Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Bor i en lille by i nordjylland, sammen med min kone Alice. Vi er lige gået på pension. Vi bor i et dobbelthus, med fælles have. Naboerne er Sofie og hendes søn Chris. De flyttede hertil for 5 år siden. Først troede vi, at Chris var en pige, da han tit rendte rundt i kjoler. Sofie havde vist altid ønsket sig en pige og det gjorde så, at Chris kom til at vokse op som en og også nok deraf navnet Chris, som kunne bruges til begge køn. Heldigvis for Chris blev han ikke sendt i skole med kjole på. De flyttede til byen pga. at Sofie var blevet leder af børnehaven. 

Vi blev hurtigt gode venner med dem og Chris var næsten lige så meget inde hos os, som inde hos dem selv. Alice havde selv arbejdet som pædagog og de par damer var næsten enige om alt. Chris havde ingen kontakt med sin far. Han havde næsten fra dag et kaldet mig onkel Erik. Selvom han var kommmet i puberteten, kunne han stadig finde på at hoppe op og sætte sig i mit skød. Alice og mit sexliv var stoppet for flere år siden, så der var ikke meget sjov der.

SEX I DAG?

Denne sommer havde Sofie og Alice fundet ud af, at de ville en uge til Berlin. Ugen inden de tog afsted, havde Sofie haft Chris med hos frisøren. Chris havde meget mod moderens ønske, stået fast på, at han ville være korthåret for første gang i sit liv. Det havde stadig et feminint look og klædte ham vildt godt. Gjorde store øjne, da han stod og poserede foran mig og spurgte om ikke han så godt ud. Den slanke dreng med de lange ben, stod og forsøgte at gøre sig ældre end han var og stod med strittende numse i hans korte nederdel og lavede trutmund. Du er da vildt lækker Chris, komplementerede jeg med et smil.

De tog afsted søndag eftermiddag. Vi kørte dem til lufthavnen. På vej hjem blev vi enige om, at vi ville grille om aftenen. Chris ville over og tage et bad inden vi skulle spise. Han kom tilbage iført en lille top, en kort nederdel og sandaler. Havde lagt make-up og det var der ikke sparet på. Er jeg fin nok onkel Erik? Jeg gjorde store øjne og for første gang tænkte jeg, han er da en rigtig lækker lille sag.

Jeg fandt en sodavand til Chris og åbnede en flaske vin til mig selv. Mens jeg vendte bøfferne, havde Chris hentet et glas og hældte rødvin op til sig selv. Hvad tror du mor siger til det Chris? Det behøver hun da ikke at vide onkel Erik, lød det kækt. Mens vi spiste begyndte Chris, at spørge om, hvad jeg egentlig syntes om, at han gik klædt som en pige. Det er da helt ok, bare du er glad Chris, det er det vigtigste. Hvad siger dine klassekammerater? De ved ikke, at jeg går klædt som pige herhjemme, men de synes vist nok, at jeg er lidt feminim fniste han.

Hvad med kæreste, skal det være en dreng eller pige? Det skal være en dreng, røg det ud af munden på ham. Det er nok ikke nemt, at finde i den her lille by Chris. Nej men så må jeg jo vente lidt, selvom jeg gerne vil have en. Jeg skænkede endnu et glas til os. Chris var allerede en lille smule beruset. Han rejste sig og begyndte at posere foran mig. Tror du ikke, at der er en der kan blive forelsket i mig onkel Erik? Det tror jeg bestemt Chris, du er jo flot og så ser du da også fræk ud, sagde jeg og blinkede til ham. Jeg er begyndt at bruge de dejligste trusser onkel Erik. Han bukkede sig ned med hans lille frække popo, struttende lige op i mit ansigt. Knægten havde g-streng på og det var rigtig frækt, at se de små hvide baller, med den lille sorte g-streng.

Han kom over og stillede sig foran mig. Skål onkel Erik. Han tog en ordentlig tår og hoppede derefter op og satte sig i mit skød. Han var ved at være godt beruset og snakkede uafbrudt. Han sad samtidig uroligt og jeg kunne ikke glemme synet af hans lille frække røv i g-streng. Det gjorde at min pik begyndte at røre på sig. Håbede ikke at han bemærkede det. 

Jeg er begyndt at kigge efter frække drenge på computeren snøvlede han. Nå for søren Chris. Hvad er det du ser? Frække mænd med stive tissemænd grinede han. Nå for den da. Leger du så også med din egen tissemand? Han svarede ikke. Han var gået ud som et lys. Rejste mig og bar ham ind i seng. Trak hans lille nederdel af og inden jeg lagde dobbeltdynen over ham, stod jeg og betragtede hans dejlige unge krop, især hans lille frække røv. Gik ud og skænkede et glas vin mere.

