BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste morgen vågnede vi ved den dejligste duft af frisk brygget kaffe og glade børnestemmer. Mormor havde stået tidligt op og var gået til bageren med alle børnene. Vi havde helt uvant kunne sove lige til kl. 8.

Jeg gav min mand et kram og kys og det bankede på døren. Ind kom mormor og alle tre børn med morgenmad på sengen. Hvordan går det med ryggen spurgte hun og min mand svarede at det gik utroligt godt. Min mor så på mig og spurgte mente du det du tilbød i aftes......mmmmmm svarede jeg, hvad med dig svigersøn er du stadig med på den eller er du kommet på andre tanker?

SEX I DAG?

Nej da svigermor sagde han, jeg holder altid hvad jeg lover og det gør jeg også denne gang. Så vil jeg bare sige mange tak for igår og tilbudet.

Hvad siger I til at jeg tager alle børnene med ud og købe ind så kunne vi bare tage det med ro de næste par timer. Hun fik bil nøglerne og drog af sted. Vi lå tilbage og nød morgenmaden, vi kunne faktisk ikke rigtigt huske hvornår det sidst skete. Samtalen kom meget naturligt hurtigt ind på nattens oplevelser.

Min mand var i vildrede....det havde været fantastisk at prøve...meget uventet....måske forkert og på en eller anden måde alligevel så fantastisk dejligt.

Han havde i den grad nydt hendes blide kærlige hænder og hendes kærlighed til ham. At hun havde lært ham at holde sin sædafgang tilbage ville han altid være hende taknemmelig for. Men alligevel var det noget bizart for ham, sagde han, at dyrke sex med sin svigermor alt imens jeg, hendes datter så på.

Jeg fortalte ham at jeg havde det på samme måde.......på den ene side følte jeg at det var totalt forkert og fra stødene men alligevel havde jeg blevet ved og tilladt min mor at fortsætte. Jeg havde nydt hendes anerkendelse af mit valg af mand. Jeg var blevet så stolt da hun roste hans krop og ikke mindst da hun roste og tog på hans pik.

Det havde været så naturligt på en eller anden sjov måde. Jeg fortalte ham at det havde været fantastisk at se ham begrave sin pik i min mors kusse. At se hende komme efter 7 års afsavn var faktisk det smukkeste jeg havde set længe. Al denne snak om sex gjorde os liderlige, jeg måtte bare tage min mands pik frem. Den stod rigtigt flot og duftede svagt af fisse, jeg skulle lige til at slikke den da jeg kom i tanke om, det måtte være min mors safter den duftede af.

Der satte jeg alligevel grænsen, kom lads os tage et brusebad sammen, så vasker jeg min mors safter af din pik og du må selv vælge hvor du vil dyrke sex med mig bagefter. Den var han vældig med på. Vi sæbede vores kroppe ind og nød at have tiden til denne luksus vask med undervogns skyl.

Min mand ved at jeg elsker at lade bruserens stråle ramme min fisse og klit, jeg tror at han er den mand i byen der oftest må ud og købe nyt brusehoved fordi jeg har misbrugt det for meget...... Kom kone sagde han, nu skal vi dyrke sex i et rum i huset vi aldrig har prøvet før.

Vi har da været huset rundt sagde jeg, nej ikke helt svarede han. Din mor er kørt med bilen.....vores garage står tom......kom skat.... tag et par høje hele på.......vi listede ud i haven og ind i garagen. Min mand fandt sit mobile arbejdsbord frem om klappede det ud.

Der var kun den tynde port mellem os og fortovet. Vi kunne høre folk gå forbi....det går ikke forsøgte jeg...jo det gør svarede han, jeg måtte jo frit vælge..

Kom sagde han og buk dig ind over bordet.....læg dine bryster imellem brædderne......lidt bange gjorde jeg som han sagde.....han drejede nu i de 2 håndtag og brædderne klemte sig sammen om mine bryster.....hvordan i al verden får han disse ideer undrede jeg mig.

Av ikke mere det gør lidt ondt...han virkede tilfreds og bad mig slikke hans pik stor og stiv. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært og resultatet udeblev ikke.....godt skat vil du have min pik....ja bønfaldt jeg ham giv mig den nu...inden min mor kommer hjem og åbner for porten....

