Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mine forældre havde købt sommerhus sidste år og denne sommerferie, havde de tænkt sig, at vi skulle være der i 5 uger. Jeg var godt irriteret, da jeg ikke vidste, hvad jeg skulle lave der i 5 uger. Det ville blive den værste sommerferie ever! De første 14 dage skulle de stadig arbejde, så der havde jeg fået lov at få min kammerat Andreas med. Han kunne dog kun være der en uge, da han skulle med sine forældre sydpå. Vi er begge lige fyldt 15 år. Hvis der var problemer skulle vi bare gå over til naboen Poul. Poul bor der hele året og holder altid øje med sommerhuset, når vi ikke er der. Poul er gået på pension og er nok ca. 70 år.

Vi tog derop om fredagen og weekenden gik med lidt spil og strandtur. Andreas og jeg sov i gæstehuset, som ikke var meget større end et legehus. Der var lige plads til et skab og en dobbeltseng. Vi fik udtrykkeligt at vide, at skulle vi på stranden, så foregik det lidt længere væk, da stranden tættest på var en nudist badestrand. Det var måske ikke lige det, man skulle sige til to nysgerrige drenge.

SEX I DAG?

Mandag morgen tog de på arbejde. Hvad skal vi da få tiden til at gå med Magnus spurgte Andreas, da vi sad på terrassen og spiste morgenmad. Måske ned og se om der er nogle bare patter grinte jeg. Ingen af os havde endnu haft en kæreste. Det havde ikke rigtig sagt os noget. Vores tid tilbragte vi mest foran computeren. Klokken 10.00 så vi Poul traske afsted med et stort badehåndklæde over skulderen. Han gik mod stranden tættest på. Skal vi udspionere ham grinte Poul. 

Vi smuttede hurtigt efter ham kun iført vores speedos og en t-shirt, med min fars kikkert over skulderen. Man skulle igennem en lille lund for at komme ned til stranden. Da Poul kom til klitterne, lagde han sig i den første gryde. Vi lagde os hurtigt ned. Troede da han skulle bade, hviskede Andreas. Inden Poul lagde sig smed han t-shirt og shorts. Han stod fuldstændig nøgen. Jeg tog kikkerten og kiggede på ham. Han havde ikke et eneste hår på kroppen, det var åbenbart ikke kun hovedet, der var skaldet. Han var solbrun over hele kroppen. Mellem hans ben hang en lang pik og dinglede.

Han lagde sig ned. Andreas fik kikkerten. Nu ligger han og leger med den. Han er sgu liderlig, for den begynder at vokse. Jeg fik kikkerten og kunne se at han begyndte at gnide på den og den var virkelig ved at være stiv. Pludselig så jeg der kom en dreng, som nok var 20 år. Han foldede et tæppe ud og lagde sig ved siden af Poul. Der gik ikke længe inden de begyndte at kæle og kysse. For satan han er bøsse, hviskede jeg. Andreas flåede kikkerten fra mig. Ingen af os var klar over, hvad der forgik meget af på en nøgenbadestrand, men det skulle vi finde ud af.

De spiller pik på hinanden og nu sutter de sgu, hviskede Andreas. Ved ikke hvorfor, men mine øjne faldt på Andreas`s speedos. Der var ingen tvivl om, at han havde ståpik. Jeg fik kikkerten. De lå godt nok og slikkede pik på hinanden. Det er sgu da klamt Andreas. Andreas svarede ikke. For satan nu sprøjter de hinanden i munden. Spermen løb ned af hagen på dem begge. Andreas flåede kikkerten til sig. Jeg havde selv fået ståpik, bare ikke Andreas havde opdaget det. Jeg kiggede over på hans speedos. Ingen tvivl om, at han også havde ståpik. Nu pakker han sammen hviskede han. Vi fik travlt med at komme tilbage, så han ikke opdagede os.

