Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var kun 15 år dengang og havde et fritids job hos vores nabo, som også var en god ven af mine forældre, han hvade altid kommet meget i vort hjem, han var en enlig mand på 45 år.
Han var altid meget flink over for mig og forsøgte aldrig noget, tværtimod jeg drømte tit om at han skulle ta` mig og elske mig, men han havde bare slet ikke mig i sine tanker. Jeg var kort sagt ulykkelig forelsket.
En søndag morgen hvor jeg havde hentet morgen brød og avis, låste jeg mig selv ind, lavede morgen kaffe og dækkede bord, som jeg plejede. Da jeg var færdig gik jeg oven på, bankede på hans dør!--- Der skete ikke noget. Jeg åbnede døren og så han stadig sov, nu gik jeg over til sengen og trak dynen af ham, uforberedt på at han intet havde på under dynen. Hans pik stod stiv og strunk lige op. Jeg havde da før set en drenge pik, men aldrig en voksen mands, så størrelsen overraskede mig, men på en eller anden måde så tirrede det mig og at den var så stor.
"Tanja.! for pokker er det dig?" sagde han forfjamsket og forsøgte at få fat i dynen, jeg grinede og kunne ikke skjule min interesse for hans nøgenhed. Han smilede og bedende sagde han ;" Vær nu sød og gi` mig dynen Tanja"
"Nu," tænkte jeg, "det er nu eller aldrig" Jeg kravlede op i sengen, og satte mig på hans mave og så ham dybt i øjnene og sagde; " Kan du slet ikke li` mig Frank?". " Jo ", sagde han, " jeg holder meget af dig og du er en sød og dejlig pige, men jeg er alt for gammel til dig, det må du forstå og hvad ville dine forældre dog ikke sige?.
Nu må du være sød, gå nu nedenunder, så kommer jeg om lidt."
Jeg så på ham og grinende så tog jeg bag om mig og fik fat, med begge hænder, om pikken.
Jeg havde prøvet at onanere på en af drengene, men denne var meget tykkere og længere, mine små pige fingre kunne ikke nå omkring den. Jeg tænkte, hvordan den skulle kunne være i min lille mis. hvor selv en finger strammede. Tanken gjorde mig endnu mere kåd.
"Tanja du må ikke, det er forkert søde ven, lad nu være". Idet samme kunne jeg mærke det rykkede i pikken og hans mave bevægede sig op og ned, selv om jeg sad der.
Nu førte jeg forhuden frem og tilbage i langsomt tempo og smilede til ham. Han stønnede " åh-- nej--- du ". Jeg vendte mig om så jeg sad med front mod pikken og kunne nu se pik hovedet stort og blankt hver gang jeg trak tilbage. En vidunderlig følelse, nærmest som en længsel,havde bredt sig til hele min krop. Jeg nærmest sitrede.
Jeg hørte slet ikke hans protester mere, men rykkede nærmere til piker sådan at den lå op langs min mave og nu våde mis, så jeg kunne mærke den gennem trusserne. En vidunderlig følelse gik gennem min krop jeg trykkede min mis hårdt imod skaftet af hans pik, et sug af lyksalighed fyldte mig og mine skamlæber var følsomme som aldrig før.
Jeg trak nu trusserne lidt tilside og trykkede min våde mis mod hans skaft. Det var en ny fornemmelse at mærke varmen fra hans pi mod mine våde skamlæber, det føltes som små ryk i mellemkødet. Jeg mærkede mine fingre blive våde og gled nu let ned over piker.. Min mis havde givet rigelig smørelse og hans pik glinse af mine safter, skønt han jo slet ikke havde været oppe i min endnu jomfruelige mis.
Han tog om mine hofter oho... hvilken følelse. Jeg kørte mine fingre hurtigt ned ad hans pi, samtidig med at jeg trykkede min mis mod den. Pludselig begyndte han at lave samleje bevægelser og det gav ligesom et par kraftige ryk i hans pik, ved hvert ryk blev den endnu større, med et kom der 3-4 sprøjt der ramte min kjole og mine trusser. Det blev ved at løbe lidt ud af den ned over min hånd. Jeg kørte frem og tilbage et par gange til og klemte den ligesom for at tømme den. Holdt den stille og trykkede den mod mine skamlæber.
Sådan sad jeg bare og nød at røre ved den og mærke den mod min mave og mærke at den nu ikke var så hård mere og langsomt blev mindre. Jeg havde ikke opnået orgasme endnu. En underlig følelse af en behagelig mæt tilfredshed over at jeg kunne tilfredsstille ham, men også uudholdelig længsel efter min egen tilfredsstillelse fyldte mit indre.
Da han kom til sig selv igen sagde han ; " Tanja, du er nok klar over at det er galt det her, hvis nogen får noget at vide, bliver jeg straffet." ---- " Jamen, var det ikke dejligt", sagde jeg og lo. " Jo og du skal også vide at jeg tit har haft tanken Tanja, men det er meget forkert og jeg synes du skal finde en på din egen alder. Jeg holder for meget af dig, til at vil gøre dig fortræd."
"Du gør mig da ikke fortræd, jeg elsker dig jo og jeg vil jo selv"; sagde jeg. Han rejste sig og rystede på hovedet." Tanja, mit kære barn, forstår du da ikke at jeg er 3 x så gammel som dig, når jeg fylder 60 år og er en gammel mand så er du kun 30 år og bør ha` en mand på din egen alder og børn og ikke en olding der ikke længere kan opfylde dine sex ønsker." Han gik ud på toilettet og kom lidt efter tilbage i sin morgenkåbe og sagde: "Lad nu være med at blive ked af det. Gå du ind og vask dig lidt og kom så neden under, så taler vi om det.!!!"

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 63 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.