BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Tårs / Spodsbjerg er ikke nogle lang overfart, men det kan stadig være en fræk oplevelse. Vi skulle fra Fyn til Lalandia på ferie, min stedfar og mor, havde lejet et sommerhus, så nu stod den på 14dage, i badeland og højt humør.

De havde lejet en minibus, for vi skulle have min stedfars søster, svoger og deres børn med, dejlige børn, hvis bare de kunne tie stille.

SEX I DAG?

Knapt var vi kørt hjemmefra, før de begyndte med deres "Hvornår er vi der?" og bagefter skulle de synge, og fortælle om ALLLLLLE de gange de havde været der, (begge 2), de fortalte mig om ALLLLLE de ting jeg skulle prøve, og hvad de skulle så snart de kom i vandet.

Det er vel nok på plads med at fortælle lidt om os selv.

Jeg hedder Gitte, jeg var 16-½år gammel da denne tur fandt sted, min mor (Mona) er 41år, vel nok det man godt kan kalde lidt "kone-rund" og min stedfar (Anders) er ikke bedre, han er 51år og minder mest om en kanonkugle med ben. (ofte har jeg sammenlignet ham med de 2 brødre, i "Alice in wunderland", den version med Johnny Depp som den gale hattemager.)- men videre.. hans søster (Nina) er 35år og jeg har altid lært, at har man ikke noget pænt at sige, skal man tie stille...  ja. Hendes mand (Mogens) er 38år, og hvis det ikke var for hans mange tatoveringer, tror jeg faktisk godt han kunne være en ret pæn fyr. Deres 2 drenge på 8 og 11, (Christian og Rasmus) tror jeg aldrig har hørt ordet "NEJ", eller fået afslag på noget de har bedt om... undskyld.. beordret! De er de mest uopdragne skarnsunger på den nordlige halvkugle, og det er ALDRIG deres skyld, hvis noget går i stykker, eller nogle kommer til skade.

Så da vi endelig kom til færgelejet, havde fået billet, og opdaget at der endnu var 25min til færgen sejlet, ja så kunne jeg ikke blive siddende længere, jeg måtte bare ud.

Jeg gik lidt rundt på græsset, gik ind i ventesalen, og kom også forbi toilettet, jeg gik ind for at tisse, for jeg havde sat mig for, at jeg IKKE ville gå med op, og spise under overfarten.

Pokkers dame toilettet var lukket, nå, der var jo ikke andre end mig herinde, så jeg gik ind på Herretoilettet.

Jeg havde fået trukket min sommerkjole op, og havde sat mig, da døren gik op, jeg kunne hører de 2 små møgunger rende rundt og råbe, men snart blev der ro igen, da døren blev lukket.

Jeg sad helt stille, kunne ikke hører, om nogle var kommet ind, så jeg gjorde mig færdig og åbnede døren...

Mogens (min stedfars svoger) stod ved pissekummen, med sin pik i hånden, vi fik øjenkontakt i spejlet, om jeg har måbet, eller hvad, det ved jeg ikke, men langsomt sagde han, "Luk munden Gitte, det er ikke pænt at savle, bare fordi der er pølse i farvandet..."

Jeg skyndte mig at lukke munden, og glo ned i gulvet, mens jeg farede ud af døren, og lige ud i armene på min mor, som straks kikkede lidt underligt.

"hvad lavede du på herretoilettet?"

Jeg prøvede at forklare at dame toilettet, var i stykker...

Og selvfølgelig valgte Mogens lige det tidspunkt til at komme ud fra toilettet.

Mogens, har altid været lidt af en "drille pind", så han lod ikke denne chance gå fra sig, på vej over mod os lod han som om han lynede sin lynlås op, og blinkede overdrevet til mig, mens han sagde:

"tak for det søde." og forsatte ud mod bilen.

Min mor var ca. et kvart mili-sekund om at blive gasblå i ansigtet, snappe efter vejret, og var helt klar til at eksploderer, da Mogens alligevel forbarmede sig, lagde hånden på hendes skulder og trodsede hendes lynende øjne, "Der skete ikke noget Mona, jeg kunne bare ikke lade være med at drille hende lidt.. "

Lige så hurtigt som hun var blevet blå, blev hun nu rød i hele fjæset, og stammede: "Nååå , nej men det troede jeg da heller ikke..." (hvilket jo var SÅ tydeligt en løgn,) Mogens kunne da heller ikke lade være med at sende mig et par himmelvendte øjne, da han drejede rundt og gik igen.

