Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde lejet et hus, langt ude på landet ude ved havet.
Jeg havde brug for lidt tid til at tænke mig om og lade op. Jeg havde fundet et gammelt fiskerhus som lå helt for sig selv tæt på havet på en af vores små øer.

Jeg havde taget nogle gode bøger og min hund med så der skulle rigtigt soves længe og læses til langt ud på natten.

SEX I DAG?

Fiskerhuset lå som sagt på en ø og blev udlejet af den nærmeste bondemand Jens, små 3 km væk. Det var det nærmeste sted med internet så jeg måtte forbi cirka 1 gang om ugen for at check mails.

Gårdmanden boede sammen med sin kone og et par yndige døtre på vel en 15 og 17 år. De var alle meget smilende og venlige og inviterede altid ind på kaffe når mine ture gik forbi deres gård. Gårdmands konen hed Birgitte og Døtrene Katrine og Kamilla

Jeg havde bemærket at den ældste datter nu og da kom ned forbi fiskerhuset på sin cykel med et håndklæde på bagagebæreren på vej mod vandet.

Jeg havde ikke tænkt nærmere over det men en dejlig solskins dag gik min hund og jeg langs vandet ud og langs klitterne hjem.
Lige pludselig lå hun der i klitten foran os. Helt nøgen med let spredte ben på ryggen og så ud som om hun sov. Der var for langt at gå hele vejen tilbage fra hvor vi kom så jeg prøvede at liste forbi.
Kors hvor var hun smuk Katrine, hendes lange lyse hår og smukke ung pige bryster om 2 honningmeloner i størrelsen. Hun var helt glat på nær en lille stribe lyse hår. Jeg stod og nød synet lidt og gik så så forsigtigt forbi som muligt.

Hej A sagde hun pludseligt, jeg for sammen, er i ude og gå tur. Jeg svarede bekræftende og hun kaldte min hund til sig. Hun satte sig på knæ og kløede hunde bag ørene. Jeg gik helt hen til dem og det var helt umuligt for min pik ikke at blive stiv inde bag shortsne.

Hun så smilende på mig og sagde ja du må undskylde men der plejer jo ikke at være folk her på stranden så jeg solbader altid nøgen. Så slipper jeg for stregerne, håber ikke det gør noget for dig for teknisk set lejer du jo dette stykke strand med.

Jeg så smilende på pigen og sagde nej hun gjorde blot udsigten endnu smukkere og jeg bestemt ikke havde noget imod at hun brugte "min" strand.
Har du travlt spurgte hun?
Nej svarede jeg, så smid tøjet og læg dig her ved min side lidt. Jeg så på hende, er det nu en god ide, ja svarede hun du tør måske ikke.

Jeg så på hende og svarede at jeg også havde taget en del sol nøgen efter jeg var ankommet, men ikke med selskab.

Hun så smilende på mig, jeg har set dig tage sol, du har da ikke noget at skamme dig over. Hvad har du? jo altså du ligger jo tit nøgen i klitten lige bag huset jeg plejer at gå bag om huset til stranden men har ikke turdet da du lå der.

Jeg er mest tryg ved at gå den vej for så kan jeg se om jeg er alene på stranden. Der er nogle ældre fyre der har gået i min skole der nogen gange hænger ud her og laver ballade.
Jeg kan ikke lide dem for de er ikke gode drenge.

Hvad mener du, jo altså den ene er landbetjentens søn Peter som tror at han kan tillade sig alt og den anden er Mads søn af borgmesteren på øen. De er kendt for at gøre som de vil og de har mere end en gang forsøgt at rive blusen af mig og en gang da jeg solede mig topløs med en veninde tog de billeder af os og truede med at vise dem på skolen hvis ikke en af os gav dem et blowjob.

De havde taget vores tøj fra os og truet med at tage det med sig så vi måtte gå topløse hjem.