Da vi kom tilbage skyndte Andreas sig ud på toilettet. Det tog lidt tid inden han var tilbage. Hans bule i badebukserne var forsvundet. Jeg skyndte mig også derud. Jeg skulle kun gnide på den få gange, inden den sprøjtede op af maven. Da vi kom i seng den aften, spurgte Andreas. Vidste du godt, at Poul er bøsse. Nej for fanden da, det er der vist ikke nogen der ved. Skal vi udspionere ham igen imorgen, hvis han går der ned. Ja sgu da, grinte Andreas. Jeg kunne stadig se synet af dem, hvor de slikkede pik på hinanden og faldt i søvn med ståpik.

Næste formiddag gik Poul igen ved ti tiden. Vi luskede igen efter. Omkring halvvejs stoppede Poul og kiggede bag ud. Vi skyndte at smide os ned. Tror du han så os, hviskede Andreas. Poul fortsatte, så det havde han ikke. Denne dag lå der en mand på ca. Pouls alder i gryden. Poul stod og snakkede lidt med ham, inden han smed tøjet og lagde sig ned ved siden af ham. Inden længe lå de også og suttede hinanden. Andreas rakte mig kikkerten. Poul tog en tube og smurte noget på sin finger. Han pressede fingeren op i ham, som nu lå på alle fire. Tror fandme de skal til at bolle Andreas. Andreas svarede ikke. Jeg kiggede over på ham. Han havde trukket hans speedos ned og lå og spillede pik. Min egen pik var så stiv, at den kiggede op af mine speedos. Poul rulllede et kondom på og styrede pikken mod hans røv. Stille og roligt pressede han sig op. Han har fået pikken op i ham, hviskede jeg. Andreas flåede kikkerten til sig.

Andreas sad på knæ og holdt kikkerten med den ene hånd og spillede pik med den anden. Jeg fik trukket mine speedos ned og begyndte også, at spille pik. For satan hvor er det frækt, hviskede Andreas. Han knepper ham hurtigt nu. Tror snart han kommer. I det samme sprøjtede Andreas ud i sandet og inden længe gjorde jeg det samme. Vi skyndte os at smutte hjem.

Vi sad på terrassen med en sodavand, da Poul kom tilbage. Han vinkede og råbte hygger i jer drenge. Ja og det gør du også din gamle gris, hviskede Andreas grinende. Kunne ikke falde i søvn den aften, da vi var kommet i seng. Der var nok gået en halv time, da jeg hviskede, sover du Andreas. Næ jeg kan ikke sove, hviskede han. Tror du vi er bøsser, når vi spillede pik til det vi så idag Andreas? Nej vi var bare liderlige, grinte han og det er jeg også nu. Hvad med dig Magnus? Jeg har ståpik, hviskede jeg. Han rykkede dynen til side og smed underbukserne. Jeg kan ikke sove før den har sprøjtet, hviskede han. Han satte sig med ryggen op af vægen og begyndte, at spille pik. Jeg smed også underbukserne og satte mig ved siden af.

Vi sad og småstønnede, da jeg pludselig mærkede Andreas`s hånd på min pik. Må jeg ikke gerne hjælpe dig, hviskede han. Det føltes bedre og endnu mere frækt end når, man selv gjorde det. Vi stønnede begge og snart sprøjtede vi op af vores maver. Jeg fandt det sidste af den køkkenrulle vi havde og vi tørte os inden vi faldt i søvn.

Næste dag kørte Poul i bilen og så kunne vi jo ikke rigtig følge med. Shit det kan han sgu ikke være bekendt, hvad gør vi nu Magnus? Vi besluttede at smutte ned og se om der var andre i gryden, det var der ikke og faktisk så det ikke ud til, at der endnu var kommet nogen på stranden. Vi tog en dukkert og gik tilbage. Poul var ikke kommet tilbage, så han var ikke bare nede og handle ind. Det troede vi ihvertfald.

