Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg nyder at være på kysten og bare gå stille rundt og nyde naturen og lade mine tanker få frit løb. Ofte sporer tankerne ind på sex og nøgne kvinder – og jeg kan mærke blodet strømmer ned i mit lem, som ofte er halvstiv nede i mine waders.

Denne dag var jeg kørt til den nordlige del af Roskilde fjord og fiskede ud for et sommerhusområde. Vejret var dejligt, så der var flere mennesker, som gik tur langs stranden og luftede deres hunde. Jeg taler nogen gange med de mennesker, som går forbi – ofte vil de høre, om jeg har fanget noget, eller om det ikke er koldt at stå derude i vandet i flere timer.

SEX I DAG?

Jeg havde sat mig op på en sten med en kop kaffe, da hun kom forbi. Det var en moden dame – omkring 55 år. Det var hende, som henvendte sig til mig, og vi snakkede et stykke tid om løst og fast. Hun fortalte, at hun boede det meste af året i sit sommerhus ganske tæt derved – alene. Mens hun snakkede sad jeg og betragtede hende. Hun var en smuk og frodig kvinde. Jeg er selv midt i 30´erne – men jeg har altid tændt på kvinder, som er ældre end mig. Hun så dejlig ud, og jeg fik lyst til hende. Men hvordan...?

Jeg ved ikke, om hun havde de samme tanker som mig. Der var noget særligt i hendes øjne og hendes smil. Jeg begyndte at tænke på, hvordan jeg måske kunne få en chance. Jeg spurgte, om hendes sommerhus lå meget tæt på, for jeg ville gerne låne toilettet. Det var helt ok. Jeg hankede op i grejet og vi gik sammen tilbage til sommerhuset – det var på en måde lidt akavet, men også spændende og pirrende.

Vi var snart fremme ved huset. Et hyggeligt lille et af slagsen. Jeg begyndte at tage min jakke og mine waders af. Jeg havde kun skiundertøj indenunder, så det skjulte ikke så meget af min kropsbygning eller mit halvstive lem for den sags skyld. Hun blev stående og snakke mens jeg klædte mig af. Jeg undskyldte min påklædning. Hun smilede bare og sagde, at det gør skam ikke noget – det var længe siden, hun havde set en mand i undertøj.

Hun viste mig vej til toilettet. Tydeligt, at det var en kvinde, som boede der – døren lukker ikke helt til, men bare rolig – jeg kigger ikke, råbte hun! Flirtede hun mon med mig?? På toilettet hang hendes vasketøj, og der stod også en kurv med tøj. Oven på kurven lå der noget undertøj. Jeg kunne ikke dy mig. Jeg holdt bh´en op – og blev helt varm. Skålene tydede på nogle dejlige store bryster. Der er ikke noget, som et par store naturlige frodige kvindebryster. Jeg stod ved toilettet med min pik i hånden – den voksede straks. I bunken lå også et par trusser. Det var sikkert dem, hun havde sovet i om natten. Jeg tog dem op – hvide blonder. Jeg snusede til dem – mmmm... en dejlig duft af kvinde bredte sig i mine næsebor. Jeg begyndte at drømme om, at hendes dejlige kusse havde presset mod stoffet lige netop der, og at hun havde efterladt sin fantastiske duft af kvinde. Jeg fik lyst til at tage en spiller hen over toilettet – men døren kunne jo ikke lukke, så...

"Vil du have en øl eller en kop kaffe?", råbte hun fra køkkenet. Hendes stemme rev mig ud af min frække tanker. "Øhhh, ja tak...", svarede jeg forfjamsket. Jeg fik kalorius pakket ned igen og vaskede mine hænder. Jeg kom ud i køkkenet, hvor hun havde sat et par kopper på bordet. Jeg fornemmede, at hun kiggede på bulen i mine bukser. Skiundertøjet skjulte vist ikke særlig meget.

Hun var afslappet klædt. Jeans og en lys t-shirt. Da vi satte os fik jeg øje på, at hun ikke havde nogen bh på indenunder. Det elsker jeg bare – når man kan se brysterne og de halvstive brystvorter gennem stoffet. Det tænder mig helt enormt. Jeg kunne ikke bare drikke kaffe og gå – jeg måtte have mere ud af dette dejlige møde – og jeg fornemmede, at hun også gerne ville mere. Men jeg vidste ikke helt, hvordan jeg skulle gribe det an.

Mens vi snakkede videre over kaffen, så betragtede jeg hende. Hun var en pæn dame. Brunt, krøllet hår – et dejligt smil. En lille smule buttet – men det gjorde absolut ingenting. Hun var sådan en dame, som jeg havde fantaseret utallige gange om, siden jeg var 18 år. Og nu sad jeg her i hendes sommerhus med hende – kun hende og mig – og der var en lidt lummer stemning.

Det måtte bare briste eller bære nu. Jeg drejede emnet over på, hvorfor hun boede alene og om hun aldrig blev ensom herude. Hun var egentlig glad for sin tilværelse, men sagde også, at der var da visse ting, hun savnede. Jeg spurgte nysgerrigt, hvad det mon kunne være?? Selv om jeg udmærket godt vidste, hvad hun mente.