Jeg nægtede men min veninde Sara turde ikke sige nej. Hun blev tvunget til at sutte pik på dem begge.
Selvom min veninde græd så fastholdt de og stak grinende deres pikke i hendes mund. De tog billeder imens tårerne trillede ned af hendes kinder.

De sprøjtede deres sæd ud over hende og de har truet med at sende de billeder til vores fædre hvis vi sladre.

De sagde at hvis vi sladrede så var billederne af os ude i hele skolen med det samme.

I anmeldte dem vel, nej svarede hun der var jo alligevel ingen der vil tro os og jeg har lovet Sara aldrig at sladre. De har enda været så frække at sende os billederne på mail af både hvor vi soler os men også mens de tvinger deres pikke i hendes mund og tårerne triller ned af hendes kinder. Da de var kommet ud over Sara tog de billeder af hendes bryster og ansigt som var smurt ind i deres sæd.
Så kørte de grinende derfra og råbte at næste gang så slap jeg ikke så skulle jeg kneppes.

Derfor er jeg bange og går helst bag om dit hus for der kan jeg se om de er her, de kender ikke den sti.
Mine øjne så dybt i hendes, skal vi ikke bare aftale at du fremover går den vej du plejer også selvom jeg er der. IHHH Tak søde.

Men i burde altså anmelde dem, det tør vi ikke og jeg har lovet ikke at sladre glem at jeg fortalte dig det. Det kan jeg ikke svarede jeg og skulle du få brug for hjælp så er jeg der for dig. Du ringer bare så kommer både hunden og jeg farende. Tak A, det vil jeg gøre, jeg føler mig allerede meget mere tryg.

Lad os glemme de åndsvage drenge sagde Katrine og nyde det gode vejr. God ide svarede jeg.

Mine øjne så kun den perfekte krop og meget smukke fisse. Min pik truede med at sprænge mine shorts.

Kom nu hun så smilende på mig, smid tøjet og lad os nyde solen sammen.

Jamen jeg tror ikke det er en god ide, jeg er jo langt over de 40 og din mor og far syntes sikkert ikke det er en god ide at deres lejer ligger nøgen ved siden af deres datter.

Så længe vi kun soler os så er det vel ikke noget problem vel.

Nej det var det vel ikke, jeg tog langsomt først skjorten så shortsne og tilsidst mine boksershorts af. Min pik var helt stiv og kunne ikke skjules.
Hun fulgte hver en bevægelse og så uhæmmet på mig og min pik.

Kom læg der her, vær nu ikke så fremmed. Jeg lagde mig ved hendes side og hun satte sig op. Hun så længe på mig, det er ellers godt nok en flot pik du har dig, er det min skyld den er så stiv?

Ja svarede jeg og tak, du har simpelthen en så smuk krop og min pik kunne ikke holdes nede da den så den. Sødt svarede hun, må jeg smøre dig lidt ind. Min hjerne slog fra og jeg svarede med pikken ja for pokker. Hun tog solcremen og smurte først mit hoved, så hals, derefter brystkassen og maven ind for så at starte ved fødderne og arbejde sig op mod min pik.

Endelig nåede hun pikken og tog den for første gang i sine hænder, hun rørte forsigtigt ved den og min pung. Så forsigtigt og uerfaren at jeg nåede at spørge om det var den 1 pik hun holdt i sine hænder. Ja svarede hun, det er det, jeg svarede tag dig god tid og spørg endelig.

Jeg har selvfølgelig set en drenge pik før og selvfølgelig også set min fars da jeg var mindre men din er min første voksen pik jeg har set IRL.

Det er den første pik jeg har rørt ved. Din pik er meget flot, meget flottere end min fars og de drenge pikke jeg har set. Jeg har selvfølgelig set lidt porno på nettet men ikke så meget.

Hunden var løbet ned på stranden og jagtede måger og vi var helt alene. Hendes hænder kærtegnede min pik og hun undersøgte hver en millimeter meget grundigt.

