BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste dag liste min nabo ud inden vores børn vågnede, min mand og jeg gik ud på terrassen og nød morgen kaffen og minderne fra sidste nat.
Vi var godt trætte og mættede af gode oplevelser. Vi blev enige om at det bestemt ikke måtte være sidste gang vi var sammen med vores nabo. Jeg udspurgte min mand om hvordan han havde følt da han stod i haven og hun holdt hans pik mens han tissede ud over hende.
Havde han spurgt mig først, havde han nok aldrig fået lov. Han fortalte at det rent faktisk havde føltes utroligt godt og han var blevet tændt af denne følelse af hendes totale underkastelse. Det kunne godt blive en fast del af vores lege, mente han. Jeg svarede at jeg faktisk også havde nydt at se på at han gjorde det, men han måtte tro om hvis han troede han fik lov til at pisse på mig.
Det bestemmer du jo ikke vel... svarede han

Har du tænkt over hvad der skal ske næste gang..Ja svarede han ..tålmodighed min pige.

SEX I DAG?

Du og S vil i løbet af i dag modtage et brev med en udfordring til hver dag, det vil ikke være den samme opgave i skal løse..
Hvis I løser disse næste dages små opgaver venter der sig en lille belønning. Hvad er det...jo svarede han ...så må I som belønning, lørdag og søndag frit bestemme over mig og min pik. I de 2 dage vil jeg være jeres sexslave som i nu over længere tid har været mine.

Men er der en opgave, I ikke løser på dagen vil der naturligvis tilfalde jer en passende straf..og den der ikke løser en opgave mister også muligheden for at have mig som sex slave i weekenden.

Gennemføre kun den ene af jer vil den der gennemførte have både mig og den tabende at bestemme over.

Nej hvor lyder det godt.vil det sige at hvis jeg gennemføre og hun ikke gør så må jeg bestemme over både S og dig...Ja svarede han og husk det gælder også den anden vej...
Jeg gav ham et kys og fortalte ham hvor meget jeg elskede ham. Jeg ville gøre alt for at løse mine opgaver...

Sidst på eftermiddagen om søndagen kom min mand hen imod mig med en lille stak breve. Uden på hvert var skrevet en uge dag, jeg stikker lige over til S og giver hende hendes også.

Min mand gik ud af døren og ringede på hos naboen.

Det var husets datter (som vi her blot kalder E)der lukkede op, hun smilede og kaldte på sin mor der ikke svarede.
Hun var ovenpå for lidt siden, kom du bare ind.

E var frækt klædt på en lille top der fremhævede hendes små smukke bryster og et par stramme shorts der fremhævede hendes numse. Hun stod der i forgangen og spillede op, meget diskret men så direkte at min mand ikke var i tvivl, hun ville at han skulle se på hende. Hun bukkede sig ned for at samle en blyant op, hvorved han fik frit udsyn til en hvid blonde bh, ups.... sagde hun "uskyldigt", han smilede til hende. Du er da godt nok en køn sommerpige i dag sagde han til hende..tak sagde hun. kom lige med ind på mit værelse, du skal lige vise mig hvordan jeg lægger billederne fra det nye kamera ned på den bærbare.

Hun havde dresset op og havde leget model foran spejlet. Du kan hjælpe med at fortælle hvilken du syntes jeg burde bruge til min facebook profil.
De satte kablet til og begyndte at overføre...hvorefter hun satte slideshow i gang...Hmmm sagde hun det var da også det jeg gjorde men der virkede det ikke...
Hun havde taget en masse billeder på sit værelse i mere og mere vovede situationer, pludselig tonede der et frem hvor hun stod topløs....gud hvor mega pinligt..jeg troede jeg havde slettet det..så kom der et hvor hun havde g-streng på...hun skyndte sig at trykke på luk og billedet forsvandt.

Han havde lige set E på 16 topløs og iført g-streng på billede og det var lidt akavet.
Min mand brød tavsheden.
Du er godt nok en køn pige, så, det er svært at vælge, for der er mange gode men den hvor du har den blå top på er rigtig god og de frække må du aldrig bruge lægge på nettet.du aner ikke hvem der får fat i dem.. selvom de var gode.

Syntes du jeg var flot på de, sagde hun, ja svarede han, det er der ingen tvivl om. Hans pik havde mod hans vilje rejst sig og var svær at skjule. Bare hun ikke så det tænkte han.
Så tager jeg den med den blå top den kunne jeg også lide sagde hun.

Du siger ikke noget til mor vel...om at jeg havde taget nogle frække billeder..nej det er vores lille hemmelighed.
Hun gav ham et kys på kinden og smilede lad os så finde mor.

