 dage og var ikke særlig kendt. Fandt ud af vi skulle nogenlunde samme vej. Han var en frisk fyr og virkede rigtig sød. Da vi stod ude foran mit hus og jeg ville sige farvel, spurgte han om jeg gav en øl. Han kom med ind og jeg fandt et par øl. Vi satte os i sofaen og sludrede videre. Pludselig spurgte han om jeg virkelig syntes at hans pik var flot. Er du vimmer sagde jeg, den er super flot og stor, er der aldrig nogen der har sagt det til dig, spurgte jeg. Næhh for jeg har aldrig været sammen med nogen svarede han.

Sad jeg virkelig her i min sofa, med en ung flot fyr med verdens dejligste store pik og fornemmede, at han faktisk var ude på noget......Jeg vil da gerne se den igen sagde jeg og smilte til ham, samtidig med jeg rejste mig for at hente to øl mere. Da jeg kom ind i stuen havde ham smidt bukserne og den dejlige pik lå mellem lårene. Jeg satte en dvd på og tændte fjernsynet. Det var en homofilm med unge og ældre. Satte mig ved siden af ham og spurgte om han havde lyst til at se det, det havde han heldigvis. Inden længe var mine bukser ved at sprænges og han var absolut heller ikke uberørt. Rejste mig op og smed alt tøjet. Satte mig igen ved siden af ham og begyndte at gnide på hans pik som bare voksede og voksede. Da min tunge begyndte at lege med hans glinsende pikhoved, begyndte han at stønne højere. Jeg spillede hans store pik med begge hænder og suttede hans pikhoved. Inden længe sprøjtede han den største ladning sperm ned i halsen på mig. Jeg slugte så godt jeg kunne, men det løb simpelthen ned af hage og kinder. Rejste mig op, sagde tak og gav ham det største tungekys, så han smagte sin egen sperm.

Han virkede mere stille og genert derefter. Sad igen ved siden af ham og nussede hans pik og nosser. Da jeg blidt nappede hans brystvorter, gav det et sæt i ham og pikken rørte på sig igen. Slikkede og bed i hans brystvorter og han pik var snart halvstiv igen. Der var ingen tvivl i mit sind om, at han ikke forlod mit hus, før end jeg havde mærket denne store flotte pik oppe i mig.

Jeg smuttede i soveværelset og hentede kassen med dildoer, buttplugs og glidecreme. Lagde mig på gulvet så han havde frit udsyn til min liderlige stjerne. Creme på fingrene og begyndte at lege med min liderlige røv. Da jeg tog en lille dildo og lod den glide op i mig, så jeg ud af øjenkrogen, at han sad og spillede på sin flotte pik som igen var fuld størrelse. Hvis jeg skulle have den måtte jeg udvides noget mere. Jeg pressede en buttplug op og kravlede hen og kiggede op på ham, mens jeg liderligt spurgte om han ville kneppe mig om lidt. Yah det vil jeg rigtig gerne svarede han. Begyndte at lade tungen glide op og ned af hans store stang.

Tog hans ben på begge sider af mine skuldre, rykkede ham længere ud og plantede hans fødder på sofabordet, så benene var bukkede op. Hans numse var nu blotlagt og min tunge begyndte at lege med hans mellemkød. Inden længe var min tunge oppe i ham og det var noget der gjorde ham vild. Mine fingre var stadig godt smurt ind i creme og jeg begyndte at kneppe ham med to fingre. Hans øjne skinnede af liderlighed og han nød det helt vanvittigt. 

Han sad med lukkede øjne og stønnede da jeg satte pikhovedet mod hans stjerne. Jeg pressede det stille ind, da han ikke beklagede sig kørte jeg den stille og roligt helt i bund. Lod ham lige vænne sig til det, inden jeg satte farten op og kneppede ham som en gal. Lige inden jeg kom trak jeg mig ud, stillede mig foran ham og bad ham åbne munden. Jeg fyrede hele min ladning af i munden på ham og han slugte det hele. Hvilken fantastisk dreng.

Skulle jeg have denne store dejlige pik oppe i mig, måtte jeg styre slagets gang, ihvertfald i starten tænkte jeg, ellers ville han da flække mig. Tog noget mere glide creme og smurte hans pik godt ind og ud med buttplugen. Skubbede ham tilbage i sofaen og med ryggen til ham og hænderne på hans lår styrede jeg min liderlige røvfisse mod hans store pik. Med den ene hånd om hans pik gled jeg forsigtigt ned over ham. Det gjorde ondt da pikhovedet smuttede ind og jeg måtte lige sunde mig. Dette skulle bare lykkes, jeg ville have hele denne herlighed oppe i mig. Lidt efter lidt gled jeg længere og længere ned. Stillingen var ikke den bedste og da han var halvvejs oppe blev det upraktisk. Jeg ville bare have mere og lagde mig på alle fire på sofabordet med min liderlige røvfisse lige mod ham.

Du skal kneppe mig nu David, men lige så stille tiggede jeg ham. Han rejste sig og pressede sin pik ind i mig. Stille og roligt pressede han sig helt i bund. Åhh David hold den lige der stønnede jeg da han var helt oppe. Total vanvittig følelse at være helt udblokket af denne vidunderlige dejlige chokoladestang. Knep mig stille og roligt bad jeg ham. Han kneppede som en drøm og jeg skreg mere David mere. Han kneppede mig hurtigere og jeg var i den syvende himmel. Ville se om han nød det lige så meget som jeg selv og stoppede ham. Smuttede over og lagde mig på ryggen på spisebordet. Han var hurtigt efter og tog mine ben op på sine skuldre. Han kørte den i bund i et hug og greb fast om mine lår og kneppede mig vildt og hårdt. Jeg var så liderlig, at jeg bare skreg og skreg på at han skulle blive ved. Da han sprøjtede sin sperm oppe i mig kom jeg samtidig i et brøl. Aldrig havde jeg prøvet noget skønnere, tror jeg var væk et kort øjeblik. 

Chokoladestang
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 24 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér