BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Så skete det alligevel, min kære nabo ringede og spurgte om hun kunne komme forbi. Hun havde lige noget hun ville tale med mig om. Det var der som sådan ikke noget nyt i, men hun ville godt have at jeg var alene når hun kom. Jeg fik straks bange anelser, men slog det hen, hun vidste jeg var alene og jeg inviterede hende over med det samme. Hun takkede og under tre minutter senere ringede det på, hun havde en kuvert i hånden og virkede lidt beklemt.

Kaffen var løbet igennem og jeg bød på en kop, hun takkede nej tak og satte sig ned i køkkenet på min normale plads, jeg kunne ikke lade være med at se at hun kikkede ind i soveværelset, så min nervøsitet steg.

SEX I DAG?

Har i læst del 1 ved i at hun tidligere indrømmede at hun havde stået og luret og har set mig finde min mands pik frem, for at slikke den i haven.

Hun havde ikke kunne gå sin vej, hun var blevet meget ophidset ved det syn der mødte hende, hun havde selvom hun vidste det var meget forkert, var blevet stående i sjul og havde nydt synet. Hun har også senere indrømmet at hun ofte fantaseret om at prøve det selv og det/han var et gennemgående tema i hendes frække drømme.

Nu frygtede jeg at hun havde opdaget vores historie... den opmærksomme læser vil kunne huske at jeg til sidst har skrevet: Hvis du finder profilen kunne det være du fik lov og skulle du min kære nabo læse dette så print historien ud og giv mig den. Så lover jeg du fremover får lov til at låne _al _min mands værktøj.

Men hvorfor skulle hun dog det, hvor stor er sandsynligheden lige for at hun skulle falde over lige denne side? Det skulle vise sig at den var stor.

Stadig beklemt spurgte hun om hun stadig måtte spørge mig om alt.. jeg tøvede men svarede selvfølgelig ja. Godt sagde hun, har du nogensinde skrevet en erotisk historie?

Jeg følte jeg fik en mavepuster.... mine kinder blusede og jeg svarede tøvende ja. Jeg kunne se hun nød at pine mig, langsomt men sikkert åbnede hun kuverten og viste mig historien, med gult havde hun fremhævet de sidste linjer.... jeg var mundlam. Indrømmer du at du har skrevet denne historie og lagt den på nettet spurgte han i en meget alvorlig tone.... ja måtte jeg svare. Hun lagde den foran mig og lænede sig tilbage, med et smil. Hun sagde ikke noget kikkede bare på mig og jeg måtte bryde tavsheden.Vil du ikke have en kop kaffe... endelig svarede hun og sagde jo tak men så let slipper du ikke. Har man sagt A må man også sige B.

Min normale selvtillid og sikkerhed var forsvundet som dug for solen, jeg følte jeg stod foran rektors kontor, ydmyget, bange og flov. Helt ærlig sagde hun dette kunne du godt havde fortalt mig. Jeg undskyldte endnu engang, men hun ville ikke lade mig slippe så let. Nu har du længe vidst at dette kunne ske og I har sikkert også fantaseret om det, nu er det alvor. Det måtte jeg jo indrømme, vi havde endda lavet en profil på jungeldate hvor vi søgte en ekstra pige til dobbelt sengen. Uden held og at vi nu skuffet havde sar profilen som ikke aktivt søgende. Syntes du ikke at det var lidt dumt at gå over åen efter vand , når jeg endda flere gange havde forslået jer netop dette? Jo, men sagde jeg... ikke noget men sagde hun.

Hvad forestiller du dig svarede jeg stille... Hvad tror du sagde hun, jeg vil låne din mands "værktøj" som du kalder det og det med din velsignelse.

Det mener du ikke fremsatammede jeg men det var lige hvad hun gjorde. Nu har jeg siden i sommers drømt om at være sammen med din mand og hans pik er med i alle mine fantasier, så jo det mener jeg sku. Jamen sagde jeg..... ikke noget jamen du har selv tilbudt det og det har jeg sort på hvidt.

