BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De var næsten fuldstændigt nøgne, P i et par små G-strengs trusser og E i en bikini underdel.... det var det eneste de havde på og deres skønne kroppe og dejlige bryster var til fri beskuelse.....

A forsøgte uden held at lade som om han ikke var påvirket af det han så.men pigerne fik hvad de gik efter...en meget tydelig bule i min mands bukser. E´s skønne slanke krop med de flotte ungpige bryster og P´s lidt mere frodige krop med store bryster og en flot numse.

SEX I DAG?

Egentligt er det lidt sjovt, da jeg var ung var det helt naturligt at bade topløs også selvom drengene fra klassen var med på stranden. Vi lå da altid topløse både i haven og på stranden, det var helt almindeligt, men nu er det ikke noget man ser og derfor ekstra interessant .

De havde købt en flaske "champagne" og kunne ikke få proppen op, min mand trådte galant til og åbnede for den. De havde sørget for tre glas og bød ham på et enkelt glas. Han vidste han ikke burde, men kunne ikke takke nej og satte sig ned hos dem.Solen skinnede, det var varmt, udsigten rigtig lækker og weekenden lige begyndt.

Er din mor ikke hjemme E.nej ikke endnu, slap du bare af...ok svarede han...A sagde P...ja svarede han...du må undskyld at jeg tog billederne....mmmmmm svarede han men det må vi lige tage sammen med min kone....ok.

Syntes du at jeg er flot, spurgte P....ja svarede A du er en rigtig pæn pige, du minder mig faktisk lidt om min kone da vi mødtes....tak sagde hun.hvor gammel er du egentlig...jeg bliver 44 i år svarede han...det kan man ikke se svarede hun...du holder dig godt...

Hun satte sig op lige overfor ham i skræder stilling og retted ryggen så hendes bryster rigtigt kom til deres ret...A nød synet .den lille G- streng afslørede langt mere end den skjulte og ny barberet det var hun..Jeg er lige blevet 17 sagde hun.....tillykke sagde min mand til denne 17 årige pige.
Havde din kone også problemer med bumser.ved du hvad svarede han, det kan jeg faktisk slet ikke huske...jeg var nok også alt for forelsket til at se det....P smilede til min mand....der er nemlig ikke nogen fyre fra skolen der syntes jeg er lækker....Det er han da ked af at høre men de ved da ikke hvad de går glip af og hvis de bare går efter om du nu har bumser eller ej så er de ikke værd at samle på..tak sagde hun og smilede og gjorde sig til for ham....
E kunne ikke have at P løb med al opmærksomheden og bad min mand give hende lidt solcreme på ryggen...det gamle tricks ....men han sagde ok og lod hende dumpe ned ved siden af ham. Han tog lidt creme i hans hånd og begynde at smøre hende ind..hun lagde ikke skjul på at hun nød det..hvor er det dejligt...bliv ved..han havde smurt skuldrene og nærmede sig lænden.hans hænder kærtegnede hendes ryg og strejfede det øverste af hendes baller og et lille afslørende støn kom ud af hende læber....

P sad og så misundeligt på og sagde at nu var det snart hendes tur...P skiftede stilling og satte sig nu med let spredte ben lige foran min mand...han mistede et øjeblik koncentrationen og lod blikket hvile på hendes skød.P..så lige på ham og sagde, nu er det altså snart min tur.

Hun lod den ene hånd meget elegant og diskret "rettede" trussen . Trak den hurtigt til side og blottede sin kusse for ham i et par sekunder, sikrede sig at han havde set den, for så at dækkede den så til igen...Min mands øjne var ved at trille ud af hovedet på ham og hun nød opmærksomheden.
A svarede roligt at hendes tur nok skulle komme og vente blikke mod E igen...hun bad ham blive ved...om ikke han også lige kunne smøre hendes ben ind....A kunne ikke stoppe hvor meget end hans fornuft sagde stop

så havde pigerne, varmen og hans pik fået krammet på ham...

Han tog mod til sig og begynde at smører E's ben ind og kom tættere og tættere på ballerne...hun samlede pludselig bikini trusserne i midten og blotted det meste af sine baller.. spredte sine ben let og lod hans hænder komme til.han smurte hendes silkebløde faste inderlår og hendes næsten helt blotlagte baller.

