BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du vidste godt, at jeg var flyttet ind i huset lige overfor dit.

Du havde lagt mærke til mit sorte farvede hår lige fra starten.

SEX I DAG?

Selvom du godt vidste, at der var en meget stor aldersforskel på os oplevede du hver dag når du så mig komme hjem fra gymnasiet med min taske over skulderen, at du fik rejsning blot ved at kigge på mig.

Vi var mødtes et par gange om aftenen nede i døgnkiosken, når jeg skulle ned efter smøger.

Du holdt øje med mig, og du havde fået det til at passe med at du lige selv havde noget, du skulle ned og købe på samme tid, så vi kunne mødes ”tilfældigt”. Det var sommer, og jeg havde næsten altid en stram lidt nedringet T-shirt på der fremhævede mine store faste bryster, og afslørede to meget spidse brystvorter mod det stramme tynde stof..

Ofte havde jeg korte bukser på og bare tæer i sandalerne.

Mens vi havde stået sammen i køen, havde du tit studeret mine bare fødder og tåneglene med den højrøde neglelak på.

Også her havde du oplevet, hvordan blodet i din krop havde gjort din pik mere stiv end du næsten havde oplevet før.

Jeg havde ofte smilet til dig i køen, og det havde ikke gjort det hele lettere. Når vi var kommet ud fra kiosken var jeg som regel blevet ”hængende” på torvet med veninderne. Af og til var du ligesom blevet på torvet. Sådan . . . .bare gået rundt og ladet som om du kiggede på butikker. (Du troede ikke, jeg lagde mærke til det). Overfor kiosken lå en cafe’. Hvis der var pladser ledige ved vinduet, gik du derind bare for at kunne sidde og kigge på mig. Hver eneste gang kom der flere unge fyre på torvet. Enten på deres knallerter eller ”bare forbi” Pigerne på torvet grinede og fyrene spillede op til dem. Flere af fyrene og pigerne kyssede med hinanden, og de modigste af fyrene kærtegnede pigerne. Men ikke en eneste gang så du nogen spille op til mig. Det var som om jeg var med uden rigtigt at være med. 0fte var det også mig, der gik hjem først og som regel alene. Med et par hundrede meters afstand mellem os ”fulgte du mig hjem”. Jeg var aldrig særligt glad for at gå gennem gaderne alene. Jeg anede ikke at du ”fulgte mig”, og at hvis selv den værste voldtægtsforbryder så meget som ville have standset mig, ville du have givet ham ”rocker-bank” så han aldrig ville turde nærme sig by-midten igen. (jeg havde min egen private-hemmelige bodyguard)

Du havde mødt mine forældre indtil flere gange. De var ældre mennesker, og du kunne forestille dig, at de passede på mig og derfor ikke ville have at jeg rendte rundt i gaderne alt for sent. Det var en mærkelig fornemmelse at du passede på dine naboers datter. Dine naboer var yngre end dig selv, og alligevel var du måske ved at blive ”forelsket” i datteren.

Hver dag når jeg kom fra skole, havde du sat dig i stuen, så du kunne høre mig. Det var stadig sommer, og dine stuevinduer stod vidt åbne. Min cykel var gammel. Jeg havde fået den for mange år siden, og de trængte til både en kærlig hånd og en masse olie, så det var let at høre, når jeg kom fra skole. Selvom du bare kunne have kommet hen til vinduet og sagt ”hej” holdt du dig alligevel i baggrunden. Jeg så dig aldrig i vinduet, og jeg troede faktisk at du var en meget travl mand, der aldrig var hjemme på den tid af dagen. Alligevel fulgte du mig i næsten alt hvad jeg gjorde. I skolen var jeg ikke særligt synlig. Jeg var altid bange for at jeg ikke kunne mine ting ordentligt, og jeg syntes at alle de andre var meget bedre end mig. Når vi havde gymnastik syntes jeg at alle de andre piger havde meget flottere bryster end jeg, og jeg følte at de andre kiggede på mig. Det måtte bestemt være fordi, jeg var grim. Jeg følte ikke, at der var nogen, der overhovedet gad at så meget som kigge på mig. I hvert fald ikke ”på den fede måde” Men det var der jo.

En dag havde jeg taget en beslutning.

Jeg havde jo godt lagt mærke til dig nede på torvet.

Jeg gik derned næsten hver aften. Mine forældre vidste ikke at jeg røg, og derfor brugte jeg torvet til at gøre det i smug. Det var jo godt nok lidt mærkeligt, at ens nabo næsten altid befandt sig i kiosken samtidig med en selv. Jeg fik det så underligt hver gang jeg så dig. Du virkede altid så venlig, og det kunne jeg godt li’. I går aftes var jeg taget ned på torvet. Vi havde som sædvanlig stået i kø sammen i kiosken. Da vi var kommet ud på gaden, var ingen af mine veninder kommet endnu. Mine forældre havde som sædvanlig været oppe at skændes, og jeg var taget på torvet lidt tidligere, end jeg havde aftalt med veninderne. Jeg ville tænde en cigaret, men opdagede, at jeg havde glemt min lighter i tasken der hjemme. Som sædvanlig gik du rundt på torvet, og kiggede på butiksvinduer. Jeg tog mod til mig, og gik over til dig. ”Har du noget ild?” Spurgte jeg frisk. Du begyndte at rode. Først i den ene så den anden lomme. Til sidst fandt du en lighter i den lomme du var startet med. Jeg havde på fornemmelsen, at du med vilje havde trukket tiden ud. Du tændte lighteren. Men det blæste, og jeg holdt hænderne op for at ilden ikke skulle gå ud. Min ene hånd mødtes med din. Jeg følte en sitren i hele min krop.

