Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mens jeg studerede boede jeg til leje på et værelse i en villa i Lyngby. Jeg havde ikke mange penge, så sommerferie blev der ikke meget af, og jeg fik en ekstra skilling ved at passe værtsparrets hund mens de var på ferie.

Jeg nød at sidde på terrassen og få min morgenkaffe i solen, da jeg fik øje på nabokonen, der var tidligt igang med vasketøjet. Hun var en spinkel sorthåret dame med et lidt drenget udseende: små bryster og ikke meget røv. I dag var hun i en lyseblå kort sommerkjole. Da hun fik øje på mig smilede hun venligt, og jeg smilede igen.

SEX I DAG?

Lidt efter gik jeg med hunden, og da jeg kom hjem igen ringede det på døren. Det var nabokonen, der spurgte, og jeg havde forstand på sikringer, og om jeg ville hjælpe hende med at se på sikringerne til vaskemaskinen: Den var pludselig gået ud midt i en vask. Jo, det mente jeg godt jeg kunne hjælpe med, og vi gik ind til hende.

Jeg fandt hurtigt sikringstavlen, og der var ganske rigtigt sprunget en sikring. Heldigvis lå der en pakke sikringer, så jeg fik skiftet sikringen, og vaskemaskinen startede igen. Nabokonen, der hed Ulla, blev glad, men var samtidig bekymret for, om der var noget galt med vaskemaskinen. Jeg viste hende hvordan hun kunne slukke for strømmen mens hun tømte vaskemaskinen, og vi talte om, at det var en god ide at få en montør til at checke vaskemaskinen for overgang.

Jeg kiggede mig rundt i kælderen: Den var hyggeligt indrettet - der var en sauna og en krog med to flydestole og en solarielampe. Ulla fortalte, at hun og hendes ex-mand havde indrettet kælderen som deres hyggekrog, men at ægteskabet ikke havde holdt: Manden havde fundet sig en mere veludrustet kvinde. Det havde såret hende den gang, men det var nu så længe siden, at hun ikke tænkte over det mere.

Jeg kiggede interesseret på saunaen og spurgte, hvornår den sidst havde været tændt. Ulla sagde, at hun kun sjældent brugte den nu, da det var sjovere at være to om at bruge saunaen. Men jeg havde måske lyst til at gå i sauna? Jo, det havde jeg da, og ja, det er klart hyggeligere at være to i sauna. Ulla tændte for saunaen, og spurgte, om jeg ville have en kop kaffe, mens den varmede op.

Et kvarter senere gik vi ned i kælderen igen, og vi lagde vores tøj på en bænk, tog et hurtigt brusebad, og satte os ind i saunaen. Selv om Ulla havde en drenget skikkelse havde hun to dejlige bryster med mørke brystvorter og en lækker kulsort dusk længere nede. Ulla bemærkede, at jeg kiggede interesseret og spurgte: "Kan du lide, hvad du ser?" - Jeg smilede, og sagde, at det kunne jeg helt bestemt. Hun kiggede over på mig og spurgte: "Har du ikke nogen pige?" - "Nej", svarede jeg, "Jeg har nok været for travlt optaget af at læse og tjene penge til at leve for imens".

Ulla satte sig ved siden at mig i den varme sauna, og tog om min pik.... fuck, hvor var det bare dejligt. Hun bevægede sin hånd blidt, og inden længe var pikken voldsomt stiv. Jeg lagde en hånd på hendes ene bryst og masserede brystvorten til den blev stiv. Ulla lukkede øjnene og bad mig blive ved. Jeg kørte en finger ned i dusken, og lod den glide ned langs revnen, Ulla spredte benene og inden længe masserede jeg hendes klit. Ulla begyndte at ånde tungere.

Inden længe rejste Ulla sig op, tog min hånd og sagde "Kom". Vi gik ud af saunaen og slukkede for den - og efter et hurtigt koldt brusebad tørrede Ulla mig, og jeg tørrede hende. Vi stod tæt, kælede og kyssede hinanden og min pik blev snart stiv som en flagstang, og Ulla sagde: "Jeg tror, det er længe siden du har haft en pige?" - Jeg svarede, at det var rigtig længe siden, og at jeg når det nu skulle siges, så havde jeg kun havde kælet med en pige, jeg havde aldrig kneppet før. "Det skal vi så lave om på", sagde Ulla, og tog om min pik: "Denne her er i hvert fald klar til det"

Vi gik op i Ullas soveværelse, og Ulla lagde sig på sengen og spurgte, om jeg ville slikke hende. Det kunne hun nemlig godt lide. Jeg havde aldrig prøvet at slikke en pige før, men det var ikke så svært. Jeg kunne hurtigt mærke, at jeg gjorde det rigtigt. Ulla spredte benene helt, og jeg slikkede hendes klit til hun stønnede svagt.

Jeg skiftede stilling, og kyssede Ullas stive brystvorter - de blev endnu stivere, og Ullas åndedræt blev hurtigt: "Du lærer hurtigt, kors hvor er det dejligt" ... Så kunne jeg ikke vente længere, men spredte hendes våde skamlæber, og satte min stive pik ind mellem de åbne skamlæber. Ulla tog med sin hånd om pikken, og hjalp den op i hende. Inden længe holdt hun fast om mine baller, og vi bevægede os i samme takt.

Jeg kyssede hende længe, og mens vores tunger legede med hinanden kom vi begge i en fantastisk orgasme, Bagefter lå vi længe og nussede og kyssede. Ulla var den første, der sagde noget: "Hvor var det bare skønt at blive kneppet igen. Det er så længe siden. Tak fordi jeg måtte være din første pige på den måde" - "Det er mig, der skal sige tak. Det var bare skønt. Jeg håber, din vaskemaskine går i stykker igen". Ulla fnisede, og sagde, at så måtte hun jo lære at slukke for sikringerne selv.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 71 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.