Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sent på eftermiddagen ringede min kammerat, der har et bijob som cykelbud, til mig om jeg ville tage en enkelt tur for ham. Det var begyndt at blive mørk og det småregnede, men jeg sagde ja.Vi er begge 22 år og bor på samme kollegium hvor vi fester lidt om lørdagen. Vi ser somme tider PORNOFILM sammen som vi onanerer til. Han er optaget af min pik fordi den er ret stor, mens hans egen er almindelig, så han får lov til at sutte og lege med den når vi ser FILM sammen. Han er dog mest optaget af modne kvinder som han også prøver at gøre mig interesseret i. Jeg har kun haft sex med piger på min egen alder, blandt andre en pige her på kollegiet som vi knepper sammen når vi er fulde. Jeg trak i hans ekstra sæt cykeltøj som sad ret stramt og jeg syntes, at mine kønsorganer så frygteligt store ud i de stramme bukser. Vi mødtes på et aftalt sted og han gav mig et brev jeg skulle aflevere og medbringe svar på. Da jeg kom ud på adressen blev jeg mod sædvane lukket ind af en smuk dame på ca 45 år. Vi er nødt til at vente på min mand der skal svare på returbrevet sagde hun. Fryser du ikke, spørger hun, - du er jo helt våd. Hun mærkede på mit cykkeltøj og lod hånden glide ned over min røv. Kom ind i varmen sagde hun. Hun havde brune øjne og først nu bemærkede jeg, at hun havde en kjole på med en udskæring der viste hendes store bryster. På en eller anden måde følte jeg mig i hendes magt da hun spurgte om jeg ville have en sodavand. Hun kom med glasset og lod sit ene bryst stryge mod min arm. Du er en flot fyr, sagde hun. Hun tog et glas vin og sagde skål og velkommen, - du har vel tid til at vente.
Jeg betragtede hende nærmere og fornemmede, at hun var nøgen under den tynde kjole, der kunne knappes op hele vejen ned foran. Jeg bemærkede også, at der var åbnet et par knapper mere så jeg nu tydeligt kunne se hendes store faste bryster. Jeg mærkede at jeg var ved at blive ophidset, hvad der var svært at skjule i de stramme cykelbukser. Hun lagde en hånd på min mave og trykkede lidt. Du er i god form, sagde hun og lod sin hånd langsomt glide ned over min halvstive pik. Vi må vist hellere tørre dit tøj, sagde hun. Hun trak mig viljeløst ind på sit værelse og begyndte at trække tøjet af mig. Min pik var nu så stiv at hun havde svært vad at trække bukserne ned så hun satte sig på hug og trak til. Min stive pik kom op med et svirp på hendes mund og hun tog om mine baller og slugte begærligt pikken men hun fortsatte afklædningen. Da hun havde suttet lidt kunne hun mærke, at jeg ikke kunne holde mig tilbage. Hun rejste sig og lod sin kjole falde. Så let slipper du ikke unge mand. Hun havde store runde, men faste former som en hoppe. Hun førte mine hænder op til sine svulmende bryster og skubbede mig blidt om på sengen. Jeg lå på ryggen og min pik stod lige i vejret. Hun satte sig overskrævs på mig og begyndte et vildt ridt hvor hendes bryster vippede og svingede i takt. Hendes kusse var våd og sugede min pik ind i hendes under liv. Jeg nød hendes modne liderlighed og havde dejligt. Jeg mærkede døren gik op og hun lagde sigende en hånd over min mund. Hun fortsatte med at kneppe mig med rolige bevægelser. Jeg fornemmede, at personen tog sit tøj af og gik hen bag hende. Jeg var jo ikke dummere end jeg vidste hvad hun havde gang i så jeg begyndte at støde hende nedefra. Hun begyndte at stønne med dyriske lyde. Jeg mærkede personen bagfra trængte ind i hendes røv og kunne tydeligt mærke hans pik mod min. Nu begyndte et vildt knepperi og jeg mærkede kvinden kom flere gange. Da jeg mærkede, at manden bag ved begyndte at sprøjte med tunge sprøjt op i hendes røv kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg sprøjtede og kneppede vildt i den nu slappe kvinde der sank sammen over mig. Da vi alle havde ligget lidt og fået pusten igen rejste vi os og jeg så min ven stå og tørre sin pik. Kvinden gik nøgen ud og vi fulgte hende i bad hvor vi kneppede hende igen. Vi legede med hendes våde krop som vi sæbede inde og tørrede. Er du sur på mig hviskede min. Nej for satan, men du kunne godt have forberedt mig lidt på det. Vi fik alle tre en kop kaffe i den lune stue mens vi kælede, slikkede og suttede hinanden i lang tid. Det er forhåbentlig ikke sidste gang jeg har sex sammen med min ven og hans mor.
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 37 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.