Da jeg var gået i seng den aften lå jeg som så ofte før, og onanerede. Denne aften havde jeg et helt klart billede inde på nethinden Et billede af dig. Jeg forestillede mig, at det var dine fingre, der kærtegnede min klitoris.

Jeg havde fået en fantastisk orgasme.

Hele næste dag sad jeg og tænkte på dig nede på gymnasiet.

Det var jo egentligt åndssvagt. Du var alt for gammel til mig. Hvad var det jeg havde gang i? Jeg havde altid vidst at jeg tændte på fyre, der var ældre end mig selv. Men det her?? Det havde været en mærkelig oplevelse den dag, vi havde siddet i matematiktimen. Tanken var bare kommet ligesom snigende, uden jeg vidste, hvor den kom fra. Jeg vidste jo efterhånden godt at du nærmest holdt øje med mig, hver dag, jeg kom fra skole. På en måde irriterede det mig lidt. Tænk hvis jeg havde en veninde med hjem, og hun opdagede, at du bare sad der, inde bag gardinerne? Jeg havde nu næsten aldrig veninder med hjem. Vi mødtes altid på torvet om aftenen, hvor vi kunne være i fred for de ”voksne”. På torvet kunne jeg bare ikke være i fred for dig, og det generede mig faktisk ikke spor.

næste dag da jeg kom hjem fra skolen, sad du igen og ”ventede”. Jeg lurede lige ud af øjenkrogene, at du var der. Måske troede du, at du var usynlig, men det var du ikke. Jeg stillede min cykel op ad husmuren, og låste den. Jeg gik ind i huset. Mit værelse lå, så man kunne kigge lige ind i din stue. Og omvendt. Du kunne kigge lige ind til mig. Jeg satte mig ved mit bord helt henne ved vinduet, og begyndte at lave lektier. Ud af øjenkrogen kunne jeg hele tiden se, at du sad derovre og holdt øje med mig.

 

Jeg tog mig god tid med lektierne. På en måde var det lækkert at sidde og læse, mens man vidste man blev betragtet. Der var stadig et par timer til mine forældre ville komme hjem. Det var sommer og mit vindue stod åbent. Jeg tog mine bøger med hen til sengen, hvor tasken lå, og puttede dem ned i tasken. Med ryggen til vinduet begyndte jeg at klæde mig af. Jeg sørgede for hele tiden at have ryggen til dig og vinduet. Et halvt minut senere forsvandt jeg nøgen og med ryggen til dig ud i gangen, og gik i bad. Det varme vand kærtegnede min krop. Kærtegn den var meget modtagelig overfor på dette tidspunkt. Mens jeg stod under bruseren lod jeg et par fingre finde vej ned til min revne og min klitoris.

Da jeg kom ud fra badet, havde jeg et håndklæde omkring livet. Det dækkede kun mine hofter, og jeg var sikker på, at du kunne se mine bryster. Jeg lod håndklædet falde til jorden. Stadig med front mod vinduet. Jeg lod mine fingre løbe gennem det våde hår ”på hovedet”, alt imens jeg vidste, at dine øjne måtte være ved at falde ud af hovedet på dig ovre ”på den anden side”

Kunne du mon se mine piercinger i brystvorterne fra den afstand??
Mens jeg stod, og frotterede mit hår, kunne jeg mærke, at mine bryster ”hoppede” let. Det var efterhånden godt et par år siden jeg var begyndt at have en seksuel fantasi om at ”blive kigget på” i sådan en situation. - En fantasi jeg ofte brugte, når jeg legede med mig selv om aftenen – En fantasi der gav mig nogle orgasmer der var så voldsomme, at jeg måtte gemme hovedet i min pude for at mine forældre ikke skulle opdage, hvad jeg lavede. Det var et held for dig, at dit hus lå lidt højere end vores. Hvis jeg lagde mig på sengen, ville du stadig kunne se mig i hel figur.

Jeg lagde mig med spredte ben på sengen.

Du måtte bestemt kunne se min glatte revne fra dit ”hemmelige” vindue.

Det var en ”dille” vi piger havde fået nede på gymnasiet. Det der med at barbere vores ”misser”. I starten var det bare noget med at ”trimme” vores ”duske”, så vi var helt kortklippede forneden. Det var Malou, der havde været den første til at være helt glat. Vi andre havde hurtigt ”gjort hende kunsten efter”. Vi var kun fem piger i klassen på gymnasiet, og vores dille var ”meget hemmelig”. Drengene i klassen anede intet om det, og det frydede os, at ha’ den hemmelighed.


Jeg havde fundet min ”kilder”, og var begyndt at gnide på den. Badet havde gjort mig vildt ophidset, men jeg havde ikke givet mig selv orgasme. Min piercing gled rundt om mine fingre, mens jeg lå, og legede med mig selv.

Efter jeg var blevet piercet i ”klitten” var det ligesom om mine orgasmer var blevet endnu kraftigere. Det gjorde det bare endnu sværere for mig at tilfredsstille mig selv, når mine forældre var hjemme, jeg måtte enten gøre det før de kom hjem, eller vente til meget sent om aftenen, når jeg vidste, at de sov..

Det var en dejlig sommerdag. Den lune vind havde kærtegnet mine bare lår hele vejen hjem fra gymnasiet den dag. Det havde givet mig en følelse i kroppen, der gjorde mig endnu mere ”indstillet” på at gøre det, jeg var i gang med netop nu.

Jeg kunne mærke, at min vejrtrækning var blevet mere hektisk. Jeg stoppede et øjeblik med at stimulere mit underliv.