Det her skal være vores hemmelighed sagde jeg, hun så på mig. Jeg er en gift mand med børn hjemme og du er udlejeres datter.

Det er vores hemmelighed svarede hun det lover jeg. Hun så på mig, må jeg smage på den for det har jeg set i mange FILM og tit drømt om at prøve.
Jeg så på hende, det må du og bare rolig jeg er her i mange uger endnu, hvis du vil så kan du prøve det hele.
Hun så smilende på mig og begyndte at kysse min pik, det bliver den bedste sommer nogensinde.
Mine hænder søgte hendes skød og spredte hendes smukke unge skamlæber og søgte ind i den meget våde jomfruelige stramme fisse. Hun stønnede da mine fingre trængte ind og hendes mund omsluttede mit pikhoved.
Hun lagde sig på ryggen og jeg henover hende i en 69.
Min mund søgte hendes smukke velsmagende fisse og slikkede hende det bedste jeg havde lært. Hun stønnede og vred sig under mine tunges bevægelser. Fuck hvor er det dejligt stønnede hun.

Det var et fantastisk blowjob og inden længe måtte jeg sige at bliv hun ved så kom jeg altså.
Hun satte tempoet i vejret og min længe opsparede sæd skød ud i voldsomme skud. Jeg fyldte hendes mund og da hun trak min pik ud af munden fortsatte den med at sprøjte ud over hendes bryster.
Jeg vendte mig og så på hende hun smilede satte sig op igen og viste mig en åben mund fuld af sæd, derefter slugte hun det hele og smilede til mig. Der er noget med at mænd kan lide når pigen sluger ikke?
Jeg måtte svare bekræftende, jeg elsker når piger sluger min sæd og gerne hver en dråbe.
Hun tog min pik i munden og slikkede de sidste rester i sig derefter smurte hun sæden fra brysterne ind i huden.

Jeg kyssede hende instinktivt og hun besvarede kysset, vores safter blev blandet og det smagte fantastisk. Kunne du li at blive slikke af mig spurgte hun, jeg svarede smilende at hun var et sandt naturtalent og der ikke fandtes mange der gjorde det så godt. Hun så helt stolt ud.

Du slikker selv helt fantastisk svarede hun, men du har selvfølgelig også øvet dig før. Vil du godt slikke mig igen snart? Ja svarede jeg straks, til hver en tid, du kommer bare når du kan og har lyst. Så grinede hun og sagde det gik nok ikke for så flyttede hun ind.

Prøv at hør her svarede jeg det er ikke en forfærdelig tanke, men det går selvfølgelig ikke.
Men jeg vil stå til rådighed for dig og du skal blot sige til så er jeg klar.

Vi tager det i dit tempo og som du har lyst til. Er der noget du gerne vil prøve? ja næste gang vil jeg gerne mærke din pik inde i min fisse. Du skal tage min mødom, vil du det? der er ikke noget jeg hellere vil søde.
Hun kyssede mig sagde skal du være min første.
Hendes iPhone 5 ringede og hendes far var i den anden ende, om hun havde glemt tiden? Køerne skulle ind fra marken og malkes. Det må du undskylde far, jeg kommer straks er der om 10 minutter.
Hun så smilende på mig trak kjolen over hovedet og lagde sine små trusser i mine hænder, pas på dem her for mig. Hun pakkede hurtigt håndklædet bag på cyklen og kørte smilende bort. Vi ses forhåbentlig i morgen eftermiddag.

Jeg stod nøgen med smagen af hendes skønne unge fisse og vinkede.

Jeg kaldte på hunden fik tøjet på igen. Lagde trusserne i lommen og gik glad hjem igen.