A gik bagved hende op ad trappen og konstaterede at hun bestemt ikke længere var et barn, men en yndig lille kvinde. Hun skulle nok få gjort mange vilde i varmen.

S var i fuld gang med workout foran tv'et på step bræt iført gennemsigtig sports bh og meget stramme små shorts, det var tydeligt at hun ikke havde noget på inden under.

Mor A har lige noget til dig, hun vendte rundt og kiggede helt forvirret på dem. Skat jeg har jo næsten ikke noget tøj på kunne du ikke lige havde hentet mig i stedet for.

Det gør nok ikke så meget vel mor...det er jo bare vores nabo...ik? Han har jo set dig tage solbad topløs mange gange i haven...så jeg regnede med at det var ok.
Jo skat tak. S det er ok, S satte dvd én på pause og sendte sin datter ned. Hvad har du der.en opgave til hver dag svarede han hun takkede og tog imod.

Hun fik forklaret reglerne og var fyr og flamme.den er jeg bare så meget med på....du kan godt begynde at glæde dig for jeg har en hel del, jeg gerne vil bruge dig og gerne også din søde kone til.

Men sig mig lige en gang er det bare mig eller der hun lige lovlig frækt klædt på min datter. Min mand svarede at hun da bestemt var frækt, det var på men i forhold til nogen af de unge piger man ser i gadebilledet var hun jo næsten helt tækkelig.
Jo men hold da op hvor hendes hormoner er i kog lige nu, hun er jo nærmest forårs kåd.
Så ligner hun jo bare sin mor svarede min mand...hmmmm ...det har du nok lidt ret i..jeg ved det ikke men jeg tror at hun har noget på fornemmelsen...jeg har intet sagt.
Hun får aldrig noget at vide fra os svarede min mand, tror du ikke blot du er på vagt...jo det er jeg nok svarede S.

Men vi skulle snart blive klogere..

Inden jeg går så vis mig lige din fisse, hviskede min mand til S..nej mine unger er hjemme...det var en ordre..rul shortsene ned og buk dig frem..Hun gjorde det.... spred dine ben og skamlæber.hun spredte dem så meget de små shorts tillod og viste ham sin fisse.
Han satte sig på knæ, gav den et kys, lod tungen gå på opdagelse, en finger ind og afsluttede med at give hende et lille niv i hver indre skamlæbe..hun måtte tilbageholde sit skrig.han rullede shortsene på plads igen og lynede ned.vend dig om og tag min stive pik i din mund og sut så, hun suttede det bedste hun havde lært men de blev afbrudt af trin på trappen. A flåede sin pik ud af hendes mund og nåede kun med ryggen til at få den på plads mens husets datter kom op med en bakke med kold saft.

Jeg tænkte at i kunne trænge til noget koldt, tak skat..A kunne ikke skjule den store bule i bukserne og håbede at datteren ikke så den, men det gjorde hun...hun nærmest stirrede på den....afbrød jeg noget spurgte hun..øøøøøøøøøøø .Nej nej A skulle lige til at gå.svarede S rødmende.heller intet kunne skjule den fugt plet der havde bredt sig i hendes shorts.Heldigvis var de sorte så det skjulte det da lidt, men duften af våd fisse hang tykt i luften.

Datteren kiggede smilende på A og så sin mor.

Jeg havde lige håbet jeg kunne spørge dig om noget med computeren.
Der var ingen tvivl om at datteren havde luret at der havde foregået noget, spørgsmålet var bare hvor meget hun vidste og hvordan vi håndterede dette fremover.

Ved du hvad din mor er lige så godt i gang og jeg skal også tilbage igen, så kan du kigge over en anden dag hvis ikke det haster svarede min mand.

Datteren sagde det er bare i orden og lad os gå ned. Hun havde taget sin BH af inden hun kom op og lod nu "tilfældigt" min mand få et kig til hendes små bryster med skønne stive små lyserøde stive brystvorter.

Du skal da lige have en krammer inden du går, sagde hun ude i forgangen og det fik han så. Denne lille pige nærmest pressede sin unge krop imod hans og hans endnu stive lem.

Han gik helt i stå, hun stod vitterligt og trykkede sit underliv mod hans pik...hendes små bryster mod hans brystkasse...det måtte være med vilje..eller hvad.

Det går ikke sagde min mand og skød hende lidt fra sig.hvad går ikke svarede hun uskyldigt..hun smilede til ham...kunne du ikke lide hvad du så.jo det kunne jeg svarede han..det var da godt at mor ikke opdagede den her sagde hun og gav hans pik et klem.min mand blev helt handlingslammet.Jeg så godt den blev stor da du så mig topløs på billedet..tænk at mor ikke så den....han flyttede hendes hånd...
Hun skulle bare vide, tænkte han..hun lagde igen sin hånd på hans pik..