Jeg rejste mig fra sengen, og gik over til klædeskabet.

Jeg åbnede det, og bukkede mig ned for at finde min ”hemmelige æske” under posen med vintertøjet. Mens jeg stod foroverbøjet med hele overkroppen inde i skabet forestillede jeg mig, at du måtte kunne se min røv og mine skamlæber fra min ”udkigspost” Jeg åbnede ”æsken” og fandt det bedste af mine to ”meget hemmelige” massageapparater. Da jeg havde ”ryddet op” inde i skabet og lukket min ”hemmelige æske” forsvarligt til, gik jeg tilbage, og lagde mig på sengen med min ”hemmelige ven”. Jeg drejede på knappen i bunden af massageapparatet, og mærkede de kraftige vibrationer i mine hænder.

Jeg havde købt det i en ”butik” inde i København. Det havde været lidt dyrere end de almindelige modeller, fordi det havde ekstra kraftige vibrationer. Jeg glædede mig over, at mine forældre ikke var hjemme. Den kraftige ”motor” gjorde nemlig, at apparatet larmede rimeligt meget, når det kørte på ”fuld styrke”.

Jeg førte massageapparatet direkte op i mig. Normalt skulle jeg ligge lidt og kærtegne min klitoris lidt med det, før jeg var våd nok til, at jeg kunne få det ind i mig. Det var et forholdsvist stort apparat. En del større end de ret få rigtige pikke jeg havde haft oppe i mig på dette tidspunkt. Det var nødvendigt for mig at være godt våd for at jeg kunne få det op. Jeg lå, og bevægede det i små korte ryk frem og tilbage i min fisse. For at gøre nydelsen ekstra stor, havde jeg med to fingre taget fat i piercingen, og lå og trak forsigtigt i den. (En taktik jeg havde opdaget gav stor virkning på mine orgasmer, når jeg lå med et massageapparat. Der gik ikke længe før jeg nåede til det første lille ”forstadie” til en orgasme. Jeg lå, og vred mig, og den ellers så pænt redte seng lignede snart en ”rodebunke”, eller en ”seksuel slagmark”.

Min første ”rigtige” orgasme vad ved at melde sig. Det var allerede på dette tidspunkt, jeg som regel havde problemer med mine ” lyde”. Jeg stønner og jamrer mig allerede meget på dette tidspunkt. Begge vores vinduer stod vidt åbne, og jeg var sikker på, at du måtte kunne høre mig. Det tændte mig bare endnu mere…………………………………. Åh! hvor havde jeg gået længe med denne fantasi. Jeg havde haft mange fantasier om dette ”emne” men fælles for dem alle var, at jeg drømte om at vise mig frem, eller blive beluret i en situation, hvor jeg foretog mig noget seksuelt.

Det blev en fantastisk orgasme. Måske den ”vildeste” jeg nogensinde havde fået ”sammen med” en anden person. Selvom jeg lå alene, vidste jeg jo godt, at jeg ikke var ”alene” Jeg havde ligget og vredet mig i min ophidselse, da kramperne havde skyllet ind over mig. Jeg havde næsten skreget min orgasme ud, da jeg vidste at ingen (undtagen dig) kunne høre den. Jeg havde udlevet en gammel fantasi (IRL) - (i virkeligheden)

Mens jeg havde klædt mig på bagefter, havde jeg lige fået et glimt af dig ovre i din stue. Du havde stået med bukserne nede, og jeg havde set, at du havde leget med dig selv. Din pik havde virket rimeligt stor og rimeligt tyk, men der var jo en vis afstand, og jeg kunne ikke rigtigt se dig tydeligt i den lidt dunkle belysning.

Dagen efter var skoledagen i gymnasiet om muligt endnu mere dræbende end sædvanligt. Jeg følte en blanding af at have været utroligt ”revet med” af det jeg havde foretaget mig i går. Samtidigt følte jeg en vis form for ”skyld”, jeg ikke rigtigt kunne forholde mig til. Dagen sneglede sig af sted, og jeg glædede mig bare til jeg skulle hjem.

Vi havde selvfølgelig fået en bunke lektier for, og jeg havde ”pisse-sent” fri.

Det regnede hele vejen hjem fra skolen.

Jeg blev gennemblødt på mine shorts og min T-shirt, og jeg kunne ikke andet, end at smide alt tøjet, og tage noget tørt på, da jeg kom hjem. Selvom dit hus var helt mørklagt, havde jeg alligevel på fornemmelsen, at du ”var hos mig”. Denne ide’ fik jeg bekræftet sent på aftenen, da regnen var holdt op. Lige efter jeg havde klædt mig helt på, kom mine forældre hjem. De havde travlt, og vi skulle som næsten hver onsdag spise noget ”hurtigt junk-food”. Mine forældre var med i en forening (en klub), der holdt møder næsten hver onsdag. De ”skred” som regel lige efter aftensmaden, og jeg havde onsdag aften for mig selv. Da der fortsat var ”mørklagt” i dit hus efter de var ”dampet af”, ringede jeg til Malou. Ikke fordi jeg nogensinde ville ha’ turdet gå over og ringe på din dør på det tidspunkt.

Malou var én af de piger, jeg mødtes med nede på torvet, når jeg skulle ryge ”i smug”. Malou var som sædvanlig helt med på at mødes på torvet. Hun havde noget ”kørende” med Rasmus fra 3.G, og hun var ikke svær at lokke med til lidt ”smugrygning” efter tusmørkets frembrud. De gange vi havde mødtes nede på torvet i den senere tid, havde hun fortalt mig meget om Rasmus. Udover at alle vidste, at han var gymnasiets lækreste fyr, havde hun også fortalt mig, at hans pik var rimeligt stor. Han kunne få den til at sprøjte flere gange, når de var sammen.

