Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg havde aftalt med min kæreste Jane at jeg skulle besøge hende en lørdag aften, hvor hendes forældre ikke var hjemme. Jeg ankom ved 20-tiden og blev modtaget af hendes storsøster som hedder Tina og er 22 år gammel. Hun sagde at Jane var til badmintontræning og kom først hjem ved 22.30-tiden.Nå men det var jo ikke noget at gøre ved, men jeg gav mig til at vente på hendes værelse og fandt en bog og lagde mig på hendes seng og gav mig til at læse I den. Ved 21- tiden kom Tina ind I værelset, kun iført badekåbe og spurte mig om jeg var tørstig, og jeg svarede ja hun hentede et par øl og snart faldt vi I snak.
Pludselig fik hun øje på en bog som lage på hylden over sengen. Hun sagde at det var hendes og om jeg ville række hende den. 
For at drille hende sagde jeg nej, og så rejste hun sig og lænede sig ind over sengen for at nå bogen.
Snoren om hendes badekåbe var gået op, og jeg kunne se hele herligheden – lige fra hendes store bryster til hendes dejlige ¨mis
Jeg rakte hånden op og tog på hendes bryster, mens hun strakte sig efter bogen. Hun bukkede sig ned over sengen og kyssede mig, Hvorefter jeg trak hende ned til mig .
Hun begyndte at klæde mig af, mens jeg legede med hendes bryster.
Snart lå vi helt nøgne og kyssede og krammede hinanden .Jeg begyndte at kysse hende på lårene, og gik forsigtig op efter til kussen . Der stansede jeg – og begyndte forfra for at tirre hende da jeg for tredje gang nærmede mig kussen mens jeg havde den ene hånd på hendes bryster og den anden på hendes dejlige røv, stønnede hun tag mig ,tag mig jeg fulgte dog ikke opfordringen men begyndte i stedet slikke hendes dejlige fisse hvorefter jeg førte min tunge ind i revnen og slikkede Hun begyndte at bevæge underlivet hurtigere og hurtigere for til sidst at tvinge mig op i hende hvorpå vi kom næsten samtidig i en kæmpe orgasme. Da vi havde slappet lidt af lagde hun sig med bagdelen lige i vejret. 
Jeg var ikke længe om at følge opfordringen hvor jeg samtidig med at jeg tog hende bagfra legede med hendes stive brystvorter!
Pludselig opdagede vi at klokken var blevet 22:30- den tid hvor Jane skulle komme hjem på. Vi kom hurtigt i tøjet. Hvorpå hun forlod værelset efter et langt hedt kys. Kort efter kom Jane hjem, hun spurte om jeg havde ventet længe. Det kunne jeg jo ikke nægte, men jeg sagde at den bog jeg havde læst i havde været så interessant at tiden var gået hurtig. Hun tilbød at jeg kunne sove hos hende. da hendes forældre ikke kom hjem før søndag aften. Det passede mig fint . efter at vi havde hygget os lidt klædte vi hinanden af hvorpå hun satte sig over skrævs på mig og red vildere og vildere til vi begge fik udløsning samtidig. Efter dette faldt vi begge i søvn.
Jeg vågnede ved 3 tiden om natten og stod ud af sengen. derefter gik jeg ud på gangen mod Tinas værelse, Hun lå helt nøgen i sengen uden dyne på, jeg lagde mig ved siden af og begyndte at kærtegne hendes store bryster. Hun vågnede langsomt ved denne berøring og det varede ikke længe før min tunge fandt ned til hendes dejlige mis, det varede ikke længe før hun hulkede og stønnede. Derefter lagde jeg mig på ryggen hvorpå hun kunne ride mig. Det varede ikke længe før vi kom i en dejlig orgasme. Vi lå og hyggede os endnu en times tid hvor på jeg forlod hendes værelse og gik ind til Jane igen. Hun vågnede da jeg kom ind og spurte mig hvad jeg havde lavet, jeg svarede at jeg havde elsket hendes storsøster. Hun grinede bare og troede det var en spøg . fint fint tænkte jeg 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.