Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har en last min kæreste ikke kender til. Jeg er helt vild med modne kvinder. Vi har ellers et super sexliv, men jeg har denne lyst til lidt ældre kvinder. Sådan 15-20 år ældre. Især nogen som ser så dejlige ud som min svigermor. Jeg havde fra dag et været tændt på hende. Hun var blevet enke et par år før jeg mødte min kæreste. Charlotte var en flot kvinde med blond hår, grønne øjne, en fornuftig barm, og kurver som kun kvinder kan have dem. At hun var ægte blondine fandt jeg jo ud af. Min kæreste havde fået et vikariat i den anden ende af landet som sit første job. Jeg skulle skrive min afsluttende opgave på universitetet. Da mente svigermor jeg kunne ligeså godt bo ved hende i det store hus hun havde. Vi kunne nemt tåle at spare noget så min kæreste synes det var en fremragende ide. Det samme mente jeg, da jeg så kunne koncentrere mig om skrivning og intet andet. Svigermor mente det var det allerbedste, da opgaven jo kunne blive basis for mit fremtidige arbejde. Min kæreste er opdraget frit, og med Charlotte fandt jeg ud af hvor det kom fra. Selv har jeg altid være lidt mere diskret og blufærdig. Jeg havde lidt svært ved at se på Charlotte nå hun kom spankulerende fra badet i evt. halvåben badekåbe. Et blev jeg forlegen, to jeg blev stang tændt. Charlotte lagde mærke til det og sagde grinende at det måtte klares med hånden eller når Pernille kom hjem, samt at jeg nok gjorde Pernille ganske glad. En bemærkning som nok kunne gøre mig lidt beklemt. En dag fik jeg dog sagt at ville jo holde det i familien og det var vel ikke så slemt eller hvad. Charlotte grinede lidt af det og gik videre. Trak faktisk badekåben lidt sammen. Til stor glæde for mig, men sorg for mit underliv. Foråret blev lunere og hormonniveauet steg. Jeg onanerede ofte i sengen. Drømte om både kæresten og svigermor.

 

SEX I DAG?

Efter en lidt lang nat i byen havde jeg besluttet mig til at sove længe. Jeg skulle ikke møde nogen steder. Jeg vågnede op af formiddagen med et ordentligt jern på. Jeg havde haft en skøn drøm. Langsomt begyndte jeg at lege lidt med mig selv. Da jeg var koncentreret om mig selv lagde jeg ikke mærke til svigermors fodtrin på vej mod min dør. Så da jeg var temmelig tæt på klimaks og troede jeg var alene gik døren og der stod svigermor. Her sad jeg med pikken i hånden kiggede forskrækket op og så en mindst ligeså forskrækket svigermor.

"Jamen jøsses." kom det fra Charlotte. Mens hun konstant kiggede ned på min pik. Uanset hvor forlegen jeg blev, stod pikken lige op. Jeg var som forstenet og kunne end ikke trække dynen til for at dække mig. Hun vendte sig rundt og forsvandt igen. Herefter faldt pikken ned. Jeg gik i bad. Forsøgte at onanere men kunne ikke. Charlottes ansigt og øjne låst på min pik stod mejslet i min hukommelse. Jeg tog min badekåbe på og havde et par løse shorts under. Herefter gik jeg ind i køkkenet. Her sad Charlotte tilsyneladende uanfægtet. Jeg hilste på hende, men hun var lidt tavs. Jeg begyndte at spise. Stille og roligt fik vi talt om aldeles ligegyldige ting. Indtil Charlotte sagde.

"Jeg tro ikke Pernille skal høre om dette. Du er jo en flot ung mand Bo. Men at man er lige i familien gælder alle. Og da du er familie må de vel også gælde dig."

Jeg spekulerede som en gal på hvad der nu kom. Charlotte rejste sig. Åbnede sin badekåbe helt og lod den falde. Hun var splitter nøgen nu og stod foran mig.

"Jeg har set dig nøgen og nu har du set mig."