Mine tanker for rundt i hovedet, fuck fuck fuck, hvorfor slettede vi ikke den historie Hvad ville min mand sige........men jeg måtte også over for mig selv indrømme at jeg et eller andet sted havde håbet hun fandt historien. Jeg havde den mærkeligste følelse, flov men samtidig kunne jeg mærke en hvis uro brede sig i mit underliv, det tændte mig og jeg svarede, jeg holder hvad jeg lover...

Hun lyste op i et smil og bad om en kop kaffe som den hun havde fået sidst. Det kan jeg ikke svarede jeg, du ved da A ikke er hjemme. Men det er du sagde hun, tag kaffekoppen og lad kanten køre rund i din kusse. Hvad næsten råbte jeg... du gør bare som du har fået besked på, svarede hun. Mener du det, forsøgte jeg.....ja gu mener jeg, det nu er det min tur til at nyde og ikke blot se på og være uvildig deltager i jeres sex eventyr, tror du måske det er lovligt det du gjorde sidst? At tvinge mig til uden min accept at få din mands safter fra pikken i munden, er skam ikke lovligt, Kors hvor var jeg flov.

Her måtte jeg give op, jeg rejste mig og tog buskerne af, en meget tydelig våd plet i trusserne afslørede mig totalt. Jeg tog kaffe koppen og skilte mine skamlæber ad. Kørte kanten af den kolde kop rundt i min driv våde åbning og rakte hende koppen. Du sætter dig over på køkkenbordet med spredte ben, mens jeg drikker kaffen, kors hvor hun nød dette.

Jeg gjorde som hun sagde, men sagde jeg børnene kommer snart hjem fra skole, jeg kan da ikke side her med spredte ben. Det vidste hun sagde hun, så nu til sagen. Jeg vil låne din mands pik og du skal sørge for det sker.

Hvad forestiller du dig svarede jeg stille igen... Det må vi sammen finde ud af svarede hun og du har 20 minutter til det og tre minutter til at tage tøj på inden dine børn kommer hjem. Klarede du ikke dette måtte du acceptere at jeg så bedstemte det hele. Ok svarede jeg... hun kom over og gav mig et kys og et kram... så tog hun hånden ned og placerede den på min kusse. Du er godt nok våd skat sagde hun og strøg min kusse blidt, med den anden hånd tog hun en banan fra frugtskålen. Nej det gør du ikke sagde jeg.. jo sagde hun skrællede den og lod langsomt men sikkert bananen glide op i mig. Du lader den side, sagde hun og satte sig igen.Jeg kunne slet ikke tænke mere....adlød bare. Hun kikkede på uret 17 minutter igen.

Jeg fortalte hende at jeg allerede havde planlagt en fræk frokost sammen med min mand dagen efter. Han arbejder tæt på og jeg har fri. Han har lagt møderne således at han kan nå hjem og spise sammen med mig. Hun svarede at det havde hun håbet på, hun havde godt lagt mærke til at vi ofte om torsdagen var hjemme ved frokost tid og at gardinerne ofte røg for i soveværelset. Så hun havde taget afspadsering de næste tre torsdage, hun må have planlagt dette længe tænkte jeg. Hun kom over og trak bananen ud, duftede til den og slikkede den som om det var en pik. Sådan vil jeg smage A´s pik i morgen sagde hun og du skal lære mig hvordan han kan lide det. Stod hun og slikkede på den banan der lige havde været inde i min kusse, ja det gjorde hun, jeg var målløs.

Jamen hvordan svarede jeg, enten fortæller du ham det hele eller også giver du ham bind for øjnene og beder ham beholde det på hele tiden. Du har vel ikke brugt alle timerne endnu? Nej måtte jeg svare, godt så beder du ham tage tøjet af og gå i bad, når han er helt ren, skal han tage bindet på og lægge sig i sengen på maven. Send mig en sms når han er klar så lister jeg ind i soveværelset og overtager dit masage job. 4 minutter tilbage sagde hun.............ok sagde jeg, men hvordan... du starter med at smøre ham ind i olie på ryggen, når jeg kommer overtager jeg og du skal så fortælle ham hvad han skal gøre...3 minutter... ok sagde jeg

På denne måde behøver han ikke at vide det er mig 1 gang sagde hun... 1 gang sagde jeg... ja du tror da ikke du slipper så let...2 minutter

jamen hvor mange gange sagde jeg, mindst 3 sagde hun, sørg for at ryde din mands kalender.......1 minut

Jeg var helt paf, nu ringer det ud på skolen sagde hun... fuck fuck fuck jeg tænkte så det knagede... Du skal med en banan vise mig hvordan han bedst kan lide det, så gør jeg det på ham, de er her om 2 minutter...hvis ikke de har fået før fri...

