Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej Nu vil jeg fortælle hvad der siden skete, for Tonny og mig......

Der var gået et par uger, siden vores fælles oplevelse bag diskoteket....
Det var Fredag aften, sidst på måneden. Så der var dømt hjemme week-end, jeg havde gået og ryddet op og fået ordnet lidt i lejligheden. Der var lidt tomt, efter Liza var flyttet, men nu var jeg ved at få orden på det igen. havde fundet noget af hendes tøj, mest trusser og strømpebukser, også nogen par af de selvsiddende. Der havde ligget i bunden af klædeskabet, nederst i kommoden o.s.v. Havde samlet det sammen, og lagt i en lille papæske, der nu stod ved kommoden i soveværelset. Havde ringet til hende og sagt der stadig var lidt tøj, men hun havde sagt at det kunne jeg bare smide ud.

Nu skylder jeg lige at fortælle, at Liza og jeg var skiltes som bedste venner, vi havde haft et godt venskab og et kanon sex liv. Men gløden var ligeså stille gået ud, og hun var flyttet til København, hos en veninde der gik på en videregående uddannelse. Hun havde en mini lejlighed, sammen med en medstuderende, som havde droppet ud. Så Liza boede der nu, havde også fundet job derinde, men vi talte stadig fint sammen, som de bedste venner vi egentlig altid havde været.

Nå men som sagt fredag, havde købt en lille steg og smidt i ovnen, så var der til imorgen også. Og med lidt held, et par skiver til madpakken Mandag..

Det ringede på døren, hvem f...... var det nu, sådan lige før spisetid. Åbnede og der stod Tonny, såvidt jeg kunne se, med en del oppakning. Må jeg komme ind sagde han, ja selvfølgelig må du det, svarede jeg.

Vi gik ind i stuen, han satte sig og jeg hentede et par pils. Han fortalte så at, Karin og ham var gået hver til sit. Karin var en pige på hans egen alder, der ligesom Tonny boede hjemme, men på en gård. Så hun havde haft næsten et lille hus for sig selv, hvor så Tonny var flyttet op. Men nu var det så forbi, og som han sagde var han ikke meget for at flytte hjem igen, så om han måtte være hos mig et par dage, til han fandt noget andet at bo i. Ja det må du da godt, sagde jeg, men det er sidst på måneden, så der er ikke til at gå i byen for....

Nå men det var helt i orden, det var som sagt også kun midlertidigt....
Nå men jeg fik lavet maden færdig, alt i mens vi snakkede om løst og fast. Hev også en flaske rødvin op, hvorefter vi gik til bords. Og mens vi spiste gik snakken videre, flasken blev tømt, og en ekstra hevet op. Da vi havde spist, satte vi os over i sofaen, med hver vores glas. Og aftenen skred frem, efterhånden var klokken over midnat, og anden flaske næsten tom. Så sagde jeg at nu var det vist ved at være sengetid, Tonny nikkede, men jeg ved ikke hvor du vil sove sagde jeg, sofaen er kanon at sidde og slænge sig i. Nå sagde Tonny, det er lige meget, jeg kan vel ligge inde i soveværelset, du har vel stadig dobbeltsengen, jooo det havde jeg da......

Tonny rejste sig, jeg vil lige smutte i bad, inden vi skal ind så. Ja okay, så får jeg lige ryddet af, så ikke det står til imorgen. Så han gik ud i badet, og vandet løb længe syntes jeg, han kaldte ud, må jeg låne din skraber, ja selvfølgelig må du det svarede jeg...
Nå men omsider blev han da færdig, kom ud fra badeværelset, lige med et håndklæde omkring sig, du Karsten, kan jeg låne et par underhylere af dig til imorgen, når jeg får vasket tøj.. Ja okay da, de ligger inde i kommoden, han forsvandt ind i soveværelset og jeg gik i bad. Åhh det var skønt at blive skyllet over, friskede op og slappede af på samme tid.

Pokkers også havde glemt selv at tage underbukser med derud, nå håndklædet omkring, og så ind og finde et par. Tonny var allerede gået i seng, så jeg listede lige underbukserne op under håndklædet, i bedste strandstil. Fandt også en ren T-shirt, lod så håndklædet falde og gik hen mod sengen.

