Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er fortsættelsen af min oplevlese "Min første gang del.1", en oplevelse som tidligere skrevet er autentisk.

Henrik og jeg tog et velfortjent bad og iførte os begge et par bermudashorts og en t-shirt, derefter gik vi hen til gert og Mariannes sommerhus som lå et par hundrede meter længere væk.
På terassen stod Gert ved grillen, smilte og bød os velkommen, han var iført et par stramme boxeshorts og bar overkrop, Marianne kom ud iført et lårkort nederdel og en top der passede til, hun bød os indenfor og sagde at maden straks var klar.
Vi satte os ved bordet og fik en dejlig bøf med salat til samt en god flaske vin.
Under middagen gik snakken om hvad der egentlig var sket tidligere på dagen. De var begge blevet liderlige og da Gert også altid havde ønsket at prøve en fyr samt at Marianne kunne tænke sig to tre mænd samtidig var det jo oplagt at de havde inviteret os hjem,mente de.
Jeg sad ved siden af Marianne og mærkede pludselig en lille kold hånd på mit lår, jeg lod som ingenting men da hånden kom til kanten af mit bukseben og smuttede under dette, kunne jeg ikke lade være med at rette mig lidt op, min pik begyndte straks at vågne, jeg kiggede over mod Henrik og Gert og så at de også måtte have gang i noget, da de slet ikke ænsede mit blik.
Marianne havde nu godt fat i min efterhånden stive pik og næsten atletisk gled hun ned under bordet, hev fat i mine shorts og trak dem af, jeg mærkede en dejlig våd tunge som gled op ad låret for til sidst at slikke på pikhovedet, hun lod tungen glide rundt om det for derefter at tage den i munden, jeg sad helt himmelsk og nød det mens Gert og Henrik kyssede lidt forsigtigt hinanden. Jeg kunne se at de hver havde en hånd under bordet og at de bævægede sig flittigt.
Marianne stoppede sit ellers dejlige sutteri, rejste sig og sagde at vi nu skulle bære ud af bordet inden vi fortsatte vores lille leg, vi tre fyre brummede lidt over det men accepterede det selvfølgelig.
Vi rejste os, og alle tre "præsenterede" en stiv pik, jeg uden shorts men Henrik og Gert havde stadig deres på. Vi begyndte at bære ud, Gert bad Henrik om at hjælpe til med at vaske op hvad han indvilligede i, jeg hentede det sidste fra stuen og da jeg kom ud i køkkenet lå Gert på knæ foran Henrik og slikkede begærligt på hans pik,
de havde hurtigt fået shortsene af og var begge nøgne. Jeg stod lidt og nød synet af deres liderlighed og besluttede mig til at gå ind til Marianne og snakke lidt med hende.
Marianne sad på armlænet af sofaen og med en finger bad hun mig om at komme derhen.
Jeg gik derhen og min pik var nu faldet lidt til ro, hun greb om den og begyndte at lege med den.
" Det ser ud til at du må nøjes med mig nu" sagde hun, jeg bukkede mig lidt ned og kyssede hende på munden, hun åbnede sine læber og vore tunger mødtes i et dejlig vådt tungekys, derefter presse hun mit hoved ned til sine lækre store bryster, jeg var ikke sen til at sutte på vorterne som ret hurtigt voksede sig stive, jeg nippede lidt i dem og slikkede mig ned ad hendes flade mave, lod tungen lege lidt rundt om navlen.
Marianne lettede lidt på bagdelen så jeg kunne trække hendes nederdel af og hun sad nu helt blottet,dog med en lille g-streng på, jeg skubbede hende blidt ned på ryggen medens hendes dejlige røv stadig lå på armlænet. Jeg lagde mig på knæ og begyndte at slikke og kysse hendes ben.
Jeg kyssede hendes fødder, slikkede op ad læggene og ret hutigt kom jeg op til den lille stof trekant som skulle skjule hendes måtte, tungen slikkede rundt om det, jeg åbnede munden helt, og nærmest sugede hendes skød til mig, stoffet blev selvfølgelig våd af mit spyt, Marianne begyndte at stønne og sagde at jeg bare skulle rive dem af hende, jeg tog fat og trak det let i stykker og lod det falde ned for derefter straks at lægge min mund til hendes dejlige revne. Tungen roterede rundt om klitoris og jeg sugede på den som en lille pik, et par fingre gled op til hendes fisseåbning og jeg stak dem ind og legede med dem, skamlæberne svulmede og og hun begyndte at stønne vildere for til sidst at komme i lange orgasmesprøjt imod mit ansigt som naturligvis blev godt vådt af safterne.
Jeg rejste mig op, trak hende længere op over armlænet og satte min hårde pik mod hende skød, pikhovedet gled let ind og resten af pikken ligeså, jeg bollede hende i små rytmiske stød indtil jeg ikke kunne holde mig længere,jeg kiggede på hende og hun nikkede bare, efter et par hårde stød kom jeg i en vældig udløsning og sprøjtede al min varme sperm op i hende.
Vi lå lidt og sundede os inden jeg trak mig ud af hende, fra køkkenet kunne vi høre en stønnen som gik over i et guturalt brøl, det var Henrik der åbenbart kom i Gerts røv.
De kom ind lidt efter godt forpustede,smilede og spurgte om vi havde haft det ligeså godt som dem, det kunne vi jo kun sige ja til.