Shit, min fisse brændte, min hjerne sagde nej , men jeg hørte mig selv sige ok du vinder.

Hun takkede og rakte mig mit tøj, det puslede ved døren og en glad barne stemme råbte hej Mor, jeg nåede kun lige i tøjet.

Jeg kunne slet ikke sove den nat, fortalte A at han havde noget helt vildt i vente i morgen og at jeg ville bruge 2 mere af de timer jeg havde vundet ved vædemålet. Han lignede et barn juleaften, hvad har du planlagt.....det får du at mærke men ikke se sagde jeg. Når du kommer hjem i morgen skal du gå i bad, derefter skal du lægge dig ind i soveværelset og tage blind foldet vi fik i flyveren på, så du intet kan se. Du må kun nikke og ryste på hovedet, hverken tale eller se uanset hvad der sker. Har du forstået sagde jeg, men det var helt unødvendigt, hans pik havde rejst sig og stod flot og stiv, han nikkede og jeg gav den et kærligt klem og bad ham sparer på kræfterne til i morgen.

Jeg fik en sms, fra naboen husk det nu har man sagt A.....:-), jeg svarede at planen var sat i værk, men mente hun det virkelig.....Ja og fordi du nu tvivlede igen var der lige røget en ekstra tur på, nu var vi oppe på 4..........ok godnat svarede jeg du har magten.

Min mand kyssede mig farvel med et frækt glimt , vi ses....jeg håbede ikke hans kunder kunne mærke at hans tanker var et helt andet sted..

Han var knapt kørt før det ringede på, så skal der planlægges sagde hun med et stort smil. Kors hvor så hun godt ud. Hun er slank og høj, jeg lille og lidt buttet. Hun har små bryster og lange negle, jeg store bryster og korte negle. Hun går med g-streng, jeg med trusser. Hvordan skulle vi kunne skjule for A at det ikke var mig der gav ham massage?

Jeg fortalte hvad jeg havde aftalt og hun nikkede anerkende, godt så kører det sagde hun. Jeg går hjem og venter.

Kl 11 kom han glad hjem og gik lige ud i badet, jeg gik ud til ham med blind foldet og det sidste han så var at jeg lagde barber grej og mine g-streng frem. Hans pik rejste sig straks, han ved jeg kun tager g-streng trusserne på for hans skyld.Han gik ind i et varmt soveværelse med tændt lys og dæmpet musik. Min nabo havde udtrykkeligt bedt om at lyset skulle være tændt, hun ville se det hele. Jeg sendte hende en sms og få sekunder efter stod hun i gangen sammen med mig. Muse stille viste jeg hende olien til massagen og barber grejet, hun smilede anerkendende og gav mig et knus.

Jeg gik nu ind til ham og gentog reglerne, han var min de næste 2 timer og jeg bedstemte alt, han måtte kun nikke eller ryste på hovedet, hvis jeg spurgte om noget. Sagde han noget eller så noget, stoppede legen straks og den med gået tid talte ikke. Udover dette ville han modtage dobbelt op i straf timer. Han nikkede, læg dig på maven sagde jeg og tag håndklædet af. Han adlød straks.

Hun havde listet sig ind og kom til at komme med et lille gisp, da han smed håndklædet, hun så at hans pik allerede var stor og stiv. Han hørte dette gisp og var lige ved at sige noget, men jeg stoppede ham.

Jeg begyndte at smøre ham ind med den opvarmede olie og han slappede mere af, jeg rejste mig og vinkede hende frem, hun havde smidt næsten al tøjet og stod kun iført g-streng. Hun satte sig henover ham uden at røre ved ham og fortsatte hvor jeg slap. Det nederste af ryggen blev smurt ind og jeg kunne kun stå og se på at hendes hænder gik på opdagelse, længere og længere ned. Hendes numse var lige over hans, få millimeter luft adskilte hendes kusse fra hans røv og nu lod hun sine lange negle stryge henover numsen. Det gav et gisp i ham, jeg spurgte om jeg skulle stoppe og han rystede kraftigt på hovedet.Han måtte virkeligt undre sig, for så lange negle har jeg ikke og er ikke god til de kunstige. Hun nød denne leg og hendes dufte fyldte lokalet, de var lidt mere krydret i det,han måtte da have bemærket den nye duft af fremmed kusse og hendes parfume.

