BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var fredag aften efter en lang uge. Børnene var lagt i seng og manden var på weekend med jobbet.

Hun havde taget noget afslappet tøj på og sad foran fjernsynet med et glas rødvin. Normalt drak hun ikke, når hun var alene – men det var dejligt en gang i mellem med et glas for at komme lidt ned i gear.

Hun zappede lidt rundt – og faldt over en kanal med en kærlighedsfilm med undertoner af erotik. Hun kom til at tænke på, at det var længe siden, hun havde fået en god orgasme.

Noget i filmen fangede hendes opmærksomhed – og hun kunne mærke, at hun blev lun i kroppen og lidt fugtig mellem benene. De elskende i filmen var i gang med endnu en hed kærlighedsscene – han kyssede hende på halsen og ned over hendes nøgne krop.

Mmm... det så skønt ud. Bare det var mig, tænkte hun ved sig selv – mens hun forsigtigt lod sine fingre lege lidt med sin egen krop. Brysterne, som hun var så stolt af, blev nulret gennem natblusen – og det førte altid til en reaktion mellem benene. Hun klemte blidt rundt om hele brystet og tog brystvorten mellem to fingre og klemte let. Det var sådan en pirrende fornemmelse...

Sådan sad hun lidt – mens filmen kørte videre på skærmen. De var nu endt i soveværelset, hvor hun tydeligvist nød hans behandling af hendes krop.

Hjemme i sofaen drømte hun sig ind i filmen – at det var hende, som lå der og blev kærtegnet, kysset og forkælet. Hun klemte lidt hårdere på brystvorten, og det gibbede i hende. Den anden hånd fandt vej ned i natbukserne. Der var allerede kommet en våd plet i dem.

Hun rejste sig og gik ind i soveværelset og hentede sin tryllestav – eller snurrebassen, som de plejede at kalde den. Hun satte sig i sofaen igen – denne gang godt til rette og så videre på filmen, som ikke var blevet mindre erotisk undervejs. De havde nu tydeligvist sex – og hun kunne mærke, at hun ville ønske, at hun var kvinden i filmen.

Hele hendes krop dirrede nu – og hun tændte for snurrebassen og lod den glide ind mellem sine ben. Hun var tydeligvis godt tændt og klar. Hun lod den vibrerende stav arbejde på den følsomme klitoris og i lange strøg op og ned langs revnen – det var så dejligt...

Bedst som hun lå der i sin egen verden og legede med sig selv, hørte hun en stemme "Hej skat – jeg er hjemme. Du hygger dig vist?"

Der stod hendes mand og smilede. Hun havde slet ikke hørt, at han kom hjem.

Hun blev lidt flov og ville stoppe, men han bad hende fortsætte, hvor hun var kommet til – og det ville ærligt talt også være lidt tamt at stoppe nu.

Hun smed hæmningerne over bord og legede videre. Hun vidste at det æggede ham.

Han satte sig ned og kiggede på, og hun kunne godt fornemme, at han allerede havde en stor bule i bukserne. "Kom her over" sagde hun.

Han stod foran hende. Hun åbnede hans bælte og hans bukser, så hun kunne lirke den stive pik frem.

Hun slikkede forsigtigt på den – alt imens hun fortsatte med at kæle med den snurrende DILDO mellem sine egne ben. Det var frækt – megafrækt. Hun spillede den af på ham og sig selv på samme tid...

Han kunne høre, hun var ved at komme, og det gjorde hendes sutteri endnu mere intenst. Men hun slap ham ikke – og da hun kom i en kraftig orgasme kunne han heller ikke holde sig længere.

Hun pressede dildoen helt op i sig selv, mens han kom i munden på hende – det var så frækt – både at se på men også at opleve.

Den varme sperm flød ned ad hagen og dryppede ned på natblusen. Men hun var ligeglad nu.

Hun var glad og tilfreds – og de var sammen igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.