Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej Jeg vil nu berette om min første oplevelse med en fyr.

Vi kan jo kalde ham Tonny, og jeg selv for Karsten. Vi var ganske unge dengang, Tonny omkring de 16 og jeg selv 17. Tonny var en slank og rimelig pæn normalt bygget ung fyr, jeg selv var lidt kraftigere bygget. Men vi indkassererede dog begge "blikke" fra pigerne.

SEX I DAG?

Vores fælles oplevelse, tog sin begyndelse en aften, vi var i byen sammen med nogen af de andre rødder. Vi var taget på diskotek, i en større by ikke langt fra vores egen by. Tonny havde fået lov at tage med os andre, hvis vi lovede at se lidt efter ham, han var ikke helt vant til at gå i byen på det tidspunkt.

Nå men vi havde fået en del øl, og Tonny var ikke helt upåvirket. Han slingrede i hvert fald en del, og meget naturligt, skulle han så også af med den overskydende væske. Altså ud at lade vandet....

Jeg synes godt nok, han slingrede lidt vel rigeligt, så jeg foreslog om jeg ikke lige skulle gå med ham. Nærmest fordi når han kom ud i den friske luft i den tilstand, kunne det godt slå. Så jeg rejste mig og gik med, Tonny var tilsyneladende noget mere påvirket end os andre, så jeg tog fat i hans jakke, og gelejdede ham igennem lokalet, og hen mod udgangen.

Da vi kom ud i den friske luft, lod det til at Tonny, mod forventning, friskede lidt op. Og han sagde at han skulle altså tisse og det skulle være meget snart. Så vi gik om bag ved diskoteket, det skal lige siges at det nærmest lå i en park.

Vel omme bag bygningerne og lidt inde i nogen buske, mens jeg stadig havde fat i jakken på ham, for at han ikke skulle gå omkuld. Vendte han sig halvt om, og spurgte om jeg ikke godt kunne hjælpe ham, med at få kalorius frem, for han var ikke helt sikker på at han selv kunne.

Tja hvad gør man, der var jo heller ikke meget ved, at han pissede i bukserne. Vi skulle jo have ham med hjem i bilen. Men jeg kunne ikke finde ud af at lyne op og alt det, mens han stod med siden til. Så jeg gik om bag ved ham, og rakte armene frem, og ned og fik lynet op. Men mine arme var lige korte nok, så jeg pressede hans røv tæt ind til mig, fik fundet ind gennem cowboybukserne. Kunne nu mærke hans pik, gennem underbukserne, rodede lidt og fandt ind til pikken, det var sku lidt underligt at stå og rode efter en fremmed pik. Nå men fik fat i fyren, og trak den ud i fri luft, holdt lige bag hovedet og trak forhuden let tilbage.

Jeg kunne godt mærke at Tonny selv pressede numsen bagud, vel for at gøre det nemmere at få fyren hevet ud, tænkte jeg. Som vi nu stod der, jeg med hans pik i hånden, begyndte han så at lade vandet. Da han var færdig kunne jeg godt mærke at hans pik, var vokset lidt i omfang, men jeg kørte lige forhuden frem og tilbage et par gange, for at få de sidste dråber tis ud.

Der kunne jeg godt mærke, at hans pik blev større, han vendte sit ansigt om mod mig og hviskede, ahh det er godt, jeg var målløs. På det tidspunkt havde jeg aldrig så meget som rørt ved en anden fyr, sådan intimt altså. Nærmest som hypnotiseret, blev jeg ved med at køre hans forhud frem og tilbage. Og resultatet udeblev ikke, han stod nu med sin kæmpestivert i min hånd. Jeg hviskede lidt forlegent, at den fik vi sku nok ikke ind i bukserne igen, han nikkede og hviskede, så hjælp mig...

Ja hvad skulle jeg gøre, der var kun os to, det var bælgmørkt så hvad f...... Altså tog jeg bedre fat, og begyndte at gnide hans stive pik. Han pressede stadig sin faste røv mod mig, og situationen taget i betragtning, var jeg heller ikke helt upåvirket. Nå men jeg gned altså ligeså stille, på hans pik, alt i mens min egen blev større og større i bukserne. Jeg lagde min frie arm omkring ham, og han stønnede svagt, og tog min arm og førte rundt på sin overkrop. Jeg gned nu hans pik i takt med mine egne små bevægelser med underlivet, tog nu ordentligt fat, og brugte hele min hånd så jeg hvergang kom helt ned og masserede hans kugler også.

Nu begyndte han at trække vejret i små stød, og pressede sin numse endnu hårdere mod min, nu store bule i bukserne, han hviskede svagt, nååå du kan også li det. Det kunne jeg jo ikke helt nægte. Nu begyndte det at rykke i hans pik, hver gang jeg kom ned til roden. Jeg kunne mærke at min hånd, blev mere og mere fedtet ind i hans presperm. Og så sprøjtede han, først en lang tyk stråle, så en til og så en hel serie af små sprøjt, alt imens han vred sig og kørte sin faste frække røv rundt om min bule i bukserne.

Da han var færdig med at sprøjte, og der kun lige hang en dråbe tilbage på pikhovedet, vendte han sig om. Kom helt tæt på mit ansigt, og hviskede tak for hjælpen, men nu må det være din tur sagde han, imens hans hånd fandt vej ned til min bule.

Jeg kunne ikke helt nægte, at jeg også trængte til at få taget trykket nu. Han pressede sin krop ind til mig, og hviskede at nu skulle han hjælpe mig. Han gled langsomt ned på knæ, foran mig. Og da hans hoved var ud for min bule, åbnede han min lynlås og begyndte at fiske min nu meget stive pik ud. Åhh bare den nu ikke skød af, inden han fik den helt ud, men det lykkedes at holde igen. Nu havde han den i sin hånd, lige ud for sit ansigt, i måndelyset kunne jeg se, et frækt smil på hans læber. Han åbnede nu munden og stak tungen lidt ud, rørte mit pikhovede med tungen, ligesom smagte på det.

Jeg var drivende våd af presperm, og min forhud kørte nemt og ubesværet frem og tilbage. Nu åbnede han munden helt, og tog min pik så langt ind han kunne, åhh det var skønt, at mærke en varm, våd mund omkring pikken. Han kiggede op på mig, smilede og begyndte at køre min pik, ud og ind i sin mund, der gik ikke mange 10 sekunder før jeg sprøjtede en kæmpeladning af i munden på ham. Men ikke en dråbe løb der ud, han sank og slugte hver en dråbe, åh det var på en gang, både skønt, frækt og vist også lidt forbudt. Men hvor var det dejligt.

Da jeg kunne mærke, der ikke kom mere sperm, trak han pikken ud af sin mund, og kiggede på den, kyssede den, og hviskede Nå så kan du klare dig lidt igen....... Jeg kunne kun nikke, og begyndte at trække pikken ind i bukserne igen. Han rejste sig op, stod lige foran mig, og hviskede ;det var skønt Karsten, det vil jeg godt gøre en anden gang, men vi skal nok holde det lidt for os selv.. Hvortil jeg nikkede, og sagde i lige måde Tonny ;men skal vi så ikke finde en seng næste gang, han nikkede og smilede og gav mig et let kys på kinden........

Ak ja det er længe siden nu, noget af historien er sand, resten opdigtet. Men hvor ville jeg gerne finde ham igen, og selv få slutningen med, i virkeligheden.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.