Hun cyklede hjem og fik i en fart. Katrine sprang i en kedeldragt, der var ikke tid til at tage kjolen af og få trusser på.
Hun ville straks i gang med sine opgaver på gården. Lillesøster så undersøgende på hende og spurgte hvad er der sket, ikke noget løj hun, med min sæd smurt ud over brysterne og i hendes mave. Jo der er hold nu op jeg kan se det på dig.
Hvad er der sket se på mig.
Katrine vidste hun ikke kunne narre sin søster og valgte at fortælle hende lidt af det der var sket men ikke det hele.

Lillesøster stod med åben mund og lyttede. Så du kørte ned til stranden for at tage sol og så lå A nøgen i klitterne bag fiskerhuset. Hun svarede ja og sagde at hun havde listet sig tæt på og havde set mig helt tæt på.

Jeg var helt nøgen og havde haft helt stiv pik. Hun fortalte at det var den flotteste pik hun nogensinde havde set og at jeg havde begyndt at onanere mens hun lå og så på. Hun havde set min pik sprøjte sin sæd ud og det havde været vildt frækt at se på.

Nej helt ærligt du kunne altså godt have ringet efter mig, jeg ville da også gerne have set på. Det må du undskylde søs det havde jeg ikke lige tænkt på. Han er da også alt for gammel til dig søs, i lige måde svarede hun kækt.

Men nu løber du ikke ned og lure på ham med det samme vel søs, det kan man da aldrig vide svarede hun.
Er han hjemme nu spurgte hun drillende. Det gør du bare ikke, jeg har lavet mine pligter du er først færdig om minimum 1 time og så skal vi spise med mor og far. Nej please søs lad være, du bestemmer ikke over mig svarede hun grinende og løb bort.

Lillesøster havde sprunget op på cyklen og på ingen tid nået ned til fiskerhuset. Jeg var dårligt nået hjem fra stranden og havde lige sat mig på terrassen i haven bag ved huset med et koldt glas vin.

Jeg nød minderne fra eftermiddagen og besluttede at smide tøjet og få noget sol på kroppen.
Kamilla kendte huset og haven som sin egen bukselomme og kunne så let som ingen ting
Liste sig omkring.

Hunden var meget opmærksom og jeg undrede mig over hvorfor, men sagde nej til den og så lagde den sig ind igen.

Jeg tog Katrines trusser op af bukselommerne og snuste til dem. De duftede skønt af ung pige fisse. Jeg syntes jeg hørte en lyd og følte at der var nogen der så på mig men skød tanken væk igen.
Jeg gik hen til udebruseren og vaskede min krop i det dejlige solopvarmet vand. Tørrede min krop og smurte denne gang selv lidt sololie på kroppen. Hele tiden med en underlig følelse at blive betragtet men ikke på en dårlig måde.

Jeg vidste at Katrine var hjemme og arbejde så der kunne ikke være nogen. Minderne om Katrines fisse fik min pik til at rejse sig og jeg begyndte at onanere til minderne uvidende om min tilskuer som blot var meget få meter væk.

Kamilla listede sig tættere og tættere på og var nu under 1 ½ meter fra mig. Hun havde listet sig helt op til brændestablen ved terrassen og så på jeg lå og spillede pik i liggestolen med hendes søsters trusser i hånden. Havde jeg ikke selv været så ophidset og stønnet så højt havde jeg nok hørt hende men jeg var i min egen verden. Jeg fik senere af vide at hun havde stået med hænderne dybt begravet i trusserne og havde leget med.

Jeg kom endnu en gang i en dejlig orgasme og tørrede sæden væk med trusserne.

Kamilla listede forsigtigt væk, sprang på cyklen og nåede at finde storesøster som lige skulle til at tage kedeldragten af. Kamilla så på Katrine som sagde nej det gjorde du bare ikke vel, jo sagde Kamilla og jeg var heldig, han lå i haven med stiv pik og onanerede.

Katrine tog kedeldragten forsigtigt af, men Kamilla havde luret hende. Da Katrine fik dragten listet helt af løftede Kamilla den korte kjole op. Hvad laver du skreg Katrine. Men det var for sent Kamilla havde set at storesøster var nøgen under kjolen.

