BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sommerferien var netop startet og Liv jublede indvendigt over livet. Efter sommerferien skulle hun i 10. klasse som hun glædede sig usigeligt til. Hun havde syv ugers sommerferie der kun lige var begyndt. Solen stod højt på himlen og der var varmt nok til at man kunne gå i shorts. Og absolut ikke mindst — Hun skulle på ferie med Asger i dag!

Det havde kun været planlagt i et par uger, og til at starte med synes hun det var en vildt nederen ide, hendes mor og storesøster havde fået. Liv var en enspænder og som regel brugte hun sin ferier med næsen i en bog eller på egen hånd i naturen. Det havde de talt om da Alba, hendes storesøster havde været hjemme at spise hos dem, og Alba havde ment at hendes ven Asger og Liv skulle tage på tur sammen. Liv kendte godt Asger. Han var tre år ældre end Alba og Alba var i forvejen ti år ældre end Liv, så der var en stor aldersforskel og de havde ikke meget til fælles, hvad Liv kunne se, men han havde kendt hende hele hendes liv og de havde altid haft det fint sammen i hinandens selskab. Og det blev som Alba ville have det — for mor syntes at det var den bedste ide siden nogen fandt på at sælge skiveskåret brød! Og så blev det altså sådan.

SEX I DAG?

Men nu glædede hun sig faktisk! Her i solskinnet på den første dag i sommerferien mens hun stod foran spejlet og kiggede på sig selv, og tænkte på hvor godt livet egentligt var. Asger var utrolig indadvendt når der var andre, men når man havde ham på tomandshånd var han faktisk ret sjov og snakkende. Aftalen blev at mor skulle betale for Livs del og Asger selv ville betale sin del. På den måde skyldte ingen af dem den anden noget. Ferieplanlægningen gik lidt henover hovedet på hende, for både Alba og mor havde straks gode ideer. Pyramiderne! For dyrt. Dykkerferie ved vesterhavet! Asger kunne ikke lide vand. Bjergbestigning i Mont Blanc! For hårdt for en lille pige og en bogorm. Sådan havde de siddet i lang tid og til sidst havde Liv rejst sig op og sagt tak for mad.

Dagen efter kom Alba og Asger forbi til eftermiddagskaffen. De sad alle fire rundt om bordet ude på terrassen, mens mor og Alba forklarede hvad de havde udtænkt og Asger så tænksom ud. På sin stilfærdige måde kiggede han over på Liv og spurgte om hun virkelig gad på ferie med ham? Liv kunne se at svaret faktisk betød noget for ham, og selvom hun havde syntes det var en latterlig ide aftenen før, så smilede hun og sagde oprigtigt at det ville hun gerne,

— "Men ikke en lang ferie! Jeg er ikke så glad for at være hjemmefra for længe", Asger nikkede og var helt enig. De begyndte nu alle fire at arbejde videre med ideer til hvor turen skulle gå hen og i lige så høj grad, hvor lang tid den skulle vare. Mor mente at det bedste ville være en tur ikke for langt uden for Danmarks grænser hvis det skulle være en kort tur og at det samtidigt ville være godt for dem begge med noget aktivitet. Hvorfor ikke Harzen? Der havde hun og far været på ferie engang i 1990'erne og det var altså bare et skønt sted hvor der faktisk var mange unge, hvis man skulle tro på mor. Det endte med at vi blev enige om en fire dages tur til bjergene i Harzen som gudhjælpemig ligger i Tyskland. Asger og jeg kiggede på hinanden og han sagde stilfærdigt at en bustur til Tyskland med en flok pensionister skam også havde sin charme. Mor kiggede bebrejdende på mig da jeg spruttede så meget af grin at der kom citronvand ud af næsen.

