Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en varm sommerdag, og da fru Mortensen kom til sommerhuset skiftede hun til bikini, og gik ned til stranden. Det var fredag, og hun var gået tidligt fra kontoret, så klokken var ikke mere end 3 om eftermiddagen, da hun fandt en gryde i klitterne, smed bikinien og nød at lade solen bage på de bare bryster, der stadig var faste trods hendes 50 år, og hendes mørke trekant. Hun lagde sig tilfreds på et håndklæde og slikkede sol.

Lidt efter kom 2 unge mænd og en ung pige, og slog sig ned i en gryde tæt ved. Fru Mortensen hørte lidt efter, at pigen bad de unge mænd om at "lade være" ... Hun kunne hverken se eller høre, hvad de skulle lade være med, men hvis nu det var hende, så ville hun ikke have sagt noget. Et godt knald i sommerheden ville bare være godt.

SEX I DAG?

Hun rejste sig og gik ud i vandet. Vandet var lunt men kølede alligevel dejligt. Hun svømmede nogen meter da hun var kommet langt nok ud. til at svømme Lidt efter kom de tre unge også ud i vandet, og de hilste på hinanden og blev hurtigt enige om, at vandet var perfekt i dag.

En af de unge mænd dykkede og svømmede hen mod fru Mortensen. Hun spredte benene, så han kunne dykke mellem benene på hende. Hun mærkede, at han kom op bag hende, og lidt efter mærkede hun hans arme omrking sig. Han tog hende på brysterne, og hendes brystvorter afslørede straks, at hun kunne lide det.

Hun vendte sig om og lagde sige arme om ham, og trak ham ind til sig. Han havde en dejlig muskuløs krop, og hun kunne mærke at hans pik voksede. Der var muligheder her, forstod hun hurtigt.

Mulighederne blev ikke ringere af, at den anden unge mand og den unge pige lidt efter sagde, at de ville gå op til købmenden efter aftensmad. Fru Mortensen havde mad i køleskabet, og lige nu var der også noget andet, hun hellere ville spise.

Fru Mortensen og den unge mand blev lidt i vandet efter de to andre var gået, men til slut gik de op til gryderne i klitten. Den unge mand hentede sit håndklæde, og lagde dig i gryden ved siden af fru Mortensen. Fru Mortensen tog en flaske sololie frem, og begyndte at smøre sig ind. Den unge mand lå på ryggen, og fru Mortensen kom sololie på hans ryg, og smurte ham ind. Da hun var færdig med bagsiden, bad hum ham vende sig om, and adlød, og fru Mortensen gav ham sololie på forsiden også. Hun sluttede af med pikken, der blev voldsomt stor ved behandlingen.

Den unge mand rejste sig op, og pressede fru Mortensen ned på håndklædet, han spredte hendes ben med et knæ, mens han holdt hendes arme fast over hendes hovede med et fast tag. Fru Mortensen nød det: Her var en ung mand, der vidste, hvad han ville have. Han holdt hendes arme med den ene hånd nu, tog krævende fat om det ene bryst med den anden hånd. Hårdt, men ikke for hårdt. Samtidig havde han pressset det ene knæ mod hendes kusse. Hun var helt låst fast, og nød bare hans krævende berøringer.

Han skiftede hurtigt stilling, åbnede hendes skamlæber med en hånd, han førte hurtigt og kraftfuldt sin store pik op i hande. Hun gispede, og gav et hurtigt suk, og kom ham i møde: Bevægede hofterne, og lod skeden stramme sig om den unge mands pik. Kort efter kom de begge uden at lægge mærke til, at de efterhånden havde tiltrukket sig en del opmærksomhed på stranden.

Da de havde pusted lidt ud smilede fru Mortensen til den unge mand, og sagde: "Jeg kan lide, når en mand ved, hvad han vil have". Den unge mand, der i øvrigt hed Bo, returnerede smilet, og sagde: "Jamen det ved jeg. Har du lyst til at komme over til os i aften?". Det havde fru Mortensen i hvert fald, og de udvekslede adresser og telefonnumre.