Han duftede til dine trusser hvor har han dem fra slemme Søs. Katrine så på sin søster du siger ikke noget til mor og far lover du. Det kommer an på så meget, men du skal starte med at fortælle mig det hele. Katrine opgav og fortalte det hele til sin lille søster som slugte fortællingen med hud og hår. Det var nu også rart at dele oplevelsen med hende.

Smid kjolen Søs, det mener du ikke jo jeg gør svarede Kamilla. Far og mor kan jo komme herud i stalden når som helst. Ja så skynd dig lidt.

Katrine smed kjolen og Kamilla så undersøgende på hendes bryster som stadig var oversmurt med nu indtørret sæd. Er det hans sæd der er der, ja svarede Katrine og Kamilla duftede til det, derefter slikkede hun på sin storesøsters bryster for at smagen sæd.

Umm sagde hun han smager godt, nej nu holder du kan da ikke stå og slikke mine bryster. Jo jeg kan svarede Kamilla stå stille elleres sladre jeg til mor og far. Katrine stod chokeret og lod sin lillesøster slikke sine bryster rene for sæd.
Mod hendes vilje så nød hendes krop søsterens tunge på hendes bryster. Hendes brystvorter stivnede og struttede afslørende. Nå søs er du til piger grinede Kamilla.

Bollede i også, nej svarede Katrine sandfærdigt det nåede vi ikke før far ringede. Men han har lovet at han gerne vil når jeg vil. Jeg vil så på svarede lillesøster. Nej helt ærligt, ellers sladre jeg til mor og far. Jamen hvad med A, han opdager ingen ting jeg er god til at være stille.

Hvor skal det være hende, det har jeg ikke besluttet men jeg havde tænkt at jeg kunne miste min mødom i klitterene, det lyder som en god ide for så er det nemt for mig at liste mig tæt på.
Hvis du lover at sende mig en sms i god tid inden i boller så sladre jeg ikke til mor og far. Det lover jeg sagde Katrine.

De følgende dage gik jeg tur som aftalt men havde til sidst nok opgivet at møde Katrine i klitterne igen. Hun havde vel mistet modet eller noget andet var kommet i vejen for hun lå der ikke. Men bedst som jeg havde opgivet gik jeg igen en tur, og denne gang kunne jeg se at der var noget i klitterne længere fremme. Mit humør steg og jeg glædede mig voldsomt til igen at være sammen med Katrine.

Da jeg kom tættere på opdagede jeg at noget var galt for der var minimum tre personer. Efterhånden som jeg kom tættere på kunne jeg se 2 unge fyre som holdt en pige fast. Den ene forsøgte at sprede hendes ben den anden sad på hendes bryst og råbte nu åbner du den mund ellers henter vi din søster også.

Jeg var ikke i tvivl, det var Katrine og de 2 fyre hun var bange for. Skrig bare sagde de ingen vil høre dig og ingen vil bagefter tro dig din bondetøs.

Jeg var nu nået op til dem og råbte jo der er og så stopper i 2 med det samme. De vendte sig og grinede gå du bare videre inden vi slår dig ned. Jeg kaldte på hunden og de stoppede op da den gøende løb hen til mig.

Den ene politimandens søn forsøgte at løbe bort, jeg råbte ham an og sagde at hvis ikke han øjeblikkelig vendte om så pudsede jeg hunden på ham. Han vendte om hunden gøede på livet løs. Læg jer i sandet på ryggen.

Jeg tog hunden i snor og bad den sondere de unge fyre. Hunden snusede til hver en millimeter af deres nøgne kroppe.

Jeg gik over til Katrine og så om hun var ok. Jeg forklarede hende min plan og hun var straks med på den.

Nu skulle hun og Sara have deres hævn.