Han gik om bag mig og mærkede efter, du er godt nok våd skat, hans fingre smuttede med lethed ind. Der stod jeg fanget med brysterne i klemme og spredte ben. Mine tanker fokuserede sig kun om at få hans pik langt op i mig. Tag mig din dejlige mand, knep mig hårdt sagde jeg så højt jeg turde.

Han tog noget reb og bandt mine hænder fast sammen omme på ryggen og spredte mine ben …….jeg var fanget magtesløs…..i hans vold

Han efterkom mit ønske og trængte langt om længe op i mig. Han brugte mig hårdt og vildt og jeg nød denne lidt mere dyriske sex. Han kom desværre før jeg, glemte det triks han havde lært dagen før…...hans varme sæd skød op i mig kraftigt og hurtigt.

Han trak sig ud og jeg bad om mere....du må vente skat der er lige noget jeg skal prøve. Han gik over og tog vandslangen....tog vaskesvampen og stoppede i munden på mig....den smagte af shampoo......det var ikke muligt at sige noget. Han stod foran mig med sin pik i hånden......han havde et helt nyt blik i øjet.......han rettede den imod mig og begyndte at tisse på mig. Hans varme urin sprøjtede på mig…….. han markerede sit territorium............viste mig at det var ham der bestemte her og jeg kunne intet gøre..............jeg har ellers altid nægtet at prøve urinsex når han havde foreslået det......

det var egentlig slet ikke så slemt....det tændte ham kunne jeg se for hans pik begyndte at rejse sig igen.....det er ikke sidste gang du kommer til at opleve det skat sagde han. Han løb ind efter kameraet og kom tilbage .....han tog en masse billeder af mig mens jeg stod fastspændt og overtisset i garagen.....hans sæd begyndte at løbe ud af min fisse .......han knipsede løs.....hans pik blev helt stiv igen.

Han tog sig god tid, gik over og hentede vandslangen, det går ikke at her lugter af pis når de kommer hjem vel skat...... det kolde vand blev tændt og han lod strålen ramme mine fastspændte bryster, mine vorter stivnede ,langsomt lod han den glide op af mit ben for til sidst hårdt og iskoldt ramme min varme våde fugtige fisse.......

Det var mere end jeg kunde klare, den uventede kulde og hårde stråle der nådesløst spulede min fisse ren var fantastisk. Jeg holdt maks. 2 minutter hvorefter jeg måtte overgive mig. Havde han ikke været klog nok til at lukke munden på mig ville alle på gaden have hørt mig komme. Han skyllede resten af kroppen og gulvet, slukkede for vandet og tog svampen ud, tak skat hviskede jeg, tusinde tak lad mig slikke din stive pik..... Nej sagde han sku.....jeg bestemmer hvornår du må få den og det er ikke nu......

Hvad mener I, en mand der siger nej til at få slikket sin pik.....hans nej gjorde mig bare endnu opsat på at få den. Han slap mig fri og trak sig ind i sin favn, jeg fik det dejligste kys og han hviskede skat vi må jo også gemme noget til din mor.....

Vi gik i bad, tog tøj på og satte os ud i haven. Efter et par timer kom de alle hjem igen, min mor havde fået lov til at tage dem med i MD og de var godt trætte da de kom hjem. Har i hygget jer lille skat spurgte min, ja meget og tak fordi du gjorde det muligt vi har haft en dejlig fræk formiddag…..

Nu er så noget jeg vil bede om sagde hun, jeg kunne godt tænke mig at vi hold børnene i gang så de hurtigt falder i søvn i aften...ok med mig svarede jeg.

Kan vi snakke sammen under fire øjne...ja sagde jeg.....A holder du lige øje med ungerne, min mor vil lige vise mig noget..... Hun havde været ude og købe nyt frækt undertøj til sig selv for første gang i 10 år....Hun havde jo ikke spor med og havde slet ikke regnet med at skulle få brug for det.

Tror du a vil kunne lide det her sæt....ja svarede jeg......hun havde købt et flot sort blonde sæt med både alm. trusser og g-streng trusser. Det var det første par g-streng hun nogensinde havde købt, men hun havde set at jeg havde taget dem på for at glæde A.