På trods af hendes "så venlige og smilende ydre", hold hun stramt fat i min overarm, da vi gik tilbage til bilen, smilede bredt, men sagde INTET.

Båden kom endelig ind, og det blev tid for at kører ombord, vi blev vinket på plads, og alle steg ud på nær mig, jeg sagde at jeg hellere ville blive og hvile mit hoved lidt, og min mor drejede rundt på en hæl, sikrede sig at alle.. (nok mest specielt Mogens) var på vej op af trapperne, inden hun sagde Ok, lukkede døren og gik efter de andre.

Jeg havde lagt mig ned på bagsædet i minibussen, havde lagt en jakke ind under hovedet, og snart kunne jeg hører skibets motor starte op, rumlen fra skruerne, og så begyndte klappen at gå ned, mens den sædvanlige "Velkommen ombord på .... Overfarts tiden er .... Henvende jer til en af vores... O.S.V."

Jeg trak min telefon op af min taske, tog mine bøffer over ørerne, og begyndte at høre musik, jeg lukkede øjnene og nød roen, mens jeg lavede små danse skridt på ruden i den modsatte side.

Jeg ved ikke, hvor længe jeg havde lukket øjne, eller hvorfor jeg åbnede dem, men uden for vinduet, stod han.... - færgemanden i den orange vest.

Jeg havde slet ikke tænkt den tanke, at nogle kunne finde på at stå og kikke ind af vinduet, ellers havde jeg ALDRIG ligget der på ryggen med spredte ben, og fødderne oppe på ruden, kun i en sommerkjole.

Han stod lige uden for, og kunne kikke lige ned mellem mine ben, og havde han stået på den anden side, kunne han kikke lige ned i min kavalergang.

Men nu stod han der, han sagde ikke noget, kikkede bare.

Jeg skyndte mig at samle benene og få fødderne ned, han fulgte mine ben med øjnene, kikkede op på mig og "sur mulede" mens han trak en finger fra sit øje, ned over sin kind, som en der græder.

Med små fagter, lod han som om han "rakte" ind, og skilte mine ben igen.

Jeg spurgte: "hvad?" .. han lagde fingeren for munden, som tyssede han på mig.

Så mimede han igen, hvordan han "rakte" ind, tog fat om mine knæ, og skilte min ben.

Jeg blev lidt fanget i legen, så jeg legede med, og spredte mine ben, så han kunne se ned mellem dem.

Han mimede, hvordan han tog fat i min kjole og løftede den op over min mave.

Jeg løftede kjolen op.

Han mimede, hvordan han samlede 2 fingre, og kørte dem op og ned uden på mine trusser.

Jeg gned let uden på mine trusser, med 2 fingre.

Han mimede, hvordan han knappede min kjole op, en knap af gangen, og hans måben blev større og større.

Langsomt knappede jeg en knap op, han løftede et øjenbryn.

Endnu en knap, nu kom det andet øjenbryn med.

En 3 knap, og han åbnede let munden.

Den 4 knap, og min Bh kom fuld synligt frem, det gjorde hans tunge også.

Han mimede, hvordan han løftede mit ene bryst ud af Bhen.

Jeg tænkte ikke mere over, at det var en farlig leg, jeg var langt inde i "kongens efterfølger" og fiskede et bryst frem.

Hans tunge spillede mellem hans læber, spidsede til som om han suttede som et lille barn, og i mens gned hans 2 fingre op og ned.

Mine bryster er lidt for faste til at jeg selv kunne sutte på dem, men jeg nulrede den ene vorte mellem mine fingre, mens jeg med den anden hånd, gned uden på mine trusser.

Jeg må have stønnet let, for straks kom fingeren op og "tyssede ".

Ham mimede, hvordan han æltede mine bryster.

Jeg æltede og klemte let mine bryster.

