Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med at jeg udgav mig som luder på ofirs sexchat Fyr/fyr fordi jeg manglede penge.

Jeg aftalte at mødes med en ældre herre. Jeg tog hjem til ham og vi kom i gang og det hele jeg suttede hans store pik på 21 cm lang og 15 i omkreds dejlig stor pik jeg suttede og sutte detil jeg snart ikke kunne mere.

Men så kunne jeg mærke en ånden ved min røv og pik der var kommet to andre fyr jeg så deres pik den var lige så store som ham jeg suttede hvis ikke store og den ene var neger.

Jeg blev selv suttede af den ene og den anden slikke min stjerne og jeg var så langt væk af liderlighed da han pluslig stak den store gunther ind i min røv og han hamrede bare til dig jeg skreg men fik hurtigt slugt den anden pik til den var tom og ham der kneppede mig blev tømt i min stramme røv og det løb ud af mig jeg fik lov til at sunde mig lidt inden jeg blev taget igen af en stor pik der igen blev tømt i mig.

Jeg var så udvidet at der kom til pikke op i mig mens jeg igen suttede en til det alle var tømt og til sidst tømmet de mig.

det var en dejlig oplevelse og gør det tit med dem da jeg jeg er deres private luder og jeg bliver betalt mellem 2500 og 5000 hver gang, kommer an på hvordan jeg er i sengen. Det er et dejligt fritids job for en ung student.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.