Han nød hver en millimeter af hendes skønne faste ungpige krop... hans hænder søgte nedad og hun lettede villigt numsen og spredte sin ben endnu mere. Hans hænder strejfede denne unge piges underliv og hun pressed sit underliv mod hans hænder.E skubbede sin fisse op mod min mands hænder og klemte derefter sine ben sammen. Min mands hånd var fanget i hendes skød..hun pressede sin fisse mod hans hånd og kun et meget tyndt stykke stof var imellem dem....
Havde det ikke været for P så havde han ikke kunne stoppe.hans pik var ved at sprænges...han havde meget stor lyst til at trække trusserne af hende og gå på opdagelse.mærke hende , smage hende, han kunne mærke fugten gennem stoffet ..hun slap sit tag og smilede til ham...er det kun P du synes er køn..nej svarede han jeg er ret vild med dig..han duftede til sin hånd og snusede duften fra denne jomfru....hun så ham gøre det og smilede..jeg er også vild med dig..

Nu er det altså min tur P, hun lagde sin telefon og de byttede hurtigt plads. Der var ingen tvivl om at de havde aftalt dette på forhånd...P lagde sig og A gik i gang med hendes ryg og baller...her var det lettere at komme til da hun kun havde et par meget små trusser på.

E satte sig overfor og tog en slurk af "Champangen" og svarede på en sms ...A satte sig over P og masserede løs...hun trak hans hænder ned på ballerne, næsten med det samme og han kælede for dem, smurte dem grundigt ind....E rystede sit lange blonde hår og satte sig foran dem , som den lille havfrue, sikke en krop....hun tastede løs på telefonen og var umiddelbart langt væk.

Er du ikke en skat og tager forsiden også....hun ventede ikke på svaret og vendte sig.....A vidste at han ikke burde, men fortsatte....han havde længe haft lyst til at mærke disse flotte store faste bryster .P smilede til ham da han første gang kælede for dem....
Hun lod tilfældigt sin ene hånd strejfe min mands bule.da han ikke sagde noget tog hun mod til sig og gjorde det igen, men denne gang lagde hun sin hånd på bulen og lod den ligge lidt...følte efter hvor stor den var..

A rykkede sig lidt tættere på og lod sine hænder søge nedad mod hendes skød...hun lod ham villigt komme til...han smurte med kærlige hænder inderlår ind og strejfede nu og da hende fisse...ville hun tillade det....han burde ikke .....hun lagde sin hånd på hans pik igen ....det måtte betyde at hun kunne lide det......hun smilede til ham ....pludselig da han strefede hendes fisse igen stønnede hun....hun tog sin ene hånd ned og trak trussen til side mens den anden krammede hans pik..

hans fingre udforskede denne unge piges fisse..skilte hendes skamlæber ad og lod en enkelt finger køre rundt om hendes klitoris...A lod fingeren stille glide ind i hendes stramme fisse...P åbnede op og bød ham indenfor.....hun kunne ikke lade være med at stønne da hele fingeren nåede i bund.

E opdagede hvad de havde gang i, men afslørede det ikke.hun havde som hun og P aftalt ladet som om hun sendte sms´er men i virkeligheden havde de taget billeder af A der smurte creme på dem. A var så liderlig og travlt optaget at han ikke så hvad E lavede før det var for sent.
P havde pralet på højskolen, til de tætteste veninder, med at billederne hun havde taget var hendes. Det havde de ikke helt troet på.

Hun havde sagt at det var det og hun da havde flere billeder hjemme hvor man kunne se det var hende.
Dem havde hun lovet at tage dem med efter weekenden. Det hele var planlagt til mindste detalje og min mand var gået lige i fælden.
Hov det snyd hvorfor får hun ekstra god behandling sagde E pludselig,....min mand havde stort set glemt hende da hans fingre var trængt ind i P´s våde stramme fisse....han kikkede på E som sad og så fornærmet ud..jamen sagde min mand...det skal hun da heller ikke.vi må hellere stoppe nu...han trak sin finger ud...nej sagde P og E i kor ikke tale om..

Nu vil vi se din pik... i virkeligheden...det mener i da ikke...

jo noget for noget

hvis ikke vi må.... så viser vi din kone og min mor de billeder vi lige har taget...her opdagede min mand så at han var blevet "snydt".