Vi mødtes kun os to. (Malou og mig)

Malou var jo den første af os piger i klassen, der havde barberet sin kusse helt glat, men hun havde lige været væk fra gymnasiet i en måned, fordi hun skulle med sine forældre til Kenya. Begge hendes forældre var gymnasielærere, og hun ville næppe få nogle problemer med at følge med i skolen pgr.a en enkelt måneds ”ferie-fravær”.

Malou havde givet mig en følelse, jeg kun havde haft én gang tidligere i mit liv. Hver gang jeg var sammen med hende, fik jeg ”lyst” til hende. Malou var adopteret fra østen. Hun var en utrolig smuk pige, og der var ”rift om hende” på gymnasiet. Jeg regnede bestemt ikke med, at hun havde de samme ” lyster på sit eget køns vegne” som jeg gik rundt og tumlede med.(…………..?). Det var værst, når vi havde haft idræt. Når vi stod ude i badet bagefter, og Malou stod, og sæbede sine små faste bryster ind, blev jeg som regel direkte liderlig af at se på hende.

Hun havde ikke nogen aftale med Rasmus den aften, og det undrede mig, at hun havde været så meget ”på” med at mødes denne aften. ”skal du ikke snart ha’ fyr på?” Spurgte hun, da vi mødtes. Jeg blev helt ”paf”. ”Michael fra klassen synes vist, du er ret lækker” fortsatte Malou. Jeg havde godt lagt mærke til, at Michael altid ”var til stede” når jeg var der, men han var ikke lige det, jeg tændte på. ”Michael er da bare………………………..Årh! for meget Michael!” næsten stønnede jeg.

”Jeg var sammen med Rasmus i går” fortsatte Malou. ”Sammen?” Spurgte jeg. ”Ja! Han slikkede fisse på mig, og ved du hvad jeg prøvede?” Jeg var ét stort spørgsmålstegn. Malou så selvtilfreds ud. ”Jeg suttede hans pik af” Sagde hun. Jeg stirrede forbavset på hende.

Både Malou og jeg havde haft vores første samlejer for lidt over et år siden. Da vi lærte hinanden at kende i første g, havde ingen af os havde prøvet at sutte den af på en fyr.

Vi havde ofte snakket om det. Malou gik meget op i det, og hun havde læst en masse om, hvordan en pige gør det, så det bli’r allerbedst for fyren. Hun havde også læst, at mange piger kan sutte pikken stiv igen rimeligt hurtigt efter den har sprøjtet, hvis pigen er god til det.

Jeg havde ikke selv haft fyr på i det halve år, jeg havde gået i gymnasiet. Faktisk havde jeg ikke haft en fyr siden midten af 9. klasse. Jeg havde mødt ham til en fest i ungdomsklubben. Han var 18, og han var faktisk gået ud af klubben et par måneder tidligere. Han havde danset med mig hele aftenen, og da vi var gået udenfor for at ryge, var vi begyndt at tungekysse. Han havde startet på at røre ved mine bryster, men jeg havde bedt ham lade være. Jeg havde få dage forinden fået piercet mine vorter, og de var meget ømme. I stedet havde jeg taget hans hånd og ført den ned mellem mine ben. Jeg havde kun haft gamachebukser på, og han havde sagtens kunne ”ramme” min kilder gennem det tynde stof. Han havde stukket hånden ned i mine bukser, og havde givet mig rigtig ”finger”. Han havde sagt, at jeg var snæver, og spurgt om jeg var jomfru. Jeg havde fortalt ham sandheden.

Vi havde været helt alene ”ude for at ryge”, og han havde onaneret mig til udløsning, mens vi stod og kyssede. Jonas som fyren hed, var ikke min første seksuelle oplevelse. Den havde jeg haft året før på en ferie, jeg havde været på med mine forældre.

Efter klubfesten var jeg gået med Jonas hjem.

Han havde sin egen ungdomslejlighed tæt ved ungdomsklubben. Vi havde siddet og snakket til langt ud på natten. Jonas havde ”mixet drinks” til os, og jeg var blevet rimeligt stiv.

Da vi var kommet ind i hans seng, havde han spurgt, om jeg ville sutte pik på ham. Jeg havde nægtet, fordi jeg på det tidspunkt syntes, at det var lidt ulækkert. Det havde gjort lidt ondt, da han trængte op i mig. Da vi var ”kommet i gang”, havde jeg bevæget mit underliv rytmisk imod hans. Det var nok mest for at få ham til at komme hurtigere. Jeg fik ikke selv noget videre ud af det, men Jonas kom i kondomet kort efter.

Malou og jeg fik røget en del smøger den aften. Jeg så dig slet ikke. Ikke før jeg gik hjem.

Malou fortalte om sin oplevelse med Rasmus dagen før. ”Det er utroligt så meget der kommer ud af sådan en fætter, når den sprøjter” Sagde hun, og vi kom begge til at le. ”Jeg kunne slet ikke ha’ det hele i munden” Sagde hun. ”Jamen, hvad så, da han kom?” Spurgte jeg. Malou smilede. ”Jeg slugte da noget af det” Svarede hun.

Malou havde snakket meget om det med at sutte pik. ”De fleste fyre synes, det er frækt, hvis pigen

tager det hele”. Havde hun sagt en dag. Jeg havde ikke forstået,

hvad hun mente. ”Det betyder, at pigen sluger alt sæden, når fyren sprøjter” Havde hun forklaret.