Det må du altså ikke, jeg er alt for gammel til dig og i øvrigt er jeg jo gift.... jeg er smigret men det går ikke...jeg er altså snart 18 at du ved det.syntes du da ikke jeg er flot? jo svarede min mand, meget..hvor er den altså stor....jeg kikker over senere hviskede hun til ham. Han flyttede hendes hånd og gik hjem.

Min mand kom hjem til mig og så helt forkert ud.du var længe væk sagde jeg. Ja skat men der skete altså også noget mærkeligt. Han fortalte mig nu hvad han havde oplevet og jeg var ærlig talt lidt rystet. Hvad gør vi, vi blev enige om at det var vigtigt at vi ikke fik ødelagt noget hverken mellem mor og datter eller i forhold til vores lille leg.

Jeg var enormt glad for at min mand havde været ærlig overfor mig. Selvom hun snart var 17 og gik på gym, var hun jo i vores øjne stadig en lille pige. Tror du ikke bare hun har spillet op for at se din reaktion spurgte jeg, jo svarede min mand og den fik hun da sørme både at se og føle. Tog hun dig virkelig på pikken..ja svarede han

Vores plan var at vi lader som ingenting overfor hende og ser om ikke hun gjorde det samme.

Hendes mor ringede kort efter og fortalte mig at hun var nervøs for om hendes datter havde opdaget noget. Jeg beroligede hende og fortalte at jeg mere troede at hendes datter vist havde forelsket sig lidt i min mand. Hun havde spillet op til ham lige før og at hun nok var mest nervøs for at moderen opdagede det.

Få sex i dag

Hvad er hun siger du, jeg forklarede hende, at hendes datter havde "kommet" til at vise min mand et par billeder af hende topløs iført g-streng og havde givet ham et meget tæt farvel knus.
Min nabo var tavs længe....ja det kan godt forklare det...har hun taget frække billeder af sig selv, hun er godt nok fremmelig den unge dame. Hvad mener du med et tæt knus...jeg svarede at skulle det have været tættere skulle de ikke have haft tøj på og at hun da havde afsluttet med at lægge sin hånd på min mands pik uden på tøjet.hvad gjorde hun.var den stiv? .ja. svarede jeg og A havde pænt takket nej og flyttet hendes hånd igen.

Det havde jeg godt nok aldrig troet at hun kunne finde på sagde hun....er du sikker ja svarede jeg A har lige stået og fortalt mig det hele.
Vi talte længe sammen og blev enige om ikke at jage spøgelser, men være ekstra opmærksomme. Vi har valgt at lade som ingen ting og regner med at det går i sig selv igen. Det er jo trods alt rimeligt uskyldigt.
Hun måtte under ingen omstændigheder sige til datteren at hun vidste det.
For så ville al tillid være væk for altid.

Der gik et par timer og så ringede min telefon, det var E naboens datter som spurgte mig om hun lige måtte kigge forbi og låne min mand et øjeblik....Jeg studsede meget over lige præcis den formulering, men lod som intet og bød hende over. Kort efter ringede det på døren, udenfor stod nabo datteren med computeren og. Hun havde ikke taget BH én på igen kunne jeg se igennem den søde sommerkjole hun havde taget på...hendes små flotte bryster stod næsten provokerende flot af sig selv. Hun havde lige været i bad og håret var stadig lidt vådt. Det var en meget selvsikker ung pige der gik ned til min mand på kontoret, ja næsten irriterende smuk.

Hun satte sig ned og tænde den bærbare og forklarede sit problem, hun havde tidligere forsøgt at lægge nogle billeder ind fra kameraet, men dem kunne hun ikke finde i mappen med billeder. Derfor troede hun ikke det var lykkedes og havde slettet dem fra kameraet efter at have prøvet en ekstra gang med flere billeder.
Det var billeder hun ikke ønskede at nogen skulle finde, da hun havde taget dem en sen aften efter en fest hvor hun havde fået lige lidt for mange breezer. Hun troede de var væk indtil at de var dukket op på slideshowet for lidt siden.

Han jo set de 2 af dem og var god til det med computere....så tænkte hun at han kunne hjælpe med at finde resten...er du sikker på det spurgte min mand.ja svarede hun...det er jeg.
Jeg vil meget hellere at du finder dem end nogen fra skolen eller mine brødre, det ville være for mega pinligt.

