Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kæreste og mig var til noget familie tamtam, med hendes familie. Dette forgik hos hendes onkel i et stort havetelt. Min svigermor(Rie) var efter desserten kanonstiv, og min kæreste mente det var på tide at få svigermor i seng. Jeg sagde at den skulle jeg nok klare. Hun bor kun 6-700 meter fra hvor vi var, så jeg fik svigermors arm om skulderen, og vippet hende ud af døren. På turen hjem fik jeg en masse fuldemandssnak, om hvor sød jeg var, nu når jeg fulgte hende hjem, og hvor heldig Mie var når hun havde sådan en pæn og flot mand til kæreste. Sprutten havde nu helt klart overmandet hende og jeg måtte holde hende om livet, for at holde balancen, men hun gled stille mere og mere i knæ, og min hånd var pludselig om Ries ene store babs. Babs er nok den rigtigste beskrivelse af hendes bryster, for den er store, rigtig store. De hænger men er klart større end Mies , og hun bruger str. E. Svigermor skjulte dem heller ikke i den kjole hun havde på, dybt nedringet hvid kjole, der i det rigtige lys var gennemsigtig. Rie blev pludselig opmærksom på jeg holdte om hendes ene pat, og sagde "hov hov, ikke sådan gramse på en gammel dame, de er ikke blevet rørt af andre end mig i flere måneder". Jeg grinte og tog igen fat om livet på hende. Da vi kom hjem til hende, førte jeg hende ind i soveværelset, hvor hun væltede ind over sengen på maven. Hun virkede som om hun sov, så jeg lynede hendes kjole op i ryggen, og trak den over skulderne, vendte hende trak den ned over babserne, og fik den trukket ned over hendes ret store røv.

Nu stod jeg og stirrede på min halvnøgne svigermor, og fik tanker som jeg ikke havde haft før. Hun lå den i en hvid blondeBH, hvide gennemsigtige G-streng, og selvsiddende strømper, også hvide. Jeg ruskede lidt i hende, men der var ikke nogen respons. Jeg blev voldsomt liderlig, og tænkte kun med pikken. Jeg vendte hende om på siden åbnede Bh’en og befriede de massive kloder. Først klemte jeg dem lidt, så slikkede jeg dem. Jeg fik den stiveste pik, og gik videre. Jeg bed først forsigtigt i brystvorterne, bagefter hårdere. Pludselig rømmede Rie sig, og jeg stoppede. Efter to min. Kunne jeg ikke styre mig, og igen gramsede jeg løs på patterne. Jeg blev mere og mere modig, og kravlede imellem hendes ben, trak trusserne til siden og blottede hundes kusse. Den var heldigvis glatraget på skamlæberne, og jeg begyndte at slikke hende. Efter jeg havde slikket 2-3 min, rømmede hun sig igen, og rullede halvt om på siden. Jeg nåede kun lige at trække mit hoved tilbage. Nu lå hun med sin store brede røv imod mig , og jeg trak mig jernhårde pik ud, spyttede en gang på den, trak g-strengen til siden, og gled ind i en stor åben og våd kusse. Stille og roligt pressede jeg min pik i bund. Her ville jeg holde den i et øjeblik, men var så tændt, at jeg straks begyndte at kneppe hende. Jeg vendte hende helt om på maven, så jeg kunne holde om den store bløde røv gramse på den, og så kneppede jeg ellers løs. "Ja ja for satan knep mig" sagde Rie pludselig. Jeg stoppede helt. "Det kan godt være jeg er fuld, men en pikkemand oppe i min kusse, kan sku godt vække mig", sagde min nu vågne svigermor. Jeg spurgte om jeg skulle forsætte, hvor hun svarede, " Ja, og hold mine arme om på ryggen, jeg tænder på at få pik, når jeg ikke kan gøre modstand". Jeg trak hendes højre arm om på ryggen, mens jeg stak hende et klask i røven, ja ja knep mig spank mig, voldbol min kusse, udnyt mig i alle mine huller, tag mig, og behandl mig som den luder jeg er. Jeg kneppede løs, trak hende op på alle fire, så jeg kunne se hvordan de store blegfede baller bølgede hver gang jeg stødte dybt i hende. Pludseligt skreg hun op at jeg skulle kneppe hende hurtigere, mens jeg skulle hive i hendes hår. Jeg pumpede løsens jeg rev håret tilbage, og så kom hun, alt imens kæften ikke stod stille på hende knep min kusse, grovbol mig sperm mig til niv mig i patterne.

Da hun kom ned på jorden igen vendte jeg hende, bad hende om at trække benene op til hoved, mens jeg kneppede løs, men hendes kusse var så stor at jeg ikke rigtigt kunne mærke kussen. Så kravlede jeg op på maven lagde min pik imellem patterne, og pumpede løs. Ind imellem stak jeg pikken i kæften på hende, men hun suttede langt fra lige så godt som sin datter. Så fik jeg en pervers ide, så jeg bad hende om at spille fisse, men jeg lige skulle noget. Jeg fandt noget reb, og da hun så hvad jeg kom med, var hun med på det. Jeg bandt hende på arme og ben lagde hende på maven, spændt som et x bundet til alle fire sengehjørner. Så gav jeg mig til at klaske hende i røven med flad hånd, mens jeg spurgte hende hvad hun var, og hvad hun trængte til. "Pik pik knep min våde kusse, jeg er sindssygt liderlig, stik nu pikken op i mig" Jeg spredte de fede baller , tog om pikken men jeg stak den ikke op i hendes kusse, men pressede den hårdt imod stjernen. Analsex var ikke noget nyt for Rie for hun kunne hurtigt tage imod, og min pik gled ubesværet langt op i røven på hende. Nu kunne jeg mærke noget stramme om min pik, så jeg grovkneppede min svigermors røv alt imens jeg nev hendes patter så hårdt at hun bedende skreg at jeg skulle stoppe. Så kunne jeg mærke at jeg skulle komme, så jeg trak mig ud, trak Ries hoved op på siden, og spermede hende til.

Hvordan skulle jeg forklarede Mie hvorfor jeg havde været så lang tid væk, og hvorfor hendes mor lå nøgen og fastspændt til sin seng, med hovedet fuldt af sperm..?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 90 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.