Men nu var der gået et par uger og sommerferiens første dag var altså ankommet. Hendes rejsekuffert stod på sengen og var halvt fyldt med tøj. Det var ikke meget man behøvede at pakke til et par dage. Slet ikke når der var godt vejr! Hun kiggede stadig på sig selv i spejlet og begyndte nu at gå sig selv kritisk igennem i detaljer. Det glatte brune hår sad til skuldrene som det plejede. Glat var det nu kun af struktur for det var nemt at se hun lige var stået op og havde brugt hovedpuden til at rede sig med. De blå opmærksomme øjne som man aldrig kunne se i spejlet på anden måde end at de stirrede lige tilbage på en. Opstoppernæsen som hun havde fået så meget ros for som barn var hun efterhånden mere og mere ked af. Det var svært at være en voksen pige på 16 år, når man lignede et elleveårigt barn i ansigtet! Hun lod blikket glide længere ned. Hendes nat-trøje var nu heller ikke særlig voksen at se på. En almindelig hvid t-shirt men lige midt på brystet var der en stor glad elefant, i mindst lige så glade farver. Det skjulte dog det faktum at der under trøjen ikke var kommet så meget endnu at vise frem. Hun lod blikket fortsætte nedover og standsede ved de grønne trusser. De var i bomuld men ikke i tyk kvalitet. Nogen gange syntes hun man kunne ane hendes køns-hår, men det var kun når hun ikke havde et bind i. Og det havde hun i dag. Det havde hun de fleste dage. Bindet kunne til gengæld tydeligt ses. Ikke på grund af farven men formen. Hun brugte ikke trusseindlæg men rigtige bind, fordi de kunne suge mere. Liv havde i lang tid haft problemer med at mærke når hun skulle tisse. Og når det så pludseligt gik op for hende, kunne det være svært at nå helt ud og få bukserne ned, inden det kom. Så for at undgå at dryppe i undertøjet havde mor foreslået hende at bruge bind når det var værst. Hun kiggede videre ned over kroppen, kiggede på de blå mærker på benene, efter hun havde hoppet på trampolin og landet ude i fjedrene forleden. Det var sørme også både voksent og feminint at se på, tænkte hun og vendte sig om for at skifte tøj.

Klokken var 9.58 da hun hørte Asgers bil parkere i indkørslen. Han var altid til tiden. Aldrig for tidligt og aldrig for sent. Men i dag var han altså for tidligt, tænkte hun, mens hun lagde to bøger ned i kufferten og lukkede den med et smæld. Hun så sig omkring på værelset, var der noget hun havde glemt? Det mente hun ikke. Og jo! Hun løb ud på badeværelset og tog pakken med bind. Da hun kom tilbage på værelset lagde hun hurtigt bindene nedenunder tøjet i kufferten og lukkede den for anden gang. I det samme ringede det på døren. Klokken var 10.00.06. Hun smilede ufrivilligt imponeret og baksede tasken hen til gangen. Mindre end en time senere havde Asger parkeret bilen på den store plads i Valby og de var gået de sidste par hundrede meter hen til busholdepladsen, mens sveden strømmede af dem. Asger havde allerede fået en stor skjold på ryggen mens de kørte og nu voksede nye frem under armene. Liv var glad for hun havde en top på. Der var det ikke så nemt at se når man svedte. Men mindre glad var hun for at have bind på. Det blev altid lidt varmere dernede, når kroppen ikke kunne ånde og det kunne også godt komme til at lugte lidt. Hun skubbede tankerne væk og koncentrerede sig om Asger og at gå med rejsekufferten efter sig, uden den vaklede.

Den dag på terrassen da de havde drukket eftermiddagskaffen, havde mor spurgt pigerne om de ikke kunne rydde af. Liv og Alba hjalp hinanden med at bære det hele ind og skylle service og bestikket af. Liv sagde at hun ikke dum. Hun vidste godt hvad de skulle snakke om derude. Alba slukkede for vandet og vendte sig om mod hende,