Rasmus havde også fået lov til at barbere hendes mis, og han havde lovet hende, at hun måtte barbere hans ”boller”, hvis hun gad at sutte ham igen. Malou havde vist mig med hænderne, hvor stor ”Rasmus” var.

Hele vejen hjem fra torvet den aften prøvede jeg at forestille mig Rasmus sammen med Malou. Han var mindst 2 ½ hoved højere end hende. Malou var lille, nærmest spinkel. Det var svært at forestille sig, at en høj fyr med sådan en stor pik kunne trænge ind i hende uden at det gjorde ondt på hende.

Jeg var lidt misundelig på Malou. For det første havde hun ”scoret” gymnasiets lækreste fyr. For det andet var hun begyndt at tage P-piller. Når hun var sammen med Rasmus, sprøjtede han rigtigt i hende. De tre fyre jeg havde været sammen med havde alle brugt gummi fra start til slut. Det var altså to ting, Malou havde oplevet, som jeg stadig havde til gode, og misundte hende: At sutte på en pik. Og at mærke ”fyren” sprøjte op i sig.

På vej hjem kom Malou cyklende forbi mig. Hun vinkede, og sendte mig et fingerkys. Hvis jeg ikke allerede var liderlig, blev jeg det da nu. Jeg var allerede begyndt at planlægge, at jeg ville gå hjem og finde mit ”gode” massageapparat frem, og ligge og fantasere lidt om Malou’s krop og alle de ting vi havde snakket om. Den lille ”købmand” forenden af vejen jeg boede på havde længe åbent om sommeren. Jeg var ved at løbe tør for smøger. Der var stadig et par timer til, mine forældre ville komme hjem. Hvis jeg åbnede vinduet, og satte mig i vindueskarmen, kunne jeg godt sidde og nyde en smøg, uden at mine forældre ville kunne lugte det.

Da jeg havde købt 10 Prince light, og var på vej ud af butikkens dør, stødte jeg ind i én.

Det var dig.

”Hovsa!” Sagde du.

”Ja hovsa” gentog jeg. Jeg var blevet så overrumplet, at jeg begyndte at lede efter mine smøger. Denne gang havde du ingen problemer med at finde din lighter. Jeg havde knap fået fisket en smøg ud af den næsten tomme pakke, før du var ”klar med ild”. ”Tak” Sagde jeg, og begyndte at gå ned ad villavejen. Inden længe hørte jeg raske skridt bag mig. (dine skridt).

”Du er måske alene hjemme i aften?” Spurgte du.

”Indtil klokken ca. halv tolv i aften” Svarede jeg.

Det var første gang vi førte en rigtig samtale. ”Så må man måske byde på en kop kaffe?” Jeg var noget overrasket. Godt nok havde jeg da mærket din interesse, men jeg havde da aldrig troet at du ville………?

Vi gik gennem din havelåge.

”Vi kunne jo også snuppe et glas koldt hvidvin” sagde du, da vi var kommet ind i din stue. Selvom solen næsten var gået ned, var det stadig varmt. Malou og jeg havde siddet i solnedgangen nede på torvet. Det var rimeligt lummert, og de havde lovet regn i løbet af natten. Vi satte os ud på din terrasse, og du hentede to vinglas, og skænkede op til os begge to. Vi sad længe den aften, og der var ikke mere vin tilbage i flasken, da jeg sagde farvel til dig.

Du havde spurgt meget til, hvordan vores hus var indrettet. Dit hus var bygget på samme måde som vores. Mine forældre havde indrettet stuen i samme rum som dig. Det ville sige, at du ikke kunne se mine forældres stue fra dit stuevindue. Til gengæld kunne du se lige ind i mit værelse.

Vi havde slet ikke så meget som nærmet os emnet omkring mir værelse og din stue, og det passede mig faktisk fint.

Da jeg kom over til ”vores eget hus”, bemærkede jeg at din dagligstue var helt mørklagt. Den smalle sti, der lå mellem vores to huse lå stadig i mørke. Stien var egentlig en gangsti, der førte ned til stranden, men den blev sjældent brugt og aldrig på denne tid af aftenen. Begge husene lå også på forhøjninger, så ingen der ville komme forbi på stien, ville kunne kigge ind i husene. Alligevel vidste jeg, at du betragtede mig ét eller andet sted derude i det massive mørke.

Jeg stillede mig i mit åbne vindue med hænderne hvilende på vindueskarmen, og stirrede ud i det altfortærende mørke. Normalt var det ikke så mørkt på denne tid af aftenen på denne årstid, men de mørke skyer der var drevet ind over Danmark de sidste timer havde gjort himlen til det dybeste og tætteste nattemørke, man kunne forestille sig på sådan en aften sidst i maj måned. Jeg smed mine sandaler, og satte mig op i det helt åbne vindue. Jeg tændte en cigaret, og sørgede for hele tiden at puste røgen ud i det tætte nattemørke for ikke at sætte nogen ”spor”. Mit værelse var oplyst af min lampe i loftet. Jeg havde ingen mulighed for at se dig i ”dit mørke”, men jeg var overbevist om, at du sagtens kunne se mig.

Det var blevet endnu mere lummert. ”Regn” var måske lidt i underkanten. Det virkede mere som tordenluft. Den stramme uldne bluse jeg havde haft på i løbet af aftenen fik mig til at føle mig svedig. Blusen havde været et hurtigt alternativ til den våde ”skoleuniform”. Jeg trak den over hovedet, mens jeg blev siddende i det åbne vindue. Jeg var godt klar over, at du sikkert sad i dit stuevindue i mørket, men hva’? Du havde jo allerede set mine bryster mindst to gange før.

