BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kærestes datter har jeg kendt siden hun var 17. Det er nogle år siden nu. Hun var raget uklar med sine samboer og manglede derfor et sted at bo. Selvfølgelig kunne hun bo hos os sagde jeg.

En morgen stod jeg og lavede kaffe jeg skulle have med på job. Jeg hørte døren blive lukket til badeværelset og hanen til brusebadet blive tændt. Jeg pakkede min taske og gik forbi badeværelsesdøren.
Jeg kunne høre vandet fra bruseren ramme bunden af badekarret og den sødlige duft af blomster komme ud under døren. Tanken at kigge gennem nøglehullet for at få et glimt af hendes unge stramme krop, havde svært ved at forlade mine tanker, da de først havde plantet sig der. Jeg gik forbi flere gange og kiggede til sidst forsigtigt ind gennem nøglehullet. Jeg vidste hvor uoverskueligt ødelæggende det kunne være hvis jeg blev taget i det - alligevel var fristelsen for stor. Mit hjerte hamrede og min pik dunkede. Min puls steg i vejret.

SEX I DAG?

Jeg gik frem og tilbage til min taske et par gange og så bukkede jeg mig ned til nøglehullet igen og denne gang blev badeforhænget kørt til side.
Hun var så skøn. Store faste bryster, med små stive mørke brystvorter. De må mindst være mindst en d-skål. Hun fandt et håndklæde og tørre sin krop. Satte benet op på kanten af badekarret og jeg kunne se den trimmede fisse med svulmende skamlæber og den lille pikante trekant henover. Hun tørrer hurtig sin krop. Jeg overvejer om jeg kan tage et foto. Da jeg skifter vægten på benet knirker gulvbrættet under mig og jeg når lige at se hun kigger op, inden jeg hurtigt fjerner mig fra døren. Jeg går ud i køkkenet igen.

Jeg hører badeværelsets døren gå og forsætter med madpakken. Hun kommer ud til mig med et friskt "godmorgen" og et kækt smil. "Godmorgen" siger jeg, "Var det dejligt med et bad?" "Det kan du tro" svarer hun og går med håndklæde om sig ind for at klæde sig på. Jeg kigger efter den velformede røv vugge afsted.

Resten af arbejdsdagen går jeg og tænker på min papdatter, hendes store faste bryster, hendes nybarberet svulmende kønslæber med håret trimmet, så det danner en pil der peger direkte på klitoris, hendes brune lår og røven der vuggede afsted. Hvad fuck skal jeg stille op med den liderlighed?

Næste dag skete det samme, jeg kunne slet ikke styre mig og var nu endnu mere liderlig. Jeg stod ved nøglehullet og kiggede på at badehænget skulle køre til side. Jeg så så at det næsten ikke var trukket til. Kun der hvor vandet ville ramme mest ud over gulvet. Hun havde taget sin skraber og barberede sine brune ben.. Jeg fulgte bevægelserne op og ned og min pik voksede i bukserne. Hun stilte sig væk fra bruseren og vendte først ryggen til døren og kørte der hvide skum ned over hendes nybarberet ben og så hendes velformede røv. Jeg trak mobilen op af lommen og begyndte at optage gennem nøglehullet, gulvbrættet under mig knirkede.. Fuck tænkte jeg! Men jeg var for liderlig til at stoppe nu. Hun vendte sig rundt og jeg anede et nyt selvtilfreds smil på hendes læber..
Hun rækker igen ud efter skraberen og sætter den ned til de fine svulmende kønslæber. Hun begynder sgu at barbere sin lille smukke fisse lige foran mig. Min puls raser afsted og min pik dunker..

Hun er hurtig færdig og lader på ny sæbe glide ned mod hendes nu helt nybarberet fisse. Så skiller hun sine svulmende læber med den ene hånd og lader to fingre arbejde sig ind i varmen, dybt i hendes unge fisse. Pegefinger og langfinger arbejder igennem med hendes venstre hånd og hendes højre hånd tager fat om hendes bryster. Hun stirrer lige ind i kameraet føles det som om og jeg får lidt et chok. Så tager hun højre pegefinger op og laver bevægelsen, til kom nærmere..

Ved hun jeg er der? Leger hun bare? Er det et trick? "Kom nuuuu" hører jeg hende kalde blidt. Er det her en drøm tænker jeg og ligger mobilen væk. Jeg trykker langsomt håndtaget til badeværelset ned og døren åbner. Jeg bliver ramt af varme, fugt og duften af sæbe.

"Tænkte nok at du stod der ved døren og lurede" siger hun kækt og slikker sig om munden. Kom og hjælp mig, med at få sæbe på ryggen. Jeg går hen mod hende. Hun smiler frækt til mig og siger så. "Sgu da ikke med tøj på, kom nu op til mig" .... "Farmand" Siger hun lidt efter og fniser så.. Hun ser på mens jeg tager tøjet af. Da jeg smider mine boxershorts udtrykker hun et "Wow, nu ved jeg hvorfor min mor holder fast i dig". Vi kigger hinanden i øjnene da jeg træder op i badet. Hun smiler og går direkte ned på knæ. Jeg kan mærke vandet på min ryg, men forsiden af min krop er stadig tør. Hun rækker bagved mig og gør hendes hånd våd. Tager fat i min store stive pik og fører den direkte ind i munden. Varmen i hendes mund, tungen der ruller om min stive stang og hendes store brune bambi øjne der skinner mens hun kører min pik ned i halsen.. Wauv, jeg er solgt. Hun kører min pik ud og ind af hendes mund og det spænder i mine nosser.
Hun kan mærke jeg er ved at komme og stopper sin fuldstændig fantastiske slutning af min pik. "Jeg vil mærke dig i mig - daddy" "Vil du ikke nok kneppe min lille fisse med din store erfarne pik?" Hun ser pivfræk ud og uden at vente på svar vender hun ryggen til mig og bukker sig ned. Hendes røv er fantastisk og hendes nybarberet unge fisse skinner af hendes safter, mens hun tager hånden bagud og skiller læberne ad. Hun drejer hovedet. Jeg bliver grebet af dårlig samvittighed.
"Jeg har så meget lyst til dig, Daddy. Knep mig nu" Hun ryster røven for side til side.. Jeg kan ikke lade være. Tager et skridt frem og trykker mig helt i bund i hendes våde fisse. "Åhhhh, ja" siger hun mens jeg tager fat i hendes hofter og pumper løs. Jeg er så sindsygt liderlig, tænker kun på at hun skal have så meget pik at hun aldrig finder på at være uartig igen.

"Åååh hvor er det godt. Jeg vidste du kunne kneppe mig godt" siger hun. Jeg stikker mine fingre i hendes mund, fra hver side så hun ikke kan tale så højt.. Det tænder hende endnu mere, så jeg må tage hårdere fat. Hendes fisse kramper om min pik og hendes lår ryster. Min pik kan ikke mere hendes skedemuskler malker min hårde pik. Jeg pumper min sperm op i hendes stramme unge fisse og kæmper i hele kroppen, mens jeg undertrykker mit brøl. Vi falder begge sammen i bunden af badekarret. Hun kysser mig. "Tak, det var endnu frækkere end jeg havde troet det kunne være"..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 77 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.