— "Hør lige her, skattepige. Det er vel bedre at mor forklarer ham at du bruger bind hele tiden og at de nogen gange lækker lidt, end at han selv skal finde ud af det dernede?" Liv gryntede noget uforståeligt og fortsatte med at sætte ind i opvaskeren, — "I skal sove på samme værelse, så han opdager det jo alligevel!" sluttede hun af og startede vandet igen. Hun vidste godt at det var rigtigt, men det var alligevel flovt at en voksen mand skulle vide hvorfor hun havde bind på, når hun selv var næsten voksen. Og på en måde blev det endnu værre af at min mor nu skulle sidde derude og forklare det på hendes mor-måde! "Ja, vores lille pige er jo lidt utæt, nogen gange". Bwah! Men på den anden side ville Liv have betakket sig for selv at skulle forklare at hendes bukser var våde fordi hun havde tisset igennem bindet. Altså hvis det skulle ske. Det var da sket at hun nåede på toilet i tide. Og meget sjældent at hun tissede så meget at det kom ud. Det var faktisk mest hvis hun sad ned og tissede.

Bussen var monstervarm, da de kom ind og sidde. Vinduerne kunne selvfølgelig ikke åbnes og motoren var slukket så der var ingen aircon. De fleste stod stadig og ventede udenfor og nu forstod de hvorfor. Der var faktisk ikke flest pensionister, sådan som Asger havde troet. Der var selvfølgelig nogle stykker, men der var også en familie på fire, og nogle andre unge i 20'erne, men liv var vist den eneste teenager i hele bussen. Asger så det også og grinede,

— "Det kan være du skal sætte dig ned til de to børn, så I kan lege sammen?" Liv blev faktisk skide-sur over den bemærkning og gad ikke engang svarede ham. Hvad bildte han sig egentligt ind? Bare fordi han var 13 år ældre end hende, betød det da ikke hun skulle sidde og lege med klodser! Han opfattede hurtigt at hun ikke var tilfreds og lagde en arm rundt om hende, mens han kom tæt på mit øre med sin mund,

— "Undskyld, det var bare for sjov. Jeg er i godt humør og tænkte ikke over det. Jeg ved godt du er stor og næsten voksen, musling!" Liv lod skuldrene falde. Hun kunne ikke være sur på ham ret længe ad gangen og han havde brugt ordet musling som han ellers kun gjorde meget sjældent om nogen. Men oftere om Liv end om Alba! Hun gav op og vendte sig om og smilede til ham, så han vidste det var okay.

Liv vågnede med et sæt. Hun havde sovet med hovedet op ad ruden og havde ovenikøbet savlet lidt ned af kinden og ned på sin top. Det var ved at være indtørret men hun tørrede sig alligevel hurtigt om munden, inden hun vendte mig mod Asger. Han sad også og sov. Hovedet lidt bagover, trak vejret tungt uden at snorke og hans næsebor vibrerede når han åndede. Liv flyttede hovedet lidt så hun kunne se på hans armbåndsur. De havde kørt i mange timer og hun gættede på de var cirka halvvejs. Det var over en time siden at de havde haft sidste pause, men guiden havde fortalt at der ville gå i hvert fald tre timer imellem disse to pauser pga motorvejsstrækningen,

— "Og husk, bussens toilet er kun til absolut nødstilfælde! Jeg ser helst at det kun bliver brugt hvis der virkelig ikke er en anden udvej" havde han nævnt med myndig stemme, da han bød dem alle velkommen i bussen. Dengang havde hun tænkt at det nok var de to børn han havde ment. Men nu kom hun til at tænke på ordene igen. Hendes blære var ret fuld og hun skulle tisse kunne jeg mærke. Så vidste hun også at det var et spørgsmål om sekunder men Asger sov og det var også flovt at liste ned på toilettet. Men de fleste sov vist i middagsheden. Liv rejste sig op og listede forbi ham. Da hun var næsten ude i mellemgangen gav han et grynt og spurgte hvor hun skulle hen. Hun hviskede til ham at hun skulle tisse. Liv nåede ned på toilettet helt uden at dryppe og skyndte sig ind og ville låse døren. Der gik et øjeblik inden hun fandt ud af at tænde lyset og nu kunne hun mærke det var kritisk. Hun krydsede benene og fumlede med låsen, og da den endeligt lystrede med et højt klik der måtte kunne høres helt ude i nødsporet mærkede hun sit bind blive vådt og varmt imellem benene. Hun trak bukserne ned og satte sig i én bevægelse. Tisset strømmede ud og hun skulle tisse meget. Liv kiggede i bindet og der var kommet en stor tår i men hun havde ikke nået at tage sin taske med herud. Og bindene lå altså inde ved sædet! Hun klemte lidt prøvende på ydersiden af bindet men der kom ikke noget væske ud. Hun tørrede sig hurtigt og besluttede at bindet altså måtte holde indtil næste pause, trak bukserne op og vaskede fingre.