Det var da noget pis sagde Andreas, da vi satte os på terrassen med en sodavand. Min pik er blevet vant til, at der skal ske noget på dette tidspunkt, se selv Magnus. Han rejste sig og smed hans speedos. Hans pik stod lige ud i luften. Han satte sig over ved siden af mig. Smider du ikke også badebukserne, så kan vi hjælpe hinanden lige som i aftes. Jeg rejste mig også og trak dem af. Vi begyndte at gnide på hinanden. Hold kæft hvor er det godt Magnus. Åhh det er så skønt Andreas. Sad med lukkede øjne, da jeg mærkede hans læber mod mine. Vi tungekyssede længe, mens vi stadig kælede for hinandens pikke. Må jeg prøve at slikke dig, hviskede han. Åååhh ja Andreas. Han satte sig på knæ og begyndte at slikke mig. Det var fantastisk og da han begyndte at sutte mig, kunne jeg ikke holde mig længere og sprøjtede i munden på ham. Uhhmm det smager faktisk dejligt sagde han, mens spermen løb ned af hagen på ham.

Vil du slikke mig? Han stillede sig med pikken lige ud for min mund. Jeg slikkede velfornøjet og Andreas stønnede højere og højere. Det var frækt at høre, hvor liderlig han var. Han begyndte at kneppe min mund og snart sprøjtede han mig ned i halsen.

Hvad vi ikke vidste var, at Poul havde opdaget, at vi havde fulgt efter ham de første par dage. Han havde derfor besluttet sig for, at han ville køre bilen lidt væk og derefter liste tilbage og ind af hans fordør, som vi ikke kunne se fra vores hus. Nu stod han og kiggede på os i hans kikkert, mens han spillede sig til en udløsning. Lige hvad jeg havde håbet på tænkte han.

Næste dag listede vi igen efter ham. Omtrent halvvejs tabte han noget. Vi samlede det op. Glidecreme stod der på tuben. Det var det han brugte, da han kneppede ham den anden, hviskede jeg. Den unge fyr fra den første dag, lå allerede i gryden. Denne gang lå han på alle fire og kneppede sig selv med en lille DILDO. Poul satte sig på knæ foran ham og førte hans pik hen til hans mund. Da han havde slikket hans pik stor og stiv, rullede Poul et kondom på og pressede hans store pik op i ham. Jeg lå på alle fire med kikkerten og Andreas kravlede ind under og begyndte at sutte mig.

Der kom en helt ny fyr hen til Poul og den anden. Han stod og spillede på sin pik inden han proppede den i munden på den unge. Det var mere end jeg kunne klare og jeg kom i munden på Andreas. Vi byttede plads og Andreas sprøjtede snart i munden på mig. Hvad vi ikke havde bemærket var, at Poul ud af øjenkrogen holdt øje med os.

Det blev lørdag og det ville sige den sidste dag sammen med Andreas, inden hans forældre hentede ham næste dag. Om aftenen havde de gamle inviteret Poul over og spise. De fik godt med rødvin og blev lidt pjattede. Håber ikke de har generet dig, mens vi har været på arbejde Poul. Har overhovedet ikke bemærket dem, løj Poul. De er da de to sødeste drenge. Ja men imorgen bliver Andreas hentet sagde mor, så jeg ved ikke lige, om Magnus vil være her eller derhjemme. Jeg bliver her, jeg gider ikke stå tidligt op hver dag, røg det ud af munden på mig med det samme. Jeg skal nok holde øje med ham sagde Poul og sendte mig et smil.

Da vi skulle til at i seng, fandt Andreas glidecremen. I aften vil jeg gerne mærke din pik oppe i mig, kan du tænke dig det Magnus? Ja men så skal du også kneppe mig Andreas! Vi har ingen gummi, røg det ud af munden på mig. Vi har sgu da aldrig været sammen med nogen, så vi fejler da ikke noget hviskede Andreas, inden han kyssede mig. Aldrig havde jeg prøvet noget så skønt, som at have en pik oppe i mig. I starten havde det gjort lidt ondt, men da jeg havde vænnet mig til ham og han begyndte at kneppe mig, var det en voldsom dejlig følelse. Da han sprøjtede oppe i mig, kunne jeg ikke holde mig tilbage og jeg fik den dejligste udløsning.

