Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde været i byen i går. Vi var blevet fulde og klokken var blevet mange, så vi endte med at tage hjem til mig og sove alle tre. alle tre var i den her forbindelse min bedste ven niklas og hans søster julie. Niklas er 24 ligesom jeg og Julie er 19.

Da jeg vågner har jeg det faktisk ok, men det er stadig mørkt udenfor, så jeg tror det er tidligt. jeg rækker over for at finde min mobil på gulvet og opdager at vi alle tre ligger i min seng.. med mig i midten. de andre sover stadigvæk, så jeg lader bare mobilen ligge på gulvet og lader som om jeg sover. min arm kommer på den måde til at ligge henover julie.

Jeg mærker med min anden arm under dynen og kan mærke at jeg ikke har noget tøj på undtagen mine trusser. det tænder mig lidt at vide at både Niklas og Julie sikkert har set mine bryster i nat da vi gik i seng.

Jeg ligger lidt og nyder bare tanken om at ligge her og er lidt nysgerrig efter hvor meget tøj de andre to har på. jeg har stadig armen halvt rundt om julie, da Niklas pludselig vender sig om i søvne, og lægger SIN arm rundt om mig. nu ligger vi nærmest i ske, niklas og mig. 

Jeg får løftet lidt op i dynen, og mærker han trykker sig tættere ind mod mig i søvne. Nu er der ingen tvivl. Niklas er nøgen og hans tissemand presser sig mod min ryg og er meget meget stiv. Måske skal han bare tisse men det kan også være han tænder lidt på at mærke min numse lige foran ham. vi ligger lidt på denne her måde inden jeg falder i søvn igen.

Da jeg vågner næste gang er min blære lige ved at sprænges - så nu er der ikke tid til at lade som om jeg sover. hvis jeg ikke kommer på toilettet med det samme bliver her meget vådt lige om lidt. jeg sætter mig op og kan se julie er stået op. Hun har godt nok ikke taget noget tøj på, så hun sidder kun med en t-shirt på men ingen trusser. jeg stirrer åbenlyst på hendes glatbarberede skridt, indtil hun siger godmorgen til mig.

Jeg får øjnene væk fra hendes krop og siger også godmorgen til hende. Så vender jeg mig halvt om og ser at Niklas stadig sover. Han har godt nok sparket dynen lidt af sig, da han har vendt sig om på ryggen, så vi kan begge se hans tissemand stritte ud i luften. jeg kigger tilbage på Julie men hun har enten ikke set det eller lader som ingen ting. 

Jeg kommer igen i tanke om hvorfor jeg vågner og nu skla jeg altså virkelig tisse. jeg skynder mig at rejse mig op og løber ud mod toilettet. Da jeg passerer julie kan jeg mærke at jeg ikke kan holde mig mere og der kommer en våd plet i mine trusser.

Ude på toilettet flår jeg mine trusser ned og sætter mig til at tisse. døren står godt nok åbent - det havde jeg for travlt til at lægge mærke til. Julie kommer ud til mig, og sniksnakker. Mens hun taler afbryder hun pludselig sig selv "hov, har du tisset i sengen, Camilla?", jeg forklarer hende at det ikke var i sengen men kun lidt i trusserne.. "nårh, det er hvad der sker" siger hun og giver mig et halvt kram, med den frie hånd. I den anden har hun en stor kop kaffe, som hun tager en tår af. 

Da jeg rejser mig op efter at have tørret mig, skal jeg til at trække trusserne op igen, men hun siger at jeg bare får blærebetændelse hvis jeg tager dem på, og foreslår at jeg smider dem til vask i stedet. jeg fortæller hende at mit rene undertøj altså ligger inde i stuen, hvor Niklas sover. "Pyt og hva så? hverken Niklas eller jeg har undertøj på, og han kan godt lide dig som du er". Jeg smiler til hende, krøller trusserne sammen og smider dem i vasketøjskurven, inden jeg følger med Julie ind i stuen igen.

Inde i stuen er Niklas så småt vågnet, men han har ikke trukket dynen hen over sig igen, "hold da op - sikke et syn at vågne til" siger han, inden det går op for mig at han har frit udsyn til mig der er helt nøgen og hans egen lillesøster der kun står i t-shirt.

Min mis er pludselig pladdervåd og jeg kan mærke jeg rødmer meget. Alligevel kan jeg ikke lade være med at stirre på Niklas stive tissemand da han rejser sig op fra sengen. Jeg havde ingen idé om at den var så stor. Måske 17-18 CM. Forhuden er gledet tilbage om der løber et par dråber klar væske ud af tissehullet. Jeg får pludselig en enorm lyst til at voldtage ham, men besinder mig dog. Julie rækker mig en kop kaffe og det er først i det øjeblik jeg sætter mig på træsædet på en af mine stole det går op for mig at jeg ikke har trusser på, og at jeg i øvrigt er så våd at det løber ned mellem mine baller nu hvor jeg sidder ned.

Julie trækker i tøjet og gør klar til at gå, med en forklaring om at hun skal over til en veninde. Jeg kan ikke lade være med at stirre på hendes numse og den bagerste del af hendes mis da hun bukker sig ned efter sit tøj. Hendes læber skilles en lille smule og jeg kan se ganske tydeligt at hun også er våd. Inden hun går når jeg dog at lave en aftale med hende om at hun kommer tilbage senere på dagen. Så krammer hun både Niklas og mig og er ude af døren. At se hende kramme hendes nøgne bror der helt ugenert står med den stiveste tissemand foran hende er et lidt mærkeligt syn, men det tænder mig alligevel lidt.

Jeg kigger over mod Niklas... nu er der kun os to helt nøgne mennesker tilbage. Han sætter sig igen på sengen og kalder mig hen til sig. Jeg sætter mig ved siden af, og inden jeg ved af det er vi igang med at kysse hinanden. Først bare almindeligt men snart med tungen inde i den andens mund.

Min tissekone skriger efter noget action, og jeg rækker ud efter hans tissemand. Han gør intet for at stoppe det, men lægger sig i stedet ned på ryggen så jeg bedre kan komme til. Han begynder med det samme at stønne højlydt og jeg stopper igen med at lege med den. I stedet sætter jeg mig ovenpå ham og rider ham. Det får jeg dog ikke lov til særligt længe, før han med nogle støn river sig løs fra mig og skubber mig forover, så jeg står på alle fire på sengen. Jeg er meget bevidst om at min tissekone er helt åben og sikkert glinsende våd af ophidselse. Der går dog ikke mange sekunder inden jeg har hans stive pik inden i mig igen. Han banker den i til roden igen og igen. Jeg kan ikke gøre andet end at skrige af lyst. 

Verden drejer rundt for mig. Jeg ved ikke om jeg skriger mere, men tror det ikke. Det sortner og i det fjerne hører jeg Niklas sige noget til mig. Før jeg opfatter hvad det er, begynder min tissekone at krampe og jeg kan mærke tunge sprøjt af sæd inden i mig, da Niklas kommer samtidigt med mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 97 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.