I den første tid, vi havde boet i huset var det slet ikke gået op for mig, at vores ”nabo” kunne kigge lige ind til mig. Derfor var det slet ikke sket så sjældent, at jeg havde skiftet tøj på mit værelse efter skoletid.

Jeg gik ind på værelset. Der var ca. en halv time til mine forældre kom hjem. I det samme ringede min mobil. Min far fortalte, at han og min mor lige gik ud med en mulig forretningsforbindelse og fik en ”enkelt”. Jeg vidste at det mindst betød to timer mere i ”frihed”.

Få sex i dag

Det var ved at være ”sent”.

Hvis jeg skulle kunne klare mig dagen efter i gymnasiet, var det nok på tide at ”se dyner”. Tænk, at man kan være så sikker på, at noget er der, når man ikke kan se det. Jeg stillede mig foran vinduet, og begyndte at massere mine bryster. Jeg trak shorts og trusser af i ”ét træk”. Jeg vidste at niveauforskellen på vores to huse gjorde, at du nemt ville kunne se mit underliv. Selv når jeg stod lige foran vinduet. Jeg lagde hovedet tilbage, og begyndte at massere min ”klit” med fingrene. I virkeligheden var det mere nydelsen ved at vise mig frem end selve nydelsen som sådan, der tegnede sig for mit indre.

I det samme hørte jeg mine forældres bil i carporten på den anden side af huset. Heldigvis vidste jeg, at de ikke kunne se lyset fra mit værelse fra indkørslen. Jeg skyndte mig at slukke alt lys og lægge mig ”til at sove”, inden mine forældre kom ind for at tjekke, at jeg sov ”sødt”

Torsdag er min ”hadedag” i gymnasiet. Vi har både tysk og biologi på samme dag.

Til sommer skal vi op i biologi. Jeg frygter det, men glæder mig til et liv uden biologi. (det er ikke ligefrem ”bierne og blomsterne” vi arbejder med).

Malou kom hen til mig i frikvarteret. ”skal vi ikke mødes på torvet” i aften?” spurgte hun.

Jeg vidste at mine forældre var hjemme hele aftenen, og at de skulle ordne regnskaber for firmaet. (butikken) Det var som regel i disse situationer, skænderierne opstod, når de opdagede, at økonomien ikke hang sammen. Jeg havde bestemt ikke lyst til at sidde hjemme og lytte til deres diskussioner.

Malou og jeg aftalte, at vi skulle mødes på torvet kl. 19.30, når vi begge havde spist.

Det var endnu engang kun Malou og mig, der mødtes.

”Rasmus har været så mærkelig hele dagen” Sagde Malou, og kiggede ned i jorden. Vi var lige mødtes, og jeg kendte hende næsten ikke igen. ”Skal vi ikke tage ned på stranden?” Spurgte jeg. Jeg vidste fra mig selv, at når jeg var ked af noget, hjalp det mig altid at sidde ved vandet. Når man sidder og lytter til bølgerne, der skylder ind på stranden, opfyldes jeg altid af en indre ro, der får mig til at glemme, hvem jeg er for en stund.

Jeg havde taget min gamle cykel ned på torvet denne aften.

Jeg var helt flov over at køre ved siden af Malou. Hun havde en mountainbike med ”forhjuls fjeder” og 32 gear. Mine forældre havde sagt, at jeg fik en ny cykel, hvis jer holdt ordn på mit værelse i en måned uden ”sløseri”.

Det havde regnet og tordnet det meste af natten efter mine forældre var kommet hjem i går. Luften havde stadig den der ”renhed” som den altid har lige efter et uvejr. Det var ligeså varmt i dag, som det havde været i går. Blot var varmen mere rigtig, og fugtigheden var forsvundet.

”Hvad er det så med ham Rasmus?” Spurgte jeg.

Malou sukkede, og kiggede ud over vandet. Det var klart vejr, og man kunne let se Sverige på den anden side af sundet.

”Jeg tror, han har en anden” Sagde Hun koldt. ”Han sad nede på skolen i ”Spiseren” og snakkede meget med hende der Carina fra sin klasse”. Carina var hele skolens skræk. Hun var ”ægte blondine, og selvom hun kun var 17, havde hun allerede fået lavet kunstige (fake-patter) hos en privat kirurg længere nordpå i den del af ”wiskey-bæltet”, hvor ingen af os andre bare drømte om at vise os. Der gik rygter om at hendes forældre kom privat sammen med kirurgen, og at Carina havde fået ”rabat”. Jeg var ked af det på Malou’s vegne. Hvis det var rigtigt, kunne jeg godt se hendes dilemma. Malou var nok verdens mest naturlige pige. Hun var blot det, hun gav sig ud for. Når fyrene på skift ”forelskede” sig i hende, var det nok mest på grund af hendes ligefremhed, hendes humor og hendes evne til blot altid at ”være sig selv”. En evne jeg misundte hende (og elskede hende for).

Da jeg skiltes med Malou, valgte jeg at køre hjem af stien, der førte lige op til vores hus. Mine forældre var taget ind til København. De skulle ud og spise og i biografen bagefter. Efter jeg var blevet en ”stor” teenagepige, var mine forældre begyndt at gå meget ud. Det passede mig egentlig strålende. Det var skønt at have så mange eftermiddage og aftner for sig selv.

Jeg var helt klar over, at der ikke ville gå mange år, før jeg ville prøve at finde mit eget sted at bo. Ikke fordi mine ”gamle” var så slemme at bo med, men jeg følte et stigende behov for at være mig selv. Det var lækkert at være alene hjemme. Ofte rendte jeg rundt helt uden tøj på. Jeg har altid nydt at være nøgen. Først da jeg begyndte at få bryster og behåring mellem benene, begyndte jeg at blive blufærdig overfor mine forældre.

