BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som mange andre studerende kunne jeg ikke få kollegieværelse, men jeg fandt et værelse til leje. Det viste sig at være i en gartnerbolig hos en grossererfamilie. Jeg så værelset, og da prisen var rimelig sagde jeg ja tak til værelset. Jeg skulle dele køkken og bad med den anden logerende, der var grossererens niece fra Fyn, der også studerede.

Jeg flyttede ind, og gjorde værelset hyggeligt med arbejdsplads til PC en sovesofa og et sofabord. Samme aften mødte jeg grossererens niece, en let buttet pige med kraftige briller. Hun var meget genert, men vi fik dog aftalt fordelingen af pladsen i køleskabet og hvem der gjorde rent på fællesarealerne hvornår. Hun var egentlig køn med halvlangt brunt hår, og kraftige øjenbryn, men ikke til at slå et smil af overhovedet, men jeg lærte dog at hun hed Birgitte og at vi begge var 19 år gamle. Vi læste begge på universitetet, hun læste fysik og matematik, mens jeg læste fransk og russisk.

SEX I DAG?

Der gik nogen uger og stadig ingen smil, men vi kom da godt ud af det i det daglige. En fredag da jeg kom hjem mødte jeg Birgitte i køkkenet med et halstørklæde om halsen og en tyk sweater på: Jeg spurgte, om hun var syg, og hun sagde, at hun havde fået en rigtig god forkølelse. Hun så trist ud, og jeg fik medlidenhed, og tilbød at lave mad til os begge, hvis hun da kunne nøjes med mine frikadeller. Hun sagde, at hun jo næsten ikke kunne tage imod det, men ja, hun ville altså være meget glad, hvis jeg ville lave maden. Jeg sendte Birgitte ind på sit værelse for at hvile, og gik ud for at købe ind. Jeg fandt også en ikke for dyr rødvin, som jeg vidste er god. Lidt forudseende købte jeg også ind til morgenmad til os begge.

Frikadellerne blev lavet det bedste jeg kunne, kartoflerne skrællet og kogt, og et glas rødkål varmet. Vi plejede at spise på vores værelser, men der var faktisk et bord og to stole i køkkenet, så jeg dækkede op, og fandt oven i købet et stearinlys til at sætte på bordet. Da alt var klart, bankede jeg på hendes dør, og sagde, at maden var klar.

Hun kom ud, stadig i sweater og med halstørklæde, og vi begyndte at spise. Hun var lidt betænkelig ved rødvinen, men lod sig overtale, da jeg mente hun havde brug for at sove godt mere end noget andet for at blive af med forkølelsen. Hun spiste godt, og vinen virkede hurtigt, det var vist ikke det, hun var mest vant til. For første gang fik jeg et smil, da hun sagde tak for mad. Jeg smilede igen, og foreslog, at vi skulle spise sammen igen, da det da var hyggeligere end at spise hver for sig, et tilbud hun sagde ja tak til, hvis jeg da kunne spise hendes mad. Det mente jeg nok jeg kunne, og sendte hende så ind i seng med besked om at morgenmaden blev serveret i køkkenet klokken 8 næste morgen.

Det blev en stille fredag aften, jeg havde en opgave, der skulle afleveres mandag, så jeg brugte tiden ved PCen, og kom et godt stykke ind i opgaven inden sengetid. Klokken syv næste morgen tog jeg et hurtigt bad, og lavede kaffe og ristede morgenbrød og satte lidt pålæg på bordet. Klokken otte bankede jeg på døren, og fortalte at morgenmaden var klar.

Birgitte kom ud i en lilla morgenkåbe, og sagde undskyldende: "Jeg ser altså ikke godt ud her til morgen, men jeg har det meget bedre. Rødvinen virkede". Jeg sagde, at jeg syntes hun så godt ud, og at hun bare skulle være naturlig - vi boede jo tæt sammen alligevel. Jeg lagde prøvende en hånd på hendes skulder for at opmuntre, og jeg fik heldigvis en lille klem af hendes hånd til svar.

Vi spiste morgenmad, og hjalp hinanden med opvasken, og hun spurgte, om jeg ville handle for os begge, så skulle hun nok lave aftensmaden. Det blev en aftale, og jeg handlede for os begge. Indtil middagen sad vi begge med hver vores opgave, men med den forskel fra tidligere, at vi nu sørgede for kaffe til hinanden, når vi fik lyst til en kop kaffe, og samtidig med vi bragte kaffen, benyttede vi lejligheden til at røre ved hinanden.

Hun havde lavet lækre stegte rødspætte fileter til aftensmad, med kartofler, ærter og smørsovs til. Det smagte bare godt. Vi delte en flaske hvidvin til, og efter aftensmaden blev vi enige om at gå en lille tur, så vi fik lidt frisk luft. Det virkede helt naturligt, at vi gik holdt hånd mens vi gik, og vi endte med at gå med armene om hinanden. Det blev en længere tur, og vi sagde ikke ret meget, men nød bare at holde om hinanden.

Da vi kom hjem kiggede Birgitte på mig, kyssede mig og spurgte: "Du er smadder sød. Er du frisk?" - "Du er også smadder sød, og jeg er helt frisk". Vi kyssede hinanden længe, og lod hænderne undersøge hinandens kroppe. Birgitte var ikke åleslank, men havde en lækker blød krop. Jeg tog kjolen over hovedet på hende og fik efter lidt fumlerier åbnet BHen. Hun havde lækre bryster med stive brystvorter.