Da hun kom ud til deres plads igen, var Asger vågen. Han kiggede bekymret på hende,

— "Er alt okay, musling?" Hun blev rød i hovedet men nikkede bare og skyndte sig at sætte sig ind på sit sæde igen. Hurra for luksus-bus med god benplads, så han ikke skulle ud på gangen hver gang hun skulle rende, tænkte hun, mens hun satte sig.

Den næste pause lod vente på sig. Guiden fortalte at der på grund af vejarbejde ikke ville blive mulighed for at holde ind hvor de plejede, så der ville omkring 45 minutter mere. Liv var tissetrængende igen, men Asger havde insisteret på at hun skulle få noget at drikke i den varme bus, og hun kunne altså ikke nå at svede det hele ud, før det ramte blæren. Liv trak tasken op fra gulvet og lod som om hun bare skulle lægge sin mobil væk. I virkeligheden ville hun have fat i et rent bind, hvis det nu blev nødvendigt med en tur på toilettet igen. Hun var nødt til at skifte for bindet føltes meget tykt og var stadig varmt fordi hun sad og svedte i det. Hun fik fat i bindet nede i tasken og overvejede hvad hun skulle gøre med det. Hun havde ikke lommer og der var ingen måde i hele verden, hvor hun ville gå derud med et bind i hånden! Hun lod det falde ned i tasken igen og satte den fra sig. Lidt senere kunne hun dog mærke at blæren lod høre fra sig igen. Hun tog tasken frem, kiggede stjålent på Asger men han sad og kiggede ud af sideruden i modsatte siden. Hurtigt tog hun et bind på og gemte det inde på maven. For anden gang, møvede hun sig forbi ham og småløb ud på toilettet og smækkede døren efter sig.

Denne gang vidste hun hvordan døren skulle låses, men til gengæld var hun nu mere tissetrængende end før, på grund af det tidsspilde hun havde haft med at finde bindet frem. Hun trak bukserne ned samtidigt med at hun begyndte at tisse. Men i virkeligheden vandt tisset nok dét væddemål. I hvert fald kom der noget ud i bukserne da hun satte sig ned. Liv var ulykkelig. Bindet havde holdt. Hun havde fundet et andet frem og hun var løbet herud så hun kunne nå det. Og så havde tis-strålen ramt ned i hendes bukser da hun satte sig. Det var ikke meget der var kommet på dem, men nok til at de var våde i skridtet. Hun ville smide det våde bind ud, men der var ingen spand. Det var sgu da utroligt! Mor havde betalt en formue og så var det åbenbart en afdanket rumænsk bus uden lokumsspand man skulle rejse lande og riger rundt med! Liv foldede bindet sammen og gemte det nede ved toilettets kant. Hun tog det nye frem, tog tapestrippen af og smed den ned til det våde bind. Så satte hun den fast i trusserne og trak dem og bukserne op. Bukserne føltes meget våde. Endnu mere end de så ud til i det svage lys på toilettet. Hun måtte bare gå med samlede ben så meget hun kunne og undgå at bukke sig forover.