Få sex i dag

Ring efter Sara og hør om hun vil have sin hævn over dem, men at det hun ser aldrig må deles med nogen med mindre Peter og Morten gør noget ved nogen som helst piger på øen igen.

De regler var hun indforstået med og det ville hun meget gerne opleve.
Hun var tilfældigvis på vej hjem til Katrine for at høre om hun ville med i byen. Sara var blot 10 minutter væk.
Jeg Bad Katrine rejse sig og løbe ned i huset efter mit kamera. Hun tog hurtigt sit tøj på og løb afsted.

Hvad jeg ikke vidste var at hun havde ringet til sin lillesøster også og fortalt at Peter og Mads havde forsøgt at voldtage hende og at jeg nu var ved at straffe dem. Hun skulle ikke ringe til politiet men blot liste ned til stranden hvis hun skulle se dem få hævn.

Er du sikker på jeg ikke skal ringe efter betjenten søs, ja svarede Katrine,

A skal nok få dem til at holde op og ingen andre vil tro at det passede at de ville voldtage mig, ikke de søde drenge fra gode hjem.

Men du lover aldrig at sladre for så deler jeg aldrig noget med dig igen. Det lover jeg Søs og jeg kommer nu. Husk at skjule dig så de ikke ved du har set det, skal jeg nok.

Katrine var hurtigt tilbage, Jeg så smilende på hende nu tager du bare billeder på livet løs, ja svarede hun, godt svarede jeg. Sara kom styrtende hen i mod os og så forpustet på os og de 2 nøgne fyre. Katrine så på hende det her bliver mellem os ikke, Jo det gør det svarede hun det lover jeg.

Er det de her 2 skvat du har fortalt mig om så går og truer piger til ting de ikke vil. Ja svarede Katrine, det skal de få betalt så godt, at de fortryder de nogensinde er blevet født. Giv mig lige kameraet, jeg satte geo tag på og forklarede dem at de billeder der nu blev taget vil blive taget så alle på en computer ville kunne se hvor de var taget.

Jeg så på betjentens søn Peter og sagde, slik på din vens Mads pik så den bliver stiv ellers pudser jeg hunden på dig. Jeg mener det sagde jeg og han opgav hurtigt sin ønske om nåde. Jeg så blot hånligt på ham og sagde hvor var din nåde da du tvang Sara til at slikke dig.
Det var sød musik i Saras øre, hun smilede taknemmeligt til mig

Katrine tager billeder imens sørg for man tydeligt kan se denne latterlige fyr slikke pik og hvem der bliver slikket. Han åbnede munden og begyndte at slikke Mads' pik og nosser. Kammeratens pik rejste sig som forventet nu bytter i plads og så var det Mads' tur til at slikke pik. Da begge pikke var stive bad jeg så hunden undersøge deres pikke. Den fik kommandoen find og den søgte og slikkede deres pikke dog uden at vide hvad den søgte.

Både Mads og Peters pikke blev undersøgt og Katrine fik det i kassen. Det så på billederne ud til at de nød dyresex.
Jeg så på dem, næste gang giver jeg kommandoen bid fast og får han den slipper han ikke før jeg siger til, er det forstået.

De ville nu adlyde mit mindste vink. Godt Peter du skal nu bolles i røven af Mads og Mads lige inden du går skal du trække din pik ud og så skal Peter slikke den til du kommer i munden på ham al sæden skal sluges.

Mod Mads' vilje så var det tydeligt at han tændte på oplevelsen. Hans pik bliv virkelig hård og kamp klar. Smør hans bagerste hun med sololien og stik et par fingre op i røven på ham. Javel sagde Mads bare og gik i gang.

Peter klynkede og hulkede men han havde ikke vist nogen af sine ofre nåde, så han skulle ikke modtage nogen selv.
Da Peter havde modtaget tre fingre på samme tid sagde jeg til mads giv ham nu din pik helt i bund. Sæt dig på alle fire med røven mod mads og modtag hans pik. Mads' pik var mere end klar og han stødte den hurtigt og uden nåde dybt op i Peters røv. Peter klynkede og græd men fandt efterhånden rytmen og tog i mod. Spil din egen pik af imens du får pik, Peter adlød og hans pik blev atter stiv.
Katrine og Sara så smilende på med store øjne.