Birgitte knappede min skjorte op, og tog den af. Hun åbnede livremmen, lynede bukserne ned, og trak dem af mig. Min pik var stiv og stor bag underbukserne. Jeg tog hendes strømpebukser og trusser af hende, og hun havde netop den store dusk, jeg havde forestillet mig. Jeg lod en finger glide gennem urskoven til jeg fandt toppen af revnen. Stille log jeg fingeren glide længere ned. Birgittes åndedræt blev tungere, og hun tog fat i mine underbukser og trak dem ned. Jeg mærkede hendes fingre lukke sig om min pik. Birgitte begyndte at lave langsomme bevægelser. Det var bare lækkert.

Nu havde vi jo ligesom varmet hinanden op hele dagen, så efter kort tid gik vi ind på Birgittes værelse og hun lagde sig ned på sengen, og spredte benene. Jeg lagde mig ovenpå hende, og hun hjalp pikken på ret vej ind i hendes våde hule. Hun var dejlig stram og meget våd. Det var meget ophidsende at mærke hendes store dusk mens vi lå og bevægede os langsomt mens vi nød varmen brede sig i os.

Birgitte lagde hænderne på min røv og holdt godt fast. Jeg tog hænderne bag Birgittes skuldre og pressede hende ind til mig. Hendes bryster var dejlig bløde, og brystvorterne stive og føltes - ja som gajoler. Vi kyssede hinanden dybt, og vores bevægelser blev hurtigere. Det varede ikke længe før vi eksploderede i en orgasme sammen, hvorefter vi lå dejligt afslappede og kyssede hinanden, indtil hun puttede sig ind til mig, og vi sov.

Søndag morgen vågnede jeg ved 7 tiden med den stadig nøgne Birgitte ved siden af mig. Birgitte sov, og jeg kunne ikke lade være med at lægge en hånd på hendes dusk. Det vækkede Birgitte, og hun spurgte: "Kan du lide min dusk?". "Ja, det kan du lige bande på", svarede jeg, "Den er så lækker". Birgitte spredte benene let som en invitation til min hånd om at fortsætte, og sagde: "Det var så lækkert at være sammen med dig i går, så det skal gentages mange gange". "Det er bare en aftale", svarede jeg.

Inden længe kyssede jeg indersiden af hendes lår, og lod kyssene bevæge sig op mod klitten. "Bliv ved!", bad hun "Det er bare så dejligt". Jeg lod min tunge spille omkring hendes klit, og jeg kunne mærke, at hun fik orgasme. Hun lå helt afslappet, og sagde, at nu måtte det være min tur, men at hun aldrig havde prøvet at slikke før, Jeg sagde, at hun bare skulle tage det roligt: "Sex er mere at give end at tage, og vi skal lære at gøre det sammen".

Birgitte omfavnede mig, og kyssede mig, og sagde: "Det skal vi i hvert fald. Hvis jeg skal være ærlig, så har jeg kun haft sex en gang før, da jeg var 16 sammen med en fætter, og det gik ikke ret godt. Hvor mange piger har du haft?" - Jeg svarede sandfærdigt: Kun 2, og begge gange var det et hurtigt knald uden ret meget forspil. Det var det lækre med dig: Vi havde god tid til at varme hinanden op."

Vi kunne ikke blive liggende hele dagen, da der var lidt opgaver, der skulle gøres færdige, så vi gik i bad - sammen naturligvis, som tingene havde udviklet sig - tog tøj på, fik lidt morgenmad og satte os til PCerne. I løbet af eftermiddagen blev vi færdige, og satte os i køkkenet og sludrede - og ja, rørte en del ved hinanden. Birgittes telefon ringede. "Hej Mor," sagde hun, "Det var hyggeligt du ringede". Lidt efter blev hun rød i hovedet, og sagde: "Nej mor, jeg er ikke alene, og jeg er altså 19 år, så det må jeg godt" - Der var en pause, mens moderen talte, og Birgitte sluttede samtalen med at sige: "Det kan jeg altså godt finde ud af selv mor! Og hils far!".

Birgitte fortalte, at hendes morbror havde ringet til hendes mor, og fortalt, at han mente hun havde "noget kørende med sin medlogerende" - hun satte sig ved siden af mig, lagde sin hånd på min pik, og sagde: "Min mor mente jeg manglede øvelse i sex - må jeg øve mig nu, for så kan vi vist være klar til i aften igen?". Hun åbnede mine bukser, og befriede min pik, kyssede den og tog den i munden, Hvis hun manglede øvelse, så opdagede jeg det i hvert fald ikke, lige før jeg kom sagde jeg "Jeg kommer" - mest så hun kunne undgå at få det i munden, men hun blev bare mere ivrig, og tog det hele i munden. "Wow!" kunne jeg kun sige, da jeg var kommet lidt til hægterne igen. Birgitte smilede, og sagde: "Du smager altså dejligt".

Jeg behøver vel ikke at sige, hvordan aftenen endte? Vi er i øvrigt sammen som par stadigvæk, og nyder stadig hinanden lige så meget som vi nød vores første gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.