Tonny havde trukket dynen helt op til halsen, så jeg lettede lidt på dynen og krøb i seng. Jeg slukkede lampen på natbordet, og vi lå lidt, mens øjnene vænnede sig til mørket. Så hviskede Tonny, du Karsten kan du huske dengang oppe bag diskoteket, joooo det kunne jeg jo ikke helt nægte. Nu ligger vi i en seng, forsatte han. Ja det gør vi jo så, han krøb nu lidt tættere ind til mig, og jeg rettede min arm ud så han kunne komme helt tæt.
Han løftede sig lidt op på albuen, og lagde sin arm over min brystkasse og hovedet på min skulder. Jeg lagde nu armen omkring ham og trykkede ham endnu tættere ind til mig. Han fulgte straks efter, med hele kroppen, lagde sit ene ben ind over mine. Jeg kunne nu ganske tydeligt mærke hans stive pik, mod mit lår. Åhh Tonny du er sku så dejlig hviskede jeg, i lige måde svarede han og hans frie hånd begyndte at kæle mit bryst og maven. Jeg stønnede ganske svagt, og hans hånd gled nu ned under dynen og ganske langsom ned mod min pik. Der på dette tidspunkt var ved at sprænge underbukserne. Noiii hviskede han, da han mærkede dens tilstand.

Nu havde vi begge to godt og vel fået varmen, så jeg tog T-shirten af, han lå allerede med bar overkrop. Og nu begyndte han at kysse og slikke mine brystvorter, det var en vild fornemmelse at en fyr gjorde det, men skønt. Han slikkede sig nu ganske stille og roligt ned af brystet og maven og ned mod underlivet. Jeg mærkede hans varme ånde helt nede ved kanten af underbuskerne, jeg vrikkede lidt med numsen, og fik dem krænget af. Han fortsatte med at kysse og slikke, ned i mine kønshår og nåede nu skaftet på pikken. Jeg kunne mærke hans varme våde læber, omslutte skaftet og hans frække tunge kildrede rundt, mens han langsomt gled op af pikken. For til sidst at nå det drivende blanke hoved. Han åbnede munden helt, og hans varme læber gled ned over pikhovedet, mens hans tunge spillede hen over det.

Jeg var ved at gå til af lider, og sagde Tonny vend dig så jeg også kan lege med. Han vred sig rundt, og stor var min overraskelse da jeg så han havde et par af Liza´s franske strømpebukser på, dem med helt åbent skridt, og f..... også et par af hendes små gennemsigtige blondetrusser. Han slap min pik et øjeblik, kiggede op på mig, ja jeg fandt det i papkassen og fik sådan lyst til at prøve det. Gør det noget, nej småstønnede jeg, du er sgu flot med det på.

Jeg trak ham ind over mig, så vi nu lå i en 69er, og begyndte at kysse og slikke hans maveskind, og gled ned mod trusserne, kyssede mig vej ned af skaftet på ham, krængede de små blondetrusser af ham. Og nød synet i mørket af hans pragtfulde faste hvide røv og hans dunkende pik, der nu hang lige over mit hoved. Jeg kyssede hans underliv og lod mærke til at der ikke var et hår tilbage. Den lille gris tænkte jeg, så var det derfor han skulle låne min skraber, da han var i bad. Jeg smilede for mig selv, og kyssede og slikkede nu denne guddommelige glatte fyr og hans ligeså guddommelige pik. Åbnede min mund og omsluttede hans pikhoved, mmmm det var så lækkert, varmt og pulsende, og en lidt salt smag af masser af presperm.

Han var meget våd og lækker, og det var en vildt skøn fornemmelse at mærke denne varme silkeglatte pik, glide ind i min mund. Jeg begyndte nu at lege lidt med hans vidunderligt velformede røv, en rigtig rund og fast pariser. Nu kunne jeg mærke, der begyndte at komme trækninger i min egen pik og også lidt i hans. Og pludselig eksploderede universet og jeg skød den ene stråle sperm efter den anden ind i hans varme mund...... Og nu rykkede det også kraftigt i hans pik, nuuuu kom hans sperm væltende åhh hvor jeg elskede ham, gjorde alt for ikke at spilde en dråbe, han pumpede og pumpede og jeg sank det bedste jeg havde lært. Det var ikke mange dråber der røg ud af munden på mig.
Han sank sammen over mig, hvilken udsigt, hans faste glatte hvide jomfruelige røv, hans glatte kugler der lå mellem hans lår, der var smukt indpakket i Lizas sorte nylonstrømper mmmm.

Han rullede om på siden og ned af mig, sådan lå vi begge lidt og fik vejret igen, så vendte han sig om, og skrævede ind over mig. Lagde sig over mig så vores pikke lå op af hinanden, og lagde sig ned ovenpå mig. Jeg lagde mine hænder om hans ansigt, kiggede ham i øjnene og vores læber mødtes, i et langt og meget intenst tungekys. Jeg kunne smage lidt af min egen sperm i hans mund, og sådan lå vi og kyssede hinanden mens vi bare nød det i fulde drag.. Natten var først lige begyndt.....

Behøver jeg at sige, at indholdet i papkassen, næste dag blev lagt op i kommoden igen og at udvalget ikke er blevet mindre siden dengang *smiler frækt*

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.