Jeg tog Katrines telefon og filmede det imens hun tog billeder med mit kamera, Jeg kunne se på Mads at han snart ville gå og sagde du kommer ikke i ham, ud med pikken og få den suttet af Peter. Nej sagde Peter ikke efter den har været i min røv, jo råbte jeg netop luk kæften og sut.

Peter opgav og suttede nu ydmyget sin barndoms vens stive pik af selvom den lige havde været oppe i hans egen røv. Det var mere end Mads kunne klare og han skød sin ladning af sæd ud i munden på Peter, nu ikke spytte det ud vis os Mads' sæd i din mund og så skal du sluge. Peter viste os sæden og slugte.

Så er det din tur Mads, Peters pik levede sit eget liv og selvom han sagde nej så sagde hans pik ja. Den stod flot og klar til at levere. Smør hans røv ind Peter og giv ham så meget pik at han aldrig glemmer det igen. Det kan jeg ikke svarede han og fældede en tåre, hvis ikke du knepper ham så får jeg hunden til at kneppe dig. (Det var blot en trussel og jeg har aldrig lært hunden hvordan man gør men kunne se at den fulgte meget med i hvad de gjorde samme og at det påvirkede den da den fik stiv pik)

Jeg skal nok og sørme om ikke Mads modtog pikken både dybt og hårdt. Mads derimod klynkede ikke. Han tog i mod pikken med glæde, han begyndte at stønne af liderlighed og pressede sin røv mod Peters pik så den kunne komme helt i bund hver gang.

Selvom han lige var kommet så begyndte hans pik at rejse sig og han onanerede helt frivilligt i mens Peter kneppede hans røvhul sønder og sammen. Lige inden han gik huskede Peter at trække sig ud og skyde sin ladning ind i Mads' mund som ivrigt tog imod. Mads viste os sæden og slugte den også.
Peter satte sig ned i sandet, hvilket han aldrig skulle have gjort for nu var der sand overalt på hans røv.

Mads' pik var stadig stiv og vi beordrede Peter til at gøre klar til gang nr. 2 i røven. Det mener ikke men jo det gjorde vi og Mads sprang på ham igen.

Peter lod ham denne gang komme til og opgav modstanden. Mads Sønderkneppede Peters røv så hård man skulle tro han havde noget at hævne. Mads så på mig jeg går snart, fyr din pik af inde i ham, som sagt som gjort og Mads brølede sin orgasme ud. Peters røv var helt udspillet og sæden drev langsomt ud af den. Peters røv var fuld af sæd og sand helt tyndslidt og tydeligvis godt brugt.
Mads, ja svarede han, Pis på Peter, vask hans røv ren med din tis og pis ham også i munden. Han skal sluge dit tis.

Mads du starter med munden, Mads rettede sin nu slappe pik mod Peter som uden modstand åbnede munden og lod Mads først fylde den med tis og derefter slugte han mens Mads tissede resten af kroppen til. Peter havde overgivet sig totalt.

Jeg så på ham nu skal du løbe ned i vandet med mads og skylle jer rene og så komme retur. Mørket var ved at falde på og jeg så på pigerne. Nu tager vi deres tøj og så skal de cykle hjem uden tøj på men vi følger dem i bil. Når de når til deres vej tager vi et billede af dem foran vejskiltet og derefter foran deres forældres hus.

Vi kunne høre Peter Skrige da saltvandet ramte hans tyndslidte røv, de kom hurtigt op og modtog uden klager den sidste del af opgaven. Hele 8 gange på turen hjem måtte de kaste sig i en grøft eller skjule sig bag en hæk da der kom folk kørende forbi.