Liv havde sovet igen. Denne gang dog uden at savle, hvilket hun betragtede som en sejr og et fremskridt. Asger sad og læste i en bog og hun strakte sig og rettede sig op,

— "Vi er der om lidt, siger guiden! Så vi kan godt begynde snart at pakke sammen og gøre klar," sagde han med et smil, mens jeg gjorde et gab færdigt og nikkede. Arbejdet med at samle tingene og pakke sammen var hurtigt gjort og hun kiggede ud på bjergene der for forbi ruden derude. Hun var ked af at have gjort bukserne våde, men de var tørre igen og det var det mindste uheld hun kunne have lavet, syntes hun. Nu ville hun bare op til hotellet og ind på deres værelse så hun kunne tage et bad og få rene bukser på. Guiden var en lille effektiv mand der talte dansk med tysk accent, han fik hurtigt gelejdet samtlige gæster ind i foyeren og talte med receptionisten. Snart kom han over til gruppen,

— "Nah! Da har vi fået kort til alle rum," proklamerede han med tyk accent og begyndte at aflevere kort til hvert værelse. Asger tog imod vores og vi fik at vide vi skulle op på anden sal. Vi hankede op i kufferterne og satte kursen mod elevatorerne og stod et øjeblik senere foran værelsesdøren.

Inde på værelset ventede dem en overraskelse. Guiden havde tydeligvis troet at de var et par for der stod en dobbeltseng og tronede midt i lokalet. Asger kiggede bekymret på Liv,

— "Skal jeg gå ned og høre om vi kan få et andet værelse?" spurgte han, men Liv rystede på hovedet. Hendes største bekymring var ikke at Asger og hun skulle dele seng. Men at de delte værelse. Og det ville de komme til under alle omstændigheder. Så han ville alligevel se hende i undertøj og se bindene. Han spurgte om hun var sikker og hun nikkede. Men jeg vil gerne i bad inden vi skal ud at spise. Asger var stadig alvorlig, da han svarede,

— "Liv, jeg ved det er pinligt for dig, men jeg har virkelig intet problem med at du har lidt svært ved at holde dig! Det er der så mange der har og jeg tissede selv i sengen til jeg var 15 år!" Hun kiggede målløst på ham. Det ville hun aldrig have troet. Voksne og modne Asger. Det gav slet ikke mening.

Hun slappede lidt mere af men svarede ham ikke. Hun mærkede varmen i kinderne over at han talte om det og ville bare gerne hurtigt i bad. Hun åbnede effektivt sin rejsekuffert og tog et rent sæt tøj ud. Det var lidt underligt at stå og finde rene trusser frem når Asger var i rummet men han stod med ryggen til og var ved at pakke sine egne ting ud, så hun tog det hele og sin toilettaske og satte kursen mod badeværelset. Det var ikke stort men der var både karbad, brusebad og toilet. Hun lagde sine ting på toilettet og satte shampooen ind på hylden i brusenichen. Hun tog hurtigt sine bukser og trusser af og smed dem på gulvet og blev næsten euforisk da hun så der var en skraldespand herude. Bindet røg derned i og hun tændte for det varme vand.

Asger sad på sengen og læste da hun kom ud var badeværelset. Hendes hår var vådt og hun duftede godt af jordbærshampoo. Hun følte sig meget voksen, lækker og feminin da hun kom ud i sine rene bukser og en frisk t-shirt. Asger kiggede på hende,

— "Wauw, et helt nyt menneske! Og tak for at jeg lige fik lov til at tisse inden du gik i bad," grinede han og rejste sig. Hun undskyldte men han smilede bare og gik ud og lukkede døren. Lidt efter lød det som om han også gik i bad, men han kom hurtigt ud igen,

— "Jeg har altså lige skyllet dine bukser og lagt dem til tørre på kanten af badekarret", Liv blev med det samme helt rød i hovedet. Men de lugtede nok også slemt at tis så der var ikke noget at sige til at han ikke ville have dem liggende derude. Men hun havde helt glemt hun smed dem på gulvet, før hun gik i bad. Liv kiggede ned i sin mobiltelefon og swipede lidt frem og tilbage mellem skærmene uden at foretage sig noget videre. Dagen sluttede med at de gik i hotellets restaurant og derfra direkte op i seng, på trods af at de havde sovet flere middagslure på turen.