Jeg gik tættere på og jeg kunne tydeligt se at hun var så virkelig tændt. Hendes g-streng sad skævt og dækkede ikke kussen, jeg så den for første gang, hun var faktisk så ophidset at hun dryppede på ham. Jeg har aldrig før været så tæt på en anden kvindes kusse og hendes nøgne krop. Jeg måtte mærke efter, jeg lagde min hånd på hendes ryg, hun stoppede kort op men jeg blev ikke afvist. Jeg lod mine hænder gå på opdagelse på hendes ryg og længere og længere ned. Hendes numse løftede sig op imod min hånd. Jeg skælvede, min højre hånd lå nu på hendes baller, kors hvor var det frækt, hun smurte min mands baller ind og jeg kælede for hendes dejlige røv. Nu måtte det briste eller bære, jeg ville have hævn for bananen igår. Mine fingre fandt vej til hendes fisse, den var sjask våd, varm og villig. 2 fingre smuttede ind og det var mere end hun kunne klare. Der kom et støn fra hende og A reagerede straks.

Få sex i dag

Du ligger bare helt stille sagde jeg og viste hende at hun skulle rejse sig.

Vend dig om sagde jeg og han adlød. Nu skal du udnyttes sagde jeg og fandt vores reb og håndjern frem. Jeg tog hans hænder og satte dem fast til hovedgæret med håndjern. Jeg spredte hans ben og brugte rebet til at fiksere dem til sengebenene. Nu lå han helt forsvarsløs, ligesom hun havde befalet. Han skulle bruges...........udnyttes.......af hende...........min krop skælvede.

Hun Stirrede bare på hans pik som iden grad stod flot og jeg mærkede igen denne mærkelige følelse af jalusi,blandet med stolthed og forventning.

Hun satte sig henover ham igen og begyndte at smøre overkroppen ind, men hun havde ingen tålmodighed. På meget få minutter var hun nede ved hans pik, stod jeg virkelig her og lod hende røre ved min mands pik, hvad sker der for mig, hvordan kunne jeg være gået med til dette og uden at fortælle ham det inden.

Jeg måtte gøre noget og sagde pludselig, du trænger til en barbering, hun måtte stoppe nu, bare lidt. Hendes kusse rørte næsten min mands pik og vi havde jo kun aftalt at hun skulle slikke ham. Hun rystede på hovedet og løftede min mands pik op mod hendes kusse. Hun trak forhuden tilbage på den, skildte sine skamlæber ad og placerede spidsen af den i hendes åbning uden at lade ham komme helt ind. Det var ved at drive mig til vandvid og det vidste hun. Jeg kunne stå og se på at hendes safter drev ned af min mands pik. Hans pik hoved var lige precis så langt inde at hun kunne slippe sit greb i pikken og holde den på plads med fissen. Hun så mig lige ind i øjene, hun behøvede ikke at sige noget. Hun ville vise mig at det var hende der havde magten og jeg skulle bare adlyde. Jeg var helt fortabt, et var at have en fræk fantasi om dette noget andet var at stå midt i det.........mine følelser var i totalt rod og tårene begyndte at trille ned af mine kinder, mens safterne trillede ned af benet. Hun hviskede i mit øre rolig skat, det var hævnen for at I lagde historien på nettet, hun slap sit tag i pikken og den ramte maven med et klask.

Nu skulle jeg vise hende hvordan man slikker pik signalerede hun, jeg rystede på hoved og tog barberskummet frem...hun rystede igen på hovedet og nu forstod jeg. Jeg skulle ydmyes helt. Hun ville have at jeg skulle slikke hans pik nu, fordi den var fuld af hendes safter. Aldrig havde jeg troet at min stille kristne nabo,den pæne pige, der gik i kirke hver søndag havde så udviklet en fantasi. Hun var virkelig udspekuleret, jeg adlød.