Mit brød røg sig en tur og lige så min kæbe. Det havde jeg ikke forventet. Min pik rejste sig omgående under bordet. Hun så fantastisk ud. Jeg ville aldrig tro hun var 43. Brysterne var en c-skål ville jeg tro. Hun havde en let lyshåret mis, som var trimmet. Brystvorterne var dejligt store og brune og med et godt område omkring. Hun drejede langsomt så jeg kunne se det hele. Den smalle talje og de velformede faste balder. Hun satte sig igen. Bare spis. Maden, ikke mig.

Jeg rejste mig og smed mit tøj.

"Ligeret er ligeret," kom det spagt fra mig.

Hun kiggede igen på min helt stive pik.

"Render du altid sådan rundt. Det er ikke sundt for dig."

Vi spiste resten af vores morgenmad nøgne.

Herefter blev det lidt en kamp. Så I reglen var vi begge nøgne hjemme. Jeg lærte at styre pikken lidt mere, men vi spiste hinanden med øjnene. Hvem ville tage det første skridt. Pernille kom hjem på weekend. Her fik jeg jo lettet trykket en del, så det gav en vis fordel. Efter en af disse aftener hvor Pernille og jeg havde hygget os kunne jeg ikke sove. Charlotte fyldte alligevel i mit hoved. Pernille sov trygt. Jeg rejste mig og ville gå på toilettet. Nogen gange hjælper det at tisse af. Ude på gangen så jeg lys fra stuen. Jeg gik forsigtig derhen Jeg regnede med at finde Charlotte sovende der. Men nej hun sad nøgen i sofaen og kælede for sig selv, mens hun kiggede på Kanal København, hvor to piger legede med hinanden. Svigermor stønnede sagte. Den ene hånd havde bevæget sig fra de fyldige bryster til klitten, hvor hun masserede den heftigt. Hendes suk og små støn blev dybere. Jeg gik langsomt derind. Charlotte var kun oplyst af tv-skærmen. Alligevel var hendes brystvorter tydelig hårde og kussen våd. Og hun var til min store glæde trimmet godt til for nede. Der var kun en mindre stribe og så ellers glatbarberet. Min pik stod stiv som en flagstang På skærmen var de to piger i gang med en strap-on. Den ene kneppede den anden. Fra svigermor hørte jeg:

"Åh gud, åh gud, åh gud. Giv mig pik."

Jeg stod nu mindre end en meter fra hende. Lige skråt bag ved hendes hoved. Uden et ord tog jeg hendes hoved og førte min pik til hendes mund. Charlotte vendte sig rundt. Stoppede ikke. Og begyndte at sutte mig. Allerede nu var jeg ved at komme igen. Hun suttede med al sin erfaring. Det var så meget bedre end noget jeg havde prøvet før. Hun stoppede igen vendte sig rundt. Kiggede på fjernsynet, men hun skilte sine læber ad. Jeg gik rundt om sofaen. Tog fat i Charlottes hofte og gled op i det forjættede land. Lige som Pernille var hun stram. Her skyldes det dog at hun ikke havde fået pik i mange år. Jeg kneppede hende kort og lydløst til vi begge kom. Kussen klamrede sig om pikken. Det var en af mit livs bedste orgasmer. Charlotte vendte sig rundt. Tog igen min pik i munden. Suttede mig helt ren. Klemte hver en dråbe sæd ud af mig. Og slikkede det hele i dig. Jeg stod og nød hendes vidunderlige fingre, læber og tungen som slikkede mig ren. Det havde Pernille aldrig gjort. Mine ben sitrede under mig. Charlotte rejste sig, gav min pik et klem og forlod stuen. Jeg slukkede for fjernsynet og gik efter hende. Jeg måtte prøve dette igen. Min svigermor var ikke så lidt frækkere end sin datter. Charlotte stod og ventede i døren til sit soveværelse. Vi kiggede hinanden i øjnene i tusmørket. Jeg fik et let kys og hun trak sig tilbage mens hun lukkede døren. Kysset havde sent lyn ned i mit underliv, men Svigermor ville ikke mere i aften. Jeg gik de få skridt videre ind til Pernille som lå nøgen i sengen. Jeg trådte ind og lagde mig op til hende. Nu var jeg helt oppe igen. Mærkede med et par fingre efter om Pernille var våd. Ikke helt. Men hun lå på siden, lettede jeg hendes ben. Kom spyt på hovedet og trængte op i hende. Tanken tændte mig meget. Jeg havde lige bollet hendes mor. Efter ganske få stød, sprøjtede de sidste dråber ud i en sovende, smilende Pernille og jeg lagde mig ned ved hendes side.