Vi sad lidt og småsludrede og blev enige om at vi alle skulle tage et bad da vi nok kunne trænge til det.
Efter badet fortalte vi hver især hvad vi havde foretaget os,igen blev vi kåde men da jeg allerede var kommet tre gange den dag var jeg godt øm i pikken og kunne ikke mere, selv om lysten egentlig var der.
Vi kom hurtigt ind på hvem der havde gjort hvad.
Jeg havde kneppet både Henrik og Marianne, Henrik havde kneppet Gert og da de "fandt" ud af at jeg var den eneste der ikke var blevet taget, blev de enige om at det skulle jeg nu, især også fordi jeg havde meldt pas.
Gert ville gerne prøve også at bolle en fyr, så DE blev enige om at det var ham der skulle bolle mig. Jeg var jomfru hvad det angår men tanken ophidsede mig. Marianne lagde sig foran Gert og begyndte at sutte ham stiv, hvad der ikke gik ret lang tid med, imens havde Henrik masseret med min røv og smurt den godt med glidecreme, jeg fik besked på at lægge mig ind over bordet, Marianne tog om mine balder og spredte dem, Gert var ikke sen til at sætte pikken mod min stjerne og langsomt gled han op i mig, først gjorde det lidt ondt i min jomfrurøv, men lidt efter lidt, blev jeg vandt til fornemmelsen, Gert begyndte nu at glide ud og ind i mig og en varm velbehag spredte sig i min krop.
Hans hårde pik arbejdede langsomt ud og ind i røven og jeg kunne høre på ham at han virkelig nød det, samtidig lagde Marianne og Henrik sig i en 69 og begyndte at sikke hinanden. Marianne havde pikken dybt i munden imens hun lå og kiggede på sin mand, der bollede mig, Gert begyndte at bevæge sig hurtigere og jeg stødte imod hans bevægelser, i et vildt ridt tog han fat om mine hofter og bankede sin pik ind og ud indtil han endelig kom i en lang udløsning, han blev liggende over mig i et par minutter indtil hans pik blev slap.
Marianne gumlede vildt på Henriks pik, liderlig over det hun så,og også han måtte tilsidst overgive sig, han ville trække sig tilbage men hun holdt godt om hans balder og pressede ham ned mod munden, tilsidst "begravede" han sit ansigt mod hendes fisse og sprøjtede i hendes mund.
Hun slugte det hele og slikkede Henrik ren og endelig begyndte hun også at give små klynk fra sig under Henriks villige tunge, hun roterede med underkroppen og gav et lille hvin fra sig da hun endelig kom.
Således godt udpumpede sad vi alle fire og småsludrede lidt indtil det blev tid til at gå hjem.
Gert, Marianne og jeg blev enige om at det ikke var sidste gang vi skulle mødes og aftalte at ses week-endén efter.
Henrik sagde at han tog videre næste dag, op til forældrenes sommerhus, at det havde været dejligt men at vi nok ikke sås igen. Vi mente at det selvfølgelig var ok, da vi tre jo er en del ældre end ham og at han skulle nyde sin ungdom.
Således sluttede denne fantastiske week end i sommerhuset

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.