BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej Alle! Dette er en virkelig oplevelse jeg havde for ca. 14 dage siden, navne er naturligvis op digtede.

Jeg er 56 år, hedder Claes og skilt for et par år siden.

Det var varmt,solen skinnede og vejret var vidunderligt, jeg besluttede hurtigt at jeg ville tage tidlig fri torsdag formiddag og køre op i sommerhuset. 

Jeg skyndte mig hjem for at pakke nogle småting, alt andet har jeg jo deroppe.
Ud i bilen og afsted, ca. 10 km fra huset er der en lille lokal købmand som jeg stoppede ved for at få en kold vand.
Jeg satte mig på "sladrebænken" hvor der også sad en ung mand på 22-24 år, Henrik hedder han.
Vi kom naturligvis i snak og det viste sig at han skulle samme sted hen til sine forældres sommerhus,som han ville låne hele ugen da de var på ferie.
Han var blaffet derop for at spare på sin SU, så jeg tilbød ham at tage ham med resten af vejen, hvad han naturligvis blev glad for.
Vi snakkede godt sammen og jeg fik fortalt at jeg havde et dejligt hus i første række til vandet, hans forældres hus lå noget længere væk, så han skulle gå resten af vejen.
Da vi kom til stien hvor jeg skulle dreje af, stoppede jeg, han blev siddenede lidt småforlegen, lagde en hånd på mit lår og fik til sidst spurgt, om han måtte komme med og se huset. Jeg undrede mig lidt men sagde da ja og tilbød ham en kop kaffe eller noget andet at drikke når vi kom frem.
 
Jeg har altid været glad for at tage sol helt nøgen, da det irriterer mig at have tøj på, så jeg var lidt loren ved at han var der og vejret var jo som sagt dejligt. 
Jeg tog straks en solseng frem og spurgte om han også ville ligge lidt og som ventet sagde han ja.
Jeg gjorde opmærksom på at jeg altid lå uden tøj, så det ville jeg også nu, det havde han ikke problemer med sagde han og spurgte om han også måtte tage sit af, det sagde jag selvfølgelig ja til.
 
Jeg lagde mig på solsengen og kiggede på Henrik medens han langsomt tog sit tøj af, han var (er) en flot ung fyr med spænd stig krop og en flot pik hængende mellem benene. Min pik begyndte at reagere og jeg skyndte at vende mig om på maven,lidt flov over min egen reaktion, jeg har før haft frække tanker om bisex men dog aldrig prøvet det.
Han smilede til mig,lagde sig ved siden af og vi lå lidt uden at sige noget, pludselig rejste han sig op på albuen, lagde en hånd på min ene balde og sagde sagte at jeg havde en god flot røv og om han måtte smøre mig ind i solcreme, imens klemte han mine balder lidt.
Stadig lidt befippet over min egen begyndende erektion, sagde jeg ja og han smurte mig ind med rigelig creme.
Henriks hænder nåede mine lår og han gjorde sig godt umage med at massere inderlårene indtil han nåede mine nosser som han blidt legede med,han tog hånden ind under mig og tog om min godt stive pik som han på forundelig vis gned frem og tilbage på, stadig mens jeg lå på maven.
 