Vi faldt begge om og faldt hurtigt i søvn. Jeg vågnede meget tidligt ved at Andreas lå og suttede min pik. Han kravlede op og tungekyssede mig, mens han gnubbede hans stive pik mod min. Du lovede at du også ville kneppe mig Magnus. Han havde allerede smurt hans hul og lagde sig på alle fire. Han havde rigtigt hygget sig inden jeg vågnede og var totalt liderlig. Jeg pressede mig op i ham og han var helt klar. Han bebyndte selv at støde imod og stønnede åååhhhh ja, knep mig, åååhhh så godt, hårdere, hårdere. Jeg kneppede ham rigtig hårdt og da jeg kom oppe i ham, skete det samme for ham, som det havde gjort for mig. 

Sengetøjet var klistret ind i sperm. Hvordan skulle jeg lige forklare min mor det....                                                          Andreas blev hentet lige over middag. Min mor begyndte at snakke om, at nu måtte hun hellere få gjort gæstehuset rent, for nu kunne jeg jo sove på mit værelse. Nej mor jeg vil gerne sove i gæstehuset. Er du sikker på det? Ja det skal du ikke tænke på. Der er nok ved at være lidt støvet og rent sengetøj skal du da også have på. Fuck hvad gør jeg, for det igennem mit hovede. Jeg blev reddet på målstregen, da fars telefon ringede. Der var problemer på arbejdet og der var noget, han blev nødt til at kigge på. Er det ok, at vi kører hjem idag Magnus, spurgte mor. Ja det er helt fint, det gør i bare. Inden de kørte gik far over og sagde det til Poul.

Få sex i dag

De var næsten ikke kørt, inden jeg havde fået sengetøjet rykket af og smidt det i vaskemaskinen. Heldigvis havde jeg set hvordan mor gjorde, måske kom der lidt for meget vaskepulver i, men det var jo også beskidt. Da jeg var ved at hænge det op på tørresnoren kom Poul over.

Ja sådan noget sengetøj kan godt blive beskidt, hvis to drenge har hygget sig. Jeg blev knaldrød i hovedet og han blinkede smilende til mig. Kommer du ikke over og spiser om en halv time, så smider vi lidt på grillen. Jo tak det ville jeg da gerne. Jeg smuttede under bruseren. Mens jeg stod der, kunne jeg ikke lade være med at tænke på Pouls bemærkning. Havde han mon opdaget noget....

Jeg er lige i bad råbte Poul, da jeg råbte hallo. Han kom ud iført en badekåbe, som kun gik ham til midt på låret. Kiggede om jeg kunne se hans lange pik stikke neden ud. Det kunne jeg ikke. Skal vi lige nappe en sodavand, inden jeg hopper i tøjet Magnus. Han kom med to colaer og satte sig over for mig.

På et tidspunkt sad han med let spredte ben og jeg kunne se hovedet af hans pik titte frem. Han vidste udmærket godt, hvad han havde gang i. Tror du at du kommer til at kede dig, når Andreas ikke er her mere? Måske lidt. Vil du så følge efter mig alene, når jeg går på stranden. Jeg blev helt paf og knaldrød i hovedet. Han rejste sig og smed badekåben. Du har jo set mig nøgen før Magnus og jeg tror du kan lide det. Kan du ikke? Jeg var stadig helt paf. Han gik over og stillede sig bag mig. Han lagde sin lange pik på min skulder og lod hans hænder glide ned på mit bryst. Han begyndte at kærtegne mine brystvorter, som straks blev helt stive. Jeg så også godt, at i slikkede pik på hinanden ovre på terrassen. I er sådan et par lækre frække drenge i to. Fik i prøvet glidecremen, som jeg tabte? Hans ene hånd havde nu nået mit skridt. Han lod hånden glide ind i mine shorts og den lukkede sig om min pik, som var helt stiv. Jeg vidste at du var liderlig min dreng, hviskede han. 