Både E og P havde taget meget afslørende billeder af min mand med sine hænder på og ikke mindst i steder han ikke burde have dem...

De kameraer der er i telefonerne i dag er helt vildt gode..

Vi vil se din pik og det skal være nu..P gik over til ham, læg dig ned. A følte ikke han havde noget valg og inderst inde måtte han indrømme at han også havde meget stor lyst til at vise dem sin pik.

P knapped hans bukser op.lynede ned og tog hans pik frem..E tog et par billeder af P med min mands pik i hånden ....hvor er den bare flot sagde P...jeg vil smage og derefter tog hun den i munden og suttede og slikkede..det var ikke første gang hun prøvet det...
Er jeg god til det...ja svarede min mand meget..Er det sådan man gør spurgte E og kom nærmere.

P gav hende en hurtig rundtur og bad hende så selv prøve.forsigtigt tog hun min mands stive pik i sin lille hånd .

Hun så på min mand med hendes brune øjne....det er første gang jeg ser en rigtigt.....holder jeg for hårdt...nej den kan holde til en del svarede han...hun gav den et kram og lod sine hænder gå på opdagelse...

Træk forhuden tilbage og blot hans pik hoved forklarede P..E gjorde som hun sagde og lod den anden hånd kærtegne hans pung. Hun var meget forsigtig men fik hurtigt lært det og glæden ved det
P tog en masse billeder og bad så E kysse den...kom nu du så hvordan jeg gjorde....E gav den de blideste små dejlige kys og prøvede derefter forsigtigt at slikke den med tungen.

Den smager jo ligefrem godt sagde hun og lod nu sine læber omslutte pik hovedet....Din pik er ligeså dejlig som jeg havde drømt...jeg har set på billederne så mange gange..Nu får jeg mine egne som evigt minde om min første gang...Jeg vil altid huske denne dag og din pik......tak ...min mand lå i naboens have ...med en ung kvinde på den ene side og kærtegnede hendes bryster, naboens datter på den anden og nød at hun slikkede hans pik.

Han kunne ikke kæmpe imod mere.hans ene hånd trak E mod sig og lod sine fingre trænge ind i hedes trusser, hun trak trusserne ned til knæet og satte sig på knæ og suttede videre.

Hans fingre gik på opdagelse.
Nød at mærke denne unge pige der havde fulgt ham i mange fantasier siden hun første gang havde smidt tøjet for ham.
Lod en finger trænge ind i hendes meget stramme hul, mens hun slikkede hans pik.

Han lagde sig ned og så for første gang E´s smukke kusse helt tæt på...hold nu op hvor var den smuk.....P lagde sig omvendt af ham og spredte sine ben ..hans anden hånd fandt P´s fisse og lod en finger glide ind her også.

E og P sørgede for at tage en del foto af dem der slikkede hans pik på skift.de skulle bruges som bevis og som trussel....Det rykkede i hans pik og han var ved at komme..P havde helt styr på det..du skal komme ud over E´s ansigt.E satte sig op og P tog fat i pikken...rejs dig op A...hun kunne sit kram....., åben munden E ....Min mand kunne ikke holde orgasmen tilbage og han stod i haven og skød en stor ladning varm sæd ud over E´s ansigt, mund og bryster...
E så fascineret på sæden der sprøjtede ud og landede I hendes mund og på hendes krop...Hold da op en masse sagde P...så meget har jeg aldrig før set komme på en gang..

Det skal jeg altså have et billede af...E smil....E du skal altså sluge det du fik i munden ellers gælder det ikke rigtigt..E gjorde som hun fik fortalt og smilede.det smager egentligt slet ikke dårligt som jeg troede...P sagde tillykke nu er du næsten en rigtig kvinde...E smilede og P gav hende et kys...vi kan da ikke lade den gode sæd gå til spilde, hun smagte på det og slikkede så sæden af E ´s hals og bryster.

A stod bare og nød synet..

Pludselig kunne de høre en bil komme ind af indkørslen på den anden side af huset...S var kommet hjem og Pigerne fik lynhurtigt BH og trusser på . A gemte sin pik af vejen.

Du siger bare ikke en lyd til Mor eller din kone sagde E & P...vi er ikke færdige med dig endnu.vi har meget til gode...jeg har læst mors dagbog og set de billeder der var i den.