Han mimede, hvordan han "dykkede ned" og træk mine trusser til side, og pressede den ene af de 2 fingre op i min fisse.

Uden at tænke videre over hvad jeg foretog mig, træk jeg trussen til side, og pressede e finger op i min efterhånden ret fugtige fisse.

Han slikkede sig om munden, den ene hånd forsvandt ned under vinduet, mens han med den anden mimede, hvordan han smagte på sin finger.

Jeg trak min finger op og smagte på mig selv, mens jeg fascineret stirrede på hvordan hans ene skulder begyndte at rykke vildt.

Jeg glemte at se efter hvad han mimede, jeg stak hånden ned mellem mine ben, stak 2 fingre op i min nu våde fisse, og begyndte at fingerkneppe mig selv, mens jeg så hvordan hans skulder vrikkede hurtigere og voldsommere.

Pludselig kikkede han til siden, og så forsvandt ham.

Jeg vågnede af mit drømmeland, fik hurtigt rettet på mit tøj, pakket mit bryst ind, og samlet mine ben, da døren i siden af bussen gik op, og min stedfar og Mogens stak hovederne ind.

"kommer bare for at give dig en sodavand, din mor insisterede."

Jeg opdagede godt at Mogens blinkede så underligt til mig, men lagde ikke mere i det, først da de var gået, og jeg hørte døren glide i efter dem, opdagede jeg at jeg havde glemt at lukke knapperne i min kjole, så der stadig var frit udsyn til min Bh.

Jeg lå i nogle minutter og kikkede på ruden, hvor han havde vist sig, men intet skete.

Pludselig "tappede" det let på ruden lige over mit hoved, og jeg kunne se han var tilbage.. min færgemand.

Han tyssede på mig igen, kikkede sig om, og så begyndte han at mime igen.

Han mimede, hvordan han knappede min kjole op, flere knapper denne gang.

Jeg knappede op hele vejen ned til min trusse kant.

Han mimede, hvordan han fiskede begge mine bryster ud.

Jeg trak dem ud over kanten på Bhen, så de hvilede på Bhen.

Han mimede, hvordan han nulrede dem, nappede i dem, slikke og suttede på dem.

Jeg fugtede mine fingre i mine mund, gned rundt på vorterne med min eget savl, til de blev fugtige, nulrede dem, og nev let i dem, trak lidt i dem, så de struttede fint.

Hans ene hånd blev løftet, han suttede på sine fingre, og mimede hvordan, han rakte ned og pressede sine fingre ind i min fisse.

Mine egne fingre gled ind i min mund, og ned mellem mine ben, mine trusser blev skubbet til side, og langsomt gled mine fingre ind.

Hans anden hånd gled ned under vindues kanten, igen begyndte han skulder at vippe og rykke.

Mine trusser var sejlende våde, mine fingre dryppede af mine egne safter, og mine vorter struttede af lyst og glæde, jeg lagde min sodavands flaske mellem mine bryster, og rystede den, som havde det været en stiv pik.

Min krop spændte, da jeg kom, og jeg stemte hård mod siden af bilen, jeg måtte bide mig selv i læben, mens jeg klynkede.

I mine små glimt, mens mine øjne gled op og i, og mit blik blev sløret, så jeg min færgemand, kaste hoved tilbage og lydløst brøle.

"Ding –ding-ding, færgen er i land om få minutter....."

Jeg åbnede øjnene, og fik rettet på mit tøj, lukket mine knapper, og sat mig op, netop som jeg så, de andre komme ud af elevatoren.

De andre begyndte at vælte ind i bilen, og min mor mente straks at vinduerne skulle åbnes, for der lugtede altså underligt inde i den bil, Mogens snuste dybt ind, "Jeg syndes da her dufter godt."

På vejen ud af færgen, bad min mor om en tår af mine sodavand, "Øh hov, den er jo helt doven..." det kunne jeg da ikke forstå.

Hele resten af vejen til Lalandia sad jeg på mine hænder, for de lugtede stadig "spændende", Mogens lænede sig ind til mig, "Jeg kender den duft...."

Han fik det også bekræftet i løbet af de 14 dage, men det må blive en anden historie....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.