Han satte sig igen over i stolen. Hvis du har lyst til mere, så rejser du dig og smider dit tøj langsomt. Han begyndte at kæle for hans pik. Jeg har altid drømt om, at lege med en dejlig liderlig ung dreng og du er bare helt perfekt. Vi kan få den mest fantastiske uge sammen. Jeg var stadig helt paf. Kom nu min lille skat, lad mig se din vidunderlige drengekrop. Du skulle bare vide, hvor mange gange du har givet mig ståpik, når du har rendt rundt i dine speedos. Han gned nu på sin pik, som var halvstiv.

Jeg kunne ikke holde øjnene fra hans pik, som voksede og voksede. Den så meget større ud, når jeg var tæt på. Jeg havde virkelig lyst til, at røre ved den, men af en eller anden grund, blev jeg bare siddende. Jeg tvinger dig ikke til noget min dreng. Jeg ved du ikke sladrer, da dine forældre jo ikke skal vide, at du tænder på en pik.

Fik i kneppet hinanden? Knaldrød i hovedet, nikkede jeg forsigtigt. Var det ikke dejligt? Igen nikkede jeg forsigtigt. Jeg var nok også på din alder, da jeg første gang, var sammen med en mand. Jeg kan godt huske, hvor genert jeg var. Det skal du ikke være Magnus. Jeg synes du er den mest lækre dreng og jeg vil elske, at lege med din lækre frække krop. Vil du ikke også gerne røre min dejlige stive pik. Han sad og gned på sin pik, som nu stod med sit glinsende bare hovede op af maven. Ved ikke lige hvordan, men jeg fik rejst mig.

Jeg smed langsomt tøjet med ryggen mod ham. Bukkede mig ned da jeg skulle have underbukserne af. Han kunne se mit lille stramme hul, næsten blinke til ham. Vendte mig om. Han sad med store øjne. Wauuuww en dejlig fræk røv og hvilken smuk pik Magnus. Du er endnu mere lækker, end jeg havde forestillet mig. Kom herover. Han rakte hånden ud. Jeg gik over til ham. Han trak mig ned til sig. Sagde jeg skulle sætte mig med front mod ham. Det var besværligt på grund af armlænene. Han trak mine ben oven på dem og trak mig hen, så vores pikke ramte hinanden. Han trak min mund hen til hans og vi tungekyssede. Hans tunge var overalt i min mund. 

Bare det at vores stive pikke gned mod hinanden, var nok til, at jeg var ved at komme. Han fornemmede det og sagde, det er helt ok, at du sprøjter, men det skal være i munden på mig. Stil dig op på mine lår og knep mig i munden. Jeg stillede mig op på hans lår og greb om hans hovede. Han åbnede munden, mens han havde et solidt greb om mine små faste baller. Jeg begyndte at kneppe ham. Uuuhhhmm...uuuhhhmm lød det hver gang jeg stødte i bund. Jeg kom hurtigt og han slugte hver en dråbe. Blive stående min dreng du skal slikkes helt ren.

Derefter skulle der grilles. Vi tager ikke tøj på Magnus. Jeg vil nyde din fantastiske krop hele tiden. Der blev snakket meget frækt under maden bla. sagde han at vi måske skulle en tur på stranden sammen i løbet af ugen, hvis jeg havde lyst. Det ville jeg rigtig gerne. Har du lyst til at sove ved mig i nat? Ja meget Poul. Har du lyst til, at mærke min pik oppe i dig? Det vil jeg gerne, men den er vist for stor Poul. Den skal nok komme op og jeg er sikker på, at du vil elske det. Var det ikke fantastisk, da Andreas kneppede dig? Jo jeg har aldrig prøvet noget så dejligt i hele mit liv. Jeg skal love dig, at det bliver 10 gange så godt og du vil få den mest fantastiske orgasme. Tro mig Magnus.