 

Næste morgen vågende Pernille med et stille smil. Hun havde sovet skønt og drømt meget frække drømme. Så frække at hun mente jeg burde have et rigtig godt kys. Hun kravlede under dynen begyndte at kysse min pik. Lod læberne glide over min glatte pung. Det gyste i mig. Jeg elskede den fornemmelse. Hun lod sine tunge og fingre gå på opdagelse. Inden alt for lang tid stod min pik stor og flot. Pernille rejste sig og satte sig overskrævs på mig. Hun lod kun lige hoved glide ind i varmen. Drillede og pirrede mig. Jeg lå der og kunne se min pik på vej op i hendes fisse. Hver gang jeg ville røre ved hende nægtede hun mig det. I stedet legede hun med sig selv. Legede med sine bryster begyndte at lege med sin klit. Langsomt gled hun ned over mig. Hun var allerede nu langt tættere på klimaks end mig. Det blev et kort og heftigt ridt. Pernille kørte løs med fingeren på sin klit mens hun red. Jeg blev så tændt af synet at jeg alligevel ikke kunne holde mig. Hendes fisse klemte de allersidste dråber ud af mig, inden hun sank ned over mig overvældet af sin egen orgasme.

Så har du lidt at huske på indtil vi ses igen, smilede Pernille til mig.

Hun rejste sig og smuttede i bad. Jeg så på uret. Hun ville være væk om max. en time. Men nu var der jo svigermor. Jeg drømte igen om at kneppe denne frække kvinde. Suttede som en drøm og kneppede endnu bedre. Hun skulle lære sin datter nogen af de tricks. Samt lysten til porno. Min sidste tanke var at have Pernille & Charlotte sammen i sengen. Jeg gik ud i badet til Pernille. Vi kælede og kyssede under hele badet og hun var næsten kommet for sent af sted.

 

Charlotte og jeg fik taget afsked med Pernille og gik ind i stuen sammen. Åstedet for vores begær. Stemningen imellem os var lidt mærkelig. For en gangs skyld var Charlotte så stille som mig. Selv om jeg meget gerne ville dyrke en masse sex med Charlotte igen, var jeg og min pik glad for pausen. Især efter Pernilles lille farveltrick.

 

Så vi sad bare der. Læste, hørte radio. Ingen af os ville tænde fjernsynet. Det som havde sat os i gang. Med alt det som vi egentlig ikke ville. Især ikke Charlotte. Skulle det alligevel kun være den ene oplevelse eller skulle der komme flere? Dagen gik langsomt og vi gik om hinanden som om vi ikke vidste hvad ben vi skulle stå på. Jeg ville gerne mere og Charlotte var kommet i tvivl efter nattens hændelse kunne jeg mærke. Charlotte havde ikke engang skiftet fra sin afslappede slå-om top og elastikbukser. Jeg kørte ud efter lidt bedre mad. Jeg skulle alligevel være hjemme hele ugen og Charlotte havde ikke meget for denne uge vidste jeg. Så vi skulle have hul på bylden. God mad og rødvin plejede at kunne gøre det. Jeg kom hjem med bøfferne og Charlotte havde taget en flaske rødvin frem samt dække op i stuen ved det lave bord. Vi skulle sidde på gulvet mente hun. Selv to jeg bare et par træningsbukser på og en løs trøje. Så var der ikke meget som skulle fjernes håbede jeg. Charlottes top gav mig et godt udsyn til de herligheder jeg havde nydt natten før. Som mad og vin gled ned lettede stemningen imellem os og vi begyndte vort vanlige pjatteri. Langsomt kom vi også ind på vores vanlige område sex.

Så du er også til porno, kom det fra Charlotte.

Helt klart. Pernille er ikke meget for at kigge på så der er ikke meget tænding på hende der. Så det er når hun er væk. Havde ikke troet det om dig heller.

Jamen bare fordi min datter er lidt snerpet behøver jeg ikke være det vel. Jeg synes det er rart når jeg leger, at se noget frækt.