Efter en let middag gik fru Mortensen i bad, tog et par små trusser på og oven på dem en let sommerkjole. De havde aftalt ved otte tiden, så det passede fint. Hun stak i et par klipklappere, og gik det korte stykke over til de tre unge mennesker. Hvad mon aftenen ville bringe af oplevelser?

Da hun kom der over, fandt hun de tre andre siddende udenfor ved et bord. De hilste på hinanden, hun lærte, at pigen hed Lis og den anden unge mand hed Arne. De skålede i kold hvidvin, og talte om hvor godt det var at sidde her med kølig hvidvin og en varm sommeraften.

Det var tydeligt, at Arne og Lis havde svært ved at holde fingrene fra hinanden, og Bo virkede også mere og mere tændt. Hun slappede af, og nød bare at blive taget på. Lis gik på toilettet, og så skete der noget: Arne og Bo holdt fast i fru Mortensen, fik kjolen over hendes hovede, og trak trusserne af hende. Hun blev ført hen til to træer, og blev bundet til træerne med hænder og fødder så hun stod som et X mellem træerne.

Da Lis kom tilbage, fik hun samme tur. Fru Mortensen kunne se, at hun ikke var overrasket, så det havde hun vist prøvet før. For fru Mortensen var det en helt ny oplevelse: Hvad skulle der ske nu? Hun var på samme tid lidt bange, men også ophidset. Hvidvinen dæmpede angsten, så hun egentlig var mere ophidset.

De to piger kunne se hinanden: Ellen så, at Lis var helt glatbarberet. Det så ret frækt ud, som hun stod der med spredte ben. Bo gik hen til Lis og to fat i brystvorterne og masserede gem stive. Arne kom med to tøjklemmer, og satte dem på Lis stive brystvorter. Lis gav et lille hvin af smerte.

Bo var imellemtiden gået hen til fru Mortensen, og stående bag hende havde han skildt hendes skamlæber fra hinanden og masserede hendes clitoris. Så mærkede hun en tøjklemme blive sat fast på den ene skamlæbe det var overraskende og hun gav et hvin fra sig. Hurtigt efter gentog det sig med en klemme på den anden skamlæbe. Klemmerne blev sat fast om hendes ben med gaffatape, så skamlæberne blev holdt udspilede.

Bo gik over til Lis og gav hende samme behandling som han lige havde givet fru Mortensen. Imens tog Arne et reb, og snørede det omkring fru Mortensens bryster, med en lykke om hvert af brysterne, som blev udspilede. Det gjorde lidt ondt, men var også utroligt ophidsende, Arne nappede i de stive brystvorter, så fru Mortensen gav et gisp.

Bo kom over til Arne og fru Mortensen. De løsnede hendes reb, og førte hende over til Lis, anbragte de to piger mod hianden, og bandt deres arme og ben sammen med gaffatape. De var lige høje, så deres skamben gned mod hinanden. Fru Mortensen blev helt varm i fissen, og håbede, at Lis blev det samme. Det gjorde Lis, for hun begyndte at kysse fru Mortensen, først kort og prøvende, men snart stod de to piger og gned sig mod hinanden mens de kyssede hinanden dybt og intemst.

Det var mere end de to drenge kunne stå for, Arne gik om bag Lis og Bo gik om bag fru Mortensen, og uden videre førte de deres stive pikke op i hver sin pige. Det var den mest intense sex-oplevelse, fru Mortensen kunne huske at have haft nogensinde, og det varede da heller ikke længe, før de alle sammen kom med en del lydeffekter.

Senere, da pigerne var blevet løst igen, delte de resten af hvidvinen og lovede hinanden, at det ikke var sidste gang, de var sammen. Fru Mortensen hviskede Lis ind i øret: "Men næste gang må det vist være vores tur til at bruge reb og gaffatape" - Lis nikkede, og hviskede tilbage: "Jeg glæder mig allerede".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.