Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter mit første intime møde med vores nabo Else var jeg begyndt at lege en del mere med Birgitte. Men Birgitte havde været hjemme hver gang, så jeg havde ikke været alene med Else siden første gang. Det virkede ikke, som om at Else var anderledes, end hun plejede. Men inden i mig var der 1.000 små elektroder som sad og pirkede til mig.
Så en weekend skulle Birgitte på weekend hos sine bedsteforældre. Det var knap 3 uger siden jeg sidst havde været alene med Else. Jeg ringede på døren. Else åbnede døren og jeg spurgte efter Birgitte, som jeg plejede. I dag var hun iført en marineblå kjole, som stod i skarp kontrast til hendes blonde hår. Hun kiggede længe på mig med de mørke øjne, som var skarpt trukket op af make-up.

"Du ved da godt, at Birgitte er hos sine bedsteforældre i dag", sagde hun endelig. Forlegent kiggede jeg ned på trappeafsatsen. "Men så kom indenfor", sagde hun efter land tids stilhed. Jeg gik forbi hende ind i entreen. Hun lukkede døren og gik forbi mig. "Følg med", sagde hun blot. Jeg gik efter hende ind i soveværelset. Hendes røv svajede let, mens hun gik på de høje hæle. "Tag tøjet af og læg dig på sengen", sagde hun og gik selv ud på Wc'et. Langsomt tog jeg mit tøj af. Knap så sikker på situationen nu, som jeg havde været i drømmene, når jeg havde spillet pik, mens jeg tænkte på Else.

Så kom Else ind i soveværelset igen. Hun havde nu smidt kjolen, så hun stod i et rødt og sort korset med rødt mønster i, samt sorte strømper og højhælede sorte sko. Hendes fisse var dækket af et par trusser i samme sorte og røde stof som korsettet. Hun så nøjagtig ud, som de piger, som jeg så ofte havde spillet pik efter i de ugens rapport og weekend-sex, som vi drenge udvekslede i skolen. Hendes blonde hår var permanentet og omkransede frækt hendes hoved, hvor den kraftige make-up fremhævede hendes øjne og mund.

"Har du været sammen med en pige før ?", spurgte hun. "Nej", svarede jeg. "Så må vi hellere tage det fra grunden", sagde hun og gik hen på sengen og lagde sig. Hun spredte benene lidt, så jeg kunne ane hendes kusse bag trusserne. "Kan du lide, hvad du ser", spurgte hun, mens hun lod en finger glide rundt udenpå trusserne. Det føles som om, at væggene havde trukket sig sammen. Det var som om, at der i rummet kun var Else, som lå der lige som pigerne i mine vildeste fantasier.

"Kom og tag trusserne af mig", sagde hun og kiggede mig lige ind i øjnene. Hendes øje glødede med en helt speciel intensitet, mens hun talte til mig. Jeg kravlede op i sengen mellem hende ben. Jeg trak trusserne ned over hendes hofter og videre ned langs benene og ud over skoene. De afslørede en stor sort dusk, som skjulte hendes fisse. "Duft til mine trusser", befalede hun mig. Jeg duftede til dem. De havde en helt speciel duft af kvinde. "Nu skal du slikke min fisse", fortsatte hun. "Først så slikker du på skamlæberne. Bruger din tunge godt. Op og ned. Når så jeg er godt våd, så slikker du den ind imellem skamlæberne og lader tungen glide op på klitoris. Den lille hårde dup, som sidder øverst oppe." Jeg nikkede og kravlede ned mellem hendes ben.

Med tungen gjorde jeg nu, som Else havde sagt. Jeg lod den glide op og ned langs skablæberne. De var store og bløde. Jeg kunne mærke, at de ligesom blev skilt og jeg lod tungen glide ind i mellem dem. Længe slikkede jeg hendes fisse. Når jeg lod tungen glide hen over klitoris gik der et jag igennem hendes krop hver gang. Selvom det var første gang, måtte jeg have gjort det godt for hun virkede, som om at hun kunne lide det. Jeg lå på maven og min pik bankede hårdt mod madrassen. Det var bedre end et gammelt ugens rapport fra brugsbladshandleren.

Hun forklarede mig nu, hvordan jeg skulle kneppe hende med tungen. Jeg spidsede tungen og lod den glide ned mellem hendes skamlæber til jeg nåede hendes fisse. Jeg lod tungen glide ind i hende. Det var første gang, at jeg var inde i en fisse. Den var godt våd og hun stønnede højt, da jeg kneppede hende med tungen, som jeg havde fået besked på. Hun begyndte nu selv, at masserer klitoris med den ene hånd. Hendes underliv bevægede sig op og ned i takt med hånden.

Hun lagde nu sine ben op på mine skuldre. Jeg kunne mærke de bløde strømper mod min hud og hendes spidse hæle hvilede mod min ryg. Hun pressede mit hoved op i hendes skød, så jeg fik hendes safter smurt ud i hele hovedet. Pludselig eksploderede hendes underliv og hun kom i en orgasme. Jeg blev forskrækket og tænkte på, hvad jeg havde gjort, så hun måtte forklare mig det.

Hun trængte til en hvilepause og vi lå lidt stille og roligt. Jeg lå stadig mellem hendes ben. Med hånden kælede jeg for hendes ben. De bløde sorte nylonstrømper på hendes hvide ben bragte mig helt i ekstase. Jeg lod hånden glide op og ned af lårene. Specielt stykket lige, hvor strømperne stoppede var ret frækt. Det ene øjeblik kunne jeg mærke de bløde strømper og så kom den varme bløde hud mod min hånd.

"Kom så - lad mig mære din pik i min fisse", hviskede hun. Jeg var klar over, at det var nu. Jeg kravlede højere op, så jeg stod på alle fire hen over hendes krop. Jeg havde jo lært noget af de frække blade. Hendes hånd fandt min pik og hun lod hånden glide frem og tilbage et par gange og så var den atter helt stiv. Hun førte den ned til sin fisse og ind i mellem skamlæberne. Jeg førte underlivet frem og vups, så gled den lige ind i himmelen. Hendes brændende fisse stramte om min debutantpik. Jeg lå længe overvældet af de mange følelser, som kørte gennem mit hoved. Så lagde hun sine hænder på min hofter og trak dem ind og ud.

Herefter begyndte jeg selv at finde ind i takten og jeg kneppede nu en kvinde for første gang. Og hvilken kvinde. Den frække Else, som nu lå under mig iført korset og strømer og højhælede sko. Vi fandt hurtigt ind i en fast rytme og der gik ikke lang tid før jeg kunne mærke, at det spændte i min pik og så kom jeg. Denne gang sprøjtede jeg min sæd ud i hendes våde fisse. Som strålen fra en brandslange fossede det ud. Der gik ikke mange sekunder før min pik var skrumpet ind igen og jeg faldt helt sammen.

Jeg lå længe mellem Else ben og nød hendes varme hund mod min. Så skubbede hun mig blidt til side og sagde "Du må vist hellere gå hjem". Jeg nikkede og rejste mig og tog mit tøj på igen. Imens lå Else og kiggede på mig. Jeg kastede et sidste blik på hende. Der lå hun med det blonde hår og en kraftig make-up, som fremhævede hendes øjne og læber. Iført det sort korset med rødt mønster i. Højhælede sorte sko fuldendte værket og mellem hendes ben kunne jeg se noget af min sæd løbe ud mellem hendes ben. Jeg hviskede farvel med dette billede på min nethinde og forlod lejligheden Lige siden har dette billede stået for mig som det ypperste af en kvinde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.