Asger vågnede først og så sig omkring i det halvmørke rum. De havde trukket gardinet for, men der var ingen tvivl om at solen igen stod højt på himlen udenfor. Han strakte sig og kiggede over på Liv der stadig lå og sov. Hun havde sparket dynen af og hendes t-shirt var krøbet op over navlen. Han studerede hendes navle lidt og syntes at hun så utroligt sød og sårbar ud som hun lå der. Han lod blikket glide lidt op, men han måtte indrømme at hun havde ikke meget at skjule under t-shirten, af en sekstenårig at være. Han kiggede på hendes trusser. Et par blå hipsters, men dynen dækkede over det meste, så han kunne kun se ude i siden. Han trak øjnene til sig og fandt sin telefon frem. Et øjeblik senere gryntede Liv i den anden side af sengen og vendte sig om så dynen faldt af. Han tillod sig et enkelt kig mere. Det var jo Albas lillesøster, men hun var jo ikke et barn mere! Selvom det bind han kunne se bagkanten af, igennem de små trusser så morderligt stort ud til hendes lille numse. Han kiggede på klokken. 9.23. Det var dog utroligt så trætte de begge havde været, men det var jo også den første feriedag for hende da de tog afsted og han selv havde kun taget to fridage i næste uge for at få plads til turen. Øjnene gik til uret igen som havde skiftet til 9.26. Som tiden dog fløj!

Morgenbuffeten ville lukke kl 10.30. Asger var altid punktlig og morgenmad ville han have. Han gik derfor ud af sengen og krabbede sig sidelæns forbi fodenden så hun ikke ville kunne se hans rejsning hvis hun vågnede i det samme. Han gik ud på toilettet og tissede af og børste tænder, og nynnede højt imens. Da han kom ud var Liv vågnet og havde taget dynen tækkeligt op om hofterne, så han ikke længere kunne se hendes undertøj. Han smilede til hende,

— "Godmorgen, musling! Har du sovet godt?" i stedet for at svare, røg hun op af sengen med et sæt og løb ud på toilettet. Hun nåede ikke engang at lukke døren og han kunne høre hende tisse derude. Et øjeblik senere kaldte hun,

Få sex i dag

— "Kan du gøre mig en tjeneste? Du skal IKKE komme herud, men jeg har brug for et par rene trusser fra tasken...." Asger fandt hurtigt et par og stak armen ind igennem toiletdøren og hen mod toilettet,

— "Jeg kan ikke nå," sagde hun spagfærdigt, — "Du bliver nødt til at komme ud så," Asger kom ud og rakte hende trusserne og gik hurtigt ud af badeværelset igen mens han lukkede døren efter sig. Der havde været en sjat tis foran toilettet, hendes trusser havde hun taget af og de havde også været våde. Det er utroligt hvad et menneske kan nå at opfatte på et sekund. Han havde set hun havde hår forneden og at hun var rød i hovedet også, selvom hun havde kigget ned i gulvet med det samme hendes hånd havde lukket sig om trusserne.

Liv sad i mellemtiden på toilettet og skammede sig. Det var dog utroligt. Hvorfor skulle hun pludselig til at have en masse uheld nu? Selvfølgelig var det stressende at være hjemmefra. Især fordi derhjemme kunne hun altid kalde på mor hvis hun fik brug for hjælp. Hun rystede det af sig, fandt det mindste håndklæde som vist skulle forestille at være en vaskeklud og vaskede tissekonen inden hun trak de rene trusser på og gik ud i værelset.

Efter morgenmaden havde de været oppe på værelset for at Asger kunne pakke en taske og Liv kunne få ordnet sit tøj som han kaldte det. Hun var slet ikke i tvivl om at han mente hun skulle tage et bind i, før de gik. Hun gik ud på toilettet og tørrede tisset op fra gulvet og skyllede sine trusser, før hun lagde dem på kanten af badekarret hvor hendes bukser fra i går allerede lå. Hun måtte være bedre til at rydde op efter sig. Derhjemme ordnede mor det bare, hvis hun glemte det, men her var det altså Asger der måtte stå og vaske hendes tissebukser! Da hun var færdig og kom ud fra badeværelset stod Asger ved døren og var klar. Planen for dagen var simpel. De skulle på trekking i det nærmeste bjerg. En tur på 12 km men i bakket terræn som ville sætte deres udholdenhed på prøve.

