Jeg er en fyr på 27.er til piger men vil fortælle om en fræk oplevelse jeg havde med en ældre mand. jeg var gået alene i biografen i palads en kedelig mandag aften. biografen var næsten tom , jeg sad på bageste række alene da en ældre halvfed mand kommer ind lige da filmen starter, han sætter sig ved siden af mig, lidt irriterende når salen næsten er tom. et stykke inde i filmen lægger han sin hånd på mit lår, jeg skubber ham væk, han lægger hånden igen og strejfer min pik, jeg skubber ham væk igen og siger han skal holde hænderne for sig selv. jeg kan også mærke at min pik vokser sig stiv i mine bukser, ja selv om jeg er sur bliver jeg liderlig. jeg prøver at se filmen men pikken er helt hård og vil ikke lægge sig, jeg må rykke mig lidt i sædet da der er for lidt plads i bukserne. pludselig lægger han igen sin hånd direkte på pikken og klemmer. jeg er så liderlig at jeg ikke protesterer, han masserer og klemmer, det er frækt og skønt men samtidig også frastødende. han ser mig i øjnene

og og med begge hænder lyner han min lynlås ned, løft numsen , hvisker han, og jeg adlyder, han trækker hurtigt både mine bukser og underbukser ned om mine knæ. jeg sidder i biografen med bar røv og stiv pik og lader en fremmed mand massere min pik, han onanerer mig nu hurtigere og hurtigere, lader min forhud glide frem og tilbage over pikhovedet, det er helt vådt af piksafter, når jeg er ved at komme holder han pause uden at slippe min pik, sådan bliver han ved længe, pludselig drejer han sig og sænker hovedet ned over min pik og tager pikken i munden, han sutter min pik, hurtigere og hurtigere mens han kæler for mine nosser og en finger finder vej til mit numsehul, han presser en finger op i mig , det er for meget , nu kommer jeg, jeg sprøjter en kæmpe ladning sæd ud i hans mund, han sluger det hele og beholder min pik i munden mens han slikker den helt ren. han rejser sig og giver mig et visitkort, han hvisker at jeg skal ringe til ham en dag.. han går og jeg sidder tilbage med en slap pik m en en fræk oplevelse rigere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.