Min hånd fandt nu endelig selv hans pik, den var ekstra hård lagde jeg mærke til, han måtte vide det, men valgte at tie for ikke at ødelægge det for sig selv. Min tunge slikkede ham i lange blide strøj og smagen af hendes kusse fyldte min mund. Hun smagte faktisk godt, jeg tørede tårene væk og gav hende et lille smil, hun tog trimmeren frem og tændte den. Jeg indstillede slikkeriet.

Det var tydeligvis første gang hun skulle barbere en mand, så jeg hjalp hende på vej, indstillede trimmeren og viste hvordan. Hun hastede sig over opgaven med stor iver. Hun fik hurtigt håndelaget og krøllerne røj, nu skulle de hår der skulle helt væk fjernes, jeg tog trimmeren og fjernede den øverste del. Nu klippede den helt i bund, jeg håbede hun passede på. Men det gjorde hun, hun fjernede ligeså forsigtigt hårene fra pikken og pungen. Kors hvor var hun grundig, jeg fandt vores digital kamera frem og tændte det, det her var for frækt det måtte jeg have et billede af.

Jeg viste hende kameraet, først rystede hun på hoved,men fortrød åbenbart. Hun kikkede på mig længe og hviskede så okay, jeg knipsede løs. Det var helt vildt at hun lå og barberede min mands pik, mens jeg tog billeder af det. Det hjalp ligesom lidt at betragte det igennem linsen. Hun tog ud efter skraberen og barber skummet. Hun rystede dåsen og gik igang med at fordele skummet. Hun tog skaberen frem og stille og roligt fjernede hun al skummet igen.

Jeg stillede mig lidt på afstand og nød synet, hendes åbenlyse glæde ved situationen og hendes kærlige hænder der holdt om min mands pik, det var et skønt syn. Jeg listede mig om og trak ned i hendes g-streng, befriede hende for dem og kunne nu rigtig se hendes våde kusse. Hun vrikkede med måsen for at lokke mig til, men jeg ventede lidt tog mig tid til at nyde synet og tog et par billeder fra denne vinkel. Nu vendte hun sig om og vinkede mig frem. Var det godt nok ville hun vide, hun viste mig stolt min mands pik og pung og jeg måtte nikke, nu ville hun slikke ham. Jeg nikkede og tog bananen frem, hun gjorde som precist det jeg viste hende, og på ingen tid havde hun luret hvad han godt kunne lide. Hun havde ham i sin magt, slikkede ham til han var lige ved at gå og så stoppede hun for blot at forstætte igen. Jeg kunne se at han var ved at sprænges. Hun skød sit underliv over imod mig igen og jeg tog mod til mig. Gik tættere på og lod mine hænder gå på opdagelse, hun var selv nybarberet og helt glat. mine fingre fandt ind i hendes fisse og kors hvor var det skønt, jeg skrællede bananen som hun havde gjort igår og førte den ind i hende. Det var mere end hun kunne klare, min mands pik i hendes mund og mig der så på mens jeg førte en banan op i hende. mens jeg kælede for hendes klitoris, hele hendes underliv trak sig sammen, bananen blev klemt over og hendes orgasme rullede. Nu kunne intet stoppe hende, hun gik og det højlydt.

Min mand lå helt stille....det var ikke hans kone det var han sikker på, men hvem fanden var det så der lå med hans pik i hånden og havde slikket ham. Drømte han? nej for pludselig hørte han min stemme rose ham for at ligge helt stille.

Skat jeg lovede dig noget helt vildt skulle ske idag, kan du fortsat ligge stille..........., han nikkede............ godt sagde jeg.