Det var en lidt længere tur og det virkede til at de var de eneste fra gruppen der skulle ud på den. Faktisk ville Liv meget hellere have gået den på fem kilometer som mange af de andre havde valgt, men Asger havde lokket med at de kunne tage badetøj med og få en dukkert i en bjergsø for enden, hvilket den tyske guide havde fortalt ham. Derfor havde Asger også pakket håndklæder og badetøj, hvilket Liv syntes var rigtigt sødt, for Asger var ikke glad for vand og selvom han kun ville soppe lidt, var det helt sikkert for hendes skyld. Det gik hun og tænkte på, mens de gik det første flade stykke af turen.

De var kommet et stykke fra hotellet allerede og der var ikke andre inden for hørevidde, så de kunne gå og tale sammen om alt muligt, så Asger spurgte

— "Hvad gør du egentlig når du er ude og skal tisse?"

— "Som regel så tisser af jeg af inden og hvis det ikke er nok, så finder jeg et sted. Jeg har lidt toiletpapir her", svarede hun og klappede på skuldertasken hvor hendes mobil og bind også lå i. Asger nikkede og de gik lidt videre i tavshed. Solen bagte ned over dem og de blev hurtigt forsvedte. Asger mente det var heldigt de havde taget let tøj på, og hentydede til deres shorts og top og Liv gav ham helt ret og begyndte at længes efter den kolde bjergsø han havde lovet hende. Hun duftede diskret til sin armhule men kunne ikke rigtigt lugte noget. Det mente hun var heldigt, for med den guide de havde fået, var der sikkert syreregn og gamle bilbatterier i den sø han havde foreslået. Hun kom derfor til at grine lidt, da de et par timer senere ankom til søens bred,

— "Hvad er det der er så sjovt?" mumlede Asger, mens han læste skiltet de stod ved. "Algen! Tauchen wird nicht empfohlen." stod der med store bogstaver, — "Her er altså alger," konstaterede han og hun fortalte ham bare at hun havde forudset at søen ikke ville være så idyllisk som guiden havde sat dem i udsigt. Da ingen af dem kunne tysk og de ikke var bange for alger gik de hurtigt hen til nogle buske for at klæde om.

Asger trak hurtigt sin ærmeløs t-shirt af og afslørede en forbløffet veltrænet mave, syntes Liv. Derpå røg hans shorts af uden betænkning så han kun stod i underbukser. Hun vendte sig genert lidt væk og trak sine egne shorts af. Selvom hun både havde trusser og top på, følte hun sig underligt nøgen herude,

— "Skal jeg dække med håndklædet mens du skifter?" spurgte han med så meget omsorg i stemmen at hun blev helt usikker. Det var underligt. Når hun var alene sammen med Asger følte hun sig nogen gange som hans lidt unge ligemand og andre gang som et barn i forhold til ham. Hun rystede heftigt på hovedet og trak toppen over hovedet så hendes bryster kom til syne. Meget mere end en antydning var der ikke, men man kunne godt se der var lidt. Hun vendte ryggen helt til ham og trak trusserne af og skjulte dem i shortsene. Dem skulle han altså ikke stå og glo i. Så trak hun hurtigt badedragten op og følte sig straks bedre tilpas, da hun ikke havde bar numse og bryster herude midt i naturen.

De badede længe i det kolde vand. Direkte koldt var det nok ikke, men det mente Liv nu alligevel. Det gav i hvert fald et jag nogle bestemte steder i kroppen, hver gang hun havde været oppe i solen og gik under igen. Hun svømmede og dykkede ivrigt og nød at Asger stod og kom med opmuntrende tilråb, mens han selv stod på 30 cm vand og fik vasket tæer. Da de begge følte de var blevet kølet nok af, fandt Asger deres håndklæder frem og de lod sig lufttørre i lang tid, mens de bare sad og nød solen og den vand og de snacks Asger havde taget fra buffeten til deres tur.