Må jeg ikke godt kæle for din store pik Poul, jeg vil så gerne røre ved den. Jeg havde selv fået ståpik igen, ved vores frække snak. Jeg rejste mig og han sagde smilende, åh så ung og viril. Når først jeg har fået udløsning, så går der altså  noget tid, inden jeg kan igen min dreng. Jeg var ligeglad jeg skulle bare over og røre den. Jeg kælede og gned på den inden jeg dykkede ned og tog den i munden. Jeg kunne ikke komme meget længere ned end hovedet, men han lød meget tilfreds og stønnede lystigt, hvilket gjorde mig lidt stolt og gav mig selvtillid. Jeg er snart helt klar til at kneppe din dejlige lille stramme røvkusse, stønnede han.

Han stoppede mig. skubbede tingene på bordet til siden. Løftede mig op og pressede mig ned på ryggen. Han trak min røv helt ud til kanten. Trak en stol hen og satte sig på den. Han tog mine fødder og placerede dem på hans skuldre. Jeg mærkede hans tunge slikke mine nosser og den gled ned af mellemkødet, til den nåede min stjerne. Han begyndte at slikke mit hul og det var virkeligt så dejligt og skide frækt. Et højt ÅÅÅÅHHHH undslap mine læber da han pressede tungen op. Han kneppede mig med tungen, inden han rejste sig. Åååhh nej Poul, bliv ved det er så skønt. Han gik og kom tilbage med glidecremen.

Han smurte noget på langefingeren og dryppede en klat på min stjerne. Er du klar min dreng? Han pressede en finger op, det var dejligt og gjorde ikke ondt. Flot min dreng, bare bliv ved med at slappe af, det bliver så godt. Han pressede to fingre op. Det kunne mærkes lidt, men ikke noget der gjorde ondt og slet ikke da han samtidig suttede på min pik. Han kneppede mig lige så stille, inden han førte tre fingre op. Jeg gav mig lidt, men han ville have mere. Da han kneppede mig med de tre fingre, var jeg så liderlig, at jeg højt stønnede mere Poul, bliv ved, knep mig.

Med hans anden hånd havde han trykket en klat glidecreme ud på hans pik og nu stod han samtidig og gned på den, mens hans tre fingre kneppede mig. Er du klar til at mærke min pik, din liderlige lille lækre dreng? Ja Poul lad mig få den, jeg er så liderlig. Stik din store dejlige pik op i min lille stramme røvkusse. Havde aldrig troet, at der ville komme sådanne ord ud af min mund, men jeg havde ikke kontrol over noget som helst. Han havde mig fuldstændig i sin magt!

Han tog fat i mit ene ben og styrede sin pik til. Han pressede hovedet ind og tog fast om mit andet ben. Stille og roligt pressede han sig halvt oppe i mig. Følte jeg var fyldt helt ud. Han holdt en lille pause. For satan hvor er du dejlig stram. Du er så lækker min dreng. Han pressede igen og blev ved til den var helt oppe. Han kunne nok fornemme, at jeg havde brug for en lille pause, så han holdt sig i ro. ÅÅÅhhhh så godt stønnede han højt, mens han kælede for min pik, som snart stod helt stiv igen. Han begyndte at rotere med underlivet og det føltes fantastisk.

Han kunne se at jeg nød det og begyndte forsigtigt, at kneppe mig lidt af gangen Han trak sig længere og længere ud inden han kørte den i bund. Han havde ikke løjet, det var 10 gange bedre, end da Andreas havde kneppet mig. ÅÅÅHHH JJJAAAAHHH stønnede vi begge højt. Han kneppede mig hurtigere og hårdere. Jeg var helt væk og skreg næsten på pik. Ingen af os ænsede, at bordet var ved at brase sammen, fordi han kneppede mig så hårdt. Da han pumpede sin sperm op i mig, var det som om, at jeg så sol, måne og stjerner. Jeg fik den vildeste orgasme og sprøjtede så kraftigt, at det første røg et godt stykke over mit eget hovede.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.