Min nabo kom langsomt til sig selv og jeg sagde, du får ikke af vide idag hvem det er der har slikket dig, men snart . Hun må ikke sige noget, men jeg vil høre om du de næste 2 torsdage kan finde plads i din kalænder på samme tidspunkt. Han nikkede ivrigt......så er det en aftale svarede jeg. Nu skal du høre ....(jeg viste min nabo at hun skulle tage min mands pik i munden)...... Du skat som du nok har gættet er det ikke mig der lige nu har din pik i munden.... han nikkede.............Så ville jeg jo ikke kunne sige noget vel..... Han rystede på hovedet.....vil du have vi skal blive ved spurgte jeg.....han nikkede ..........godt svarede jeg

Min nabo bad mig tage billeder igen og begyndte så at slikke hans pik, den var ved at sprænges, hun tog lidt olie på fingeren og begyndte at masere hans bagerste hul som hun havde set mig gøre i haven, han gav efter og lod den trænge ind. Hun tog bananen der var faldet ud og delte den imellem os. Først tog jeg en bid så fik han resten. Nu kunne han ikke holde igen. Hans pik eksploderede i hendes mund og han gik i et brøl. Jeg fik taget de mest fantastiske billeder. Hun lod ikke en dråbe gå til spilde. Hun slikke det hele op og slugte det hele. Han lå musse stille, pikken blev slap og han vidste ikke hvad der var i vente... Du skal lige straks på job igen sagde jeg, men først vil jeg lige sige tak til min veninde for hjælpen og sende hende afsted, så slipper jeg dig løs.

Jeg rejste mig og gik over til hende, hun smilede og gav mig et kæmpe knus og et kys. Jeg kunne smage min mand sæd på hendes læber, vi ses sagde jeg og fuglte hende ud i gangen. Her fik hun tøjet på igen, næste gang planlægger om lidt når han er gået, hviskede hun, men der vil jeg have hans pik helt ind i mig.... mener du det sagde jeg dumt, ja for fanden din tosse sagde hun. Vi tales ved om lidt.

Hun lukkede sig selv ud og jeg gik ind til min mand igen. Er du ok spurgte jeg og han nikkede....du er ikke sur vel... han rystede på hoved.....godt så løsner jeg dine bånd så du kan komme på arbejde igen og nu må du godt sige noget igen.

Tak sagde tak for den fantastiske oplevelse, det er mere end jeg nogen sinde har turde håbe på. Tog du virkelig billeder spurgte han, ja sagde jeg men du har ikke lov at se dem endnu... Han rejste sig og gav mig et kæmpe knus. Det må have været lidt svært for dig sagde han, ja svarede jeg ærligt, det var det men også meget frækt. Jeg er lidt forvirret og samtidig lykkelig.

10 minutter senere havde han været i bad og måtte skynde sig afsted for at nå mødet, min nabo kom over nyvasket og glad 20 minutter senere.

Det var meget svært at få samtalen igang, jeg satte kaffe over og vi satte os i køkkenet. Hun startede med at sige at hun havde haft en fantastisk oplevelse og hun var ked af at hun ikke kunne være stille hele vejen igennem, men det var første gang nogensinde at hun havde fået en orgasme. Virkelig sagde jeg, ja sagde hun og også 1 gang jeg har barberet en mand, 1 gang jeg har rørt ved en kvinde, 1 gang jeg har haft fingeren opppe i det forbudte hul, ja i det hele taget var dette 1 gang med det meste, hun havde heller aldrig før fået taget billeder uden tøj på fortalte hun, det var jo derfor jeg gerne ville i lære hos os.

Jamen sagde jeg, du virkede så erfaren og målbevidst, du har da i den grad overrasket mig.

Ja sagde hun, jeg har igennem længere tid set fjernsyn efter kl. 23 på kabel, der er et program der hedder spice, hvor de viser erotiske FILM. Efter jeg er blevet alene er jeg blevet klar over at jeg er gået glip af noget i mit ægteskab. Men som du ved har jeg ikke været sammen med en mand siden H og jeg har drømt og fantaseret om dette mange gange og jeg ville bare have at det skulle blive en god oplevelse. Var jeg for hård ved dig spurgte hun...

Jeg indrømmede så at jeg heller aldrig havde prøvet at rører ved en kvindé før og jeg rent faktisk havde nydt det og smagen af hende. Det at hun havde styret slagets gang havde havde tændt mig mere end jeg egentlig ville være ved.

Pludselig ringede det på døren og udenfor stod blomsterbudet med en kæmpe buket, på kortet stod der blot tak skat.

Vi satte den på bordet og var klar over at min mand ivertfald også havde nydt det, måske var det her slet ikke så tosset endda. Med kun 1 uge til næste torsdag måtte vi igang med planlægningen straks. Iderene væltede frem.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.