Han overtog computeren og gik i gang med at søge. Relativt hurtigt fandt han en mappe med billeder... er det denne spurgte han.måske , det tror jeg ...luk den lige op..han åbnede mappen og skærmen blev fyldt med små billeder af en meget let påklædt pige der smed mere og mere af tøjet og til sidst stod kun iført bh og trusser...
Min mand kunne ikke skjule hvad billederne gjorde ved ham og hun nød det.
Hun rejste sig fra stolen ved siden ham og lænede sig frem ind over ham så han kunne se hendes skønne bryster live.
Det er nogen af dem men ikke dem alle, sagde hun efter at have bladret dem igennem...der mangler jo alle dem hvor jeg ikke har tøj på.
kan du slette dem fra pc efter du har lavet mig en kopi .han kiggede efter men hun havde en af de her nye små smarte bærbare uden dvd-drev. Så bliver jeg nød til at flytte dem over på min pc først..hun smilede udfordrende..det må du godt..jeg er ret sikker på at den havde hun regnet ud på forhånd. Hun ville have at min mand skulle se disse billeder, men hvorfor..

A kopierede dem ned på et memory stik og ledte videre og næsten øjeblikkeligt fandt han resten..er det dem..måske.han lukkede den op og her havde hun virkelig gået til den. Hun havde smidt det sidste tøj og taget en del billeder af sig selv nøgen...hun havde taget nogle meget frække og afslørende billeder..ikke porno men alligevel ..hun var en lækker ung pige..A kopierede mappen ud også og spurgte om der var flere.. Nej sagde hun, du lover ikke at sige noget til mor ikke.

Det skal jeg nok men jeg bliver nød til at fortælle min kone det hørte jeg min mand sige da jeg var på vej ind til dem.. Jeg blev stående lige lidt uden for døren og lurede...hvorfor sagde hun, fordi jeg har lovet aldrig at skjule noget for hende der er seksuelt ...du hjælper mig da bare med computeren....ja men både du og jeg er klar over at der ligger mere i det end det...

Jamen det er da mega pinligt for mig...så længe vi er ærlige så lover jeg dig at det ikke bliver pinligt eller flovt for dig sagde han.
Jeg fortæller hende blot at jeg har set nogle billeder af dig nøgen som du godt ville have slettet fra computeren.
Skal vi ikke lige få gemt dem og få slettet dem på din pc igen.jo tak sagde hun...må jeg spørge om noget og du skal svare ærligt...ja da svarede min mand...syntes du helt ærligt at jeg er flot eller siger du det bare for at være sød...Jeg syntes du er en rigtig flot pige og du har en flot krop.tag du det bare lidt roligt...svarede han

Det er bare mig sagde hun, de andre piger i klassen har nogle meget større bryster og der er ingen der lægger mærke til mine. Jeg ligner stadig en pige på 14...og jeg har stadigvæk ikke haft en kæreste..nu handler det jo ikke om hvor store bryster man har sagde min mand, du er helt perfekt som du er.
Jeg lurede stadig muse stille bag døren.....men besluttede mig for at min mand vist havde styr på det og gik tilbage til stuen havde jeg vist hvad der var på vej havde jeg nok kommet larmende ind.

Hun kikkede på min mand og gav ham endnu et knus...du er bare så sød sagde hun og jeg har set at den er stor igen..så er det godt du svarede min mand men han kunne ikke skjule at det havde tændt ham at se hende nøgen. Det må da være bevis nok for at jeg taler sandt...Her er din dvd.kanI ikke passe på den for mig.øøøøø hvorfor jo jeg er bange for at mor finder den, men du må gerne se den rigtigt hvis du har lyst.
Jeg tog dem faktisk til dig, men jeg vidste ikke hvordan du ville tage det eller hvordan jeg skulle få vist dem til dig.

Til mig sagde min mand..ja svarede hun

...jamen hvorfor...fordi fordi jeg er flov over noget jeg har gjort... sidst jeg passede jeres børn og de sov der gik jeg på opdagelse i jeres hus og der fandt jeg en kasse i jeres soveværelse jeg ikke har set før......den var ikke låst, så jeg kunne ikke lade være med at kikke...der var der nogle billeder du havde taget af S og nogle meget frække hun havde taget af dig...jeg fantaserede om at det var mig du havde fotograferet på den måde.. Men jeg var så flov over at have rodet i jeres private ting og bange for at i ville blive rigtig sure og aldrig bruge mig som barnepige igen.jeg ville bare gøre det godt igen..så tænkte jeg at det ikke var fair at jeg havde luret på jer og set jer nøgne og derfor tog jeg dem til dig.