I takt med at mine bryster var vokset meget indenfor det sidste år, og at jeg var begyndt at være glatbarberet på kussen, havde jeg oplevet, at jeg havde en ”lyst” til at vise mig frem, når jeg var nøgen. Denne ”lyst” var allerede startet i slutningen af 9.klasse.

Jeg havde følt mig lidt skamfuld over det. Det var da ikke normalt, at en pige var ”blotter”, eller hva’?

Efter jeg var blevet veninde med Malou, havde jeg fået en anden opfattelse. Malou og jeg opdagede hurtigt, at vi svingede fantastisk godt sammen. Jeg har aldrig haft en veninde som hende. Vi kan snakke sammen om alt mellem himmel og jord (specielt sex). En dag kom vi til at snakke om netop det med at lade andre kigge på én, når man var nøgen. Malou havde fortalt mig, at hun og hendes forældre var ”naturister”. Om sommeren tog de til strande, hvor det var naturligt, at badegæsterne var helt nøgne. Der var mange kvinder og piger på de strande, og Malou forsikrede mig, at min ”lyst” var ganske normal. Hun havde foreslået, at jeg skulle tage med hendes familie og hende på stranden, når det blev sommer. (Det var blevet sommer).

Min cykel skramlede mere end nogensinde. Du må ha’ kunne høre det, for da jeg var ved at dreje om hjørnet til husets indgang, kaldte du på mig.

 

Da jeg vendte mig om, stod du henne ved det lave rækværk, der var rundt om dit hus. ”Kommer du ikke lige herover, Camilla?” jeg stod et øjeblik, og kiggede op på dig. Så vendte jeg cyklen, og trak den hen til din havelåge. Du havde bar overkrop, og jeg kunne pludselig ”mærke” min piercing og min klitoris. ”Det var sørme godt du lige kom. Jeg kunne godt bruge en hjælpende hånd” Sagde du, da jeg var indenfor i haven. Du var ved at samle et havebord, der så ud som om det lige var købt. ”Det er nærmest umuligt at skrue de her ben på, når der ikke er nogen, der kan holde bordpladen” Sagde du, og tørrede sved af panden. Da jeg holdt bordpladen, tog det ikke mange minutter, før bordet stod færdigt i haven. ”Det var sgu’ rart. Nu skal vi to vist ha’ en kold øl” Sagde du, og gik ind i huset efter to kolde øl. Vi satte os ved det nye havebord. Jeg var tøet lidt op. Alle ”sommerfuglene” Jeg havde haft i maven, da jeg gik ind i din have vær væk. Vi sad og snakkede mens vi nød de kolde øl. Du spurgte meget til mit gymnasium. Til fagene, lærerne og mine klassekammerater. Jeg sad faktisk, og nød denne stund. ”Det her øl løber sgu’ lige igennem, jeg skal lige lade vandet” Sagde du. Du rejste dig, og stillede dig op i haven. Du var ikke gået ret langt væk fra havebordet, og du stod i en vinkel, så jeg slet ikke kunne undgå at se din dejlige store ”tyksak-pik”. Jeg var godt klar over, at du gjorde det med vilje. Jeg havde godt nok set dig stå og lege med den forleden dag ovre i din stue, men der havde været rimeligt mørkt i din stue, og jeg havde ikke rigtigt kunne danne mig et ordentligt billede af den. Selvom den hang slapt og ”dovent” ud af din buksegylp, kunne jeg godt se, at den både var stor og meget tyk.

”Det er godt nok blevet sommer. Jeg tror, jeg tager en tur ned på stranden i morgen” Sagde du, da du var færdig med at tisse

Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville tage på stranden dagen efter.

Jeg var nødt til at pjække fra gymnasiet dagen efter.

Jeg forlod huset med skoletasken på ryggen. Mine forældre skulle ikke vide, at jeg havde tænkt mig at pjække. Jeg drejede ned af den første sidevej. Alle de små veje ved siden af den jeg boede på, førte ned til stranden.

Jeg så dig allerede på lang afstand. Du sad i sandet, og kiggede ud over vandet.

Vi havde snakket så godt sammen dagen før, så jeg gik bare hen til dig. Det var først, da jeg stod lige foran dig, jeg så det. Du sad helt nøgen på dit tæppe. Du så op, og smilede til mig, mens du diskret flyttede det ene ben ud til siden, så jeg rigtigt kunne se din dejlige lange ”tyksak” Der var aldrig nogen på den lille strand på den tid i hverdagene, så vi havde hele stranden for os selv.

”Sæt dig bare ned, Camilla” Sagde du, og bredte tæppet helt ud. Du havde rejst dig op, mens du gjorde det, kunne jeg slet ikke få øjnene væk fra din dejlige ”store manddom”. Mens du rystede tæppet ”dinglede” den mellem dine ben. Jeg havde en ufattelig lyst til at se den stiv. Vi satte os samtidigt på dit tæppe, men vi kom til at støde ind i sammen, så vi var ved at vælte over hinanden. Du greb fat i mine bare skuldre, og vi ”fandt” balancen igen. Vi var kommet så tæt på hinanden, at din pik strejfede mit ene bare lår. Vi kom til at grine begge to, og vi satte os ned. Jeg tog en cigaret i min taske, tog den i munden og satte hovedet helt hen til dig. ”Gi’r du noget ild zøde?” spurgte jeg, og gjorde mine øjne store til dig. Du famlede, og var ved at tabe lighteren. Jeg gjorde dig vist lidt genert. Du lagde dig ned på tæppet, og din pik lagde sig flot op af din mave.