Henrik spurgte: kan du lide det ?  og jeg kunne kun svare ja.
"har du prøvet det før?" spurgte han igen og jeg kunne kun sige, at dette var første gang at en fyr havde rørt ved mig, men at jeg da havde tænkt på hvordan det ville være.
"Jeg har været sammen med en kammerat nogle gange" betroede han mig "og da jeg så dig der på bænken fik jeg enorm lyst til at røre ved dig"
Jeg vendte mig om på ryggen med mit stive lem op ad maven,smilede til ham og rakte en hånd over til hans pik som jeg gned lidt på. " dejlig følelse ikke" smilede han, "joe" sagde jeg.
Pludselig jog en djævel i mig og jeg sagde "jeg har lyst til at sutte din pik, Henrik", han  blev glad og rejste sig straks fra solsengen og kom over til mig hvor han stillede sig med et ben på hver side og med den dejlige hårde pik ud for mit ansigt.
Jeg greb om den og forsigtigt lod jeg min tunge glide rundt om pikhovedet medens jeg smagte på ham, jeg lod tungen glide ned over skaftet og rundt om det, han kunne lide hvad jeg gjorde og stønnede lidt, så jeg åbnede min mund helt og tog ham ind samtidig med at jeg suttede og sugede på den som i et vacum. 
Jeg nød hans Henriks drengekrop og og lagde et par hænder rundt om hans faste bagdel, trykkede den mod mig og lod pikken kneppe mig i munden, med den ene hånd klemte jeg hans balder og med den anden legede jeg med hans tunge hængenosser som frejdigt slog imod min hage hver gang han han kom i bund. Det varede ikke længe før han var ved at komme.
"ååh Claes jeg kommer nu" næsten skreg han, og ville trække sig tilbage men jeg bad ham om at komme i munden på mig og pludselig kom han i fem seks lange sprøjt, jeg slugte hvad jeg kunne men noget måtte jeg spytte ud så det løb ned ad min hage og kind.
Henrik rejse sig med pikken svippende op og ned og med et sødt smil spurgte han om jeg ikke syntes det var underligt at sluge spermen, hvortil jeg svarede at hvis en kvinde kan,kan en mand vel også, og at jeg syntes det var dejligt. 
Han kiggede på mig og sagde at jeg da også skulle have en god gang sex, hvorpå han tog en ordentlig gang solcreme og smurte min enormt stive pik ind i det, resten smurte han om i sin dejlige røv.
Han vendte ryggen til mig, tog om min pik og gav den lidt massage, hvorpå han forsigtigt lod den ramme hans lille drengerøv, jeg spredte straks hans balder og han satte sig langsomt ned over mig, cremen gjorde sin virkning og jeg gled langsomt op i ham. 
Jeg lå helt stille og nød at han red min pik,hvilken himmelsk fornemmelse, pludselig stopper han og siger "der står nogle nede på stranden og kigger herop".
Jeg var ligeglad " lad dem" sagde jeg, bare du ikke stopper.
Igen grinede han med sit drengede smil og genoptog sin bevægelse over min pik. Han strammede sit røvhul om mig og endelig kunne jeg ikke holde mig mere,min pik dunkede i hans røvfisse og  højt stønnende kom jeg oppe i ham i lange seje spermsprøjt.
Han ville rejse sig men jeg bad ham blive lidt endnu, da det var så dejlig en fornemmelse og da han rejste sig gled meget af min sperm ud af han røv og ned ad lårene, han vendte sig mod mig,lænede sig ind over mig og gav mig et dejligt kys," kunne du lide det" spurgte han og jeg kunne jo kun bekræfte, at det havde været helt vidunderligt at prøve.
Han satte sig ned ved siden af mig og kælede for mit bryst,smilede og spurgte om vi ikke skulle tage en dukkert da han følte sig lidt klistret på lårene.
Vi rejste os og gik de få meter (ca.75) ned til vandet, vi løb derud og pjaskede lidt rund inden vi gik op igen.
 
Parret der havde stået og kigget på os lå lidt derfra, de nikkede og smilte til os, vel vidende hvad vi havde foretaget os og igen blev jeg noget forlegen og flov over det.
Manden lå og gned sig på pikken udenpå badebukserne, hun rejste sig og kom hen mod os, " ja undskyld, men vi kunne jo ikke undgå at se og høre det" sagde hun, " men det var en dejlig oplevelse", " vi bor lidt længere inde i plantagen og kommer her tit, så vi har tit set dig ligge og solbade", "må vi ikke invitere jer på lidt mad i aften?"  
Henrik var pokkers hurtig " jo tak, så er vi da fri for at lave det selv " sagde han.
Jeg havde ellers allerede planer for aftens videre forløb men dette måtte jo så vente.
Vi præsenterede os for hinanden Henrik og jeg og de sagde at de hedder Gert og Marianne.
Vi aftalte at komme ved syvtiden, men det er en anden historie som jeg vil fortælle om senere.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.