Da de var tørre og mætte gik de over til buskene og fik igen tøjet på. Liv var lidt mere afslappet denne gang og tog badedragten af, før hun begyndte at folde sit bind sammen og finde et nyt. Først derefter trak hun trusserne op i mellem benene og satte et nyt bind i. Han syntes hun var smaddermodig, både at stå nøgen foran ham så længe, men også at sætte sit bind i, uden at bede ham om at vende sig rundt. Imens tog han selv sit tøj på og da de havde skiftet gav han hende et stort kram og fortalte hende hvor stor og moden hun egentlig var! De pakkede hurtigt det sidste sammen og gik tilbage mod hotellet, mens solen gik længere og længere ned mod bjergtoppene i vest.

Da de havde gået en halv times tid, stoppede Liv op,

— "Er alt okay, skat?" Asger så bekymret på hende. Det slog hende at han aldrig havde kaldt hende skat før og det var dejligt, men så kom næste mavekrampe,

— "Jeg tror der var noget i vejen med det mad du havde med. Jeg har ondt i maven" stønnede hun og krummede sig lidt sammen. Det mente Asger dog ikke kunne være rigtigt, for han havde spist præcis det samme mad, og han havde det helt fint. Inden Liv kunne finde et svar, bukkede hun sig frem igen og der lød en prut. Asger trak sig ikke væk men holdte om hende, så hun kunne gemme sit hoved ved hans bryst. Liv havde aldrig været så flov i sit liv. Hun bed sig i læben og kiggede ned, men så kom Asger og holdt om hende, så han i det mindste ikke kunne se på hende. Hun havde så ondt i maven og var nødt til at slå en prut. Hun stod lidt og rystede, håbede at det ville gå over, men til sidst gav hun op.

Hun lavede stort i trusserne mens Asger stod og holdte om hende. Han aede hende over håret og trøstede hende,

— "Sikke noget, lille skat. Det vand var nok ikke for godt at svømme i!" sagde han, mens han lod sine læber feje henover hendes ører. Liv var svimmel. Hun var ved at dø af skam. Hun havde ondt i maven så det var helt forfærdeligt, hun havde lavet pølser, nej, fandme SKIDT i bukserne, og hun stod og blev tændt fordi Asger kaldte hende skat og rørte ved hendes øreflip med sine læber. Liv begyndte at græde.

Det fik bestemt ikke Asger til at trøste hende mindre, men pludselig stoppede han, trak sig ud fra hende og spurgte om hun skulle mere,

— "Det tror jeg ikke," snøftede hun og kiggede ned på sine sko. Asger tog hendes hånd og førte hende resolut med væk fra stien og sagde hun skulle tage sin shorts og underbukser af. Hun nikkede, fortsat uden at kigge væk fra skoene og gjorde som han sagde. Der var kommet rigtigt meget i underbukserne, som han havde kaldt det. Hendes krop var stadig i oprør, så hun gjorde bare præcis hvad han bad om,

— "Spred benene og lad mig komme til," sagde han, mens han hældte vand fra flasken ud på det meste af sit håndklæde. Han tørrede hende grundigt, både bagved og foran, og hendes krop der åbenbart havde besluttet sig til at blive sindssyg, nød berøringen da han vaskede hendes underliv. Hun spredte benene endnu mere, og læberne gik lidt fra hinanden og afslørede en meget stiv klitoris. Liv der stadig kiggede ned, kunne ikke holde det ud og lukkede i stedet for øjnene og lod ske hvad der ville. Asger havde også opdaget det, og tøvede et sekund, men gik så i gang med et rent hjørne af håndklædet og vaskede hende lidt mere i tissekonen. 'Hun kan lide det!' tænkte han forbløffet. Både fordi det var en aparte situation men også fordi han var smigret over at det var ham der fik hendes underliv til at reagere sådan! Asger slap håndklædet, og slog armene rundt om Liv der stod i bar numse, midt i bjergene i Harzen, og med den ene hånd gav han hende den første orgasme hun nogen sinde havde fået fra en andens hånd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.