Det er godt du er ærlig, er der andet du vil ud med nu posen er lukket op...mmmmmmmmmmm svarede hun, jeg har taget nogle af billederne med hjem og har gemt dem.hvad.sagde min mand..hvorfor det..... jeg syntes de var så frække ...
Hvor mange tog du med dig.6..dem vil vi altså have retur...jeg har kun de 3 hjemme sagde hun meget stille...hvad siger du sagde min mand...jo altså kan du huske min veninde der var på besøg fra Randers, hende P med de store bryster..ja svarede min mand, han havde set dem tage solbad i haven da hun sidst var på besøg og ja hun havde nogle store flotte bryster.... jeg viste dem til hende da vi skulle sove sidst hun var her. Hun truede med at fortælle min mor at jeg havde stjålet dem så hun tog de 3 med hjem.og så skulle vi bytte næste gang vi sås......hvad siger du ...har P 3 af vores meget private billeder.ja

Det er altså meget alvorligt det her unge pige...det ved jeg det var jo derfor jeg lavede billederne til dig.

er der mere du vil fortælle?

jeg syntes din pik er mega lækker ....og jeg brugte også din kones ene DILDO mens jeg så på billederne.

Jamen det er ikke ok....du har brudt vores tillid til dig og oven i købet stjålet fra os...nu bliver du nød til at få fat i din veninde og få hende til at komme med de sidste tre...ja sagde E og så bliver vi nød til at finde ud af hvordan vi skal forholde os til det her.

Du må ikke sige det til mor.....please....det kan jeg ikke love dig.

Nu henter vi først min kone og så ser vi...nej vent..jeg vil gøre hvad som helst bare vi holder dem uden for...behøver S at få det at vide...hun løftede op i kjolen ..hun havde ingen trusser på ...hun nød at have fanget hans opmærksomhed.han kunne ikke lade være med at nyde synet af denne unge smukke nøgne pige der lige havde sagt at hun syntes hans pik vat lækker... hun satte sig i stolen overfor og spredte langsomt sine ben..min mand var som hypnotiseret....han lod hende gøre det.....hun viste ham alt... hun var intim barberet.....han kæmpede for ikke at tage for sig af retterne...hun var så ung og smuk og han havde enormt lyst til at udforske denne unge ubrugte fisse ...kyse den .smage den...slikke den...trænge op i den...han var lige ved at hoppe i fælden....han gik over mod hende...hun smilede.....hendes skønne unge fisse åbnede sig som han nærmede sig og han kunne se at hun var fugtig....hans pik var ved at sprænges..han stod som lammet til stedet.hun havde så en smuk kusse.

Han havde sådan lyst til hende...hun løsnede de 2 skulder stropper og slap brysterne fri..E stod næsten helt nøgen foran ham og tilbød ham at være den første mand.hun kom over imod ham og hviskede..jeg mener det...hun lagde hånden på hans pik, må jeg ikke nok se din lækre flotte stive pik..

Nej sagde han det går altså ikke..han trak ned i hendes kjole og sagde mange tak for tilbudet men det er ikke en farbar løsning....jamen sagde hun...hvorfor...fordi det er forkert..han løftede op i stropperne og dækkede igen de flotte søde bryster...Du er en helt vidunderlig smuk pige og jeg vil nok aldrig få sådan et tilbud igen.Men det er under de helt forkerte omstændigheder...Jeg er gift og du er altså meget ung..din første gang skal helst være med en ung fyr du er forelsket rigtigt i..

Jamen sagde hun.jeg kan jo se at du også gerne vil..ja meget svarede han.men jeg bliver nød til at takke nej lille skat..
Hun løsnede igen stropperne og lod kjolen falde på gulvet...nu stod hun helt nøgen foran ham...
Han var ved at give efter......han trak hende ind til sig og Hun fik et kæmpe knus. Hun pressede sin nøgne krop mod hans. Hendes bryster mod hans og hendes underliv mod hans stive pik.han lod en hånd glide ned og kælede for hende søde små baller.hun puttede sig ind og gav ham et kys....det går ikke ..han skød hende fra sig igen.undskyld men jeg kan ikke sagde han og gav hende et kys.tag din kjole på igen.det her kan ødelægge alt for meget......jeg håber vi er lige gode venner selvom jeg må takke nej.nu skal jeg hente min kone og jeg lover at gøre alt for at det ikke bliver for pinligt for dig...tak sagde hun, lufter du lige lidt ud mens jeg henter hende...det skal jeg nok svarede hun skuffet.

Han vendte sig om og gik ud for at hente mig...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.