Det er det helt rigtige du har valgt........hun havde måtte købe det i en fart i Føtex uden børnene opdagede det, så hun håbede det passede. Lille skat jeg har tænkt hele dagen over hvor forkert det er at gå i seng med min svigersøn......men alligevel vil jeg det mere end noget andet.............det var så godt for mig i går og jeg vil bare igen mærke ham.

Skat er du sikker på det er ok....ja svarede ja........du må aldrig fortælle nogen det vel, jeg ville blive så flov hvis dine brødre fandt ud af det .....ja tænkte jeg det ville virkelig være pinligt for hun har godt nok haft travlt med hvor forkert det var at far havde giftet sig med en næsten 20 år yngre kone.....Nej mor hverken mine brødre eller far får noget af vide.

Hun stivnede helt................din far sagde hun....det ville jeg simpelthen hen ikke kunne overleve hvis han fandt ud af det. Jeg må indrømme at tanken om at min far fandt ud af det næsten fik mig til at afbryde det hele.

Få sex i dag

Hvordan skulle det gå når vi næste gang skulle være sammen med ham. Mor sagde jeg dette her er vores hemmelighed og ingen andre må få noget af vide.....nej skat sagde hun det holder vi for os selv. Hun spurgte så om hvordan jeg barberede mit skridt, hun syntes det så flot ud. Jeg fortalte at det næsten altid var A der gjorde det da han elskede dette job....

Tror du vi kan få ham til at gøre det for mig også......jeg har aldrig prøvet det, gør det ondt, nej svarede jeg det er ligesom at barbere sine ben......men ja det tror jeg meget gerne han vil.....hvad siger du til at jeg tager børnene ned til søen og fodre ænderne. Imens går du i bad og jeg beder A komme ind og hjælpe dig med en fræk klipning...hvis du vil kunne du jo så samtidig prøve at barbere ham...det har du vel heller ikke prøvet før....

Det syntes jeg er en fantastisk ide skat....tusinde tak. Du skal bare gøre som han siger, så skal det nok gå godt... Jeg gik ud i haven til A og fortalte ham planerne. Han ville meget gerne give svigermor den første frække klipning i hendes liv og ja hvis der var tid måtte hun også godt barbere hans pik helt glat igen.

Jeg tog børnene af sted med resterne fra morgenmaden og så havde de en lille time alene. Min mand har fortalt hvad der skete og jeg har fået lov til at se de billeder og VIDEO klip de optog imens.

Jeg forsøger at genfortælle det så godt som muligt. Han havde straks vi var gået  låst døren og var kommet ud til hende i badeværelset.

Hun stod nyvasket og dryppende på gulvet og tørrede sig. Hej min søde ven, har min datter fortalt dig hvad jeg godt kunne tænke mig. Ja svarede han og fandt grejet frem. Han tog et stort håndklæde frem og bad hende lægge sig ind i ægtesengen, han ville komme med det der skulle bruges. Hun havde straks gjort som han bad og lå og ventede på ham da han kom ind.

Tag håndklædet af og spred dine ben......hun adlød....godt nu skal du lige vide en ting....når jeg gør dette for din datter er det en del af aftalen at jeg altid får et før og efter billede........hvad sagde hun.....

jo ser du vi har et Digital kamera og det bruger vi flittigt i vores lege....Det sagde S da ikke noget om sagde hun...... Nej svarede han men ikke desto mindre er det sådan vi gør.......han tændte kameraet og hun stivnede...det kan jeg da ikke tillade, tænk hvis nogen fandt dem.....sådan en gammel kone som jeg......Slap af og nyd det...jeg syntes du er en smuk kvinde af din alder og billederne er din tak til mig.....hvis du ønsker det får end ikke din datter dem at se.

Du kan jo blot spille rollespil og lade som om du er en anden……... Hun fortalte at da hun var lille havde hun en fantasi ven som turde alting og var rigtig fræk, det var Sofia..... Hende havde jeg aldrig hørt om...godt så er du frække Sofia der tør alt........ok A.......Hun slappede mere af og lod ham tage de første par billeder.......han fik nogle rigtig gode før billeder og han tog så trimmeren frem, nu skal du tage billeder imens jeg barbere din fisse bad han hende.