Vi kørte først hjem til Peters vej og fik taget billeder og taget afsked med ham.

Nu ved du hvad der slipper ud hvis du nogensinde prøver at gøre en pige fortræd igen. Jeg lover det er slut og at jeg ikke sladre til nogen om hvad i har udsat mig for i aften.

Tro mig sagde jeg sladre du kan end ikke din far rede din røv fra internettet. Du vil blive delt så hurtigt med navn og adresse at du aldrig vil kunne vise dig offentligt igen.

Han så på Sara og Katrine, undskyld sagde han jeg har været et svin undskyld. Han fik sit tøj og listede ind i huset.

Mads så på os og sagde så jeg bor lige her nede og viste vej. Han lod os tage billederne uden brok og så på os.

Sara og Katrine undskyld undskyld undskyld, jeg er så ked af det jeg har gjort. Peter har presset mig og jeg burde have kunne sige nej selv længe før nu.

Men det er lidt flovt at indrømme men hvis i lover aldrig at sige det til nogen så har i aften været det bedste sex jeg nogensinde har drømt eller fantaseret om.
Jeg troede det ville gå over men jeg er vist til fyre og til at blive domineret.

Så der har ikke været meget straf for mig i aften, så hvis i vil have det så melder jeg mig til politiet frivilligt.

Mads rolig nu vi har længe vist at du var til fyre, du vidste det bare ikke selv. Kunne du virkelig li det OMG JA. Det var bare så fedt endelig at slippe ud af hans greb og så samtidig tage ham hårdt.
Han fortjener det i har gjort og det var godt han blev stoppet nu for han havde planlagt at din lillesøster Kamilla skulle være det næste offer.

Hvis i er rigtig søde kunne jeg så ikke få et par billeder fra i aften. Hvorfor spurgte Sara jo altså hvis Peter så vil tvinge mig til noget igen så vil jeg også kunne true ham med at vise fodboldholdet ham sutte pik og få den i røven. Så vil han nok ikke være anføre mere.

Kan vi det spurgte Katrine og Sara mig? Det bestemmer i selv men jeg tror nu også at mads vil have billederne som minde om hans første fyr. Mads så på mig og smilede du er sku ikke så dum, ja det vil jeg meget gerne.
Det er en aftale men samme regler gælder dig ingen billeder ud offentligt så længe Peter opføre sig pænt.

Vi fik sagt farvel til en meget glad Mads og gik nu ned mod bilen igen.
Pigerne var helt vildt glade Sara faldt mig om halsen og gav mig et kæmpe kys og knus.
Du aner ikke hvor vigtigt det var for mig det du gjorde i aften. Jeg vil aldrig kunne takke dig nok for det. Du har fjernet en kæmpe bekymring og skyld følelse jeg har gået med lige siden.
Jeg vil gøre alt for dig det skal du vide hviskede hun i mit øre.
Jeg så på hende og sagde det ville enhver da have gjort, nej svarede hun, ingen af de mænd jeg kender her på øen ville. Du er min helt.

Vi kørte ud i sommernatten mod fiskerhuset hvor vi sammen nød et glas kold rosevin og talte om det skete. Ikke mindst om Mads så åbenlyst havde nydt det. Sara betroede os at hun mod hvad hun forventede havde tændt meget på at se dem underkaste sig og faktisk selv var ved at adlyde flere gange.
Jeg så på de 2 glade smukke sommerlige piger som sad hos mig i deres små kjoler og ønskede for mig selv at de sad nøgne i stedet for påklædt.

Skulle i ikke i byen spurgte jeg dem i gider da ikke bruge aftenen i selskab med en mand på min alder. Gå nu ud og mor jer, pigerne så på hinanden og svarede at der var intet de hellere ville end at bruge deres aften hos mig deres redningsmand.

Jeg hentede et flaske vin mere og tændte op i bålstedet.

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.