BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det hele startede fredag morgen. De havde lige kysset hinanden farvel i døren og skulle bare overstå en enkelt arbejdsdag inden det endelig blev weekend. De havde begge et særligt glimt i øjet. De trængte begge til en god omgang sex, men hun kunne godt se på ham, at han havde det der helt særlige blik, som sagde "jeg vil bare have dig..." Hun klemte lidt til foran på bulen på bukserne – den var god nok. Hun kunne altid mærke når han havde lyst til hende. Hun havde bare en lille let sommerkjole på, og hun så brun og dejlig ud. Han kyssede hende på panden, hviskede at hun var dejlig og smuk – og så tog de på arbejde.

Tiden sneglede sig af sted. Hun tænkte på ham og det sitrede dejligt i trusserne. Hun tog sin mobil og skrev en sms "Jeg har ret meget lyst til dig.." Hjertet bankede lidt ekstra da hun trykkede på send. Det var altid lidt spændende at se, hvad responsen mon ville være. Der gik ikke langt tid før der kom en sms retur "Nå, så du mærkede godt bulen i bukserne i morges. Jeg har også vildt meget lyst til dig... Jeg henter dig når vi har fri". Hun gøs lidt ved tanken. I aften skulle hun være nøgen og mærke ham helt tæt på og langt oppe i sig.

SEX I DAG?

Dagen gik, og hun havde næsten fri. Hun listede sig ud på toilettet. Trusserne var godt fugtige. Hun skrev igen til ham "Nu ses vi snart min dejlige – jeg er helt våd i trusserne... " Han kom inden længe og på vejen hjem havde de lige et par ærinder. Inde i butikken gik de tæt arm i arm. Hun trak ham ind til sig og hviskede "Jeg har ingen trusser på". Reaktionen udeblev ikke, kunne hun se – han fik straks en god bule i bukserne igen. Hun så sit snit til at røre lidt ved den – det var frækt og dejligt, og hun kunne mærke at det igen sitrede mellem hendes ben. Han hviskede til hende "Jeg har haft så meget lyst til dig hele dagen... Bare vent jeg har en overraskelse til dig når vi kommer hjem."

Hjemme lavede de en dejlig middag, mens de flirtede heftigt med hinanden. Børnene var ikke hjemme denne aften, så alle muligheder stod åbne. De åbnede en flaske vin, som de drak mens de kyssede og lavede mad. Hun stod ved køkkenbordet og bøjede sig ned efter noget i skabet. Kjolen gled op over hendes dejlige numse, så han kunne skimte hendes dejlige fugtige revne mellem hendes ben. Den var veltrimmet og næsten helt glat – præcis som han kunne lide den. Han kunne se, at hun var godt våd og en enorm lyst bredte sig i ham. Han gik tættere på og lod en finger glide hen over det bare stykke ned mellem ballerne og ned til hendes dejlige bløde mis. Hun blev stående, vrikkede lidt med kroppen og sukkede dybt. Så rejste hun sig og kiggede ham dybt i øjnene. Hun sagde ikke noget – hun trak ham ind til sig. Kyssede ham dybt og inderligt mens hun førte hans hånd ned mellem hendes ben. Sådan stod de et stykke tid mens han lod sine fingre gå på opdagelse i mellem hendes ben. Han lod en finger glide rundt om hendes klitoris. Hun stønnede og gav lidt efter i benene. "jeg vil have dig – men ikke endnu..." hviskede han. Så satte de sig ved bordet og spiste en god middag. Undervejs flirtede de fortsat og drak endnu mere vin.

Efter maden gik han ud og klædte om, så han kun havde et par lyse joggingbukser på. Han gik ind til hende i stuen. "Gå ind i soveværelset – tag alt dit tøj af og læg dig midt på sengen". Det gjorde hun, og var spændt på, hvad der nu skulle ske. Hun sitrede i hele kroppen ved tanken og kunne mærke, at der løb lidt safter ned mellem hendes ben. Hun var ved at være godt liderlig nu – hun trængte til at mærke hans dejlige stive lem oppe i sig. Hun var klar til at blive fyldt helt ud.

Han havde tændt stearinlys i soveværelset og gjort det varmt og hyggeligt. Han kom ind i bar overkrop og med de løstsiddende joggingbukser, hvor hun tydeligt kunne se, at han heller ikke var upåvirket af stemningen. Hans dejlige lem stod helt rank bag det lyse stof i bukserne. Han havde nogle tørklæder i hånden. "Hvad skal du med dem?", sagde hun. Han svarede ikke, men bandt forsigtigt tørklædet rundt om hendes håndled og ned rundt om sengebenet. Han undlod ikke at røre ved hendes krop, mens han gjorde det samme med hendes ankler. "Du ser dejlig ud", hviskede han, mens hun lå der på sengen. Så begyndte han at kærtegne hende overalt på kroppen. Hun slappede helt af og nød bare den kærlige behandling. Det var en mærkelig fornemmelse ikke at kunne røre sig – men også dejlig. Han lod sin tunge glide op over hendes krop. Han standsede ved hendes mis og lod tungen lege lidt der i cirklende bevægelser. Hun duftede fantastisk af kvinde, og han fik lyst til bare at tage hende med det samme – men først skulle dette nydes lidt mere.

Han slikkede hende blidt mellem benene mens hans hænder gled op over hendes bløde maveskind op til brysterne. Han masserede hendes bryster blidt og klemte forsigtigt hendes brystvorter mellem sine fingre, de var blevet helt stive og strittede lige op i luften. Han flyttede munden op til hendes bryster og lod tungen lege med dem. Han tog dem helt ind i munden og slikkede dem grådigt. Han tog en hånd ned mellem hendes ben. Hun var ude af stand til at røre sig – hun kunne kun tage imod lige nu. Hun lukkede øjnene og nød det. Hun kunne mærke hvordan vellysten bredte sig i hendes krop... det var dejligt og frækt. Og så kom hun pludselig i en voldsom orgasme. Hendes krop sitrede og hun rykkede underlivet i små stød op mod hans hånd. Han lod i det samme en finger glide helt op i hende og hun pressede sig mod ham. "Åh ja, uhmm" stønnede hun. Han flyttede sig op mod hendes ansigt og vippede sin helt stive pik ud af bukserne. "Slik mig", sagde han. Saften dryppede allerede ud af spidsen. Hun lod tungen glide hen over det glinsende hoved og hun slikkede med sine bløde dejlige læber. Hun lod tungen glide ned af skaftet og slikkede hans boller. Det var så frækt at se på. Han fortsatte med at massere hendes dejlige våde mis imens.

Hun vred sig, stoppede med at slikke ham og sagde "Jeg vil have dig, nu..." Han drillede hende lidt. "Undskyld, hvad sagde du – skal jeg stoppe??" De var begge så tændte nu – hun kiggede ham dybt i øjnene og hviskede "Knep mig – jeg trænger til at mærke dig". Han var hurtigt nede mellem hendes ben. Han løsnede hendes arme og ben – og smøg sig ud af sine joggingbukser, så de nu begge var helt nøgne. Så tog han sit dunkende lem og førte ind mellem hendes ben. Hun var plaskvåd, så han gled let og ubesværet op i hende. Han gled helt i bund. "Åh ja, knep mig sagde hun igen – knep mig i min våde kusse". Han blev helt vildt tændt af hendes ligefremme måde at sige det på. Han gled helt i bund og så elskede de vildt og inderligt. Hun stødte sit underliv mod hans og han gled ind og ud af hendes dejlige elskovshul indtil de kom i en dejlig lang orgasme begge to. Han faldt sammen ned over hende, og sådan lå de et stykke tid.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.