Kunne det virkelig passe, at den lille dejlige Chris, havde vækket mine sexlyster til live. Du er ikke sådan en gammel pervers mand tænkte jeg. Jeg kravlede i seng. Chris var helt væk. Jeg puttede mig ind til ham. Pressede han sin lille røv mod min halvstive pik, eller var det indbildning. Lagde armen omkring ham og nussede ham. Begyndte at kærtegne hans små brystvorter som straks blev stive. Min hånd gled længere ned og fandt hans pik, som efter lidt nusseri, stak op af g-strengen. Lå stille og lyttede, der var ingen forandring af vejrtrækningen. Min pik var helt stiv og pressede mod hans lille dejlige røv. 

Jeg tippede ham om på ryggen. Der var ikke den mindste reaktion. Trak hans g-streng lidt ned og min tunge fandt hans pik. Hans pik voksede og det var faktisk en flot en på ca. 12-13 cm. Jeg begyndte at spille pik, mens jeg tog ham til roden. Det varede ikke længe, inden han skød sin ladning af i munden på mig. Det var så frækt at jeg kom kort efter. Jeg slikkede ham ren og trak hans g-streng op, inden jeg faldt i søvn.

Chris boblede stadig da jeg stod op og lavede morgenmad. Satte mig på terrassen i det gode vejr. Chris kom ca. en time senere og så absolut ikke frisk ud. Han havde fået nederdelen på igen. Hvorfor har jeg sovet i din seng onkel Erik? Du blev fuld og gik ud som et lys. Shit du siger ikke noget til mor vel? Nej det kan jeg da ikke finde på. Under morgenmaden spurgte jeg indtil, om han ikke kunne huske, hvad vi havde snakket om igår. Det kunne han ikke. Du fortalte mig om, at du var begyndt at se frække FILM og sådan noget. Han blev helt rød i hovedet. Det er da helt ok Chris, det gør alle drenge og piger på et tidspunkt. Det gør da ikke noget, at være lidt nysgerrig. Han tøede lidt op.

Lige inden du kom, sad jeg faktisk og tænkte på, at du da skal have lidt legesager, når du sidder og ser frække film. Jeg fandt computeren og slog op på en side, med en sexshop der lå i Aalborg. Satte mig over ved siden af ham. Nu må du finde 3 ting, du gerne vil have, så skal onkel Erik købe dem til dig. Han havde en del spørgsmål, men fandt tre ting. En analstav, DILDO og frækt lingeri bestående af selvsiddende strømper, strømpeholder og bundløse trusser. Det bliver vores lille hemmelighed Chris sagde jeg og lagde en hånd på hans bare lår.

Efter vi begge havde fået et bad, kørte vi afsted mod Aalborg. Chris var igen iført top, lårkort nederdel og sandaler. Han fik besked på at blive i bilen, da det nok ville vække en del opsigt, hvis jeg slæbte ham med i sexshoppen. Fandt de 3 ting og der blev også lige købt glidecreme, analskyller, buttplug og en dvd med unge drenge i pigetøj og gamle mænd.

Det var lidt over middag, da vi kørte tilbage. Kørte en lille omvej, så vi kom forbi nøgenbadestranden i Rødhus. Chris gjorde store øjne, da han så at ingen havde tøj på. Forklarede ham at det var en nøgenbadestrand og det der skete oppe i klitterne ikke var for børn. Hvad sker der der onkel Erik? Der er mange der har sex med hinanden lille Chris, især mænd. Han ville gerne op og kigge, men igen, hvad ville folk ikke tænke. Kørte fra stranden og fandt et sted at parkere bilen. Tog kikkerten fra bagagerummet og vi gik af en lille sti. På vej mod klitterne, begyndte han pludselig at fortælle, at han havde haft en fræk drøm sidste nat. Hvad var det om Chris? Det var om en mand der slikkede min tissemand. Var det en god drøm? Ja onkel Erik.

På en lille forhøjning tog jeg kikkerten til øjnene. Skulle ikke kigge længe, inden jeg kunne se at der var to mænd, der havde gang i noget i en gryde. Vi lister tættere på, hviskede jeg til ham. Vi kom tættere på og havde det perfekte udsyn. De havde nu lagt sig i en 69`er og lå og suttede pik på hinanden. Chris greb kikkerten og udbrød snart waauuwww. Han lå på alle fire. Jeg kunne ikke se g-strengen. Satte mig også på alle fire, bukkede mig ned og kiggede op under nederdelen. Knægten havde ingen trusser på og pikken stod ret op af maven.

Jeg lod mine hånd glide op under nederdelen og begundte at kærtegne hans faste nosser. Åååhh stønnede han. Jeg begyndte at gnide på hans pik og han stønnede højere. Sccchhhh Chris. Lagde mig på ryggen og skubbede mig op under ham. Begyndte at sutte hans stive pik og inden længe begyndte han, at mundkneppe mig. Han skød hurtigt sin ladning af i munden på mig.