Hvad har du..ja og du siger ingenting ellers sladre jeg...Jeg kan også koden til hendes computer og har set de billeder i har taget..jeg anede ikke at hun var så vild.Min mand tav, lidt forvirret og flov men samtidig glad og spændt.

Har i siddet og læst hendes dagbog.ja svarede P i er godt nok de mest vilde voksne jeg nogensinde har mødt og nu vil vi altså også gerne låne naboens mand lidt..

ja vi har læst jeres historier på g6n.dk...fuck tænkte han...ja vi blev faktisk rigtig tænde da vi læste dem.... E rigtig stolt da vi læste om din reaktion på E der smed tøjet for dig..har du virkelig kneppet min mor i røven ville E vide.og du har billeder af det...ja svarede min mand.det er for vildt.

Du skal nok få en kopi af de billeder vi tog idag .øøøø tak svarede han.men du holder din kæft.ok svarede han...nu er det os der har styringen at du bare ved det..ja sagde han og vidste han havde alt at miste lige nu ved at sige noget ...den havde han ikke lige set komme og helt ærligt så havde han også rigtig meget lyst til at være sammen med dem igen.

S kom ud i haven, nå i sidder rigtig og hygger jer her omme...ja svarede de i kor, vil du have et glas med og det ville hun.
Burde i ikke have lidt mere tøj på når nu i har inviteret A inden for..nej hvor er du altså pinlig mor.helt ærlig.

Hun skulle bare vide at begge piger havde hans sæd i maverne og at hendes uskyldige datter havde givet min mand hendes første blowjob og var ude efter mere.

Nå men så kan jeg vel også også, hun smed tøjet i en bunke og sad så også kun iført bh og g-strengs trusser...Du plejer da at gå topløs rundt mor.E helt ærligt vi har gæster.smid nu bare toppen mor sagde E mens hun løsnede sin BH og slap sine bryster fri. Der stod verden ikke mere ..
S kikkede meget forvirret på sin ellers meget generte datter.så smed P også sin BH og til sidst smed S også sin. Der sad min mand og vidste ikke hvor han skulle kigge hen hele 3 topløse kvinder...shit P havde ikke været helt grundig da hun slikkede sæden af E´s krop..der sad tydelige sædrester i mellem brysterne...bare hun ikke opdagede det

S sad og undrede sig meget over at pigerne smed tøjet foran A, men ville ikke sige noget...Snakken gik om vind og vejr og hvad der skulle ske i weekenden. Pigerne skulle shoppe efter støvler og tøj.
S fortalte at hun fik nogle gæster dagen efter og min mand anede ikke at han skulle være hovedattraktionen.

A ville lige ind og vaske hænder inden han kom hjem og bad om lov til at låne toilettet..E ville lige hente lidt saft og fulgte ham med ind.inde i gangen nærmest overfaldt hinanden .A trak hende ind til sig og gav hende et kæmpe kys og knus.er du klar over du har sæd imellem brysterne..nej fuck hvis mor så det...han tørrede det af med skjorten. bukkede sig ned og kyssede hendes dejlige små faste bryster...trak hendes trusser af og spredte hendes ben...hans tunge fandt hendes dejlige fisse og slikkede hende det bedste han havde lært....kors hvor hun nød det...hun begyndte at skælve og borede sine negle ind i hans hovedbund...hun kom i et lille skrig og klemte sine ben omkring hans hoved...åååååååååå hvor er det dog godt..jeg vil have mere.....

Det går ikke skynd dig ud til din mor og P med noget cola, jeg skal lige vaske duften af din skønne fisse af mit ansigt og mine fingre..E løb ud i haven og A fulgte hurtigt efter.nå i 3 skønne kvinder jeg bliver nød til at tage hjem nu..selvom det er fristende at blive.vi ses senere sagde pigerne.

A kom ind til mig, rigtig glad .hej skat.ved du hvad jeg tager lige et hurtigt bad og tager noget sommertøj på det er jo blevet helt sommer.

Gør du bare det skat.Husk at E og P kikker over i aften.

Nå ja, A kom ud af badet og gik nøgen forbi mig, tag lige lidt tøj på og så stik over til S med det her mad fra mig..

Få sex i dag

Ok svarede han og fik en let hvid sommerskjorte og et par hør bukser på. Jeg kunne se at han havde valgt ikke at have bokser shortsene på.
Du jeg har tænkt over det sagde han.... det er ok med mig at du lod E beholde de billeder og hvis du syntes så kan P vel også beholde sine.

