Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne novelle er 100% rigtig.

- Men, jeg er en 'ung mand' som nogen vil kalde det på de snart 18 år. Er 1.82 høj, og rimelig muskuløs. Min pik er omkring de 19cm, og ret tyk også.

SEX I DAG?

Men nu til min historie :

Jeg blev inviteret med til firmaets årlige julefrokost som sidste år blev holdt på Nyborg Strand Hotel. vi havde alle fået mulighed for at overnatte på hotellet. så det havde jeg også valgt. jeg kom frem, fik udleveret nøgle til mit værelse, fik pakket diverse ting ud osv.

Efterfølgende var der så middag i en af hotellets festsale. vil skyde på der var omkring 1000 mennesker i denne festsal. der blev serveret rigeligt med fantastisk mad, og dertil masser julehumle, snaps og hvad der ellers hører til julefrokoster . der blev spist kvalmende meget mad, og drukket alt for eget humle. hvert fald fra min side. og jeg begyndte så småt at blive godt vissen. og hvad der sker når jeg bliver vissen, er at liderligheden pludselig begynder at bruse i mig.

Efter maden var der underholdning, og hele dette julefrokost arrangement, fik man så mulighed for at tage en gratis bus ind til Nyborg City og feste videre der, eller tage ned på hotellets egen nat club. jeg valgte natklubben da jeg ikke var sikker på hvor længe jeg ville holde i byen. da jeg kom ned i natklubben mødte jeg en klassekammerat fra grundforløbet ude på skolen. og vi faldt hurtigt i snak, og lige så hurtigt røg der endnu mere humle, hot shots og hvad vi eller købte ned.

- senere på natten faldt vi i snak med min kammerats chef, og hans kone. vi sad rundt om et lille bord , på 4 barstole. chefens kone havde sin taske på skødet. jeg ved ikke om det var pga. at konen var fuld , eller om det bare var et heldigt uheld, men pludselig røg konens taske ned på gulvet, og ud røg diverse kvinde sager - deriblandt også en diskret DILDO der mest af alt lignede en meget stor læbestift.

Kvik som jeg var, bukkede jeg mig hurtigt ned, samlede hendes ting diskret op i hendes taske uden nogen så hvad det var der var i, og gav hende den i hånden. hun smilede pinligt til mig, og hendes smukke ansigt blussede lidt rødt i den mørke belysning. men sagde dog pænt tak.

Da vi var færdige med snakken gik jeg alene over og satte mig i bare - for at bestille endnu mere 'spruttelwasser' i min allerede sejlende rus.

- pludselig mærker jeg en hånd på skulderen, vender mig skiløbet rundt og ser konens uendeligt smukke ansigt smile kækt til mig, sidder bare og stirrer på hendes flotte røde runde læber , men en endnu større liderlighed blusser op i mig.

Hun sagde endnu engang tak, og spurgte mig som om jeg ville med ud og have en smøg. sagde selvfølgelig ja, og gik med hende. vi stod ude i den kolde november nat , snakkede frem og tilbage om diverse ting. pludselig lynede hun lidt ned i hendes jakke og blottede lidt af hendes utroligt velformede 40 årige faste bryster. jeg var ved at dejse om ved synet af disse herligheder. I min stive liderlighed stod jeg der, stirrende. pludselig spurgte hun hvad jeg kiggede på . vidste ikke hvad jeg skulle svære så sagde bare ''intet''. hun smilede igen knægt til mig, og lynede så længere ned. det så ud som om hele hendes fantastiske barm var ved at springe ud af hendes spændte BH og oversvømme mig . Ufattelig dum som jeg var begyndte jeg at gå mod døren og sagde så ''Må vidst hellere smutte op på mit værelse nu'' og et sekund efter greb hun min skulder, fik vendt mig om, tog et fast tag på min stive pik og udbrød ''IKKE UDEN MIG !'' kiggede overraskende på hende, vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. følte jeg skulle til at komme i bukserne. sagde bare 'okay' og hun slap taget om min pik, og fulgte med. så snart vi kom ind på mit værelse tog hun sin jakke af, og lod hendes frække røde kjole glide ned over hendes hofter og ned over fødderne, og trådte så ud af den. hun havde den frækkeste røde BH på, og hendes dejlige bryster var et syn for guder. dertil havde hun den mindste , men yderst frække g-streng på jeg længe har set, og som prikken over i'et , et par rigtig dirty hofteholdere. jeg stod bare der, vidste ikke hvad jeg skulle . min pik var ved at springe bukseknappen. hun gik liderligt hen til mig, smed først BH'en. og til syne kom de ubeskrivelige 40 årige faste bryster til syne. jeg følte jeg var ved at dø af liderlighed. gik så tættere, smed hofteholderne, og til sidst g-strengen. det er den FRÆKKESTE 40årige fisse jeg nogensinde har set, med en fræk lille streg af hår over klitten. hun gik nærmere. begyndte at tage tøjet af mig. da hun havde fået klædt mig af tog mit hoved og pressede det op mod hendes dryppende våde kusse. jeg stak tungen ud og begyndte at slikke denne eventyrlige kusse. hun fandt frem til min pik og begyndte af pirre den endnu mere. så skubbede hun min pludselig tilbage, og omringede min pik, med hendes dejlig røde fyldige læber og begyndte at sutte mig som jeg aldrig var blevet suttet før. og så, stoppede hun. kravlede liderligt hen over mig, kyssede mig, og så gik hun ned over min pik, kunne mærke de bløde våde skamlæber omfavne min pik og glide ned over den. hun stønnede højlydt og tiggede om min pik. hun kneppede mig, hun kneppede mig så meget at jeg ikke kunne gøre andet end at lade mig kneppe. og jeg fortryder intet. det var fantastisk. efter ½time kunne jeg ikke mere, og hun tiggede om mit sperm. hun ville have det hele. og det fik hun, skød min store ladning op i hendes fantastiske kusse og hun skreg nærmest. efter lidt tid, ville hun have mere. og vi kneppede igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.