Hun fik en kort instruktion og de gik i gang. For første gang i 50 år blev hendes fisse blotlagt uden et eneste hår. Han efterlod en lille korttrimmet A i toppen. Nu sprøjtede han skum på og tog skraberen frem, stille og roligt fjernede han de sidste rester af hår og kontrollerede sit arbejde grundigt. Ingen havde nogensinde før set hendes fisse blottet på denne måde.

Han nød synet af denne fisse der åbnede sig for ham. Denne fisse havde engang bragt hans kone til verden. Han tog kameraet fra hende og skød nogle efter billeder, bad hende posere for sig og hun indrømmede at det tændte hende enormt med de billeder……..

Nu mangler vi bare lige barberspritten....hun gøs bare ved tanken.....læg dig.....han satte kameraet i vindueskarmen og satte den til at filme....man kan på filmen tydeligt høre ham sige: svigermor vend din fisse mod kameraet .....hun gjorde det og han sprøjtede spritten på.....hun skreg af overraskelse og smerte da det første pust ramte hende....

lig stille sagde han...vis mig din fisse.....hun gjorde som han bad om..han tager kameraet og filmer videre......hun spredte sine ben og sine skamlæber, lod ham og kameraet se det hele....han lod en finger glide ind og trak den meget våde finger ud igen for at vise den til hende....fortæl hvem der har barberet din kusse så smukt...det har du min elskede svigersøn....Hvordan føler du dig lige nu spurgte han.......smuk, liderlig, elsket jeg trænger til at du rører mere ved mig......

lad mig mærke din pik i min kusse......... Min mand finder sin pik frem og stiller kameraet igen...min mor tager grådigt fat i den....den er så hård hvisker hun...hun kysser den prøvende.......hendes tunge slikkede den langsomt....må jeg prøve at slikke dig....ja høre man ham sige men på den betingelse af at du takker din datter foran kameraet for at få lov til dette og at jeg senere må vise hende det.....

Lige nu er jeg med på hvad som helst, du har tændt en ild i mig jeg ikke vidste var der......jeg vil gøre alt hvad du beder om.....min mor vender sig imod kameraet og kikker direkte ind i linsen.

Kære lille skat....tak fordi at jeg må opleve alt dette sammen med din mand....ham må godt vise dig det hele FILM og billeder….....jeg nyder hvert sekund.....Hun tager hans pik i munden og prøver at sluge den helt men må dog opgive.

Hun er mere end tændt hun er smæk liderlig....nu må vi holde siger han så....du skal jo også prøve at barbere mig....Det kan du da ikke mene....jeg vil have din dejlige pik langt oppe i mig nu.....niks sagde ham du må pænt vente til i aften.... Hun sukker men får lagt ham ned og tager fat i trimmeren...hov siger han det er hun pikken og pungen der skal barberes.....nej siger hun, du har sat et A på mig der vil være lang tid om at forsvinde....nu laver jeg et S for svigermor på dig.....

heldigt at din kone starter med S ikke.....Som sagt som gjort og inden længe er han også helt nybarberet. Hendes hånd tog et godt greb i pikken og hun spurgte så...hvem har barberet dig sig flot.....det har du kære svigermor.....hvad er det der får din pik til at blive så stiv.....det gør du svigermor...... Det ringer på døren...det var godt han havde låst....de slukker for kameraet og hun skynder sig ud i badeværelset. Min mand hopper i et par shorts og en T-shirt. Undskyld der gik så længe jeg var lige ude i haven....din mor er lige i bad

Ungerne løb ud i haven og jeg kunne mærke jeg var lidt jaloux, jeg trak ned i hans shorts og så straks det fine S, hun er sandelig lærenem sagde jeg. Det har jeg da aldrig fået lov til......Bare rolig skat, vi har kun gjort som du bad om, 2 styk frække klipninger og ved det hvad det bedste er....nej svarede jeg.....jeg tog billeder imens.......tog du frække billeder af min mor!!!!!!!.......ja sagde han og en lille film......så kan du se det hele......jamen svarede jeg det ved jeg slet ikke om jeg har lyst til......hvordan fik du dog hende med på den ide.

Jeg sagde bare at det var en del af vores aftale når jeg barberede dig skat...... Det virker som om hun også tænder på at få besked på hvad hun skal gøre ligesom dig...han smilede jamen hun er 62...og sagde han faktisk ret så fræk, når blot hun giver sig selv lov. Det er som om hun tænker det er nu eller aldrig......

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 56 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.