Det syntes jeg er en god ide svarede jeg, men hvad skal straffen så være synes du. Tja svarede min mand, måske er det straf nok at skulle stå her og sige undskyld. Det kan du have ret i, men lad os se hvad der sker.

A smuttede over med maden og inden han kom tilbage havde alle 3 kvinder på den anden side haft en hånd nede i hans bukser og rørt ved hans pik.

E i gangen da hun lukkede op, hun kyssede ham og hviskede at hun savnede hans pik

Hun ville have mere, hun listed sin hånd ned i hans bukser og krammede den og gik ind på sit værelse... Hendes mor S så sit snit til det samme, ude i køkkenet.

Han stod med maden fra mig i hænderne og hun udnyttede det og satte sig foran ham og lyned hans bukser ned...godt nok gemt bag bardisken men meget meget vovet med 2 teenagepiger i huset...hun tog hans pik i munden ....nu suttede og slikkede hun samme pik som hendes datter og hendes veninde lige havde slikket i haven...hvis bare hun havde vidst det..... Hun hviskede til ham at hendes fisse trængte til at blive slikket og få pik.....om ikke det var et job for ham så ville hun sørge for noget sødt til.....

Jamen hvad med pigerne sagde han..jeg håber de er trætte og kan lokkes til se FILM ovenpå lidt senere...så kunne vi hygge os hernede.jeg sender en sms når kysten er klar.han satte maden på bordet og så på hende mens hun sad på knæ med hans pik i munden igen.det skal vi nok finde ud af hviskede han og lukkede sine bukser igen..S så helt skuffet ud.vi ses senere sagde han

E og P kaldte lige som han gik forbi døren til E´s værelse.. han vidste han ikke kunne skjule at hans pik endnu engang var blevet stiv...han gik ind til dem... de havde overført billederne til P´s computer fra telefonen og viste ham lige nogle af de bedste.

De billeder var blevet rigtigt gode, der var billeder af hans hænder på E´s baller, på P´s bryster, i P´s fisse, Hans pik i E´s og P´s mund

Mens naboens datter E viste A et par stykker, listede P sin hånd ned i min mands bukser..den kan vist rigtig godt lide hvad den ser.P knappede hurtigt hans bukser op og lynede ned.frække mand...stiv pik foran unge piger..at du ikke skammer dig...og så har du .ingen underbukser på.. sagde hun og tog den i munden.ummmm ny vasket...ja tænkte han og for et øjeblik siden i din veninde mors mund...

E drejede rundt på kontor stolen og ville også smage..stop stop havde min mand hvisket det er for farligt.din mor er lige ude på den anden side af denne væg.
Jeg vil også smage...P gjorde plads og E kyssede og slikkede hans pik..din pik er bare så mega nice sagde E.......P ville være med og pludselig var der 2 tunger på hans pik på samme tid....det var for meget for ham...frække billeder på skærmen og 2 piger der slikkede ham på samme tid..han prøvede at holde igen..men uden held.....for anden gang den dag sprøjtede hans pik i E´s mund..
hun smilte og sagde du kan vist godt lide det hva....det kunne han..P tog pikken ud af E´s mund ...husk at dele tøs sagde hun og slikkede den helt ren ...A kiggede på naboens datter ...hun viste ham sin sæd i hendes mund.
Pludselig kunne de høre S sætte maden i ovnen og komme ned imod dem..A lynede op i sidste øjeblik før S stod i døren og mens E slugte sæden for at skjule sporene..., nu må i ikke holde på A, han skal også hjem igen. Pigerne smilede og sagde Ja mor...

På vejen ud hviskede E til ham

Vi har taget nogle billeder til dig og din kone som vi kommer over med senere.. vi har brændt 2 dvdér en med os 3 fra i eftermiddag kun til dig og 1 fra P til jer som undskyld.ok .

Da Disney show startede ringede det på døren og udenfor stod P og E som aftalt...P havde en skjorte på som næsten ikke var knappet, men kun bundet i en knude lige under brystet og små shorts.

E i en meget let hvid sommerkjole og sandaler og intet andet. Jeg lukkede dem ind og vi gik ned til kontoret. Havde egentlig ikke troet de ville være så frække.