"Jeg savner nogle gange en mand!", sagde hun og kiggede lidt ned i bordet. Jeg rejste mig og gik langsomt om til hende – så tog jeg mod til mig, og lagde hænderne på hendes nakke og begyndte at massere. Jeg sagde til hende, at jeg syntes, at hun var en dejlig kvinde. Jeg sørgede for at presse mit underliv frem, mens jeg stod bag ved hende, så hun kunne mærke mit stive, dunkende lem.

"Ååhh – det er dejligt, sagde hun" – og jeg lod mine hænder arbejde i lidt større bevægelser på skuldrene og ned over ryggen. På et tidspunkt blev jeg mere modig og lod hænderne arbejde sig om mod halsen. Hun sad stille og nød tydeligvis mine hænders behandling på hendes bløde hud. Hun stønnede og sukkede let. Jeg bøjede mig ind over hende, snusede til hendes hår og lod mine hænder glide ned foran på hendes t-shirt. Jeg fulgte brysternes dejlige kurver indtil jeg nåede de strittende vorter. Jeg lod hænderne glide let hen over dem. Jeg tog rundt om brysterne og krammede dem blidt. De var dejligt store og bløde – præcist som jeg havde forestillet mig.

Nu skiftede hendes åndedræt karakter. Det blev tungere. Vi vendte ansigterne mod hinanden – og vi begyndte at kysse, mens jeg fortsat kælede med hendes skønne bryster. Min tunge legede med hendes og vi nød det begge – og legen blev mere heftig.

Hun rejste sig, så vi stod overfor hinanden. "Hvor er du dejlig", sagde hun – "Jeg har villet det her, lige siden, jeg så dig på stranden". Jeg kunne kun bekræfte, at det ville jeg i høj grad også. Jeg tog fat i hendes t-shirt og trak den over hovedet på hende. De skønneste bryster kom til syne. Jeg bukkede mig ned og begyndte at kysse overalt på dem, mens jeg nulrede og nev forsigtigt i brystvorterne. Hun nød det virkelig, og nu kunne vi ikke holde hæmningerne tilbage mere. Vi nærmest flåede tøjet af hinanden. Hun trak mine bukser ned, og min helt stive pik vippede ud og stod varm og rank ud i luften. Safterne dryppede allerede ud af spidsen på den. Hun tog den i hånden og kørte frem og tilbage – tydeligt tilfreds med både tilstanden og størrelsen.

Jeg fik også trusserne af hende og den dejligste fisse kom til syne. Ikke glatbarberet – men veltrimmet og særdeles våd, kunne jeg mærke. Jeg lagde hende op på bordet og hun spredte benene. Med to fingre spredte hun sine skamlæber, så jeg kunne komme til. Jeg begyndte at slikke hende. Jeg nød det i fulde drag – det var så pirrende at sidde der og nyde safterne fra en moden kvinde, der faktisk kunne være min mor. En fantasi var ved at blive virkelighed. Vi nød det begge, min tunge gik på opdagelse mellem hendes klitoris og hendes dejlige hul, som var helt smurt ind i elskovssaft - og der gik ikke længe, før hun kom i en kraftig orgasme, mens hele hendes krop vred sig i vellyst.

Jeg rejste mig og førte min stive pik hen mod kussen. Jeg gled helt uproblematisk op i hende, og hun lod mig langsomt komme helt i bund. Det var så frækt – jeg kiggede hende i øjnene, og de var fyldte med nydelse og et blik, der sagde "tag mig!!"

Jeg nød hende et stykke tid, mens hun lå der helt nøgen på bordet mellem kaffekopperne med min stive pik oppe i sig. Hendes fingre kælede for hendes bryster imens, og hun trak let i brystvorterne mens jeg kneppede hendes trængende fisse.

Jeg bad hende vende sig om. Hun hoppede ned fra bordet og stillede sig på gulvet og lagde overkroppen hen over bordet. Dejligt – vi ville det samme! Hun bød sig nu til bagfra. Jeg gled op i hende igen. En ny og helt fantastisk følelse. Hendes dejlige numsehul strittede lige op mod mig, mens jeg tog hende bagfra. Jeg lod min tommelfinger glide lidt rundt i safterne, og så lod jeg min finger glide rundt om hullet, så det fik lidt smørelse. Jeg lod forsigtigt min finger glide ind i hendes numsehul, mens jeg fortsatte med at kneppe hende i kussen med lange stød. Det var virkelig noget, hun kunne lide. Kort efter kom hun igen, og hendes sammentrækninger kaldte også på min udløsning.

Jeg trak mig ud, da hendes krop var færdig med at citre – og hun satte sig nu ned på knæ foran mig. Hun tog min pik i hånden, den var helt smurt ind i hendes dejlige safter. Det nød hun bare. Hun slikkede mig, mens hun spillede den af – og kort efter kom jeg, ned over hendes mund, hals og bryster. Hun slikkede sig om munden og kyssede mit lem.

Vi sad lidt og så på hinanden. Dette havde vi begge trængt til og haft lyst til. Sex er meget bedre med modne kvinder, sagde jeg. Jeg har drømt om det i mange år – men nu ved jeg det.

Vi klædte os på. Lavede ingen nye aftaler eller noget. Jeg sagde tak for lån af toilettet og gik igen. Men jeg fik ikke fisket mere den dag...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.