Jeg sad og røg min smøg, mens jeg ganske afslappet kiggede på din pik. Det var som om al min tidligere generthed var forsvundet. ”Jaeh…. Jeg ka’ godt li’ at ligge nøgen på en strand. Jeg håber ikke, det generer dig, Camilla” Det generede mig ikke spor. Tværtimod. ”Er det længe siden, du har været sammen med en kvinde?” Spurgte jeg. Du sukkede. ”Alt for længe siden”. Jeg sad og havde virkelig lyst til dig. Ligesom aftenen før kunne jeg mærke piercingen mellem mine ben, og min klitoris gjorde ”oprør”. ”Har du prøvet at være i seng med en mand?” spurgte du så. Jeg trak på skuldrene, og skoddede min smøg i sandet. ”Mand og mand….. det er vel så meget sagt, men jeg har da været sammen med fyre. Jeg kunne se, at du gerne ville høre mere. Jeg begyndte at fortælle om min oplevelse med Jonas til festen i ungdomsklubben. Om hvordan han først havde givet mig orgasme med fingeren udenfor, og hvordan han senere havde bollet mig, uden at jeg havde følt ret meget ved det. Mens jeg havde fortalt min historie, havde vi slet ikke haft øjenkontakt. Jeg havde hele tiden siddet og kigget på din pik. Den var blevet en del længere, og den havde også ”taget lidt på” i tykkelsen.

”Den ka’ vist ikke rigtig tåle den slags fortællinger” Sagde jeg, og så på dig for første gang i flere minutter

Det havde været en dejlig dag på stranden med dig.

Jeg havde lagt mig ved siden af dig med nøgne bryster og kun trusser. Jeg havde bemærket, at din pik blev ved med at være stiv. Det var ved at være ud på eftermiddagen, og der var lidt under en time til mine forældre ville komme hjem. Jeg havde ”maddag”, og jeg vidste at forældrene regnede med, at jeg ville ”komme lige hjem fra gymnasiet. Jeg kunne lige nå det, jeg havde ligget og planlagt. Vi havde sagt farvel til hinanden, og du havde givet mig et knus.

Jeg gik hjemad gennem det høje strandgræs. Men jeg skulle ikke hjem. (ikke endnu) Jeg gemte mig bag de store træer, og kiggede ned på dig. Som jeg havde regnet med havde du allerede fuld gang i pikken. Du lå med begge hænder på den, og kørte løs på den. Du lænede hovedet tilbage, og jeg kunne se, hvordan du lå, og nød din egen pik.

Hvis jeg var blevet nede hos dig på stranden, havde det måske været mine hænder, der havde gnedet på den. Jeg kunne have siddet ved siden af dig og nydt synet og følelsen af din smukke store pik i mine hænder, og kælet for dine spændte ”boller”.

Malou fortalte om sin oplevelse med Rasmus dagen før. ”Det er utroligt så meget der kommer ud af sådan en fætter, når den sprøjter” Sagde hun, og vi kom begge til at le. ”Jeg kunne slet ikke ha’ det hele i munden” Sagde hun. ”Jamen, hvad så, da han kom?” Spurgte jeg. Malou smilede. ”Jeg slugte da noget af det” Svarede hun.

Malou havde snakket meget om det med at sutte pik. ”De fleste fyre synes, det er frækt, hvis pigen

tager det hele”. Havde hun sagt en dag. Jeg havde ikke forstået,

hvad hun mente. ”Det betyder, at pigen sluger alt sæden, når fyren sprøjter” Havde hun forklaret.

Rasmus havde også fået lov til at barbere hendes mis, og han havde lovet hende, at hun måtte barbere hans ”boller”, hvis hun gad at sutte ham igen. Malou havde vist mig med hænderne, hvor stor ”Rasmus” var.

Hele vejen hjem fra torvet den aften prøvede jeg at forestille mig Rasmus sammen med Malou. Han var mindst 2 ½ hoved højere end hende. Malou var lille, nærmest spinkel. Det var svært at forestille sig, at en høj fyr med sådan en stor pik kunne trænge ind i hende uden at det gjorde ondt på hende.

Jeg var lidt misundelig på Malou. For det første havde hun ”scoret” gymnasiets lækreste fyr. For det andet var hun begyndt at tage P-piller. Når hun var sammen med Rasmus, sprøjtede han rigtigt i hende. De tre fyre jeg havde været sammen med havde alle brugt gummi fra start til slut. Det var altså to ting, Malou havde oplevet, som jeg stadig havde til gode, og misundte hende: At sutte på en pik. Og at mærke ”fyren” sprøjte op i sig.

På vej hjem kom Malou cyklende forbi mig. Hun vinkede, og sendte mig et fingerkys. Hvis jeg ikke allerede var liderlig, blev jeg det da nu. Jeg var allerede begyndt at planlægge, at jeg ville gå hjem og finde mit ”gode” massageapparat frem, og ligge og fantasere lidt om Malou’s krop og alle de ting vi havde snakket om. Den lille ”købmand” forenden af vejen jeg boede på havde længe åbent om sommeren. Jeg var ved at løbe tør for smøger. Der var stadig et par timer til, mine forældre ville komme hjem. Hvis jeg åbnede vinduet, og satte mig i vindueskarmen, kunne jeg godt sidde og nyde en smøg, uden at mine forældre ville kunne lugte det.

Da jeg havde købt 10 Prince light, og var på vej ud af butikkens dør, stødte jeg ind i én... Det var dig!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.