Men mand sad allerede dernede og vi bad dem tage plads...nå P sagde min mand har du noget du gerne vil sige.Ja svarede hun..undskyld..jeg har jeres billeder lige her.hun tog en konvolut op af tasken..Jeg vil gøre alt bare i ikke sladre til mine forældre..please...

Hvilke var det du tog..P var påvirket og var flov over at side lige over for mig.jeg tog dem her.

hun lagde dem frem, det første var et af min mine yndlingsbilleder.det hvor hans sæd sprøjter ind i min åbne mund ...det næste er et hvor han slikker mig og her kan man godt hvis man kender ham bare lidtt se at det var ham.den 3 var et hvor min mand tager solbad nøgen i liggestolen med meget stiv pik.....her ville alle kunne se hvem det var.jeg havde jo aldrig troet at andre end jeg ville få det at se ...

Hvad ville du med dem hvorfor tog du dem..spurgte jeg...jeg syntes bare de var det frækkeste jeg nogensinde havde set og nød at se dem ....har du vist dem til andre.

nu blev hun helt stille..svar nu ærligt sagde E.

.ja kom det dæmpet.nogle af pigerne på min gang har set dem..hvor mange er det... 3 piger ....de syntes alle at de var Mega frække og at A har virkelig en nice pik..
De ville gerne have en kopi...men det fik de altså ikke.Men hvorfor.fordi det her er den ægte vare ikke noget fucking porno lort.

Jeg er altså rigtig ked af det S og jeg har lavet en CD til jer, sammen med E ligesom hun gjorde.hun tog en cd op af tasken og lagde den..ok svarede jeg, ønsker du også ligesom E at vi skal beholde dem.ja det håber jeg i vil, hvis altså i syntes det er ok.

Jeg kikkede på min mand og han nikkede og smilede...godt så og hvad har i så fundet på i vil gøre som straf..altså udover billederne vil vi meget gerne passe jeres børn 2 gange uden at få noget for det.

Det er ok med mig svarede jeg.så er det en aftale...Jeg så på P, hvor mange billeder har du lavet til os, små 30 svarede hun..ok vil du så også gerne beholde de 3 du havde taget.ja rigtig meget.min mand så på mig og sagde hvis du lover ikke at vise flere dem, så er det ok...jeg kan jo ikke rigtig løbe fra at det er mig der er på billedet.

I må heller ikke vise mine billeder til andre det er kun til jer. Det lover vi dig...

P rømmede sig og sagde pludselig ...Må jeg evt. få lov til at tage et billede af mig foran din mands pik, for jeg har sagt at det var mig der var på billedet hvor han sprøjter i din mund og det troede de andre ikke på..jeg var helt paf...hvad siger du.jeg ville gerne tage et billede hvor man kan se din mands pik og mit ansigt samtidig....jeg kikkede på min mand som kikkede helt forkert på mig.

Altså.i får jo 30 af mig og jeg kun 3 af jer, det er jo ikke helt fair.....sådan et kunne jeg også godt tænke mig sagde E.....nej det tror jeg altså ikke jeg kan være med til sagde jeg..ååååååååå please....det må jeg lige tænke over...

Jeg anede jo ikke at pigerne allerede til overflod havde disse billeder og mest af alt brugte det til at true min mand til tavshed...Må vi ikke nok spurgte P igen..måske.. men kun som statist og jeg er tilstede hele tiden...jeg vil gøre hvad som helst bare jeg får lov...det vil blive så pinligt for mig at komme tilbage uden..please det gælder min troværdighed ...jeg kan simpelthen ikke komme tilbage uden de billeder.......jeg lovede at tænke over det og vi sendte pigerne af sted.

Jeg kiggede på min mand.nå slave.... så de unge piger vil se din pik og tage billeder af den..syntes du de skal have lov til det....han sagde først ikke spor...Om få timer er du jo min og skal gøre alt hvad jeg beder dig om..så hvem ved.

Min mand anede ikke hvad han skulle sige og men sagde langt om længe, som det var...
Efter midnat bestemmer du jo alt og jeg vil gøre hvad du ber mig om...men jeg skulle vide at han gerne stillede op som statist.... det tændte ham meget at de havde spurgt os.....men han syntes så bestemt ikke at S, hendes mor eller P´s forældre nogensinde skulle vide noget om det.

fortsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.