Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var 05,00 tirsdag morgen, mine øjne hang nede på mine knæ for det var blevet sendt i går inden jeg kom i seng.

Min kone havde taget sig lidt sammen i aftes så vi gik lidt til den...

 

Hele vejen fra vores hus og til mit arbejde sad jeg og tænkte på det vi havde lavede. hun er en pige der har lidt større bryster end gennemsnittet og hun kan blive så våd at man fornemmer at hun tisser.

Sex med hende er en sjældenhed så jeg må jo tage for mig af hende når hun viser lidt interesse.

Da eg kommer ud til det vaskeri som jeg gør rent hver tirsdag morgen må jeg indrømme at jeg havde en seriøs stiv pik. Det var sådan at jeg var nød til at sidde og sunde mig da jeg ikke er personen der bare river i min pik..

Efter at have kørt en våd klud rundt og skulle til at støvsuge sad jeg lige og læste lidt i et gammelt tidens kvinde som lå på bordet. Der var et emne som omhandlede onani og at man skulle lade det være en naturlig ting ligesom at trække vejret jeg tænkte lad gå.

Jeg lagde mig op på et rulle bord og tog min pik frem den var super stiv og jeg kunne ikke lade være med at ligge og tænke på i aftes.

Jeg kælede for den i sådan en grad at jeg sprøjtede og ramte min trøje selv om jeg havde trukkede den op under hagen...

Jeg rejste mig og luntede ud på et toilet som ligge i den anden ende af vaskeriet for at vaske sæden af, men i døren står der en dame med den ene hånd nede i sine bukser og for frem stammet undskyld kunne ikke gøre for du tændte mig...

jeg blev flov og viste ikke hvilke ben jeg skulle stå på men fik da sagt det er da dejligt at se du har de samme lyster som jeg...

Hun grinede og sagde at det ville være hygge hvis jeg tog med hende op og fik en kop morgen kaffe. jeg viste ikke lige om det var noget men ok..

Hun var en kvinde på 49 og absolut ikke en af de som ikke gjorde noget ud sig selv.

 

Hun boede på 1 sal og der duftede rigtigt godt af kaffe og brød.

Hun sagde at jeg bare kunne tage for mig.

Hun sad og så ned i gulvet og spurte om ikke jeg ville gøre noget ved hendes lyst, Damm tænkte jeg jo for søren hun lod sine bukser falde ned og satte sig foran mig på bordet jeg slikkede hende til en vidunderlig orgasme og nu har vi aftalt at vi et par gange om ugen lader dette gentage sig...

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.