Og gøre noget frækt, kommenterede jeg.

Ja, jeg var oppe at køre i nat. Tak for det det var faktisk rigtig godt at mærke en mand igen. Normalt er det en DILDO eller fingre. Det er lidt trættende i længden.

Men har du aldrig søgt efter nogen eller lign. Med internettet er det jo blevet meget nemt, forslog jeg.

Ikke rigtig. Man kunne risikere for meget synes jeg, svarede Charlotte.

Jamen så er der jo mig nu, smilede jeg. Du har jo prøvet det nu.

Og jeg har slet ikke takket dig for det. Det var så skønt igen at mærke en levende stiv pulserende pik i mig igen. Sprøjtende. Og endelig at sutte den ægte vare. I guder, du aner ikke hvor skønt det var for mig. Og så var det jo et forbudt knald. Hvilket bare tændte mig endnu mere. Jeg lå med en dildo oppe i mig i sengen og fortrød jeg ikke tog dig med. Men jeg kunne ikke med Pernille. Hun må ikke vide det.

Du kunne ellers lære hende lidt.

Det kan godt være, men det må du hellere selv få hende til, mente Charlotte.

Få sex i dag

Med de ord rejste hun sig og ryddede bordet for alt undtagen vinen.

Hun kom tilbage til stuen med en FILM i hånden, gik over til DVD en og satte den på. Det var porno. Mens den startede lod hun først bukserne falde og så toppen. Charlotte gled ned til mig og vore tunger mødtes i et langt hungrende kys. Vores begær kunne ikke længere slukkes. Det brændte i os som en ild. Jeg var snart lige så afklædt som hende. Vore hænder gled over hinandens kroppe for at øge begæret og lysten. Længe kælede jeg for Charlottes lystne bryster. Kyssede slikke og bed i brystvorterne. Charlotte stønnede højlydt under min behandling. Hendes ferme hænder havde fundet min pik som hurtig voksede som hun kælede for pungen og pikken. Jeg blev tvunget rundt i en 69 er af hende. Her lå vi suttende og slikkende. Min stive pik gled mellem hendes læber og tungen spillede over mit hoved. Alt i mens jeg slikkede og sugede på hendes klit. Så ringede telefonen. Vi stoppede omgående. Charlotte rejste sig. Satte filmen på pause og tog telefonen. Jeg fulgte efter, mens jeg legede med min stive pik. Nu skulle Charlotte drilles.

Hallo, det er Charlotte, svarede hun

Jeg bukkede hende forover og hun fulgte villigt med. Jeg bukkede mig ned og begyndte at slikke Charlotte fra klitoris til numse. Et svagt dybt suk lød der.

Hej Pernille, er du kommet godt over igen. Ja det må jo være nogen timer siden.

At høre det var Pernille i den anden ende af røret tændte mig yderligere. Charlotte spredte sine ben yderligere og lod mig virkelig komme til. Jeg legede med tungen og lod den glide pirrende rundt over alt på Charlotte. Hun var plaskvåd og mere end klar til at blive fyldt igen.

Med tungen på klitoris førte jeg en finger op i Charlotte i søgen på hendes g-punkt. Det lykkedes og jeg begyndte nu at slikke og fingerkneppe hende. Lod endnu en finger komme op. Charlottes vejrtrækning var meget tung.

Nej jeg har det fint. Jeg måtte løbe lidt efter telefonen, beroligede hun Pernille.

Mens jeg roligt lod fingrene gøre sit, smuttede tungen om til det strammere hul. Der gik lyn igennem Charlotte da jeg lod tungen glide over anus. Langsomt lod jeg tungen trykke på ringmusklen. Lagde en masse spyt og tog en finger ud fra hendes stramme kusse og lod den trykke på. Kusse strammede omgående til om min enlige finger. Langsomt åbnede røven sig for min finger.

Henrik er lige her hvis du vil tale med ham. Charlotte slog Pernille fra og stønnede højlydt sin orgasme ud igen. Min finger i numsen brød igennem ringmusklen. Charlotte skælvede.

Dit perverse kræ, stønnede hun. Tal med din kæreste så jeg kan gøre gengæld.

