Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele begyndte da jeg Camilla var 15 år og mig og min klasse kammerat Maja var på camping hos mine bedsteforældre på Sydfyn.

Vi var nogle rigtige fnise piger den sommer og i dette år var drengene var blevet mere interessant for os.

Der var mange drenge den sommer, men Maja og jeg udvalgte den samme som

"gudeskøn", han hed Per,.

Per var 18 år og havde mærkelig nok interesse for os "små" piger for vi så ham aldrig sammen med hans jævnaldrende piger eller drenge.

Vi havde kun 2 overnatninger på campingpladsen hos mine bedsteforældre, så der skulle ske noget i en fart var vi blevet enige om vi to piger, vi ville prøve og kysse og kæle hvis vi fandt en sød fyr.

Den første aften "fandt" vi Per fik Maja hurtig øjenkontakt med ham og derfor faldt vi snart i snak med ham og Maja der er mere frembrusende og også så bedre ud end jeg var allerede samme aften med hede små kys.

Vi havde lavet en aftale med Per om at mødes med ham dagen.

Da vi kom i seng den aften aftalte vi at vi skulle se noget mere af Per. Maja foreslog at vi skulle prøve at se om han ville vise os hans tissemand, fordi Maja havde mærket bulen i hans bukser samme aften og den kunne vi godt tænke os at se, for ingen af os havde set sådan en før og kun hørt og skrevet om det med "stive pikke" og "spille den af" på nettet når vi var på Arto.

Vi mødtes med Per op ad formiddagen hvor det var blevet godt varmt og vi 3 lå og slikkede sol på stranden.

Maja spørger Per og mig om vi ikke skal gå op i skoven og ligge os for det var blevet for varmt for hende ved stranden.

Da vi havde fået al vores håndklæder m.m. med der op og fundet en godt sted, begyndte Maja og Per og kysse igen.

Per lå midt imellem os, så jeg også kunne følge med hvad de lavede i smug, men først da Maja pludselig spurgte ham om at hun måtte se han tissemand fulgte jeg dem mere opmærksomt.

Per blev først lidt forlegen og spurgte så om også jeg ville se den og jeg nikkede.

Per trak sine badebukser ned og ud sprang der en stor pik, vi fniste lidt til hinanden

Inden Per spurgte om vi ville røre ved den.

Maja spurgte hvordan og Per viste hende det med at trække hånden op og ned med et fast greb og Maja fik gjort tegn til at jeg også skule prøve.

Jeg tog over hvor Maja havde stoppet og trak forsigtig op og ned i Per’s pik.

Hvor der det dejligt at mærke så bløde pige hænder på min pik udbrød Per og han begyndte at stønne højere og højere imens han førte Maja’s hånd til hans nosser så hun kunne ælte dem samtidig med at han tunge kyssede os begge kraftigt på skift.

Du skal blive ved hviskede han til mig og tog om min hånd der var omsluttede om hans pik og satte tempoet op og pludselig sprøjtede han lige ud i luften og ramte mest ham selv på maven og min hånd og Maja’s ene arm blev sprøjtet til af hans sperm.

Da vi alle havde fået det tørret af, ville Per også se nogle bryster hos os og han fik lov til at slikke på dem. (det var faktisk dejligt)

Per var af al den slikken på vores små bryster blevet stiv igen og dengang var det Maja der ville få ham til at sprøjt sagde hun.

Imens Per lå og nød det havde han lagt sig om på siden vendt om mod mig og Maja lå bagved ham og spillede løs på hans pik der enimellem berørte min mave, gik hans hånd på opdagelse i mine bade trusser, hvor hans finger fandt mit lille hul og for første gang blev jeg finger knippet af en liderlig fyr, der efter han havde fundet mit fisse hul atter begyndte at stønne hurtigt under Maja's faste greb om hans pik og derefter sprøjte han min mave til med varm sperm.

Vi skilles ved at udveksle telefon nummer og jeg har senere mødtes med Per uden mine forældre og Maja ved det.

Tak for en dejlig sommer Per.

Med venlig hilsen fra Pigen fra Odense SV

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.