Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Var på besøg hos en mand, jeg havde mødt gennem Boyfriend. Jeg havde kneppet ham godt og længe. Været rimelig dominernde og egoistisk. Havde kørt min pik ud og ind ad hans mund og røv i et par timer. Jeg er meget udholdende, og var ikke kommet endnu. Det er ikke så vigtigt for mig at komme selv, og da jeg fornemmede, at han havde fået nok, ville jeg til at tage hjem og havde taget mit tøj på. Skulle til at gå ud af døren og fik et sidste kram. Han begyndte at kæle med mine bryster gennem skjorten, og jeg blev liderlig igen. Besvarede hans kærtegn med intensive kys. Han knappede min skjorte op, og tog hårdere fat om vorterne. Det gik direkte i pikken, og jeg blev mere og mere liderlig, jo mere han tog fat.
"Du er da en liderlig lille so" sagde han. Jeg kunne kun stønne og brumme med liderlig grødet stemme. Han trak mig op på tå og derefter ned på knæ i mine brystvorter. Hans pik var lige ud for min mund, og jeg tog ham grådigt i munden. Jeg var så liderlig, at jeg var klar til at gøre hvad som helst. Han pressede mit hoved ind over hans pik, så jeg havde den i halsen - holdt mig der, til jeg ikke kunne få luft.
"Du har ikke fået lov til at gå" sagde ham med meget agresivitet i stemmen, mens han drejede min ene vorte rundt. Smerten og hans dominerende attityde gjorde mig mere liderlig. Var svimmel og ør i hoved af ophidselse. Han slap mit hoved, spredte benene og skrævede hen over mig, og pressede mit hoved og mund imod hans gennemkneppede røv. Jeg slikkede begærligt. Var klar til at gøre hvad som helst for ham.
"Jeg vil eje dig" sagde han hårdt - "Du skal være min Slave" og pressede mit hoved og villige tunge hårdere mod sin røv. Jeg fik fremstammet et JA imellem hans baller. Min pik var stiv, som aldrig før, og jeg begyndte at køre min hånd frem og tilbage over den.
"Fingrene væk. Det er MIN pik. Du må ikke røre den, med mindre jeg giver lov!"
"Undskyld" fik jeg fremstammet mellem hans baller, og blev endnu mere tændt. Hele kroppen snurrede af ophidselse, og det eneste jeg tænkte på, var at tilfredsstille ham.
"Jeg låser din pik inde, så du kan lære, at det er min, og det er mig, der bestemmer over den." Jeg kunne næsten ikke være i min krop af liderlighed. Han vendte sig rund, tog mit hoved mellem sine knæ, og holdt det fast der, så jeg lå på alle fire og ikke kunne flytte mig. Skubbede mine bukser ned over røven - kærtegnede ballerne, og gav så det første slag.
"Dejlig røv. Det er min nu!" sagde han - og jeg stønnede et grødet JA. Fik et par hårde slag mere.
"Du skal underskrive en kontrakt på, at du er min slave!" - igen stønnede jeg JA - fuldstændig opslugt af lyst og ophidselse. Flere hårde slag ramte mine baller.
Han slap sit tag om mit hoved, og jeg rettede mig op - stadig på knæ. Han tog igen hårdt fat i mine bryster, og trak opad i den, til jeg kiggede op på ham. Han kiggede mig direkt i øjenene.
"Du er min ejendom. Du skal gøre alt hvad jeg siger." - Ja, svarede jeg uden at bryde øjenkontakten. I det øjeblik følte jeg mig besejret. Han havde fundet noget i mig, som jeg troede var hemmeligt og godt gemt væk, så ingen kunne se det.
"Nu skal du køre hjem. Når du er hjemme, skal du sms'e til mig, og du stille alle de spørgsmål du nu har. Imorgen kommer du direkte efter arbejde, så vil kontrakten være klar, og din pik vil blive låst inde - og det er mig, der har nøglen. Så må vi se, hvornår jeg slipper den ud igen." Han havde kigget mig hårdt i øjnene hele tiden, og jeg kiggede tilbage, låst fast i hans blik med nakken tilbage og åbentstående mund. Han lænede sig lidt forover og lod en spytklat langsomt falde ned i min mund uden at bryde øjenkontakten.
"Stå op" sagde han, og trak mig op i brystvorterne. Hele min krop rystede, og jeg var ikke sikker på, om mine ben ville bære mig.
"Kør hjem nu. Skriv når du er kommet hjem" sagde han med et sidste vrid i mine bryster, inden jeg blev gennet ud af døren med stiv pik, åbenstående skjorte og bukserne nede om anklerne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.