Jeg trak mine fingre ud og tog i mod røret. Charlotte smuttede kortvarigt og kom tilbage med en pose. Hun tog noget glidecreme op.

Hej skat. Går det fint? spurgte jeg.

Ja alt er perfekt. Du lyder også så mærkelig. Hvad laver i dog når jeg ikke er der? lo Pernille Charlotte var nu i gang med at sutte min pik og nosser. Tungen var overalt. Legende pirrende. Jeg måtte sætte mig ned så godt var det.

Ikke noget specielt. Måtte lige løsrive mig fra opgaven da du ringede.

Charlotte brugt nu kun læberne til at holde min pik fast med og tog fat i sine velformede bryster. Lagde dem på hver side af pikken og klemte. Hun kørte dem op og ned skaftet. Jeg var ved at være for tæt på orgasmen og gjorde Charlotte opmærksom på jeg snart ville eksplodere. Hun stoppede og tog tuben med glidecreme og smurte mit blåviolette spændte hoved ind.

Nå men så vil jeg ikke forstyrre dig mere når du er så koncentreret, lød det fra Pernille. Vi ses på fredag. Giv mig lige mor igen.

Jeg rakte røret til Charlotte. Hun tog det med en hånd og lukkede igen Pernille af for et kort øjeblik. Med den anden havde hun dirigeret min pik direkte kurs mod sit underliv. Hun spredte sine baller og lod sin røv blive spiddet mod pikken. Da hun var sikker på mit støn var overstået og at mit jern kun ville fortsætte op igennem hendes trange ringmuskel lod hun Pernille komme tilbage.

Hej igen. Nej jeg skal nok sørge for at han har det godt. Vi kan godt hygge os. Det sidste lød lidt anstrengt da min pik trængte helt igennem og hoved passerede ringmusklen. Langsom gled Charlotte helt ned. Hun lod røven vænne sig til at være spilet godt ud. Med en hånd legede hun med sig selv, mens Pernille talte løs igen.

Jamen det siger vi så skat. Ja vi ses på fredag, sluttede Charlotte samtalen.

Røret var knapt lagt før hun stønnede af glæde igen. For mig at være oppe i Charlottes røv, noget jeg havde drømt om at gøre med Pernille, var ubeskriveligt. Denne superstramme muskel som kun klemmer over en lille del af pikken gav en helt fænomenal fornemmelse. Vi var begge ophidse af legen foregik mens Pernille havde ringet. Vi snød hende begge. Det lagde alen til nydelsen og liderligheden som nu gennemstrømmede vores kroppe. Vi var pik og røv som kneppede og intet andet betød noget. På vej mod udløsningen sortnede alt for mine øjne. Noget som ikke var sket i lang tid med Pernille og slet ikke så godt. Kildren i min ryg fortalte mig jeg snart ville eksplodere i Charlotte og skyde min sæd af sted som en trykkoger der løb amok. Charlotte lod sin orgasme fylde rummet med et meget højt skrig mens hun sad dybt på mig og roterede med underlivet på mig. Dette blev nu for meget for mig. Alt min indestængte lyst og begær væltede ud. Min pik udvidede sig og jeg lod orgasmen fylde mig mens min sæd skød ud af mig og op i Charlotte. Charlotte væltede ned over mig mens jeg skød min anden ladning af. Jeg kunne nu kramme hendes bryster og lege med de helt hårde mærke brystvorter. Charlotte trak sig af min nu kun halvstive pike som stadig lod lidt sæd løbe ud. Hun rejste sig op på alle fire og viste mig den åbne røv med min sæd både i og omkring sig. Den var stadig åben efter hendes hårde ridt på min pik. Charlotte slikkede sig om læberne.

Tag nogen billeder af mig nu, bad hun.

Jeg hentede hurtigt kameraet og begyndte at tage billeder af hende. Først et par stykker mens hun var på alle fire. Så nogen nærbilleder af røven med spermen. Det gav mig en ide. Jeg lagde kameraet og begyndte at slikke Charlottes røv ren for sperm. Lod tungen smutte op og tag lidt mere af sæden. Med mine sædrester i munden tog jeg nu hendes ansigt og vi begyndte et langt dybt tungekys og delte det der var af sæd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 100 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.