Jeg tog kikkerten og kunne se, at den ene mand fandt glidecreme frem. Rakte Chris kikkerten. Åh ja knep ham hviskede han. Jeg havde trukket shortsene ned og sad og spillede pik, mens jeg kiggede på Chris´s lille faste frække røv. Hans pik var allerede stiv igen. Åååhh ja kom så knep ham hviskede han liderligt. Jeg lod min tunge lege med hans stjerne og det gav et sæt i ham. Åååhh det er dejligt onkel Erik stønnede han. Kunne høre at det var ved at være oppe over med de to mænd i gryden. Trak Chris ned og sagde slik min pik. Vi lagde os i en 69´er og det varede ikke længe inden vi sprøjtede hinanden i munden.

Tilbage i bilen kiggede jeg ham dybt i øjnene og sagde...Du er verdens dejligste liderlige lille dreng Chris. Satte mine læber mod hans og vi tungekyssede. På vejen hjem spurgte han pludselg, om det var mig der havde slikket hans pik igår. Hvorfor tror du det Chris? Fordi jeg kan huske, at du fik ståpik, da jeg sad i dit skød. Ja det var mig Chris, du havde simpelthen gjort mig så liderlig. Ved du hvad jeg vil gøre i aften. Nej hvad onkel Erik? Jeg vil kneppe din dejlige lille stramme røvkusse, hvis du giver mig lov. Gør det ikke ondt?. Jeg skal nok være forsigtig og det bliver så skønt for os begge. Kunne du ikke tænke dig det min lille skat?, min hånd gled op under hans nederdel og klemte om hans pik. Jo onkel Erik, du må gerne kneppe min stramme røvkusse.

Vel hjemme tømte vi posen på bordet på terrassen. Der er da mere end tre ting udbrød han. Ja det er der min skat. Trak ham hen til mig, satte ham omvendt på mit skød og tungekyssede vådt og inderligt. Vi skal rigtig hygge os, mens de er på ferie min skat. 

Vi fik et dejligt bad, hvor vi hjalp hinanden med at bruge analskylleren. Chris fik lingeriet på og lagt make-up. Jeg bad ham bukke sig forover. Tog glidecreme på fingrene og begyndte at lege med hans stramme hul. Han var helt vild, da han fik en finger op og stønnede som en gal...Åååhhh jaa onkel det er dejligt. Fik to og tre fingre op. Smurte buttplugen og pressede den op. Han beklagede sig noget lige inden den smuttede ind. Så skal du have den oppe, i din dejlige stramme røvkusse og så siger du til, når du er klar til at få onkel Eriks pik. Han vimsede rundt og prøvede et par gange at sætte sig ned, men var hurtigt oppe igen. Han sad lidt urolig under aftensmaden. Igen blev der åbnet en flaske vin.

Skal vi se filmen min lille skat. Jeg rejste mig og lavede to rom & cola, inden jeg satte filmen i den gamle afspiller. Det var en rigtig fræk film, med drenge som også elskede at gå i pigetøj og gamle liderlige mænd. Drengene i filmen var vilde med at ride de gamle mænd. 

Vi sad og gned på hinandens stive pikke og snart lå vi på gulvet. Trak Chris op til mig. Vi tungekyssede mens vores stive pikke gned mod hinanden. Vi var begge vildt liderlige. Jeg tog glidecremen fra bordet og smurte min pik. Er du klar til at ride onkels stive pik din frække dreng? Jeg trak buttplugen ud og styrede min pik mod hans stjerne. Nu bestemmer du selv, hvor hurtigt og hvor meget du vil have skat. Han lod sin stramme røv sænke sig mod min glinsende pik. Jeg holdt omkring den til hovedet var inde. Uuuhhh stønnede han og gled længere ned. Halv oppe holdt han en lille pause, inden han gled helt ned over den. Åååhhh så dejlig stram min skat åååhhhh. Hold dig i ro og væn dig til den, inden du rider mig med din dejlige stramme liderlige røvkusse.

Han begyndte forsiftigt at glide op og ned på den. Det var himmelsk og fuldstændig ubeskriveligt. ALDRIG i mit liv, havde jeg prøvet noget så skønt. ÅÅåååhhh hvor er du dejlig Chris...Åååhhh så godt....Åååhhh jaaa...Åhhh ja rid mig. Alle mine frække ord havde gjort ham mere selvsikker og han havde vænnet sig til mig. Han red mig hurtigere og hurtigere og vi stønnede højere og højere. Åååååååhhhhh...Åååååhhhhhhh...Jeg kunne ikke holde mig længere og brølede min orgasme ud og pumpede ham med sperm. Han kom samtidig i et højt brøl og sprøjtede ud over mig.

Han sank sammen over mig. Aldrig har jeg prøvet noget så skønt min skat, du er den lækreste, dejligste lille skat der findes, hviskede jeg.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.